10224
DUgsdu3.png11106663921180798017.jpg

Linkek: EP2 Steam Oldal - Orange Box Hivatalos Oldal
Van külön Portal topic, Portal ügyekkel kapcsolatban plz oda!
EP2 Magyar Fordítás

!!!A WAREZ KÉRDÉSEK KERÜLENDŐK, A WAREZ/TÖRT SZERVER LINKEK TILTOTTAK!!!!

• Tinman #5144
    Hegeszteni kéne, de nem lehet... a szörcs endzsin, nem engedi a lelkemet. Tátirariám, tátirariam...

• Geroka16
    hi!

itt mia teendő???köszi
  • Mr Manson
    elakadtam :(
    Egy házban vagyok, egy szobában. "Társnömmel" ő bekapcsolt valami kütyüt ami fehéren villog, de nem tudok semmerre menni!
  • RocKY2
    ÉN majd hülye kedvemben egyszer talán :P
  • Seth
    hát arra nem vállalkozom, hogy azt a törpét addíg elvigyem :) 360-on még talán mert pont jár érte, de pc-n aztán nincs sok értelme
  • Facek
  • RocKY2
    és ott bent van valami?
  • BiG G
    sőt,

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

a játék legelején mikor Alxy segítségével kimászunk a vonatból, utána a legelső faházban (ahol sikerül kapcsolatot teremteni White Forest-tel), van az egyik asztal alatt egy kertitörpe.

ha azt elvisszük White Forest-be, és betesszük Lamarr mellé a rakétába, akkor ELVILEG megnyílik egy secret room a bázison belül, abból a szobából nyílva, ahol a köpenyes Vortigaunt dolgozik

• Yoda001
    nem lehet tudni, van már a játékhoz co-op mod vagy esetleg lesz? jó lenne egy ilyet ketten is nyomni
  • Tinman #5135
    Igen, de abban a bunkerszerű részben 2 ember van, Alex meg később csatlakozik 2 gyógyító alien. Na sebaj, de minor bug detected :-)
  • Facek
    jaja azt én is észrevettem de kilőni nem bírtam =)
  • Seth
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Lamarr-t kilőttűk az űrbe?? . Csakmert amikor először vagyunk a rakétánál, bemászik, aztán kilövésnél mondják hogy kis súlyeltérés van, de nem gond ^^
  • Dodo55
    Meg lehet, lődd azt a lelógó izéját alul.
  • Seth
    egy halom egyforma arc van
  • Tinman #5129
    2 kérdés:

-Miért nem lehet megölni a guardian lényt? Egy helyen sikerült úgy megállnom, hogy meg sem moccant én meg az összes lőszert belepumpáltam de semmi.
    - A bunkerszerű helyen ahol Alexet kellett védeni 2 másik társunkkal egyetemben, a vöröskeresztes srác elesett a küzdelemben. 30 perccel később, mikor az extraktummal jövünk fel a lifttel ott virít, sőt egy kicsit később még el is köszön? Csak a mátrix hitette el velem, hogy halott? :-D
  • Kimi23
    Kár hogy akkor lett vége, mikor már kezdtem piszkosul élvezni:(
  • Dodo55
    Lol, én már hetek óta megvettem eredetibe, Steamen. És szerda óta játszhatok is vele.
  • Code92
    egyelőre még csak letölteni lehet (eredetibe/nem eredetibe) megvenni októbar 19. től lehet elvileg de 576 csak 26. tól árulja.
  • Yoda001
    nekem X800XT van, én megvagyok vele elégedve (persze mai játékok mint pl bioshock el sem indulnak a dx10 és sm 3.0 miatt :D)
  • Dodo55
    Meg lehet: vedd meg eredetibe.
  • Dodo55
    A régi játékokkal kapcsolatban: még a régi engine-t használják, Gabe Newell azt mondta, akkor jön hozzájuk az update, ha a steam sávszélesség terheltsége visszaáll a normálisra.

A 9600 Pro meg amúgy már DX9-es :)
    A 9700 volt az első DX9-es Radeon, abból csinálták a 9500-at, ami viszont simán unlockolható volt 9700-á, szóval helyette csinálták a 9600-at. Állítólag a 9500 alapból is gyorsabb volt, mint a 9600.
    Nekem egy 9550-em volt, simán 9600 Pro-vá lehetett húzni :D

Ezek voltak a jó Radeonok, meg még talán az X800/X850 széria, a többibe már belepiszkált az AMD, még ha hivatalosan szó sem volt megvételről akkoriban.
  • robert200611
    Memóriacímletre hivatkozva álandóan kilép.Van erre valami megoldás?Más jétéknál meg soha nem volt ilyen.Valaki tálálkozott már ezzel a hibával?
    Meglehet oldani hogy ne lépjen ki?

• Facek
    Hát, kíváncsivá tettél, visszanéztem mentések alapján körülbelül 5 óra 35 percet játszottam és ebbe volt még egy ebéd is, és leginkább gravi gunnal mentem mert az a legélvezetesebb =).
    Egyedül egy helyen mentem gyorsan amikor vezetni kellett akkor csak az elrejtett csomagoknál álltam meg :D. A végén is mikor a striderek ellen kűzdöttem elgázoltam a huntereket, és pillanatok alatt végeztem eggyel.
    Lehet télleg hogy csak én siettem el de én nem vettem észre semmi ilyesmit :D
  • BiG G
  • Omega888
    Leszeded a fix-et(Half.Life.2.Episode.Two.FIX.READNFO-ViALUK) és abban van egy start.bat és azt futtatod
  • Omega888
    Feltettem a epsiode 2-höz a fix-et és nem lett tőle jobb a medic még mindig nem növeli az hp-mat és némely emberkék meg csak állnak széttárt kézzel a hegesztőpisztoly meg magától hegeszt.
    Tudja valaki akkor végül hogy tulajdonképpen mit is javít a fix?(Half.Life.2.Episode.Two.FIX.READNFO-ViALUK)
  • BiG G
    örülök neki, jó dolog a kognitív-disszonancia redukció! :-D
  • k3nGu
    van egy út a kocsik között, leggugolva kell menni, olyan mint egy partraszállás:D
  • Sheltem
    Sziasztok!

Csak sikerült elakadni nekemis...Szóval ott vagyok mikor be kell menni egy rács alatt és szemből 3 mesterlövész vagy mi kék lézerrel pillanatok alatt leszed. Át tudok menni egy csövön egy piros autóhoz de kb ennyit tudok csinálni. Próbáltam arrébblökni kocsikat stb de semmi. Valaki elmondaná mi a megoldás? Előre is köszi.
  • UnknownAsshole
    hahh :D
    de el vagy tévedve! azóta sikerült megoldanom szal...
  • scorpeeon
    Kipróbáltam CS:S-t, de azt kell mondanom, hogy sajnos nem: Továbbra sincs Very High textúra beállítási lehetőség, és ha mindent maxra teszek, a víz tükröződésének akkor sincs sok köze ahhoz, aminek tükröződnie kéne, és dinamikus árnyékok szintén nincsenek... Pedig olyan jól megcsinálták ezeket itt az EP2-ben.
  • UnknownAsshole
    thx működik!
  • Darkjether
    Ehh nekem a portal gyorsabban ment minthogy rájöjjek hogy kell hozzá fix...2 és fél óra alatt jáccottam ki elsőre...most a hl2 ep2 elindításával szenvedek
  • BiG G
    Indíthatod te akárhogyan, a Radeon 9600 Pro bizony dx8.1-es kártya, szóval ha beleszakadsz sem fogsz látni dx9-es effekteket.
  • BiG G
    Nem kell külön megírni őket a pályákhoz, csak be kéne őket illeszteni, erre pedig eddig nem vették a fáradtságot.

Egy pályaszerkesztővel elvileg megoldható, ki kell cserélni a régi verziókat (pl régi víz) az újra, de attól tartok ez nem annyira egyszerű mint ahogy azt elképzeljük itt.
  • EmThor
    tegnap normal-ba lenyomtam, bár játékidőt nem néztem, de tetszett, élvezetes volt

viszont a portal kellemes meglepetés eddig, az hosszabbnak tűnik mint az ep 2 :)
  • Humesz
    Ez csak a saját véleményem, nem ismerlek, nem tudom hogy játszol: de én nem hiszem el, hogy 6 óra alatt megvolt neked hard-on. Ha így lenne akkor nagyon kellett kapkodni, mindenkit első találattal megölni, alig sérülni stb... És ez csak elmélet ... a reális időtartam olyan 9-12 óra között lehet.
  • daneelolivaw
    ez a warez verzió miatt van, mert először leszedtem egy oldalról a játékot, és nekem se adott medkit-et, aztán lejött steamen az eredeti is, ott már feltöltötte a hp-m
  • scorpeeon
    A medic egyébként náaltok sem tudott medkitet adni csak mondogatta, hogy take this medkit aztán nyújtotta a semmit, ugye ?:)
  • scorpeeon
    Aha. A HDR-t valóban be kell tenni, de sztem a dinamikus árnyékok, meg a víz valós tükrözése az olyan dolog, amit elég bekapcsolni és nem hiszem, hogy külön meg kéne írni ezeket a pályákhoz. Szóval ezek elméletileg működhetnek a régebbi játékokban?