10224

Linkek: EP2 Steam Oldal - Orange Box Hivatalos Oldal
Van külön Portal topic, Portal ügyekkel kapcsolatban plz oda!
EP2 Magyar Fordítás
A WAREZ KÉRDÉSEK KERÜLENDŐK, A WAREZ/TÖRT SZERVER LINKEK TILTOTTAK!
-
Hegeszteni kéne, de nem lehet... a szörcs endzsin, nem engedi a lelkemet. Tátirariám, tátirariam... 
-
Geroka16 #5143 hi!
itt mia teendő???köszi -
elakadtam :(
Egy házban vagyok, egy szobában. "Társnömmel" ő bekapcsolt valami kütyüt ami fehéren villog, de nem tudok semmerre menni! -
ÉN majd hülye kedvemben egyszer talán :P -
hát arra nem vállalkozom, hogy azt a törpét addíg elvigyem :) 360-on még talán mert pont jár érte, de pc-n aztán nincs sok értelme -
-
és ott bent van valami? -
sőt,
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
a játék legelején mikor Alxy segítségével kimászunk a vonatból, utána a legelső faházban (ahol sikerül kapcsolatot teremteni White Forest-tel), van az egyik asztal alatt egy kertitörpe.
ha azt elvisszük White Forest-be, és betesszük Lamarr mellé a rakétába, akkor ELVILEG megnyílik egy secret room a bázison belül, abból a szobából nyílva, ahol a köpenyes Vortigaunt dolgozik
-
nem lehet tudni, van már a játékhoz co-op mod vagy esetleg lesz? jó lenne egy ilyet ketten is nyomni -
Igen, de abban a bunkerszerű részben 2 ember van, Alex meg később csatlakozik 2 gyógyító alien. Na sebaj, de minor bug detected :-) -
jaja azt én is észrevettem de kilőni nem bírtam =) -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Lamarr-t kilőttűk az űrbe??
. Csakmert amikor először vagyunk a rakétánál, bemászik, aztán kilövésnél mondják hogy kis súlyeltérés van, de nem gond ^^ -
Dodo55 #5131 Meg lehet, lődd azt a lelógó izéját alul. -
egy halom egyforma arc van -
2 kérdés:
-Miért nem lehet megölni a guardian lényt? Egy helyen sikerült úgy megállnom, hogy meg sem moccant én meg az összes lőszert belepumpáltam de semmi.
- A bunkerszerű helyen ahol Alexet kellett védeni 2 másik társunkkal egyetemben, a vöröskeresztes srác elesett a küzdelemben. 30 perccel később, mikor az extraktummal jövünk fel a lifttel ott virít, sőt egy kicsit később még el is köszön? Csak a mátrix hitette el velem, hogy halott? :-D -
Kimi23 #5128 Kár hogy akkor lett vége, mikor már kezdtem piszkosul élvezni:( -
Dodo55 #5126 Lol, én már hetek óta megvettem eredetibe, Steamen. És szerda óta játszhatok is vele. -
Code92 #5125 egyelőre még csak letölteni lehet (eredetibe/nem eredetibe) megvenni októbar 19. től lehet elvileg de 576 csak 26. tól árulja. -
nekem X800XT van, én megvagyok vele elégedve (persze mai játékok mint pl bioshock el sem indulnak a dx10 és sm 3.0 miatt :D) -
Dodo55 #5123 Meg lehet: vedd meg eredetibe. -
Dodo55 #5122 A régi játékokkal kapcsolatban: még a régi engine-t használják, Gabe Newell azt mondta, akkor jön hozzájuk az update, ha a steam sávszélesség terheltsége visszaáll a normálisra.
A 9600 Pro meg amúgy már DX9-es :)
A 9700 volt az első DX9-es Radeon, abból csinálták a 9500-at, ami viszont simán unlockolható volt 9700-á, szóval helyette csinálták a 9600-at. Állítólag a 9500 alapból is gyorsabb volt, mint a 9600.
Nekem egy 9550-em volt, simán 9600 Pro-vá lehetett húzni :D
Ezek voltak a jó Radeonok, meg még talán az X800/X850 széria, a többibe már belepiszkált az AMD, még ha hivatalosan szó sem volt megvételről akkoriban. -
robert200611 #5121 Memóriacímletre hivatkozva álandóan kilép.Van erre valami megoldás?Más jétéknál meg soha nem volt ilyen.Valaki tálálkozott már ezzel a hibával?
Meglehet oldani hogy ne lépjen ki?

-
Hát, kíváncsivá tettél, visszanéztem mentések alapján körülbelül 5 óra 35 percet játszottam és ebbe volt még egy ebéd is, és leginkább gravi gunnal mentem mert az a legélvezetesebb =).
Egyedül egy helyen mentem gyorsan amikor vezetni kellett akkor csak az elrejtett csomagoknál álltam meg :D. A végén is mikor a striderek ellen kűzdöttem elgázoltam a huntereket, és pillanatok alatt végeztem eggyel.
Lehet télleg hogy csak én siettem el de én nem vettem észre semmi ilyesmit :D -
-
Leszeded a fix-et(Half.Life.2.Episode.Two.FIX.READNFO-ViALUK) és abban van egy start.bat és azt futtatod -
Feltettem a epsiode 2-höz a fix-et és nem lett tőle jobb a medic még mindig nem növeli az hp-mat és némely emberkék meg csak állnak széttárt kézzel a hegesztőpisztoly meg magától hegeszt.
Tudja valaki akkor végül hogy tulajdonképpen mit is javít a fix?(Half.Life.2.Episode.Two.FIX.READNFO-ViALUK) -
örülök neki, jó dolog a kognitív-disszonancia redukció! :-D -
van egy út a kocsik között, leggugolva kell menni, olyan mint egy partraszállás:D -
Sziasztok!
Csak sikerült elakadni nekemis...Szóval ott vagyok mikor be kell menni egy rács alatt és szemből 3 mesterlövész vagy mi kék lézerrel pillanatok alatt leszed. Át tudok menni egy csövön egy piros autóhoz de kb ennyit tudok csinálni. Próbáltam arrébblökni kocsikat stb de semmi. Valaki elmondaná mi a megoldás? Előre is köszi. -
hahh :D
de el vagy tévedve! azóta sikerült megoldanom szal... -
Kipróbáltam CS:S-t, de azt kell mondanom, hogy sajnos nem: Továbbra sincs Very High textúra beállítási lehetőség, és ha mindent maxra teszek, a víz tükröződésének akkor sincs sok köze ahhoz, aminek tükröződnie kéne, és dinamikus árnyékok szintén nincsenek... Pedig olyan jól megcsinálták ezeket itt az EP2-ben. -
thx működik! -
Darkjether #5107 Ehh nekem a portal gyorsabban ment minthogy rájöjjek hogy kell hozzá fix...2 és fél óra alatt jáccottam ki elsőre...most a hl2 ep2 elindításával szenvedek
-
Indíthatod te akárhogyan, a Radeon 9600 Pro bizony dx8.1-es kártya, szóval ha beleszakadsz sem fogsz látni dx9-es effekteket. -
Nem kell külön megírni őket a pályákhoz, csak be kéne őket illeszteni, erre pedig eddig nem vették a fáradtságot.
Egy pályaszerkesztővel elvileg megoldható, ki kell cserélni a régi verziókat (pl régi víz) az újra, de attól tartok ez nem annyira egyszerű mint ahogy azt elképzeljük itt. -
tegnap normal-ba lenyomtam, bár játékidőt nem néztem, de tetszett, élvezetes volt
viszont a portal kellemes meglepetés eddig, az hosszabbnak tűnik mint az ep 2 :) -
Ez csak a saját véleményem, nem ismerlek, nem tudom hogy játszol: de én nem hiszem el, hogy 6 óra alatt megvolt neked hard-on. Ha így lenne akkor nagyon kellett kapkodni, mindenkit első találattal megölni, alig sérülni stb... És ez csak elmélet ... a reális időtartam olyan 9-12 óra között lehet. -
daneelolivaw #5102 ez a warez verzió miatt van, mert először leszedtem egy oldalról a játékot, és nekem se adott medkit-et, aztán lejött steamen az eredeti is, ott már feltöltötte a hp-m -
A medic egyébként náaltok sem tudott medkitet adni csak mondogatta, hogy take this medkit aztán nyújtotta a semmit, ugye ?:) -
Aha. A HDR-t valóban be kell tenni, de sztem a dinamikus árnyékok, meg a víz valós tükrözése az olyan dolog, amit elég bekapcsolni és nem hiszem, hogy külön meg kéne írni ezeket a pályákhoz. Szóval ezek elméletileg működhetnek a régebbi játékokban?