10224
Linkek: EP2 Steam Oldal - Orange Box Hivatalos Oldal
Van külön Portal topic, Portal ügyekkel kapcsolatban plz oda!
EP2 Magyar Fordítás
A WAREZ KÉRDÉSEK KERÜLENDŐK, A WAREZ/TÖRT SZERVER LINKEK TILTOTTAK!
-
#4852 Jó kis game volt. Az elején a barlangos rész szerintem borzalmas volt, viszont ami utánna jött, az mindenben kárpótolt.
Hihetetlen szép volt a grafika, jól is futott és pár kis bugot leszámítva (pár rózsaszín kockás tárgyat és pár keresztre feszített mozdulatlan embert) hibátlan volt.
Ettől függetlenül akkor is baromira sokat vártunk rá... -
koliz #4851 A hidon hogy kell átmenni a kocsival ? -
#4850 Dodo: az 5 óra játékidőt gondolom könnyű fokozaton értetted, nem? Mert hard-on inkább olyan 10-12 ha az ember élvezni is akarja a játékot nem csak végigrohan rajta, mint te. -
#4849 Ja,a GTA-kból is van minden zombie city,meg sok hasonló hülyeség,meg a cod2-hőz is kijött valami orosz mód. -
heringer #4848 Hy all.Itt merre vagy mit kell csinálni nem vágomLink -
#4847 Nem, de abból iteélve hogy angol/orosz (és persze hogy hivatalosan se jelent meg ilyen) ezek valami házilag készített modod. Az oroszok szeretnek ilyeneket összedobni, GTA-kból is sok ilyen van. Én nem játszanék velük. -
#4846 Half-Life 2: City 14 (Addon) (PC) (Angol/Orosz)
Half-Life 2 Mistake Of Pythagoras (Addon) (PC) (Angol/Orosz)
ezt most találtam találkozott valaki vele? -
markastor #4844 Megvan. :) -
markastor #4842 #4835-re valaki? -
#4841 Jó oké köszi megpróbálom. -
#4840 #4834
nem kell install, nincs is! -
#4839 Hello!
Most jött le a gém és jelenleg nincs időm visszaolvasni 3-4-5 oldalt,úgyh megkérdezem h hogyan kell feltenni?Mert jópár fájl lett kicsomagolás után és elsőre így nem igazodok el rajta.
Előre is köszi és bocsi a warezért,mert látom ki van írva,de nekem nem megy jelenleg az install:) -
#4838 csak dx9-es amugy? nagyon szep.imadom:P -
#4837 sikerult!!! hubaz ez nagyon nagy game!
Na tolom csak elotte ebedelek.
dante3 koszi a help-et.vegre sikerult.na jatekra fel urak :D -
#4836 dobáld le róla a kocsikat -
markastor #4835 Hello!
A hídon vagyok, aminek a másik oldalára kéne eljutni a kocsival.
Ezt h. lehet megcsinálni (a híd eléggé el van deformálódva és átugratni meg nem lehet). -
#4834 Letöltötted, kicsomagoltad és az asztalra kiraktad a "hl2" ikont!
Rákattintasz jobb egérrel/ tulajdonságok/cél és ennek kell ott lennie:
"E:\Half life 2- episode 2\half-life 2 episode two\hl2.exe" -steam -game ep2
Neked lehet, hogy másik meghajtón van , nekem E-n van!
Ezt másold be, csak írd át a meghajtó jelét ha neked másikon van! -
#4833 tokom kivan.hiaba rakok space-t..akkor se jo.eleresi ut stb-t pofazik :( -
#4832 Dobálj rájuk robbanó hordókat! -
Geroka16 #4831 jah visszanéztem...same problame....elfoggyott már minden:D -
#4830 nézz körül, találsz egy létrát.. onnan már menni fog ;) -
Geroka16 #4829
itt mitcsináljak??? hogy öljem meg azt a 2 nagy dolgot? -
#4828 Köszike, ez nem lesz egyszerű -
#4827 nem úgy volt hogy lesz egy ep3 is? -
Kenyér001 #4826 meg kell ölni a két nagy szörnyet, akkr tovább mehetsz. Ha elfogyott a lőszered próbálj rájuk robbanóshordókat dobni a gravity gunnal, ha azok is elfogytak szaladj hátrébb ott még van néhány. -
Kenyér001 #4823 Hello!
Elakadtam. Ott ahol a három kék sugárral pásztáznak és lövik a szörnyeket. Bejuotttam abba a szobába ahol a puskák vannak, de lekapcsolni nem tudom őket, tivább menni pedig nem lehet... Itt mit kell csiánlni? Kösz a segítséget.
üdv! -
#4822 pár kép:
-
HoTDoG #4821 Sziasztok!
A kocsis üldözés után a helikoptert hogy tudom leszedni nyíllal? Valamt magyarázott Alex, hova lőjjek, de nem nagyon értettem. Vagy nyíl nélkül is le lehet szedni?
Köszi! -
Geroka16 #4820 megvan meoldottam köszi:D -
#4819 meghúztad a liftnél a kart? egyik áttét hiányzik, na vajon mit kell csinálni -
Geroka16 #4818 jo de mitcsináljak vele?:S -
Geroka16 #4817
ezaz a hely...lplz help!!! mitcsináljak? -
#4816 fogaskereket keresd meg, ott van valahol a kapcsoló mögött -
Geroka16 #4814 Hi lenne egy problémám....egy liftnél vagyok a barlangban miután üldözött az a nagy zöld rovar:D.... és felkéne mennem ahhoz a gyógyítós lényhez:D.....de nemtudom beinditani a liftet, vmi kapcsolót kapcsolgatok de minig visszamegy a helyére....vki help please!!! -
daneelolivaw #4812 ha a saga befejező része, akkor lehetne már kicsit hosszabb, mondjuk annyi,mint az alapjáték volt -
#4811 simán, viszont azóta annyit hegesztettek a source-on, hogy ugyanazzal a konfiggal nekem már mindent high-ra engedett alapból. zseniális. -
Tud valaki valamit a magyarosításról?
Ha igen kérem jelezze!
-
#4809 végigvittem
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nagyon szomorú volt sztem a vége :S erre nagyon nem számítottam =( dog jöhetett volna egy kicsit hamarabb és akkor már megmenekül :S
---
Borealison akkor most valami csúcsfegyver van, vagy képzeletet meghaladó technológia? G-man elvileg azt akarja hogy majd használjuk azt a Combine ellen ugye? de Eli nagyon óv minket tőle... aztmondja pusztítsuk el minden áron... nagyon várom a következő részt :) az lesz sztem a HL saga befejező része és mindenre fény derül végre ^^ -
bcrics #4807 képeket kérünk a játékből!!!!!!!!grafra az epizode 1el 1 színvonal???
-
#4806 ooooooo micsoda vége letttt az ep2-nek... ááááá :S
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!De dúúúúúúúrva :D