10224
DUgsdu3.png11106663921180798017.jpg

Linkek: EP2 Steam Oldal - Orange Box Hivatalos Oldal
Van külön Portal topic, Portal ügyekkel kapcsolatban plz oda!
EP2 Magyar Fordítás

!!!A WAREZ KÉRDÉSEK KERÜLENDŐK, A WAREZ/TÖRT SZERVER LINKEK TILTOTTAK!!!!

• Dodo55
    De törlöm, mert megint hatalmas kép, aminek a 80%-a lényegtelen.
    Viszont látom mi nem jó, úgyhogy válaszolok.

Nem a parancsikon nevébe kell beírni a paramétereket, hanem a cél mezőbe a tulajdonságaiban.

De le van ez is írva a FAQ-ban, és nagyon fogy a türelmem...
  • gizmoplayer
    Szerintem simán a hl2.exe-vel inditottad.
    így kell indítani kb.:

hl2.exe -steam -game ep2
  • uHs Gerzson
    Én csak egyszer találkoztam ezzel a textura buggal :)

• csoola
    jaja az a gránát nálam is szar, meg amiket irtatok... de amugy sztem ez még belefér bug-nak... örülejtek h nem csuszott miatta még egy honapot!
  • Dodo55
    A textúra hiba dolog meg ugyan warez, de eddig csak pár szó volt róla.
    Ameddig nem megy át azzá a dolog, hogy az utolsó oldalon a hozzászólások nagy része arról szól, addig nincs gond vele.

De ez a parancsikonos téma már nagyon tépte az idegeimet...
    Ezerszer ki lett beszélve, a FAQ-ban le van írva, szóval aki mégegyszer megkérdezi, annak törlöm a hozzászólását szó nélkül, mert nem érdemli meg a választ, ha nem képes elolvasni a FAQ-ot, vagy egy kicsit visszaolvasni.
  • Dodo55
    ?
  • k3nGu
    nálam a géppityunak a gránátja, meg amikor gman dumál és ott ül akkor a háttámlája textúra hibás, de mást még nem vettem 1enlőre észre:D
  • Maxtreme
    detto :)
  • Shodan
    Hát elég illúzió romboló, én ugy emlékszem hogy a sima hl2-nél is voltak ilyen gondok a warezzal.
  • Dévids
    Nekem meg a fegyvereknél van ilyen textúra gond, de szerintem valami driver hiba lehet.
  • Seth
    nálam is a csákány, plusz még a géppityu gránátja is, gman-t még nem láttam ^^
  • csoola
    jaja nálamis elöfordult, nálam a csákány volt rossz, meg például mikor a Gman ül az asztalánál akkor a széke is csak buzi szinü volt...
  • Alwares
    Én még nem találkoztam ilyen hibával, Xbox-on, így minden bizonnyal nem a játékkal van gond hanem valami driver kavar be...
  • Rage47
    nálam volt 2 szekrénynél, és gépfegyver gránátnál :S nemtom mitöl. Ez wareztéma?
  • Shodan
    Nem akarok warezolni, csak egy kérdés, másnál is vannak textúra hibák?
  • Alwares
    Igen az adta az ihletet a megoldáshoz... Áhhh egy portál vagyok én is kaja be xyz ki :D
  • strebacom
    Nem irigyellek, nagyon jó game.....
  • Seth
    igen, ami bemegy az valahol kijön :D
  • csoola
    engem se érdekel most, én meg szoktam, söt, most ez se eredeti (nem tudnám mivel megvenni steamen) de nem szoktam itt szerencsétlenkedni, használom a google-t, mert az haver stb
  • Attlen2
    Hello! Bocsi nem, tudja valaki, hogy mikor várható magyarositás és, hogy melyik verzióra??
  • Dodo55
    Jó, akkor csináljon valaki, és belinkelem fönt.
    De én nem fogok, mivel eredetim van, és marhára nem érdekel a warez része a dolognak.
  • Alwares
    Hehe. Elakadtam az egyik portal pályán és pont WC-zés közben jutott eszembe a megoldás
  • csoola
    ez igy elég vicces, h ki van irva h nincs warez, tudjátok mi kell ide...:P vagy egy warez/off topik, vagy kiirni 72-es betüvel, pirossal h NO WAREZ
    de legjobb mind2
  • Dodo55
    Alapvető dolog, hogy a paraméterek és a programfájl neve közé szóközt kell tenni, de mostmár fejezzük be ezt a parancsikon dolgot, mert eléggé ki lett tárgyalva, ráadásul warez.
  • Dante73
    A " után kell egy szünet, ezzel én is szívtam. A kivágás/beillesztésnél eltünik, rakd be kézzel!

Dante.
  • Dodo55
    Akkor ajánlom olvasd el mégegyszer a hibaüzenetet: C:\"E:\.......
    Nem gondolod, hogy csak egy meghajtó betűjel kéne?

A képet meg töröltem, mert bazi nagy, elég lett volna a hibaüzenetet berakni, a Need for Speed: Pro Street-es háttérképed csak a többiek sávszélességét rabolja.
  • Dodo55
    Nyugodj már le!
    Nem tudom mi nem megy abban, hogy odakattintasz a cél mező végére, és oda írod: -steam -game ep2
  • Humesz
    Te meg tanulj meg légyszíves írni! És olvass vissza! Vagy FAQ!
  • csoola
    végigtoltam. várom a következöt, a vége is tartogatott meglepetést... amguy fantasztikus volt, nagyon jol megcsinálták a Valve-os srácok! a portal is bejött!
  • Humesz
    Igazából ha az ember venné a fáradságot a visszaolvasásra és olvasna FAQ-t akkor az a 189 hsz mondjuk úgy 40 lenne. A lámák teszik népszerűvé a topic-ot :) Persze hálistennek nélkülük is az lenne!
  • spidey91
    a picsába légyszi nemtom hogy kell azt a parancskont csinyni segytsen má valaki ugy nem megy job egér uh parancsikon nemtom oda tenn ia bövitést me nem engedi a vista mikor kell azt a szart odailleszteni??????
  • Dodo55
    A Gef 2/4 MX kártyák csak DX7-et tudnak.
    Azt meg már nem támogatja a Source.

Azért 2/4, mert a 4 MX-ek is valójában csak GeForce 2-k.
    Az igazi GeForce 4-ek azok a GeForce 4 Ti4X00-ak.
  • grebber
    Mi lehet a gond?? Haveromnak ezt dobja a gép.

Alap Half Life 2 ment nála! Gef 2 Mx 400-a van!
  • Geroka16
    yeee:D thnx
  • Dodo55
    Külön játék, nem kiegészítő.
  • Geroka16
    Hi ! Ez a Half Life Episode 2 egy külön rész vagy kell hzzá a sima HL 2 is?
  • zeli
    Half-Life 2: Episodes
    (189 új üzenet)

Hmm, úgy látom megjelent az Episode 2 :D
  • Buscemi
    Nem a driver volt hanem az volt a gond, hogy nem abban a mappában hagytam ahol a rar fileok vannak. tehát ha ilyen hibaüzenet van akkor az a lényeg, hogy a rar fileokat tartalmazó mappába vissza kell tenni azt a mappát ahova raroltuk a cuccot! Hülyeség de így műxik!
    Köszi azért.
    Üdv
  • Dodo55
    Aláírásod alapján kaptál Black Boxot a VGA-dhoz, de EP1-ed nincs, és ez a gond, kellenek az EP1 gcf fájljai is valamiért, ez a Valve/Steam hibája, majd javítják, addig is a megoldás hogy letöltöd őket, és berakod a steamapps mappába a többi közé.

Innen tudod letölteni: http://ep1.4shared.com

• Travelos
    tényleg, köszi