Half-Life 2: Episodes
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vagy vedd meg<#nezze>#nezze>
Guild Wars in game: Warwick Sanders, Spirit Of Falling Battlefield 3: Typo83 BFBC2: ILLNeo
a napokban kezdtem el játszani, a problémám az, hogy visszatöltéskor mozdulatlanul áll az ellenség. Mind1, hogy az automatikus vagy a gyors(manuális) mentést töltöm vissza, az összes katona áll, mint egy f@sz. így nem túl élvezetes a játék. Találkozott már vki ilyennel.
Elõre is köszi a segítséget.
Nagyon jó volt, kivéve a liftvárós zombis rész, az kicsit túlzás volt.
Szerintem elég hosszú volt.
Mikor is jön az Episode 2?
AMD Athlon 64 4200+ X2 CPU, 2GB DDR2 DC, ASUS HD2600XT 256MB GDDR3, Asrock AliveNF5-eSATA2+, FSP 400W
AMD Athlon 64 4200+ X2 CPU, 2GB DDR2 DC, ASUS HD2600XT 256MB GDDR3, Asrock AliveNF5-eSATA2+, FSP 400W
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
megyek tovább a templomból? Elõre is thx!
Mert az új procim HT-s, de nem Dual Magos.
A HT az hasonló mint a dual mag, de HT-s procikban(általában) csak 1 mag van, viszont úgy van megcsinálva, hogy a futószalagokat külön tudja használni.
A HT-s procik dual magosnak látszanak softwaresen, tehát remélem, hogy ha a dual magos támogatás a HT támogatását is jelenti majd. Mert úgy tudom, hogy a dual proci, a dual mag, és a ht is softwaresen az SMT technológiára alapul, tehát ha a Valve valójában SMT támogatást csinál, nem pedig Multi Core támogatást, akkor az a HT-t is ki fogja használni.
De azt hiszem, hogy softwaresen csak SMT van, dual proci, dual mag, és HT közvetlenül nincs, tehát valószínüleg csak a hírben van Multi Core támogatás írva(mert manapság a Dual Mag a legelterjettebb SMT típus), valójában viszont SMT támogatáson dolgozik a Valve.
A Valve fokozatosan turbózza a Source 1. motort, nem vágják sutba az egészet és kezdenek egy vasfüggöny mögé zárt, hosszú ideig tartó Source 2. fejlesztésbe. A magyarázat az epizód alapú termékeikben rejlik. Még az Episode 2. 2007. eleji megjelenése elõtt kijönnek a Source 1. újabb változatával, mely támogatja majd a duál és multi magos processzorokat.
Hibrid többszálú megoldást használnak. Bármennyi mag legyen is hát a jövõ új processzoraiban, a Source támogatja azokat, jóval a Half-Life 3. megjelenése elõtt.
Multi Core finomságok:
Sûrûsödnek a fizikai motor történések. Füst, tûz, víz effektek élethûvé válnak és bekapcsolódnak a játékmenetbe. Kézben tartott papír eléghet, ha közeli tûzbõl szikrát kap és a füst a plafon mentén kiúszhat a nyitott ablakon keresztül. Esõcseppek benedvesítik fõhõsünk kesztyûjét és láthatóan szétloccsannak a kövezeten, élethûen kioltják a tüzet. Hangvilág gazdagabbá válik, mert a fejlesztõk rengeteg egyedi forrással, neszekkel és zörejekkel színesítik a környezetet. Amikor már agyonra turbózták a többmagos processzorokon a fizikai motort, akkor jön az AI - gépi intelligencia - durvítása. Számíthatunk az intelligens NPC útvonalkeresés megjelenésére. Rombolás hatására képzõdõ új akadályokat az NPC-k most már ostoba reakciók nélkül, megnövelt terepérzékenységgel kezelik.
Multi-core processzoron akinek nem megy jól az AI, leveheti a grafikai részletességet. Mindjárt okosabban reagálnak az NPC-k és az ellenfelek a Source játékokban! A technológia bemutatását illetõen elõször a Lost Coast HDR-hez hasonló próba pályára számíthatunk. Külön fizikai gyorsítókártyák - mint például az AGEIA - támogatásával még várnak a Valve programozói.
Az Episode 1. és más Valve játékok sebessége javulni fog a jövõben. A MultiCore kód a demópálya kiadása után lassan beúszik az Episode 2.-be, így aki vesz dual vagy quad processzort, élvezheti a fizikai effekteket és okosabb AI-t 2007-ben.
Forrás: teljes angol bit-tech cikk.
Info: Hardwired
Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM
MSI K8N SLI Fi, A64 3700+ San Diego, Inno 3D 7600GST + Zalman VF-700 AlCu LED, 768 MB DDR 400 RAM. A tapasztalat jó iskola, csak a tandíj magas!!
Meglett az Episode One de nem megy mert ha felteszem ( nem eredeti de rendes setupja van)és elindítom akkor a sima hl2 indul el és ha uj játékot akarok kezdeni visszaugrik a menübe. Lécci írjátok meg mit kell csinálni hogy elinduljon
MSI K8N SLI Fi, A64 3700+ San Diego, Inno 3D 7600GST + Zalman VF-700 AlCu LED, 768 MB DDR 400 RAM. A tapasztalat jó iskola, csak a tandíj magas!!
ASUS M2N4-SLI/RADEON HD2900XT GDDR3 512 MB/AMD ATHLON X2 4800+/2X1 GB DDR2 RAM 800 MHZ
Qwerty4
Kérjük az illetékest javítani!
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Az eredeti játék ára csak 4999,- Ft
Ráadásul rá lehet kattintani
ööö WoW for ever!:D
van 1 parám: amikor elindítom a HL2-t akkor mindig kilöki a következõ kis meglepit:SteamStartup() failed: SteamStartup(0xf,0x12e0f4) failed with error 108: The local Steam Service is not running.
meg van melette egy ok button.ennyi.
segítenétek h kell megoldani ezt a problémát, hogy végre gémelhessek?
thx Rob
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Nekem a sima HL2 alapjátékhoz kéne mentés az a rész után mikor elõszr találkozok bogarakkal és kell menni a hegyen szerpentínes utakon és jön 1 repülõ is amit lekell lõni és autóroncsok között lehet elbújni!
Ha valaki tud írjon!
Kösz!
SX VINTAGE TELECASTER MARSHALL MG10 Guvnor Acustic
Egyébként köszi. És bocs hogy idepofátlankodtam, de itt láttam forgalmat.
Danke. Adios.
www.totalwarmagyaritasok.webtelek.hu
Egyébként ez nem EP1 gond, szal rossz topik 😄
Megakadtam a HL2 ben. Hátha tudja valaki a megoldást nekem nem jött össze.
A semmi szélén vagyok kint a tenger parton egy darunál. Lent kellett hagynom a buggyt. Fent leszedtem a katonákat. A daruval a rámpát lenyitottam, de nem tudok tovább menni. A daru szára nem ér le a buggyig így nem tudom átemelni, ha viszont gyalog indulok neki akkor egy rom hidra érek amit nem tudok átugrani, oda kellene az autó ami lent maradt a parton. Egyenlõre se másika utót, se másik kijáratot nem találtam.
Hogyan tovább ?
Köszi.
www.totalwarmagyaritasok.webtelek.hu
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊