Half-Life 2: Episodes

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A multicore támogatás november óta benne van az új engineben, meg az a dinamikus elemlámpa árnyékolás is.
A multicore támogatásról annyit, hogy nekem olyan 10-15 FPS-t hozott, pedig csak HT-s a procim, de ugye az software oldalról ugyanaz, mint a multicore.

Mielõtt megkérdezitek, hogy melyik játékba tették bele az új engine-t, hogy én már kipróbáltam: semelyikbe.
Particle Simulation Benchmark + egy kis Steam emulátor, és már lehet is nyomni a HL2-t az új engine-el :)
Hát, sztem az is elég lenne ha támogatná a dx 9 i t...Az is már majdnem dx 10.

janos666
Végül is ha berakják a bin mappába a DirectX fileokat akkor azzal a verzióval dolgoznak ami nekik tetszik, a 64-bites engine is pakol neki kellõ dx fileokat a bin mappájába hogy ne kelljen külön dx frissítést telepítettenie valami d3d9_24 fileok miatt. Azt viszont nem tudom honnan szednek DX10 kompatibilis VGA drivereket XP-hez. Inkább DX10 effektekhez hasonlító valamiket valósítanak majd meg DX9 alatt is. (mint a HDR-bloom HDR helyett SM2-es kártyákhoz...)

Viszont még tavaj decemberben mondták hogy a multi-core támogatás még az EP2 elõtt megjön. De az EP2 közeledik, ilyenrõl meg azóta sincs hír.
Állítólag támogatni fogja a DX10-et is, igen. De még olyasmit is lehetett hallani, hogy XP alatt is lesz DX10 támogatás, ami azért durva lenne.

Ja, és asszem minden Source játékhoz kijön majd update formájában az új engine.
source engin 8 lesz az episode 2? beletesznek dx10 es effekteket?
És van 1-2 új EP2 kép is azon az oldalon, érdekes dolgok vannak rajta.
Steam hírek:
"Today we've also launched the official website for the Orange Box, so head on over to the site to learn more about Episode Two, Team Fortress 2, and Portal."

http://orange.half-life2.com/

Magyarul: Ma többek között elindítottuk a hivatalos Orange Box weblapot, szóval ha szeretnél többet megtudni az Episode Two-ról, a Team Fortress 2-rõl, és a Portal-ról, akkor nézd meg az oldalt.
cd galaxisban 1990Ft az episode 1 csomag.

nem

\"csak egy játék de úgysem éled túl\"

ennek kell a rendes is?
igen, te azzal nyíomod, de ez nem a sima hl2 topikja.

Igen, de annak itt a topicja, ez a folytatásoké.

Fantos
megcsináltam ^_^ találtam medykittet nagyon elvolt dugva de ottvolt
És miaz hogy ez a sima half life2? énis azzal nyomom (ugye?)

ez a sima hl2 szal nem ide kéne, de töltd be egy másik mentést 1 hp-val naggggyon brutál lenne azt megcsinálni.

Fantos
ó gyerekek hát zet megszívtam szóval a jármûvel megyek akkor megkaptam fegyot és egy hidd elött vagyok 1 HPVAL! és fel kell menni egy meredek részen és megfordulni de a meredek rész btetejérõl hordókat dobálnak és ha megfodulok ott is vannak szóval kezdjem egy korábbi mentésrõl vagy lehetséges a dolog?

jah egyébként milyen néven nyomod???

nem is:) van a melonfield (hu8ntersesekén ogc szeró) van az õ war szerójuk és van az argo klánnak egy public/war szerója ma pl argo-n full szerveres meccseket nyomtunk... melonon este 6 kor vannak sokan.

Én néha mostanában.
Asszem 2 magyar szerver van, sajnos kevesen szoktak lenni rajtuk.
half-life 2 deathamatch-et tolja v.ki????

De,de ott volt a rimm.te....-.-
Kapcsolódott a há ell kettõ höz.

Mert nem kicsi volt már az az off.
Amúgy olyan szempontból nem zavart, hogy megy tõle a topic, de nekem is vannak kötelezettségeim, mint házigazda, ilyen mértékû offot már nem engedhettem, bocs.

Ha annyira beszélgetni akartok itt tegyétek nyugodtan, de egy kis köze azért legyen a Half-Life 2-höz.
Ne legyen már ennyire kötött a téma..senki semmirõl nem beszél, most 1 kis off, miért baj??!!!

Kértem, hogy fejezzétek be az offot, de még mindig ugyanarról az off témáról beszéltetek, ezért töröltem.
héééé ez azért durva volt!!!!!!!!én spéci ha lement a szülõkkel meg öcsémmel a tortaecõs rész lelépünk a haverokkal piázgatni:) szülinapokon a vodka a jó narancslével meg sok jéggel:)

egyébként eddig szeptemberre volt behatárólva a game mostmár október, és ki tudja mikor jön ki......de azért várom:)

Rip
Tényleg nem minden 9600-oshoz volt, annak idején az enyémhez nem járt (gyártóra nem emlékszem), de a cimborámnak ott figyelt benne a kupon.

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

Rip
Pontosan, ez egy régi akció volt a 9600-as atikhoz, már jó régóta nem él.
(Amúgy egy 1950pro)

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

Asszem csak a Connect 3d Radeon 9600xt kártyákhoz járt hl2 kupon.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

nagyon régen járt csak atihoz valve kupon (elsõ körben kiadott 9600/9800akhoz), akkor is csak pár gyártónál

janos666
Milyen VGA is az pontosan?
Rip
Tévedés, Ati kártyám van, HL2 nem jár hozzá, mégis LC és HL2:DM letölthetõ steamen.

Egy kicsit mostmár sok az off, plz fejezzétek be, mert ha nem, akkor nekiállok törölgetni.

Amúgy az ivós témához annyit szólnék hozzá, hogy sok alkoholos ital nagyon finom, és sokszor a kezdeti hatásuk is kellemes tud lenni, de a következményeik olyan rosszak, hogy erõs indok kéne nekem ahhoz, hogy annyira leigyam magam, hogy kihánnyam a belem...
Szóval iszok amikor valami olyan alkalom van, vagy egy kicsit megkívánom, de ha érzem, hogy sok, akkor megállok.

És ezzel zárjuk le ezt a témát plz.
Nyám...14 vok..mi a gyknak??
Majd ha 18 . at ünneplem akkor tuti..amellett, hogy a tortát flex el vágom fel.....XDDDDDD

Blekk Síp
Ezek a mai fiatalok má' nem is isznak, pláne a szülinapjukon?
Mivé lett a világ... <#hehe>

Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM

Ez ez uw mekkora fosch....

Ez valami új hiba, valami nagyon nincs rendben az ultrawebbel.
Úgyhogy asszem gyorsan át is teszem az egész FAQ-ot egy másik, sokkal komolyabb tárhelyre, azzal nem lesz gond.
zeli
Dodo, a FAQ-nál nekem ezt írja ki: HIBA - 502, A PHP SCRIPT TÚLLÉPTE A FUTÁSI IDÕLIMITET!
Gondoltam szólok, hátha másnál is hiba...

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

Kösz...
Hát jobb mint gallyra inni magam..-.-
Ha meg dícséretnek szántad akkor THX...XD

jó program

Nojam..de én azt akarom, hogy áthívom a haverokat és szakadásig hálf lájfozunk...:)XD

Blekk Síp
Pontosan!!! :D

Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM

janos666
Hogy a születésnapodon ünnepelhess, aztán mikor másnaposan punnyadsz a fotelben legyen mivel játszani. :D
A rohadt életbe..Miért a születés nepom utánn 1 nappal???

Megtaláltam a hír forrását, és rendben van, tehát kiírom.
shacknews.com

Ez milyen forrásból van?
Mert ha biztos, akkor már írom is ki bazi feltûnõ betûkkel :D
artschiatwork
nananana, végre!!

"A Valve megerõsítette, hogy október 9-én jelenik meg a Half-Life 2: Episode Two, Team Fortress 2 és Portal trió."
Ma reggeli hír.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

janos666
De csak azért mert akinek van ATI kártyája annak ingyen jár a Hl2 is, Hl2-hözahhoz meg bónuszként jön a lost coast bárhonnan szerezted be...

Mi mostanában az ep2 várható megjelenése, december?
Steamen nekem ki is írta hogy akinek Ati kártyája van az megkapja ingyen Steamrõl a Lost Coastot. Amúgy csodálkoztam is mert autómatikusan letöltötte pedig nem is kértem.

Nem.
Jár ingyen sok játékhoz, de alapból nincs ingyen.