Half-Life 2: Episodes
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De nem érdekel, mert ugyanolyan szép(sõt szerintem szebb is), mint az SM3.0-ás HDR.
Az nVidia meg azt mondta, hogy a GF 6,7 kártyák nem tudnak egyszerre HDR-t, és AA-t.
De nekem mégis van HDR és AA egyszerre minden HDR-t tudó Source Engines játékban 😊
Sztem ehhez xp haz elég lenne a dx9I is...
Ha ezt is megcsinálja a Valve, akkor az durva lenne.
Mert azt kitûnõen megcsinálta, hogy olyan kártyák is vigyék együtt a HDR-t, és az AA-t, amik egyébként nem tudják együtt vinni õket.
Akkor tehát az õszi megjelenés ezek szerint fake volt.
Amúgy mi van, ha a 13-14 hónap nem az EP1 megjelenésétõl számolandó, hanem hamarabbról.
Ugyanis az EP2-es trailerhez, ami az EP1-be volt is kellett valami, szóval szerintem az EP2 már készült, amikor az EP1 kijött.
(baromarcú!)
\"csak egy játék de úgysem éled túl\"
Kiváncsileszek a déjiksz 10 támogatásra...
According to Doug Lombari, director of marketing at Valve, the next Half-Life 2 episode will be noticeably longer than the first. “Episode 1 was about six hours of gameplay, and Episode 2 will be closer to eight hours of gameplay,” Lombardi said. Valve also said that despite the delay of Episode 2, the development cycle for the episodic content was getting shorter.
“Episode 1 took 18 months to complete and Episode 2 will end up being about 13 to 14 months, so we’re trimming it down,” he said. “I think we’ll get closer to a year and be on a 12 month cycle. We’ll see how it goes after this trilogy is done.”
For those who recently upgraded their PC video cards to support DX10, you’ll be happy to know that both Episode Two and Team Fortress 2 will support the advanced technology of these cards, even if the PC is running Windows XP. On the low-end front, Valve still plans on supporting PCs that can only run DX8 applications. Valve’s attempting to also support DX7, but couldn’t confirm if it’d go back that far with technology.
Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Menet közben már volt egy katona aki ott lövöldözött és nem tudtam lelõni, de mikor kimentem a szobából és visszamentem, már nem volt ott.
Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro
Az igaz, hogy csak sp, de azért én sem....
Ugy emléxem, valami ilyesmi van kiírva a cs ben...
Javjtsátok ha rossz mert 6 hónapja nem játszottam..
No, lödd tovább oszt szólj...
Amúgy bocs tényleg rövid u!
De akkor sem tudom kilõni már feltettem a trainert is hogy kifogyhatatlan legyen a lõszer de akkor sem megy.
rövíd u val lahat bug...
De nem hiszem...
Légy kitartó....
Monnyuk én még nem jutottam el odáig a gépcsere miatt...
Ott, amikor a civileket kell menteni? Ráküldesz pár rakétát, és a probléma megoldva
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
TDU:[HUN]dudutech
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
Letöltöttem a sima HL 2-t (Half-Life 2 DayHard nevût), tökéletesen mûködik,de nem tudom magyarosítani. Bemásoltam mindent oda ahova kell, meg minden, de amikor elindítom a játékot akkor azt írja a consolban h nincs olyan nyelv h magyar, és továbbra is angol marad. Vki tudna segíteni? elõre is köszi
\"csak egy játék de úgysem éled túl\"
Elárulná nekem valaki azt hogy hogy a fenébe lehet elindítani mert már tiszta ideg vagyok hiába kattintok a new game-re nem csinál semmit és fogalmam sincs hogy mit tegyek<#idiota>#idiota>
Köszönöm...
Annyiszor felröppent a fizetõsség, hogy már nem is toom...
Há úgy....
Oks akkor nincs gáz.....
Nehogymár megvegyem 7900 ért és mire megven az ujjhépem fizetnem kelljen érte.......
De elárulom , hogy ha aszondod fizetõs akkor az havidjjra vonatkozik nem a megvételi árra.
Xal félreérthetõ
Érted, meg kell venni, nem ingyen van.
A letöltés vagy mi fizetõs????
Régen volt ingyenes asszem.
Ez ujjabb hülyeség vagy havidíjra megy majd???
höm...
annyival nem elégszem meg...
Akkor megkérem haverom faterját.
Amúgy az mennyivel tartalmaz kevesebbet????
Van a Garry's Mod 9, ami ingyenes, viszont kell neki HL2, HL2DM, és CSS is.