Half-Life 2: Episodes
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Remélem hamarosan lesz már valami új hír.
Vagy ez a játék borítóján látható díszítõ elem lesz??XD
Hát már mióta várok?
Igaz a TF2-re is vártam kábé 5-6 évet,aztán bejelentették, hogy nem lesz.Most megint rajtam az izgalom.
\"csak egy játék de úgysem éled túl\"
Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"
De ha az iq -d nem lenne tartósan 80 alatt, akkor tudnál olvasni, és értelmeznéd, mi az, hogy "A WAREZ TÉMÁK, WAREZZAL KAPCSOLATOS KÉRDÉSEK KERÜLENDÕK!"
És itt nem a gammárr fizetsz, hanem a sok fáradtságos, álmatlan északáért és nappalért amit a készítõk végig güriztek, hogy neked legyen mit jáccani....
Na de mind1...
Ha meg nem teccenek az árak nintendózz, vagy még jobb, c 64 et már 3400 ft ér is lehet kapni, és csak ~100 ft egy játék...:)
De, a másik, hl2 holiday pack 7000 , 2000 rel olcsóbb mint ha külön vennétek õket...
Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"
Asus P5B,Intel E4400,Asus EN8600GTS 256Mb,4GB 800Mhz Kingmax DDR2 RAM!
Asus P5B,Intel E4400,Asus EN8600GTS 256Mb,4GB 800Mhz Kingmax DDR2 RAM!
én fõként a portalra lennék kiváncsi.
Most ment el a kedvem a hl2 ep 2 tõl, de ha a valvenel csúszás van, akkor mindíg negyot durran amikor kijön...
TDU:[HUN]dudutech
http://www.akciofigura.hu

Ep.2. aug. ban???
Bakker, nem pebruár 28 vagy mannyi volt???