Half-Life 2: Episodes
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egy steamel kapcsolatos kérdésem lenne. Kijött hozzá pár napja egy frissités.Namost elvileg csak ujra kell indítani a steamet, és automatikusan frissíti önmagát. Én kb 50szer megtettem, de eredménytelenül. Feltelepítettem újra, de azt is hiába. És ugye igy nemtom használni rendesen, mert mindig kiirja, h "kijött egy frissítés, inditsam újra..."
Szal vmi megoldás kéne.
köszi
ASUS P5N32-SLI SE Deluxe ¤ Intel Core2 6400 @ 2.13GHz ¤ EVGA GeForce 7950 GX2 1gb ¤ 4* 512 DDR2 800Mhz ¤ 3* 160 GB
Qwerty4
Qwerty4
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatõrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
A FAQ-ban található (preload gcf titkosításmentesítõ és a frissített progik) linkek nem mûködnek!
Megaupload és a Rapidsharerõl már nem lehet leszedni õket. Valaki megtenné, h feltölti újra õket?
Köszönöm4
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatõrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
a szükség törvényt bont. BF3 gebeboy
ott a letöltés feliratz bakker:D
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
tekintve, hogy ez a HL2: Episodes Topik, biztosan te a HL2 Episode One magyarítását és végigjátszását keresed. ha meg nem, akkor írd be a Fórumkeresõbe, hogy Magyarítások.
AMD Athlon 64 4200+ X2 CPU, 2GB DDR2 DC, ASUS HD2600XT 256MB GDDR3, Asrock AliveNF5-eSATA2+, FSP 400W
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Qwerty4
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Qwerty4
u dont have to listen anybody else but me
Qwerty4
késõbb pedig egy hatalmas rovar támad be; ami szétzúzott egy páncélautót.
Qwerty4
Van egy próblémám egy helyen a játék elsõtétül és nem tudok semit csinálni. Ajáték megy továb mert lõnek rám. Nem tudjátok mi lehet a baj?