10224
DUgsdu3.png11106663921180798017.jpg

Linkek: EP2 Steam Oldal - Orange Box Hivatalos Oldal
Van külön Portal topic, Portal ügyekkel kapcsolatban plz oda!
EP2 Magyar Fordítás

!!!A WAREZ KÉRDÉSEK KERÜLENDŐK, A WAREZ/TÖRT SZERVER LINKEK TILTOTTAK!!!!

• Dodo55
    És akkor elmondanád a megoldást is, hogy mások meg tudják oldani, ha nekik is ez a gond?
  • daneelolivaw
    hali mindenkinek, a steam-en napok óta 44%-nál tart az episode two, mert steam servers are currentlx busy, nem lehet ez ellen valamit tenni? bocs a láma kérdésért
  • laca133
    megoldottam a problémát :D bocsi akit megsértettem :D
  • Dodo55
    Nem, a vonattal menekülés, meg a robbanás az az EP1 végén van.
    A sima végén fent vagy a torony(amúgy Citadella a neve :)) tetején, és az a teleporter reaktor robban csak fel.
  • Travelos
    és felrobban?
  • Buscemi
    Köszi! Frissítem a drivert hátha az megoldja! A ram vadiúj 2GB eddig nem volt vele gond.
    Kösz.
  • Seth
    tömören?
    spuri a városból mielőtt a citadella felrobban
  • Travelos
    sziasztok!
    arra emlékszem, hogy amikor a HL2 végén felugrok a vonatra és felrobban a torony akkor ott van vége a játéknak

az Ep1-et is végignyomtam, de valahogy nem maradt meg a lényege. mi is történt abban a részben? mi volt a cél, és hogy lett vége?

köszike
  • laca133
    igen az vok... és nem értek a crackhez sorry
  • Rip
    Haha, ezen én is jót röhögtem :D
  • Humesz
    18 éves informatikus :DDDD
  • ricsa008
    akkor mi faszé nincs csinálva ennek is egy topic mint a fifa nak ? itt ez a kérdés mint látom használná elég ember. és nem kellene leordítani a fejét az embernek. és lehet hogy nem csak én vagyok ezen a véleményen
  • BiG G
    látom mára csak beindult a lámahadjárat
  • Doki17
    EZért írtam hogy nyugodtan töröld, de egyébként én is megfogom venni csak még nem gyült össze a rávaló meg várok egy olyan kiadást hogy TF2 portal meg hl2ep2.
  • Dodo55
    Aki fizetett is érte, nem csak letöltötte, annak biztos nincs ilyen gondja...

Értem én, hogy kevés a pénze az embereknek, nekem se könnyen jött rá össze, de attól még nem kell elvárni, hogy úgy foglalkozzanak a problémáitokkal, mintha az lenne a világ legnagyobb baja, hogy nem megy a warez verzió.

Direkt kértem, hogy ne azzal legyen tele a topic, hogy nekem így nem megy, meg úgy nem megy.
    A legtöbb fórumozót a játék érdekli, és nem a sok hibaüzenet...
  • Djemba
    köszi
  • Doki17
    Sztem is töröld majd dodo majd ha rájövök beírom.
  • SötétBarom
    Ezt a sok warez szemetet törölni kéne.. Aki nem képes megoldani a problémáit, az né jáccon/vegye meg.. Bah..
  • Dodo55
    Nem.
  • Doki17
    Ok remélem rá jövünk mert elég sok embernek van ilyen gondja sztem.
  • Djemba
    kell hozzá az alapjáték?
  • Dodo55
    Bocs, de ez az igazság, 10000 féle dologra dob ki ugyanilyen hibát a win, teljesen megállapíthatatlan ebből, hogy mi okozza.

De a legvalószínűbb:
    -Rossz RAM
    -Rossz VGA driver
  • Dodo55
    Hm, akkor az elérési útvonalban lévő ékezetes betűkkel, esetleg szóközökkel lehet a gond, de inkább az ékezetes betűkkel.

Úgyhogy tedd át valami normálisabb nevű mappába, ami nem tartalmaz ékezetes karaktereket.
  • laca133
    Én oda írtam a -steam -game ep2 és nem jó
  • Buscemi
    thx 4 nothing
  • Dodo55
    Törölve, mert bazi nagy a kép, mert nem vágtad le a fehérséget, és amúgy sem tudna senki segíteni, mert ez egy általános windowsos hibaüzenet, ami alapján semmi konkrét nem tudható meg.
  • Buscemi
    Rákattintva jobban látszik. Ha esetleg tudtok valamit ellene légyszíves szóljatok mert elvonási tüneteim vannak:((
    A legelején a betöltésnél jelentkezik. hl2 hl2 episode one nincsen fent...
    KÖSZI!!!
  • Dodo55
    De a parancsikon végére odaírtad amit kell? -steam -game ep2
    Ez a lényeg, nem a parncsikon, indíthatnád parancssorból is a paraméterekkel.
  • laca133
    Bakker nemvok hüyle 18 éves informatikus vok tom hogy kell parancsikont csinálni csak azt nem tom mi a BAJA!!!
  • Dodo55
    Grebber #4471:
    Ezt töröltem, mert az utolsó kép elég nagy spoiler.

Amúgy mint mondtam, a Source a régebbi HDR-t használja, ami gond nélkül megy AA-val is, szóval nem kell kikapcsolni.
  • Dodo55
    Ez a backup nem tudom hogy működik, de 1000x egyszerűbb lett volna fogni, és DVD-re kiírni a gcf fájlokat. Mert szerintem ebben a backup dologban van valami kavarás, lehet ugyanaz a steam acc kell, mint amivel ki lett mentve, vagy nem tudom, de akkor is gyanús.
  • Dodo55
    Szerintem nem csináltatok parancsikont. De 1000x le lett írva, hogy azt kell, a FAQ-ban is benne van...
  • Shep
    Hát azt hiszem itt az ideje ghostolnom egy új xp-t, mert a másikon gond nélkül elindult a game, a fene se érti ezt. Amúgy nagyon zsír a játék és végre nem az agyon shaderel szar grafika ami mostanában menőnek tűnik, hanem tűéles textúrák, jól összerakott pályák történetről még nem tudok mit mondani, mert még a barlangban bóklászok.
  • Doki17
    Nekem is ez a bajom mi a megoldás?
  • Evogordon
    Hi haverom backup-olta a hl2 ep 2-őt de nem tudom hogy kell megcsinálni hogy játszhassak vele. Tud valaki segíteni?
  • csoola
    msot ott vagyok h elhagyot a vortigaunt és retkelek ki de most is utálom ez a bányázos szart... aztán megint ilyen fészekben mászkálok, rohangászok vmi nagy mafla elöl, de az ilyen kijáratkeresös cucc régen sem jött be...
    viszont maugy jo és érdekel mi lesz a vége, ugyhogy nyomom ezerrel
  • laca133
    valaki válaszoljon privibe nekem mi lehet ez a gond: "MountAppFilesystem() failed:" PLS :(
  • grebber
    Nálam 8.8Gb-ot foglal.
  •  Evil
    Episode 2 tőnek menyi szabad hely kell? :) Csak azért hogy menyit vadászak neki ösze mig leér :)
  • grebber
    Volt a szobában egy kertitörpe gondolom megnézem közelről