10224
Linkek: EP2 Steam Oldal - Orange Box Hivatalos Oldal
Van külön Portal topic, Portal ügyekkel kapcsolatban plz oda!
EP2 Magyar Fordítás
A WAREZ KÉRDÉSEK KERÜLENDŐK, A WAREZ/TÖRT SZERVER LINKEK TILTOTTAK!
-
#4916 PM ment -
#4915 És ahelyett, hogy ezt 40x leírjátok tényleg nem ártana egy lépéről lépésre howto. -
#4914 már van normális verzió, lásd. sok ember nyomatja már :) -
#4913 egyetértek, de ne legyen kevesebb hozzászólás! az a jó, ha pörög a fórum :) -
#4912 Najo meguntam a szarakodást, mostmár a HL2 sem indul magában. Majd ha lesz egy normális verzió megnézem..pfff -
#4911 Szerintem itt lenne az ideje kiegészíteni a FAQ-t, gyengébbek kedvéért még egy végigjátszást is mellékelni (szégyenszemre egy lineáris játéknál) és a FAQ feliratot jobban kiemelni, mert akkor kb 30-40 hsz-al lenne kevesebb óránként :) -
#4908 -
#4906 és hagyom is így a francba! futtatásnál beírom az exe mögé a beírnivalót és kész -
#4901 Ne törd szét :D rakd a kocsikat a híd másik végébe :D és megbillen a híd :D
-
#4900 Srácok, itt hogy lehet átjutni, mert széttöröm a billentyűzetet !!
-
r4pt0r #4899 Ti hányszor láttátok gmant?
én 3x
-a vidben amikor a csaj.....
-a hídon ahol van a kocsi, ott sétált el
-és egyszer meg amikor egy vid volt 9tvs cuccon nah annak a végén is feltűnt 1-2 másodpercre
-
#4892 akkor lófaszt se érsz GCF-ekkel. -
#4891 Hali! Akinek kell eredeti kod az irjon privit Többit megbeszéljük -
#4890 Lenne egy olyan kérdésem hogy ha kiírom dvd-re a kicsomagolt fájlokat,és utána letörlöm a winchesterröl,akkor utána is működni fog a játék, vagy a dvd-nek is bennt kell lennie?Vagy le se törölhetem? -
#4888 Na én is végig vittem várom az episode 3-at :) -
#4885 És egyébként hogy ment Radeon 9600-on? Pro? XT? Csak mert elpukkant a geforce-om, és most csak egy 9600Pro-t tudtam szerválni. Hamarosan úgyis gépfrissítés lesz. -
#4883 Én nem vágom hogy hogyan kell,még meg sincs a játék. -
#4882 Addigis valaki megtehetné itt is -
keepernext #4881 Nagyon kösz így jó!! -
#4879 Nem akarok beleszólni,de sztem majd a FAQ-ba le kéne írni részletesen mindent,a parancsikonos dolgot és a gcf file-os dolgot is. -
skampi #4878 fontos,h az idézőjel után tegyetek szóközt és utána mehet a -steam -game ep2
nekem a portal írja ki,h MountAppFilesystem()failed -
matrix5 #4877 nemigaz hogy csak nekem van olyan problémám hogy kikapcsol a monitor
már nagyon ideges vok hogy nemtok játszani vele
senkinek nicns semmi ötlete????????????????????? -
#4873 és ha nincs Steam? -
#4872 C:\Program files\Steam\steamapps -
#4871 Az elejen amikor a csaj felmaszik vmi computerhez, es valami villany lampa log le.ott mit csinaljak?a leges leg elejen szinte -
#4870 a Bioshock is ezt csinálja ,viszont pl. a COD 4 demo megy tökéletesen... -
#4869 van tippetek miért indúl újra a gépem kb. fél perc játék után?
a P4 2.8/6800gt 128mb vagy a 400W codegen táp kevés neki? -
koliz #4867 A középső részére át tudok ugratni de nem érem a harmadik darabotmielőtt át billenne
-
#4866 Oksa megy köszi! -
#4865 Nem értem, most akkor fel kell tenni a HL2-t előtte? Nekem van 1 file-om és szevasz ?? -
#4863 Pakolj súlyokat a liftre, akkor nem tud felmenni. Megnyomoda gombot, ráállsz és lelöködöd a súlyokat. -
matrix5 #4862 8800 GTS 640 mb s vdeo kártyám van és valmiért nem akar menni a game
el indul rendesen be dobja a valve logoját aztán kikapcsol a monitor de a játék megy tovább meg a zene is meg minden de a monitor magátol kikapcsol
kiprobáltam egy ati 9600 as videokártyán és ott simán el indult
de a 8800GTS en mért nem megy???? tul jó lenne hozá? az hülyeség :S
már minden drivert felraktam hozzá de ugyan azt csinálja
akinek ugyan ilyen videokártyávan van az irjon pls hogy hogyan inditotta el.
-
heringer #4861 Most itt járok de mire odaérek felmegy a lift lécci segítsetek
-
#4859 Ááááá!
Így egyszerübb lett volna, mint ahogy én csináltam. Én áttologattam az autókat a másik végére! -
#4858 szerintem 1,5-2 éven belül ne várja senki az Ep3-at -
Dodo55 #4857 Löködd le a távoli végéről az autókat, és át fog billenni, és át tudsz majd ugratni rajta. -
#4856 [Episode 3] will be the last in the currently planned story arc, although not the end of the Half-Life franchise.
szóval ezt tényleg lezárják (Y) de "nem kell félni",lesznek még finomságok a HL világból :)
egyébként mi hír az ep3-ról?ep1 végén legalább volt egy kis trailer a 2-ről,de itt semmi :( -
Dodo55 #4855 Dobj egy gránátot a vezérlőizéjába annak a sugárfegyvernek. -
Dodo55 #4854 Ja. De én csak végig akartam először rohanni rajta, hogy a történetet a játékból tudjam meg, és ne a spoilerekből. -
Kenyér001 #4853 Nem találok sehol sem létrát. Egy olyan helyen vagyok, ahol minegyik ajtó le van zárva, és ott van a három géppuska is, amik lövik a zombikat... innen hogy kell tovább jutni?