10224
DUgsdu3.png11106663921180798017.jpg

Linkek: EP2 Steam Oldal - Orange Box Hivatalos Oldal
Van külön Portal topic, Portal ügyekkel kapcsolatban plz oda!
EP2 Magyar Fordítás

!!!A WAREZ KÉRDÉSEK KERÜLENDŐK, A WAREZ/TÖRT SZERVER LINKEK TILTOTTAK!!!!

• Jaffa 2843
    tiszta STALKER hangulata van egykét képnek :D
  • wesker24
    Látom versenyben van a Crysissel !! Vajon sikerül-e majd neki átvenni a hatalmat ?? Letaszitja-e egyáltalán a trónról majd a Crysist ??
  • Dodo55
    Hm :)
  • gduck
    A játék egy procimagot használ és max ~400MB videó memóriát...
  • Evogordon
    Hi
    Honnan lehet ezeket a gcf file-okat letölteni mert nekem ugyebár nem megy a letöltés....
    De adtak egy oldalt amivel kb fél óráig szenvedtem és nem tudtam letölteni a file-okat... csöppet felbaszott az is. Sal valaki tudna adni egy NORMÁLIS oldalt ahobnnan letudom tölteni az episode 1 gcf file-jait? thx
  • BiG G
    Szia!

Nekem is hasonló volt a problémám, a megoldás az hogy menj fel a Steam Support oldalára, regisztrálj be, majd ezen az oldalon, röviden angolul írd le a problémád.

Ahhoz hogy sikeresen megújítsák a jelszavadat, és így újra használni tudd az account-odat, ahhoz a következő infókat kell leírnod a levélben:
    -az accounton használt login neved
    -utolsó használt e-mail címed amivel működött az account
    -egy kép csatolt fájlként mellékelve a játékhoz kapott termékkulcsról (serial number), úgy hogy mellé van írva FILCTOLLAL a loginneved jól láthatóan. tehát rá kell írnod a Quick Reference Card alsó részére (ahol a kulcs van) a loginneved majd beszkennelned vagy jó minőségben lefényképezned, és ezt csatolnod a levélhez.

A levél megírása után a Category-nál ezt válaszd ki: Account Questions/Password reset request

Ha mindent jól csináltál, akkor nagyjából 3-4 munkanapon belül választ kapsz, és újra tudod használni az accountodat. Fontos hogy jól érthetően és tőmondatokban fogalmazz angolul, hajlamosak nem válaszolni a túl terjengős írásokra.
  • Psziho Apu
    Sziasztok lenne 1 problémám s megoldást várok.
    Megvan az eredeti hl 2 dvd változatot vettem kb 1 éve .
    Akkor regisztráltam magat de közbe elfelejtettem a jelszót s ha az emil címemet megadom nem jön válasz.
    Igy hiába rakom fel a stemet nem tudok cs ni
    Tudtok segíteni. köszike
  • Dodo55
    Beakadások nincsenek, netgraph meg ott van a képeken amiket feltöltöttem, abból láthatod milyen FPS-el futott.
  • strebacom
    Na és hogy fut a konfigodon nem akad meg a kép egy egy másodpercre olyan mintha töltene egy pillnatra??
  • PunkZoli
    nemértem mi bajotok van a steammel... az esetek 99% ában a gépre feltelepített egyéb szarok, olykor hardware hiba okozza a problémátokat.. speciel egy régen feltett win... szanaszéjjel szemetelt gép...
    ti vagytok a balfaszok!
  • bakvarnyu
    ugyanet az operation flashoint-hoz
    http://youtube.com/watch?v=LPCh0FOk08U
  • Dodo55
    Reggel 9 óta megjelent PC-re, és azzal játszunk.

Ha másképp értetted a kiadást, akkor meg plz ne fogalmazz félreérthetően.
  • Evogordon
    Mindegy már haverom letölti az episode 2-őt mert neki orange box van és kiírja nekem a file-okat.
  • woy
    de jó neked,én még várom pc-re,amúgy mikor adják már ki pc-re
  • Dodo55
    Steamről.
  • Djemba
    honnan lehet tölteni?
  • Dodo55
    EP1 gcf berakós megoldást próbáltad?
  • Dodo55
    És akkor most olyan dolgok, amik DURVA spoilerek, aki már végigvitte, vagy nem sajnálja, az olvassa csak el.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

G-Man nagyon érdekes. Az az elmélet kilőve, hogy Gordon csak képzeli, mert ugye Eli is beszélt róla. Továbbá valószínűleg akkora hatalma sincs, mint egyesek gondolták, mert mondja, hogy sajnálja, hogy csak annyit tehet, hogy figyel ránk. Ez az unforeseen conseqences elég érdekes, talán az Advisorok megjelenésére célzott a végén?

Meg van ez a borealis. Ezek szerint az EP3 arról fog szólni. Namost a beta vagy alpha leakben az a hajó tele volt stalkerekkel. De az EP2 szerint meg valami nagy fegyver, amit az Aperture Science csinált. Ezek szerint akkor mégse lesznek ott stalkerek? Nem mintha hiányoznának, sőt :D Utálom azt az üvöltésüket XD

Ez a Magnusson amúgy mintha hasonlítana G-Manre...
  • RelakS
    Tegnap lebaxott a TF2, hogy frissítsem a videokártya driveremet. Azóta semmilyen D3D-s játék nem indul

Szeretünk Steam :D
  • Dodo55
    Amúgy most vittem végig.
    Steam Community szerint 5.4 óra, amiből úgy 10-15 percet számítsatok le, mert beleszámol minden időt, amikor fut a program.
    Tehát 5 és negyed óra, de nem az a mindenhol megállok, és mindent megnézegetek volt, tehát egy alaposabb végigvitel 7-8 óra.
    Amúgy soknak érződött eléggé, valószínűleg a gyakran váltakozó helyszínek miatt.

Nagyon átgondolt amúgy az egész játék, majdnem olyan hosszúnak tűnt, mint a HL2, pedig lényegsen rövidebb.

Az előző részekhez képest eléggé más, de jó értelemben. Az egész sokkal valóságosabbnak tűnik, nincs az a minden magától történik, és én csak végignézem érzés. Az is jó érzés, hogy sok dolog megtörténik, amit várunk, nem szakad félbe mindig minden, viszont van meglepetés is bőven.

A vége is kicsit más az előző részekhez képest, nyugodtabb, nem hagy 1000 kérdést nyitva, szóval nincs az az érzés, hogy ezt itt most félbeszakították, és 1 évig meg se tudjuk mi lesz, de mégis van miért várni a folytatást.

Szóval nagyon jó a játék minden szempontból, egy kis értékelés:
    Grafika: 10/10 (Azt hiszem ezt nem kell magyaráznom, mintha DX10-es lenne, mégis úgy fut mint az EP1)
    Hang/Zene: 10/10 (Ez is nagyon jó, a hangok jobbak lettek, a pisztolynak végre nem csattogó hangja van, hanem kicsit mélyebb, a zenék nagyon jól vannak elhelyezve, illenek a helyzethez)
    Játékélmény: 9/10 (Egy kicsit lehetne hosszabb, meg egy kicsit kiderülhetne több dolog, de ha ezeket nem nézzük, akkor 10)
  • Evogordon
    Nem azért de nekem még most se akar lejönni az episode 2. Most mi a francot csináljak?
  • Dodo55
    A történet szempontjából kb tök mindegy, hogy akkor kell megölni, vagy kicsit később, viszont nagy segítség azoknak, akik ott szenvednek a megölésével, amikor csak menekülni kéne.

Képeket meg direkt thumbnail-el, és direkt olyanokat, amik alapján a történetből sok nem lepleződik le, csak látszik hogy is néz ki valójában a játék. Mert kb ugyanolyan dolgok láthatóak, amikről már hónapokkal ezelőtt volt kép, csak ugye ez most igazi ingame, látszik a valós minőség.
  • ProGabe #4329
    hát hallod,hg létedre pont olyan hsz-eket írsz amiket törölnöd kéne :P

szpojler ember,szpojler!!
  • Seth
    HL2 grafját rossznak találtad amikor megjelent??? Fura ízlésed lehetett ^^
  • Alwares
    Én tolnám már a TF2-t ha már megjelnt volna Xbox360-ra. Mert így bann lesz belőle. Addig is kipörgetem a Hl2 az EP1-et és az EP2-őt is... Belenéztem az EP2 elejébe, hát ez valami eszméletetlen jó lett. Szerintem ha ráírják hogy ez a Half Life 3 akkor se lenne senkinek semmi gondja. Nem gondoltam hogy a source engine ennyire szép is tud lenni. Anno mikor kipróbáltam a Hl2-őt, nagyon nem tetszett, rosszul voltam tőle (meg mondjuk azárt nem vittem végig mert felénél elveszett a mentésem), de így ebben a formában nagyon-nagyon jó mindegyik. A portál pedig, huh de baromi jó, csak félek hogy rövid lesz, de azért remélem később lesznek letölthető pályák... Őszintén megmondva én nem voltam oda a Half Life szériáért, főként az egyik fanatikus oszttársam miatt akinek ez volt A JÁTÉK, minden más szar. És az ilyet én, a mindenevő gamer nem szereti, részben ezért is nem szerettem, de ettől az egész Orange Box-tól odáig vagyok meg vissza. Szép munka Valve, leborulok!
  • Soldiers
    Team Fortress kettőzik már vki?
  • Soldiers
    kösz nagyon jók lettek
  • Dodo55
    Tessék, képek:

• Dodo55
    Nem kell megölni, menekülj! :D
    De tényleg, egyelőre csak menekülj el, majd később kell kinyírni.
  • Dodo55
    Majd teszek még, pár perc.
  • gyuri12
    lol
  • cicai
    :D
  • Soldiers
    már sírok a nevetéstől
  • Soldiers
    nem tesztek fel egy pár képet pls
  • cicai
    Akit érdekel az nézze meg:D
    Én behaltam:)
  • PunkZoli
    hogy kell megölni azt a szarfaszú őslényt a cuppogós bogarak barlangjában?
  • woy
    kösz
  • kirol
    NEM!
  • woy
    akkor most elérhető pc-re vagy nem ? válaszoljatok légyszííí ! köszi
  • Dodo55
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Ahol a rakétavető van, ott rá kell álni arra a le-fel hajtható izéra, bedobni alá egy gránátot, és a robbanás fel fog repíteni :D

A másiknál meg ki kell szedni gravgunnal a körfűrészt a földből, a padlódeszkák alatt vannak a cuccok.