10224
Linkek: EP2 Steam Oldal - Orange Box Hivatalos Oldal
Van külön Portal topic, Portal ügyekkel kapcsolatban plz oda!
EP2 Magyar Fordítás
A WAREZ KÉRDÉSEK KERÜLENDŐK, A WAREZ/TÖRT SZERVER LINKEK TILTOTTAK!
-
#4268 a Episode 2 hány fejezetes? -
#4267 #4231 -
#4266 Szerintem nem, de előbb nézegesd az nforce.nl-t, aztán ha ott kintvan keresgélheted torrenten is. -
#4265 na megkérdem még egyszer, az előző hsz már törölték bár nem toom miért ez nem valami egeket rengető warez kérdés ...
SZÓVAL MEGJELENT MÁR A FULL JÁTÉK TORRENT HELYEN??? -
#4264 ennek a portal-nak mi az értelme mert én nem tom -
#4263 azta,kösz!
4 ropi?hm
megvárok egy-két véleményt,mert 2 óra (esetlegesen rossz) játékidőért még ennyit sem adok.igaz,ebben a majdani fun-made mapek fognak ütni,az biztos! -
#4262 Mert végül nincs benne DX10.0? Régen azt lehetett olvasni hogy használ majd DX10.0-át csak nem lesz tőle szebb (csak gyorsabb).
A multiCPU támogatás végülis bennevan az új engineben? (csak hétvégén fogok belenézni...) -
#4261 Azt is meg lehet venni :) LINK ~4000Ft -
#4260 Portal-t kipróbáltad már?
engem az érdekel igazán!úgy tudom azt nem lehet külön megvenni,pedig akkor... :) -
Dodo55 #4259 Na, már az 5. chaptert csinálom, képeket majd rakok fel, csináltam sokat.
Eddig nagyon jó. És a nagy nyílt tereken is megvan a magas FPS, gyönyörű látvány mellett.
Szerintem ha valaki nem tudná, simán DX10-esnek nézné a játékot.
Csak ezzel az elemlámpa árnyékolással csináljanak valamit, mert így nem lesz jó. A particle benchmarkban egy konzolparanccsal lehetett állítani az árnyék minőségét, de itt nem lehet. Vagy ki van kapcsolva(shadow detail nem high), vagy be van(shadow detail high), de akkor zabálja az FPS-t világítás közben. -
#4258 LINK -
#4257 Vki megmondaná mi ez a steam ? mert megakarom rendelni és kiírja hogy a nem tudja megnyitni mert nincs hozzá rendelve egyik programhoz se -
Dodo55 #4256 Szerkeszteni nem tudok, csak törölni, de nem olyan nagy spoiler, abból a 2 szóból, hogy antlion ambush nem sok minden derül ki :) -
#4255 A Portal+TF2+EP2 ~13GB körül van, a többit még nem töltöttem le... Amúgy az orange box ~9600Ft volt, de most már meg lehet venni magában is az EP2-t ~6000Ft-os áron -
tzsoltika #4252 Orange box? aszem 8 Gb körüli -
#4251 ja és hány Gb-s az egész DVD ?? -
#4250 a Steamon mennyiért lehetet megrendelni? -
#4249 ANYÁDDDDDDD MEGJELENTTTTTTTTTTTTTTTTTTT -
#4248 Érdemes DX10 alatt futtatni? Van benne vmi +? -
#4247 megált :( -
#4246 lehet benne valami, mert betettem a DEMO-t és azóta elkezdte a letöltést -
#4245 már szedem az EP1 filokat ... kiderül ... csak ez is lassan jön -
#4244 Próbáld meg azt a megoldást amit Dodo írt, nekem ezzel megoldódott a problémám! -
#4243 Jó neked, én csak este kerülök a gépem elé :( Jó játékot!!! -
#4242 nekem most se szedi :( , pedig mindent megpróbáltam
-
#4241 Juhúúú itthon vagyok xD -
Freeeee #4240 Na kis kaja szünet. Nagyon tetszik,jo harcok, sztori megy szépen tovább. Jól is néz ki,mi kell még?:) -
#4239 hopsz, a spolier taget elkúrtam :( dodo javítsd plz. -
#4238 No, köszi Dodo a segítséget, végre valahára meglódult a letöltés, lejött, és már túl vagy pár csatán :) Vagy a GCF letöltögetés-bemásolás, vagy a megjelenési idő elérése segített, nem igazán tudom, de nem is fontos mert az a lényeg hogy sikerült!
A játék hangulata frenetikus, megérte ennyit várni azt hiszem. A grafikára sem lehet panasz, a felturbózott Source engine hozza a várt formáját, a plusz effektekkel pedig nagyon szép játékot hoztak össze a Valve-s srácok.
[spolier]
Az Antlion ambush mekkora volt már úristen!!4
[/spoiler] -
#4234 Köszi, Kandurex !
Azért is csodálkoztam, miért lett ilyen apró ! -
#4233 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Lehet fake... habár ki tudja.... -
#4232 2X img vedd ki pls a beszúrásnál :) az előbb már javítottam, de gondolom egyszerűbb, ha szólok neked -
#4231 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Orosz torrenten van egy orange box pc-re, 8,62 GB -
#4230 Minden maxon van !
Ezelőtt volt egy marha nagy csata, ott nem tudtam fényképezni, mert nem volt időm :-)
-
#4229 Sztem nincs ezzel gond, szép játék és normálisan is fut mindenkinél!
Nforce-n írja egy emberke:
AMD 64 3000
1GB Ram DDR1 400Mhz cl2
X800XL
1280X1024, all maxed up - MSAA 2X, Anistropic 4X.
-
#4228 Mozgás közben azért minden más :) -
#4227 Fajin képek :D
Mikor lesz már este -
#4226 Szép ez, nem kell ide unreal 3. -
#4225 hm,...hát nekem az első - két kép kivételével annyira nem tetszik...lehet túlzottan hozzászoktam már a Bioshock, Timesift, Assasin stb. stb. grafikai színvonalhoz :( -
#4224 Sziasztok !
gondolom páran már játszanak.
Egy kis tájkép