Half-Life 2: Episodes

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ajjaj, féltem ettõl a választól. Mindenesetre köszi a gyors reakciót!
ILLNeo
behal AI-od! Hibás verzió... keress más készítésü warezt mert, mindig ezt fogja csinálni...
Vagy vedd meg<#nezze>

Guild Wars in game: Warwick Sanders, Spirit Of Falling Battlefield 3: Typo83 BFBC2: ILLNeo

hali!

a napokban kezdtem el játszani, a problémám az, hogy visszatöltéskor mozdulatlanul áll az ellenség. Mind1, hogy az automatikus vagy a gyors(manuális) mentést töltöm vissza, az összes katona áll, mint egy f@sz. így nem túl élvezetes a játék. Találkozott már vki ilyennel.
Elõre is köszi a segítséget.
Nohab
Hát az tény amint kinyilt a kapu rohantam be mint állat 😄 Amikor pedig indult fel a lift egy gránátos zombi még ott nyögdécselt a rácsnál ,majd hirtelen pukk és csak 15 élet maradt😊 Amikor pedig felértünk és kérdezte Alyx "Most hogyan jutunk ki innen?" unalmamban felvettem a telefonkagylót majd megint megszólalt "A telefonok már évek óta nem mûködnek..." utána pedig hozzávágtam a kagylót 😊 Meg az is marha jó volt mikor az emberek reagáltak a Doki "mostmár ismét nemzõképesek vagyunk "címû tájékoztatására XD
Qwerty4
sztem is az volt a legkeményebb...<#vigyor3>

Qwerty4

plusz késés 😊

kirol
Az nincs is oly messze.

Naxos
köszi a segítséget, pont erre gondoltam....

vedd meg

Naxos
valaki légyszi segítsen! hl2 dm-ezés közben a célkereszt helyén egy Q betû van. ezt mivel lehet kiküszöbölni?

grebber
2007 február.

Next PC upgrade: 2022

kirol
Na végigvittem én is.
Nagyon jó volt, kivéve a liftvárós zombis rész, az kicsit túlzás volt.
Szerintem elég hosszú volt.

Mikor is jön az Episode 2?

csak azért mert egy 5 órás játék támogatni fogja, nem éri meg.

takraj
ja persze úgy, ha az utóbbi csak sima, nem x2-es, és persze mind2 Athlon 64 😊

AMD Athlon 64 4200+ X2 CPU, 2GB DDR2 DC, ASUS HD2600XT 256MB GDDR3, Asrock AliveNF5-eSATA2+, FSP 400W

takraj
Hmm...lehet akkor jobban megéri majd venni egy AMD 3600+ X2-eset mint egy AMD 3800+ -t? Árban hasonló....hmmm...ezen el kell gondolkoznom. 😊

AMD Athlon 64 4200+ X2 CPU, 2GB DDR2 DC, ASUS HD2600XT 256MB GDDR3, Asrock AliveNF5-eSATA2+, FSP 400W

Aquir
mennek a bombák amiket kilõnek, azok útját eltorlaszolod valamivel. Utána jönnek fejrákok meg kommandósok, aztán ha mindenki megvolt akkor odamész a csukott ajtóhoz és úgy emlékszem hogy csak azt meg kirobbantják, de én is voltam úgy hogy most meg mi van mert odamentem és egy ideig nem történt semmi 😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

warass
Bocs, de nem találtam lost coast topicot, úgyhogy itt kérdezem hogyan
megyek tovább a templomból? Elõre is thx!

Remélem úgy csinálják meg ezt a Multi Core támogatást, hogy a HT-t is kihasználja.
Mert az új procim HT-s, de nem Dual Magos.
A HT az hasonló mint a dual mag, de HT-s procikban(általában) csak 1 mag van, viszont úgy van megcsinálva, hogy a futószalagokat külön tudja használni.
A HT-s procik dual magosnak látszanak softwaresen, tehát remélem, hogy ha a dual magos támogatás a HT támogatását is jelenti majd. Mert úgy tudom, hogy a dual proci, a dual mag, és a ht is softwaresen az SMT technológiára alapul, tehát ha a Valve valójában SMT támogatást csinál, nem pedig Multi Core támogatást, akkor az a HT-t is ki fogja használni.
De azt hiszem, hogy softwaresen csak SMT van, dual proci, dual mag, és HT közvetlenül nincs, tehát valószínüleg csak a hírben van Multi Core támogatás írva(mert manapság a Dual Mag a legelterjettebb SMT típus), valójában viszont SMT támogatáson dolgozik a Valve.
Blekk Síp
Valve Source 1: Multi Core processzor támogatás

A Valve fokozatosan turbózza a Source 1. motort, nem vágják sutba az egészet és kezdenek egy vasfüggöny mögé zárt, hosszú ideig tartó Source 2. fejlesztésbe. A magyarázat az epizód alapú termékeikben rejlik. Még az Episode 2. 2007. eleji megjelenése elõtt kijönnek a Source 1. újabb változatával, mely támogatja majd a duál és multi magos processzorokat.

Hibrid többszálú megoldást használnak. Bármennyi mag legyen is hát a jövõ új processzoraiban, a Source támogatja azokat, jóval a Half-Life 3. megjelenése elõtt.

Multi Core finomságok:
Sûrûsödnek a fizikai motor történések. Füst, tûz, víz effektek élethûvé válnak és bekapcsolódnak a játékmenetbe. Kézben tartott papír eléghet, ha közeli tûzbõl szikrát kap és a füst a plafon mentén kiúszhat a nyitott ablakon keresztül. Esõcseppek benedvesítik fõhõsünk kesztyûjét és láthatóan szétloccsannak a kövezeten, élethûen kioltják a tüzet. Hangvilág gazdagabbá válik, mert a fejlesztõk rengeteg egyedi forrással, neszekkel és zörejekkel színesítik a környezetet. Amikor már agyonra turbózták a többmagos processzorokon a fizikai motort, akkor jön az AI - gépi intelligencia - durvítása. Számíthatunk az intelligens NPC útvonalkeresés megjelenésére. Rombolás hatására képzõdõ új akadályokat az NPC-k most már ostoba reakciók nélkül, megnövelt terepérzékenységgel kezelik.

Multi-core processzoron akinek nem megy jól az AI, leveheti a grafikai részletességet. Mindjárt okosabban reagálnak az NPC-k és az ellenfelek a Source játékokban! A technológia bemutatását illetõen elõször a Lost Coast HDR-hez hasonló próba pályára számíthatunk. Külön fizikai gyorsítókártyák - mint például az AGEIA - támogatásával még várnak a Valve programozói.

Az Episode 1. és más Valve játékok sebessége javulni fog a jövõben. A MultiCore kód a demópálya kiadása után lassan beúszik az Episode 2.-be, így aki vesz dual vagy quad processzort, élvezheti a fizikai effekteket és okosabb AI-t 2007-ben.
Forrás: teljes angol bit-tech cikk.

Info: Hardwired

Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM

UP

MSI K8N SLI Fi, A64 3700+ San Diego, Inno 3D 7600GST + Zalman VF-700 AlCu LED, 768 MB DDR 400 RAM. A tapasztalat jó iskola, csak a tandíj magas!!

Hali!
Meglett az Episode One de nem megy mert ha felteszem ( nem eredeti de rendes setupja van)és elindítom akkor a sima hl2 indul el és ha uj játékot akarok kezdeni visszaugrik a menübe. Lécci írjátok meg mit kell csinálni hogy elinduljon

MSI K8N SLI Fi, A64 3700+ San Diego, Inno 3D 7600GST + Zalman VF-700 AlCu LED, 768 MB DDR 400 RAM. A tapasztalat jó iskola, csak a tandíj magas!!

episode 2 zene, csak saját szerzeményeket használnak.

meg tudja valaki mondani, hogy milyen zene megy a hl2 epsiode two videójában amikor dog küzd a striderrel?

ASUS M2N4-SLI/RADEON HD2900XT GDDR3 512 MB/AMD ATHLON X2 4800+/2X1 GB DDR2 RAM 800 MHZ

Qwerty4
ez is jó ötlet, úgyis jön hamarosan az Ep. 2

Qwerty4

inkább új kéne majd, az úgyis csak az elsõ epizódhoz illett.

Qwerty4
senkinek sem jön be a design váltás óta, be kellene újból rakatni a moderátorokkal, ha valakinek meg van valahol a banner...

Qwerty4

janos666
Nekem a banner se jön már be.
CaviaR
Jah, sorry le vagyok maradva. 😄 FAQ-ból gondoltam h ez újdonság, de ezek szerint sem a linkek (titkosító progiké), sem az idõpontok nem jók benne... 😛
Kérjük az illetékest javítani!

Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!

Seth
végülis mégcsak olyan 2 hónapja jelentették ezt be 😄

PSN ID.: Beegabor

CaviaR
😞((((((((
Elhalasztották az EP2 megjelenést 2007 februárra. 😞

GameStar cikk

Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!

artschiatwork
<#idiota>

Qwerty4
hagyjad legalább történik itt valami!!!<#nevetes1>

Qwerty4

RelakS
genya <#vigyor1><#idiota><#fogmosas>

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

RelakS
az isten szerelmére, MIÉRT VAN HAT MÉTERES BETÛKKEL a fejlécbe írva ez?

Az eredeti játék ára csak 4999,- Ft

Ráadásul rá lehet kattintani

itt megnézheted.

sziasztok!!!!!!!!!Nemtudnátok megmondani nekem hogy mennyibe kerülne eredetibe a hl2 episode 1??? Elöre is kössz!!

ööö WoW for ever!:D

DanielT
Ja. Vedd meg az eredetit.
hi all,
van 1 parám: amikor elindítom a HL2-t akkor mindig kilöki a következõ kis meglepit:SteamStartup() failed: SteamStartup(0xf,0x12e0f4) failed with error 108: The local Steam Service is not running.
meg van melette egy ok button.ennyi.
segítenétek h kell megoldani ezt a problémát, hogy végre gémelhessek?
thx Rob
megoldotam amatõr voltam😊
sziasztok az a problémam mikkor rakatintok az uj jatekre nem tõlt es indul well mit lehet tenni?
akyyy

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Császtok!
Nekem a sima HL2 alapjátékhoz kéne mentés az a rész után mikor elõszr találkozok bogarakkal és kell menni a hegyen szerpentínes utakon és jön 1 repülõ is amit lekell lõni és autóroncsok között lehet elbújni!
Ha valaki tud írjon!
Kösz!

SX VINTAGE TELECASTER MARSHALL MG10 Guvnor Acustic

RelakS
Hidd el, kaptál volna választ a másik topikban is ^^ 😊

Na, ja. Eresztettem én ha engedte volna. Csak arra kellett rájönnöm, hogy az egérrel lehet szabályozni a mágnest. Csak ez az apróság maradt ki. De mególdodott.
Egyébként köszi. És bocs hogy idepofátlankodtam, de itt láttam forgalmat.
Danke. Adios.

www.totalwarmagyaritasok.webtelek.hu

RelakS
Állj közelebb a daruhoz a buggyval, majd ereszd le rá a mágnest. Onnan tedd fel a raktár elé a kocsit, aztán hajrá

Egyébként ez nem EP1 gond, szal rossz topik 😄

Üdv mindenkinek.
Megakadtam a HL2 ben. Hátha tudja valaki a megoldást nekem nem jött össze.

A semmi szélén vagyok kint a tenger parton egy darunál. Lent kellett hagynom a buggyt. Fent leszedtem a katonákat. A daruval a rámpát lenyitottam, de nem tudok tovább menni. A daru szára nem ér le a buggyig így nem tudom átemelni, ha viszont gyalog indulok neki akkor egy rom hidra érek amit nem tudok átugrani, oda kellene az autó ami lent maradt a parton. Egyenlõre se másika utót, se másik kijáratot nem találtam.
Hogyan tovább ?
Köszi.

www.totalwarmagyaritasok.webtelek.hu

Qwerty4
azért jobb lett volna ha még ebben az évbe megjelenik<#szomoru1>

Qwerty4

akyyy
igen? dejó😊 remélem becsúszikj áprilisba, addigra hátha lesz jobb gépem, amin majd fut is😊

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

február-március + csúszás

õõõ... egy tipikus (gondolom) kérdés de azért feltenném. (kb) mikorra jene meg az Episode two? :$