10224
Linkek: EP2 Steam Oldal - Orange Box Hivatalos Oldal
Van külön Portal topic, Portal ügyekkel kapcsolatban plz oda!
EP2 Magyar Fordítás
A WAREZ KÉRDÉSEK KERÜLENDŐK, A WAREZ/TÖRT SZERVER LINKEK TILTOTTAK!
-
#5186 Nos végeztem vele énis!
vélemény:
!!!VIGYÁZAT, VANNAK BENNE NAGY SPOILEREK!!!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Szerintem nagyon jó volt. Volt valaki, aki kifogásolta, hogy a barlangos részben kukacok adják a HP-t. Szerintem ez az egyik legjobb megoldás a játékban! Végre nem medkitek vannak elszórva a föld alatt 200 méterrel.
Azért azok a Hunterek elég idegesítőek tudtak lenni a végén, hogy a kis micsodákat telilőtték, és felrobbat a gravigunban xD
A vége elég szomorú. De hát valakinek meg kellett halnia, Alyx csak nem halhatott meg, de valaki olyannak kellett, aki majdnem főszereplő, hát maradt a jó öreg "Íláj" bá'. Mik voltak azok a valamik amik megették az agyát? Engem a csillagközi invázióra emlékeztetett :D
Hát, nagyon várom a hármat.. Grat a készítőknek.
-
#5185 Szasztok!van egy kis gondom.Elindítom a játékot a loadingnál tart akkor kilép is kiírja hogy nem tud vmit olvasni pontosabban ezt írja ki:A"0x1599cbfe" címen található utasítás a "0x0e0a2d78" memóriacímre hivatkozott. memóriaterülten nem végezhető el a következő művelet: read
ha vki tudna segíteni azt megkösszönném...thx -
#5184 szerintem ez is az egyik bugja a warez verziónak :) nekem eredetivel másodperceken belül átbillent ahogy lehajigáltam róla a verdákat. -
Locna #5183 Van aki átvergödte magát ezen?!
Én átsétáltam, átugrottam, le/át hajigáltam a roncsokat, még úgy is próbáltam, hogy a vezethető autó is a hátsó felén volt a hídnak, de az a q..a híd csak nem akar visszalibbenni. -
#5182 magyarítás mikorra várható? -
shogun6 #5181 Hi
Segítséget szeretnék kérni, ugyanis
[spoiler] Amikor feljövünk a barlangból és a 4 idegennel megpróbáljuk újraéleszteni Alyx-ot, folyton lefagy a játék :( [spoiler off]
Nem tudjátok mi lehet a gond?
Esetleg, ha más megoldás nincs, tudna vki küldeni az adott szitu utáni savegamet?([email protected])
előre is thx -
Dodo55 #5180 #5177: Töröltem, spoiler taget használd ekkora spoilernél! Még ha 10 perccel a játék kezdete után ki is derül, akkor is. -
#5179 jobbra teherautó, tetőre fel, épületbe be, fegyó kikapcs
[vagy az nem itt van? ] -
#5178 itt megint elakadtam,merre és hogyan?
-
#5176 nekem meg jobban tetszett az ep2 mint az ep1 -
#5175 Nem hinném..
A + a DX9c akar lenni szerintem...
Ez is Source motor, és az meg szerintem DX9 only... vagy max pach... -
Code92 #5174 ja :) amőúgy télleg jobb volt az ep1, ez kissé olyan vontatottabb volt, nem arról van szó pörögtek az események csak szal....mind1 sima hl2 meg az ep1 volt nagyon ütős, ez is rohadt jó de majd talán az ep3 ami mindenre választ ad :) -
#5173 "200 ezres gépük van és warezzal szórakoznak, sírnak rínak topigban mindenféle piszlicsáré hibák miatt. nájsz." -
#5172 Nincs DX10 tudtommal.
Na én is végigvittem, EP1 jobb volt. A történet kezd egyre zavarosabbá válni én mondjuk már nem tudom mit is akarnak elérni lényegében. -
#5171 Hali!
Lehet volt már de megkérdezem:
Ez a rész tudja már a DX10-et mert nekem a beállításokban DX9.0+ van és nem is tudok választani DX10-et. Ez a "warez" verzsön hibája vagy alapból sem képes rá? -
#5170 a dodge charger utánzat azért mennyivel jobb már mint ez a wv bogár szökevény :DDD -
#5169 tényleg azért van :-| -
#5168 ITT
még az autó is máshogyan néz ki,meg alyx se van ott vele.lehet hogy az eredeti változatban alyx meghalt,mert hát láttuk egy régebbi traileren,hogy ott lóg egy jó nagy szakadék szélén -
#5167 Hidd el hogy csak akkor hagynak ki dolgokat, ha sok tesztelés után úgy érzik hogy nem illik oda, vagy nem üti meg az elvárt színvonalat, vagy mert át kell írni x máshol történt változás miatt. Amivel most játszol az a lehető legjobb kombinációja annak a rengeteg elemnek amivel eljutottak ide. -
#5166 Oké ezt meg is érteném akkor, ha alapból nagyon szar dolgokat csinálnának, de én sajnálom, hogy eleve jó részeket kihagynak. -
#5165 Csinálnak egy pályát -teszteltetik -módosítják. Így megy ez a VALVe-nél -
#5164 Nyílván nem magára a helyszínre értettem, hanem arra, hogy át van építve.
Ebben tutira biztos vagyok, a nagy döggel sem pontosan ilyen helyszínen találkozunk, mert emléxem, hogy én speciel egy körkörös peremen rohangáltam előle :D, ami ott van ahol először találkozunk vele, és pl. itt nem volt olyan körkörös perem sem.
Meg én olyan részre sem emléxem, hogy az antlion-ok elől le kell zárni a kaput, és gránátot lehet bedobni a kis résen...
De van más videó is, ahol pl. azt lehet megfigyelni, hogy a kocsink sokkal gányabb, ennek örülök, hogy így feltúrbózták a végleges verzióban. -
#5163 lődd ki azt a rohadt gömböt onnan a graviti gunnal -
#5162 ??? -
#5161 Pedig volt.... -
#5160 ezt merre találtad? ^^ -
#5159 Gravity Gun? energialabda? -
Merre tovább? -
#5157 Rájöttem mé késnek egy csomót a játékok... :D
A Valve megcsinál egy pályát, gondol egyet és átépíti, mert nem tetszik neki, és ezzel elb@sznak egy csomó időt. Legalábbis sztem.
A HL2-nél még meg is értem, ott rá lehet arra fogni, hogy a kódlopás miatt csinálták.
Nézzétek meg ezt a videót, ilyen részek nem voltak a játékban:
http://www.youtube.com/watch?v=rIGlcntslC4&mode=related&search= -
#5156 -
#5155 lol. tuti ezért van :D -
#5154 utólag észrevettem :)
meg is pofoztam magam :) -
#5152 Idézet a FAQ-ból... -
#5151 értem, köszi :) -
#5150 "Pár dolog rózsaszín-fekete kockás. Ez mi?
Azért van, mert warez verziót használsz, és kispóroltak belőle 1-2 textúrát. Ha nem tetszik vedd meg eredetibe. Megéri." -
ilyen fordult elő nálatok?
at összes játékban fellelhető csákány ilyen+ az autós pályán néhány kerítéselem! Mitől lehet? -
#5148 hát abban a sugárban megy fel le -
Geroka16 #5147 milyen energiagömbőt??? nemvágom... nyitogattam ámr az ajtót -
#5146 gravipuskával kilövöd a helyéről és kinyitod neki az ajtót hogy kijusson, vagy ha szerencséd van elenyészik ha sokat pattog ideoda -
#5145 Nyisd ki az ajtót a megfelelő időben és az energiagömböt engedd ki.