10224
Linkek: EP2 Steam Oldal - Orange Box Hivatalos Oldal
Van külön Portal topic, Portal ügyekkel kapcsolatban plz oda!
EP2 Magyar Fordítás
A WAREZ KÉRDÉSEK KERÜLENDŐK, A WAREZ/TÖRT SZERVER LINKEK TILTOTTAK!
-
Dodo55 #4568 De törlöm, mert megint hatalmas kép, aminek a 80%-a lényegtelen.
Viszont látom mi nem jó, úgyhogy válaszolok.
Nem a parancsikon nevébe kell beírni a paramétereket, hanem a cél mezőbe a tulajdonságaiban.
De le van ez is írva a FAQ-ban, és nagyon fogy a türelmem... -
#4567 Szerintem simán a hl2.exe-vel inditottad.
így kell indítani kb.:
hl2.exe -steam -game ep2 -
#4565 Én csak egyszer találkoztam ezzel a textura buggal :)
-
csoola #4564 jaja az a gránát nálam is szar, meg amiket irtatok... de amugy sztem ez még belefér bug-nak... örülejtek h nem csuszott miatta még egy honapot! -
Dodo55 #4563 A textúra hiba dolog meg ugyan warez, de eddig csak pár szó volt róla.
Ameddig nem megy át azzá a dolog, hogy az utolsó oldalon a hozzászólások nagy része arról szól, addig nincs gond vele.
De ez a parancsikonos téma már nagyon tépte az idegeimet...
Ezerszer ki lett beszélve, a FAQ-ban le van írva, szóval aki mégegyszer megkérdezi, annak törlöm a hozzászólását szó nélkül, mert nem érdemli meg a választ, ha nem képes elolvasni a FAQ-ot, vagy egy kicsit visszaolvasni. -
Dodo55 #4562 ? -
#4561 nálam a géppityunak a gránátja, meg amikor gman dumál és ott ül akkor a háttámlája textúra hibás, de mást még nem vettem 1enlőre észre:D -
#4560 detto :) -
#4559 Hát elég illúzió romboló, én ugy emlékszem hogy a sima hl2-nél is voltak ilyen gondok a warezzal. -
Dévids #4558 Nekem meg a fegyvereknél van ilyen textúra gond, de szerintem valami driver hiba lehet. -
#4557 nálam is a csákány, plusz még a géppityu gránátja is, gman-t még nem láttam ^^
-
csoola #4556 jaja nálamis elöfordult, nálam a csákány volt rossz, meg például mikor a Gman ül az asztalánál akkor a széke is csak buzi szinü volt... -
#4555 Én még nem találkoztam ilyen hibával, Xbox-on, így minden bizonnyal nem a játékkal van gond hanem valami driver kavar be... -
#4554 nálam volt 2 szekrénynél, és gépfegyver gránátnál :S nemtom mitöl. Ez wareztéma? -
#4553 Nem akarok warezolni, csak egy kérdés, másnál is vannak textúra hibák? -
#4552 Igen az adta az ihletet a megoldáshoz... Áhhh egy portál vagyok én is kaja be xyz ki :D -
strebacom #4551 Nem irigyellek, nagyon jó game..... -
#4550 igen, ami bemegy az valahol kijön :D -
csoola #4549 engem se érdekel most, én meg szoktam, söt, most ez se eredeti (nem tudnám mivel megvenni steamen) de nem szoktam itt szerencsétlenkedni, használom a google-t, mert az haver stb -
Attlen2 #4548 Hello! Bocsi nem, tudja valaki, hogy mikor várható magyarositás és, hogy melyik verzióra?? -
Dodo55 #4547 Jó, akkor csináljon valaki, és belinkelem fönt.
De én nem fogok, mivel eredetim van, és marhára nem érdekel a warez része a dolognak. -
#4546 Hehe. Elakadtam az egyik portal pályán és pont WC-zés közben jutott eszembe a megoldás -
csoola #4545 ez igy elég vicces, h ki van irva h nincs warez, tudjátok mi kell ide...:P vagy egy warez/off topik, vagy kiirni 72-es betüvel, pirossal h NO WAREZ
de legjobb mind2 -
Dodo55 #4542 Alapvető dolog, hogy a paraméterek és a programfájl neve közé szóközt kell tenni, de mostmár fejezzük be ezt a parancsikon dolgot, mert eléggé ki lett tárgyalva, ráadásul warez. -
#4541 A " után kell egy szünet, ezzel én is szívtam. A kivágás/beillesztésnél eltünik, rakd be kézzel!
Dante. -
Dodo55 #4540 Akkor ajánlom olvasd el mégegyszer a hibaüzenetet: C:\"E:\.......
Nem gondolod, hogy csak egy meghajtó betűjel kéne?
A képet meg töröltem, mert bazi nagy, elég lett volna a hibaüzenetet berakni, a Need for Speed: Pro Street-es háttérképed csak a többiek sávszélességét rabolja. -
Dodo55 #4538 Nyugodj már le!
Nem tudom mi nem megy abban, hogy odakattintasz a cél mező végére, és oda írod: -steam -game ep2 -
#4537 Te meg tanulj meg légyszíves írni! És olvass vissza! Vagy FAQ! -
csoola #4536 végigtoltam. várom a következöt, a vége is tartogatott meglepetést... amguy fantasztikus volt, nagyon jol megcsinálták a Valve-os srácok! a portal is bejött! -
#4535 Igazából ha az ember venné a fáradságot a visszaolvasásra és olvasna FAQ-t akkor az a 189 hsz mondjuk úgy 40 lenne. A lámák teszik népszerűvé a topic-ot :) Persze hálistennek nélkülük is az lenne! -
#4534 a picsába légyszi nemtom hogy kell azt a parancskont csinyni segytsen má valaki ugy nem megy job egér uh parancsikon nemtom oda tenn ia bövitést me nem engedi a vista mikor kell azt a szart odailleszteni?????? -
Dodo55 #4533 A Gef 2/4 MX kártyák csak DX7-et tudnak.
Azt meg már nem támogatja a Source.
Azért 2/4, mert a 4 MX-ek is valójában csak GeForce 2-k.
Az igazi GeForce 4-ek azok a GeForce 4 Ti4X00-ak. -
#4532 Mi lehet a gond?? Haveromnak ezt dobja a gép.
Alap Half Life 2 ment nála! Gef 2 Mx 400-a van! -
Geroka16 #4531 yeee:D thnx -
Dodo55 #4530 Külön játék, nem kiegészítő. -
Geroka16 #4529 Hi ! Ez a Half Life Episode 2 egy külön rész vagy kell hzzá a sima HL 2 is? -
#4528 Half-Life 2: Episodes
(189 új üzenet)
Hmm, úgy látom megjelent az Episode 2 :D -
Buscemi #4527 Nem a driver volt hanem az volt a gond, hogy nem abban a mappában hagytam ahol a rar fileok vannak. tehát ha ilyen hibaüzenet van akkor az a lényeg, hogy a rar fileokat tartalmazó mappába vissza kell tenni azt a mappát ahova raroltuk a cuccot! Hülyeség de így műxik!
Köszi azért.
Üdv -
Dodo55 #4525 Aláírásod alapján kaptál Black Boxot a VGA-dhoz, de EP1-ed nincs, és ez a gond, kellenek az EP1 gcf fájljai is valamiért, ez a Valve/Steam hibája, majd javítják, addig is a megoldás hogy letöltöd őket, és berakod a steamapps mappába a többi közé.
Innen tudod letölteni: http://ep1.4shared.com
-
Travelos #4524 tényleg, köszi