Half-Life 2: Episodes
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A multicore támogatásról annyit, hogy nekem olyan 10-15 FPS-t hozott, pedig csak HT-s a procim, de ugye az software oldalról ugyanaz, mint a multicore.
Mielõtt megkérdezitek, hogy melyik játékba tették bele az új engine-t, hogy én már kipróbáltam: semelyikbe.
Particle Simulation Benchmark + egy kis Steam emulátor, és már lehet is nyomni a HL2-t az új engine-el :)
Viszont még tavaj decemberben mondták hogy a multi-core támogatás még az EP2 elõtt megjön. De az EP2 közeledik, ilyenrõl meg azóta sincs hír.
Ja, és asszem minden Source játékhoz kijön majd update formájában az új engine.
"Today we've also launched the official website for the Orange Box, so head on over to the site to learn more about Episode Two, Team Fortress 2, and Portal."
http://orange.half-life2.com/
Magyarul: Ma többek között elindítottuk a hivatalos Orange Box weblapot, szóval ha szeretnél többet megtudni az Episode Two-ról, a Team Fortress 2-rõl, és a Portal-ról, akkor nézd meg az oldalt.
\"csak egy játék de úgysem éled túl\"
És miaz hogy ez a sima half life2? énis azzal nyomom (ugye?)
Asszem 2 magyar szerver van, sajnos kevesen szoktak lenni rajtuk.
Kapcsolódott a há ell kettõ höz.
Amúgy olyan szempontból nem zavart, hogy megy tõle a topic, de nekem is vannak kötelezettségeim, mint házigazda, ilyen mértékû offot már nem engedhettem, bocs.
Ha annyira beszélgetni akartok itt tegyétek nyugodtan, de egy kis köze azért legyen a Half-Life 2-höz.
egyébként eddig szeptemberre volt behatárólva a game mostmár október, és ki tudja mikor jön ki......de azért várom:)
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
(Amúgy egy 1950pro)
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Amúgy az ivós témához annyit szólnék hozzá, hogy sok alkoholos ital nagyon finom, és sokszor a kezdeti hatásuk is kellemes tud lenni, de a következményeik olyan rosszak, hogy erõs indok kéne nekem ahhoz, hogy annyira leigyam magam, hogy kihánnyam a belem...
Szóval iszok amikor valami olyan alkalom van, vagy egy kicsit megkívánom, de ha érzem, hogy sok, akkor megállok.
És ezzel zárjuk le ezt a témát plz.
Majd ha 18 . at ünneplem akkor tuti..amellett, hogy a tortát flex el vágom fel.....XDDDDDD
Mivé lett a világ... <#hehe>#hehe>
Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM
Úgyhogy asszem gyorsan át is teszem az egész FAQ-ot egy másik, sokkal komolyabb tárhelyre, azzal nem lesz gond.
Gondoltam szólok, hátha másnál is hiba...
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
Hát jobb mint gallyra inni magam..-.-
Ha meg dícséretnek szántad akkor THX...XD
Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM
Mert ha biztos, akkor már írom is ki bazi feltûnõ betûkkel :D
Ma reggeli hír.
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Mi mostanában az ep2 várható megjelenése, december?
Jár ingyen sok játékhoz, de alapból nincs ingyen.