Half-Life 2: Episodes

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A citadela mindjárt robban és meg egy bazi nagy fõbogárral harcolok. Kinyirt a Combine katonákat és engem kerget. Hozzávágtam pár hordót és kitáraztam rá egy párszor de nincs kedve meghalni. Mit csináljak? Vagy lõjjem tovább? Mivel?
janos666
Mert nem kapcsoltad be a Vertikális szinkronizálást (V-sync), vagy buzeráltad a BIOS-t és nem 64 a PCI latency.
Vagy ha nem törik a kép hanem összezuhan a játék akkor meg frissítgesd a drivereket és nezd meg nem melegszok-e túl valami.
Rapid81
Ezen a konfigon miért törik össze a kép? Azért ez már túlzás! <#banplz>

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

pera
Én is a liftnél tartok éppen. Már vagy ötödször fogok nekifutni. Így legalább elnyújtom a játékidõt :-)))

takraj
Elég sokáig ki kell ott húzni, nekem elõször csak asszem 3.-jára sikerült túlélnem.

AMD Athlon 64 4200+ X2 CPU, 2GB DDR2 DC, ASUS HD2600XT 256MB GDDR3, Asrock AliveNF5-eSATA2+, FSP 400W

A lifténl hogy kell továbbjutni? Biztosíték fel lift indul, de indulnak a zombik is. Bármit csinálok ellövök minden lõszert és 90%a talál is de a lift csak nem jön. Vagyis hallom hogy jön jön de mégsem. Ha meg eklõveszi a gránátot a zombi akkor végem.

És hiába van fullon a flaslight kimerül egy idõ után.

És amúgy úgy csinálom, hogy elrohanok a liftig és ott próbálom bevédeni magam. ÉS ha lehet robbanó hordókat% palackokat vagdosok az ellenhez.

Gondolatm a lift köré gyûjtöm az összes hordót/palackot és azokat vagdosom elsõnek a zombikhoz, míg ki nem fogyik aztán fegyvert elõ.
ibrik
A Lost Coast csak egy tech-demó, ami egyetlen pályán mutatja be a source-motorban rejlõ további képességeket.

ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu

peeter22
Nem ez két külön játék<#wilting>. Az episode one a folytatás ugye, melynek lesz még több része.

Sok vadász úszik a kukacosban halra vizelve, de a lényeg, hogy az enyémet csak maga kaphatja be.

Sziasztok!!

Elõre is bocs, mert számotokra egy igen hülye kérdést fogok feltenni.
A Half-Life 2 és a Half-Life 2 Episode One az ugyanaz?
Nekem itthon a Half-Life 2 Collectors Edition van meg, és az ott lévõ HL2-t már végig is játszottam. De most nemtom hogy mivan meg merre, mert játszanék még vele mert nagyon tetszett.

A másik meg hogy leszedtem a Lost Coast-ot és egy templomos misszió után vége is lett. Az tényleg csak ennyi vagy én vagyok ilyen hikomat béna?

És télleg bocs ha nagy hülyeségeket kérdeztem, de nem vagyok nagyon otthon a játékok terén. 😊
Nem nem...

Megtaláltam a hibás filet... Leszedem megint. Reméllem most már jó lessz...

janos666
ÕÕõõ, ugye nem az ISO filet akarod kicsomagolni winrar-al?
Bocs, hogy hülyének néztelek, de sose lehet tudni. Az daemon tols-al kell mountolni. 😊
Ha van SFV file mellé akkor bemész a mappájába total commanderrel, rákattintasz az SFV filera, és a total commander ablakában kérsz egy SFV checket (ellnõrzést). Az kilistázza melyik file van rendben és melyiket töltesd le újra. Ha nincs akkor nyisd meg a .rar vagy ha nincs a legkissebb .rxx (.r00 vagy .r01)-es filet winrar-al és keresd meg fent a gombok közt hogy test archive, annak is ki kéne dobnia melyik a hibás. (lehet majdnem mind vagy csak 1, sose lehet tudni...)
Ha nem eredeti release hanem valaki újracsomagolta neked egyetlen .rar fileba akkor igencsak így jártál, nem javaslom hogy bepipáld a winrar-ban hogy tartsa meg a hibás filekat is, késõbb szopsz vele többet...
Ha meg valami filecsere programmal szedted le a kicsomagolt .iso filet akkor próbálj a programmal SFV vagy Hash ellenõrzést kéreni.
Nem irja ki melyik az. Csak általánosságban beszél...

! CRC hiba a Half.Life.2.Episode.One.DVD.ISO-ban. A fájl sérült

Ennyit ír ki...
armageddon666
Szerintetek kifogják adni a 3 episodet egyben? mert én ugy venném meg mertr perpill nincs pénzem :S

@

Gunner
letöltöd újra a crc hibás fájlt

[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |

Leszedtem hogy megsasoljam a játékot. De azt írja ki kitömörítésnél hogy CRC-hiba és a file sérült.

Mi lehet a megoldás.
pera
igen, de már megoldottam. Csak jobban körül kellett volna néznem... 😊

RelakS
Ez ugye a pulzáló gömbnél van

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

pera
Valaki Segítsen! Elakadtam.
Aktiváltam már 2 fénysugarat, meg a harmadikat is, de az ugye nem mûxik, na innen nem tudok tovább menni. Ahonnan feljött a sugárvetõ gép a heylén le lehet menni, de ott sem találtam a továbbvezetõ utat.

armageddon666
hát nem én találtam ki. olvastam valahol hogy a motor nem nagyon birja a nagy nyilt tereket...

@

janos666
Ehhez csak annyit hogy a Counter-Strike sourceben vannak nyitott mapok, fõleg custom mapokból van olyan hogy kurva messzire el is ellátsz a map másik csücskébe. Magával a nagy terekkel nem küszködik a motor, viszont ha megint szépíteni akarnak a grafikán akkor nem árt hozzányúlni ahhoz is. Vagy az EP2-ben szerintem a környezet az amin nyûglõdni fog a motor is meg az ember gépe is. A fák, a fák gajjai és levelei, a fû a földön, stb... A HL2-ben csak levéltelen kórók voltak és többnyire betonon volt a talaj, nem ilyen zöld táj, az EP2-t szinte Vietcong szerû játéknak nézem így a trailerbõl, erdõkkel (nem mondom hogy az nem a játék fele lesz mikor kin járkálnak, de nagyon úgy tûnik lesz olyan benne)...

Kis off: Nagyon szerettem a Vietcongot, de azt mondják a 2 szar, le se töltsem. Igaz ez?
armageddon666
ezt most komolyan kérded? aki végigvitte az már sztem látta ugyanis bennevan a gémben külön chapterként. már a HL2EO is szebb mint a Lost Coast. az E2ben nagy külsõ terek lesznek igy modositották vagy most modositják a motort hogy azokat is meg tudja jol jeleniteni (ugyanis ez nehéz volt a régi motornak vagyis a mostaninak). akinek van steamje és accja hozzá az kapott értesítõt hogy új media nézd meg! hossazbb e2 trailer! de válaszolva kérdéseidre:
Én már láttam és szeritem is sirályabbul néz ki!

@

láttátok már a HL 2 episode two trailert?sztem sokkal szebb mint a lost coast
janos666
A Lost Coast eleve egy látványvilága miatt kiadott mod, azt is optimalizálták, csak a látványra. (most hogy bejött-e vagy sem az más kérdés...)
copass
azt tény ha vki húz akkor ott a hõ húz felfelé rendesen, ebben a rohadt melegben meg alapon is elég a gépeknek kibírni a napi 8-10 órát, nem hogy túlhúzva.

picit rövid volt,de voltak új dolgok legalább ez a pattogómodding érdekes volt.😊
már várom a ep2-öt az intro elég kajak.
amin meglepõdtem hogy jobban futott az EP1 mint az LC, valszeg optimalizáltak vmit😊
jó mondjuk a vízzel teli pincében,zseblámpával azért beszaggatott rendesen. 😊

janos666
Ez változó, kártyától függ. Én még tavaszal voltmoddoltam (1.3 helyett 1.8 voltot kapott a GPU és 2.3 helyett 2.6-ot adtam a RAM-oknak), akkor 54-rõl felment 60-62 fokraa hõmérséklete úgy hogy még tovább is húztam (ez volt ugya a mod lényege...) Aztán bejött a kánikula és 68 foknál mindíg elkezdett szemetelni a kép, és még kicsit utánna lassulni mit a szar. A memóriákról le kellett venni a feszemelést hogy ne lassulgasson meg, a GPU-t meg lentebb kellett venni 615-rõl 600-ra hogy ne érje el a 68 fokot ahol szemetelni kezd. Holott a gyári hûtõvel és alapfeszen, alapfrekin nekem is volt még 78 fokos is a mag szemetelés és lassulás nélkül, és semmi hûtést nem kapott a RAM, most meg bordák vannak rajta és azok fölött húz el a GPU ventijének a szele...
RelakS
Én bebújtam a konténer mögé. Megvártam, míg becsapódnak a rakétái, mire kilõttem az égbe a raksit, kiugrottam, írányítás-becsapódás, majd vissza a konténer mögé, és vártam a becsapódó ellenséges raksikat (rakétaálló szemetes rulz) közben a ládából jöhetett raksi utánpótlék is

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Sil3nt
thx az infot, 4 raketaval mar sikerult

wesker24
hello ez csak ugy tudod megcsinálni ha van legalább 3 rakétád !!!!

gyorsan oda sprintelsz a tankhoz és megfelelõ távolságból kilövöd rá azt a 3 rakétát meg egy kis municiót rá és ennyi !!!!

Persze azért az nem árt ha az életed fullon van meg van egy kis pajzsod is !!!
Muki100
Elõveszed a rakétavetõt és lelövöd.

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

Sil3nt
amikor az embereket kell a pontbol b pontba vinnem es egy "tank" fele auto lo ram es asszondja a csoka, hogy lojjem ki atankot mert addig nem tudom az embereket vinnem...nah azt hogy lovom ki? probaltam mar mindennel de sehogysem megy. help

wesker24
az holt biztos <#nyes><#nyes>

fogod még látni 😊

wesker24
Nekem is sikerült végigvinnem ezt a jó kis játékot <#eljen><#eljen> csak hát kissé rövid volt !!!!

Már alig várom az Episodes 2-t !!!!

Annak meg kifejezetten örülök hogy G-mant bekeritették a játék elején azok a lények a Half-Life 2-ben már ugyis az agyamra ment !!!!
AHAM, ok köszi ezt nem is tudtam, de nekem minden játék olyan 60 fok körül fut ennyi a maximum (club 3d
copass
a 60fok az bakfitty 6600gt-nél,nekem 70-80-on megy ha terhelve van(gyári hûtésnél asus),de asszem 120-nál lassúl a mag. a visualc hiba a procitól van, melegszik és hibázik egy picit, vagy túlvanhúzva.

Oksa megpróbálom.

World of Tanks FAQ-s oldal az alábbi címen érhető el: http://wotfaq.solidlane.eu/ | wot nevem: keagle21

nekem most nyáron 40 fokban hogy ha 60 fok fölé ment a GPU(6600GT) akkor kiirta ,hogy MICROSOFT VISUAL C++ error és annyi hogy ok.
jaja az igaz, nem tom szedd ki a mentéseket ha vannak és tedd ujra.
nekem: amd sempron 2800+, ATI Radeon 9550 (256M😎, 512 mb ram ezen futnia kéne ezerrel szóval nem tudom miért nem jó

World of Tanks FAQ-s oldal az alábbi címen érhető el: http://wotfaq.solidlane.eu/ | wot nevem: keagle21

de nem tom mi a baja hiszen egy APPLE MINI-n fut szaggatás mentesen a játék, csak sokat tölt...
hát a barátom régi gépén low-on futott (DE NEM SZAGGATOTT)azt tegyük hozzá hogy 1,7 celeron VOT
ATI Radeon 9550 (256M😎 -szal szerintem vinnie kéne

videokártya?<#conf><#conf><#fejvakaras>
Ja és start.bat-tal indítottam

Sziasztok!
Elolvastam a FAQ-t, de nem találtam benne az én proglémámra megoldást:
Amikor elindítom a gamét bejön a fõmenü ( Új játék, Betöltés, stb...), meg a professzor elmondja, hogy hagyják el a 17-es várost..., de amikor elkezdenék egy epizódot/mentett helyzetet akkor az a hibaüzenet jön ki:

armageddon666
Alyx jobban sikerült..... bár lehet hogy csak a vigyorgás miatt van...

@

sziasztok!!!

nem tudnátok segíteni?? miért van az hogy elindítom a játékot és azt a hibát írja ki hogy : " Platform error: module failed to initialize " és nincs rajta magyarosítás, mégsem indul...
???????
a melyik?

akyyy
mert nem a start.battal inditottad el

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;