10224
DUgsdu3.png11106663921180798017.jpg

Linkek: EP2 Steam Oldal - Orange Box Hivatalos Oldal
Van külön Portal topic, Portal ügyekkel kapcsolatban plz oda!
EP2 Magyar Fordítás

!!!A WAREZ KÉRDÉSEK KERÜLENDŐK, A WAREZ/TÖRT SZERVER LINKEK TILTOTTAK!!!!

• Mr Bishop
    Köszönöm szépen !
    Tudtam, hogy ennyire gyökér vagyok, de most már biztos is vagyok benne !
    Kösz még1szer !
  • BiG G
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

fordulj meg, és nem messze találsz egy kis tócsát, benne egy gépezet roncsával, ott fekszik rajta/mellette egy fogaskerék, amit megfogsz a gravity gunnal és beteszed a képen látható masina középére, ahonnan láthatóan hiányzik a kérdéses fogaskerék.
  • Mr Bishop
    Sziasztok !
    Nagyon sajnálom, de sajnos nem tudom ezt megcsinálni, mi a fenét kell
    itt ??? Segítsen valaki légyszi.
  • DarkSector
    Nálam is ez van a monitorral..Hz van fent nagyon asszem...
  • greenvelvet
    hogy kell ott tovább menni a 3 részre szakadt hidon ahol van 1 autó is?
  • lalakov
    Ó a fenébe, nem kezeli a klónt. Elindult, de a betöltés végén ki-bekapcsolta a monitort, amin aztán csak a feketeség látszik, a tv-n meg jó minden.
  • wesker24
    Nem kell sehová sem berakni csak bemész a HL2 EP2 mappán belülre aztán megcsinálod azt ami a FAQ-ban van leirva !!
  • Agy Halott #4603
    én olyan kerdessel fordulnek hozzatok, hogy a release-t kicsomagoltam eyg konyvtarba, de csinalt 13 .gcf kiterjesztesu file-t (összesen ~9 Gbyte) es egy half-life 2 episode two mappát (~230 MByte), amiben vannak a jatek file-jai.
    Az lenne a kerdesem, hogy most azt a 13 file-t, nem kell berakni vhova a half-life 2 episode two mappan belulre?
    Előre is köszi.
  • Katun
    Guardianok, azokat ki kell nyírni.
  • Katun
    Nem ellopott tesó, csak lehet, hogy azok a .gcf fájlok nincsenek benne amikben azok a textúrák találhatóak. Mind1 amúgy én most pont ott tartok amikor menekülök a kopáter elől :D és ott is van egy két ilyen textúra BuG.
  • greenvelvet
    kovecses segitsz?
  • kovecses
    Megoldottam, játékhiba volt, viszatöltöttem az állást és az emberek megmozdultak.

De most van helyette másik gond. A radarral felspécizet kocsival mentem egy ideig, majd jelzett a radar és a csaj mondta álljak meg. Körbenéztem mindent, megöltem mindenkit és nem történik semmi, egyik épületbe sem lehet bejutni! Kérdés hogyan tovább?
  • kovecses
    Jaja, a fegyó gránátja, aztán amikor a helikopter elől menekülsz az autóval ott baloldalon a védőkorlát és még sorolhatnám. Ez egy ellopott még be nem fejezett episode 2 és ezért vannak benne hibás textúrák...
  • kovecses
    Na episode two-ban mi az istent kell csinálni amikor bementek z autóműhelybe? Ott egy koma hegeszti a kocsit a csaj meg az ürge nem csinálnak semmit, az épületből nincs kijárat.
  • Katun
    Egy fenét driver hiba, hiányzik a textúrája a csákánynak. Ja és nekem a géppityu gránátja is ilyen amit kilő, szerintem azért mert warez és kihagytak néhány textúrát. Mind1 Annyi baj legyen.
  • BiG G
    Dodo, van valami jutalom hogyha az achivements-eket 100%-ra kitolom?
  • Ry0K3N
    Szerintem a beta driver lesz az oka. Próbálj felrakni egy régebbit és nézd meg úgy mi lesz. Jobb 5letem nincs.
  • DarkSector
    Nálam is egy idő után néha előfordul...Valszeg ha nem megy akkor win-t újra kell tenned..
    Nálam BF2142-nél még máig is kidob ezzel pedig natúr XP-vel próbáltam..
    Ez nem ram hiba, ha más játéknál nincs ilyen....
    Nálam csak 1 játéknál van ez....
  • DarkSector
    Csak annyit szeretnék kérdezni, hogy a könyvtáron kívül ami van 13db gcf fájl, azokkal mit kell csinálni, mert szerintem azoknak a könytárban lenne valahol a helyük...
  • Myrddraal
    Bakker, most meg a CoD4 demoban is előjött ez a hiba:S A driver nem jó vagy mi lehet az oka?
  • r4pt0r
    Nah végigvittem nem volt rossz, bár egy kicsit lehetet volna hosszabb is. :D

Egy kérdés (nem teszem spoilerbe mert nincs benne semmi):
    Ti hányszor láttátok gmant?
    én 3x
    -a vidben amikor a csaj.....
    -a hídon ahol van a kocsi, ott sétált el
    -és egyszer meg amikor egy vid volt 9tvs cuccon nah annak a végén is feltűnt 1-2 másodpercre
  • Myrddraal
    Nincsen. Amúgy se a Portal-ban, se a TF2-ben nem találtam semmi hasonló hibát!
  • Dodo55
    Nincs húzva véletlenül a 6600GT?
  • Myrddraal
    Bocs itt a kép: ep2 hiba
  • Myrddraal
    Nekem eredeti a game, de ilyen textúra hiba jön elő egy idő után:

Ilyen zöld kis textúrák elkezdenek villogni, s nem vágom mér! Amúgy 6600Gt-m van és a legfrissebb beta driver van fennt amit direkt az Ep2-hőz ajánlottak!
  • Ry0K3N
    Az még oké hogy ott de a többi helyen is van ahol egész véletlenül van medic és naná hogy bekattannak ugyanúgy. A textúra hibák felett még sokszor találkoztam a Jézus féle keresztrefeszített felállással. Szóval tele van buggal a törtverzió.
  • Rage47
    nekem is meghülyült ott a medic:D
  • ffxi
    Bocsi, gyors akartam lenni. Sztem is az lehet a próbléma, mert a memók tökéletesek. Le is futott vmeddig a memtest és hibátlant volt.
  • Rip
    EZ nem driver hiba.
  • Rip
    Miért nem lehet a hibaüzenetet kivágni, és csak azt belinkelni??

Egy ilyen hibaüzenetnem nagyon sok oka lehet egyébként. AZon felül, hogy warez.

• Arthas
    Jó hogy mondod ,még nem használtam gyorsmentést:D
  • ffxi
    Vki??
  • Ry0K3N
    Akkor csak kitartás és sok quicksavet
    Nálam akkor ment a quicksave mint állat mikor az antlionos bevédős rész volt és az a beszari medic egy bug miatt nem gyógyótott csak mondogatta hogy take this medkit. És az utolsó 2 rohamot 5HP-val rohangáltam végig. És persze hogy 5 HP-t leüt egy antlion.
  • Soldiers
    LEGYEN MÁR 19-e MEGAKAROM VENNI MOSTTTTTTTTTTTTTt
  • Arthas
    Én ennél a harcán tartok, Hardon Kicsit idegesítő hogy elértem azt a pontot amikor egyszerre 5-en támadnak ,és az utolsó strideres öl meg :D
    Árghhh
  • ffxi
    HELP!!!!
    Nekem nem idul ezzel a hibával :(
  • Ry0K3N
    Nem mint lejjebb írtam.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Hú ez a strideres harc istentelen durva jó volt, eddígi legjobb harc a Half Life sorozat alatt. Imádtam elütögetni a szegény Huntereket miközben fennakadtama strider lábán
    Hardon kicsit durva lesz a dolog de legalább van kihívás. A sztori alapján meg izgalmas 3. epizód elé nézünk most, direkt nem akarok spoileren belül lelőni a legnagyobb spoilert
  • Ry0K3N
    Jaja most hogy mondod megnéztem hogy szoftvare az directX9c a hardver meg directX8 mikor 9-et tud a kártyám. Akkor ezért nincs olyan HDR mint az Episode 1-ben. Mindegy így kijátszani ez a verzió jó volt mert nem bírtam vele várni.
  • Dodo55
    Eredeti?
  • Ry0K3N
    Nekem végig ilyen volt az összes csákány. Állítólag driver hiba.