Half-Life 2: Episodes
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Legalábbis hallottam már ilyesmirõl, hogy szar a Creative hangkártyák Vista drivere, és nem szól 5.1-ben vele a Source engine.
Amit javasolni tudok: XP, és még az FPS-ed is több lesz(A Source Engine olyan 30%-al kevesebb FPS-el fut Vista alatt)

Valaki?
http://www.2and2.net/my.php?image=http://www.2and2.net/files/46bc6aa29b0f5.jpg
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
És tényeg, ez egy iszonyat régi HL1 patch! Haha, ez jó! 😄
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
Amúgy a patch amit fel akartál tenni az a Half-Life 1-hez való.
1. feltettem half-life 2 alapjátékot, alá a Day of defeat mod-ot. Nem indul, hanem ezt írja ki:
2. feltettem awakening modod (bemásoltam a SteamApps/User mappába) de nem értem a mûködtetését.
3. próbáltam patchelni az alapjátékot 1.1.1.0-ra de ezt írja telepítés kezdeténél:
Mit tegyek? Nem tudom hogy a jó patchet tettem-e fel, de egy linket elfogadnék, ha nem.
viszont komoly, hogy id games játékokat nyomtak a Steam-re 😊
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
Errõl tud valaki valamit? Mert én nem hallottam róla, hogy eltolták volna 3 nappal.
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
ja és tök poén ugye hogy a gravitygun oda-vissza változik.. a központban felturbózva van, több helyrõl jön ki a kékes fény belõle, energialabdacsokat lövögetsz vígan, hát ha meg már nincs rá szükség akkor meg visszaváltozik persze, ugyanolyan lesz mint elõtte 😊
faq-ban nem találom
az ep1-ban ott akadtam el, miután sikeresen megakadályoztam az energiacore robbanását és elmenekülünk a csajszival a zombiliftben, utána egy ajtónál elakadunk. be kell mászni egy csatornába, és csúszkálás után egy szobába esek be, ahol van egy rács mögött végre pisztoly és shotgun de még nem tudom felszedni, ami lényegesebb hogy szembenlévõ ajtónál ott a csaj, de nem tudok odamenni egy rács miatt amin van egy lakat. és egy órája próbálok rájönni hogy mit kellene csinálni, de nem sikerül
help plíz !
Mármint hogy éljen is, mert a testet meg tom én is csinálni. 😊
Amúgy az a baj, h nem követtem anno a HL-okat. S ezért is gõzöm sem volt hozzá meg minden. Faq-ba is beléptem, mondom fúú mennyi HL. Anno mégcsak nem is érdekelt az ilyen valóságtalan-fantasy játékok, csak a valós alapon készülõ játékok érdekeltek, mint pl. MoHAA.
De most már mindenevõ vaok az fps/tps-ek terén.
Hacsak nem modokra gondolsz, mert az van sok. Az újak már mind olyanok, hogy bármilyen Source Engine-es játék elég hozzá, nem kell feltétlenül pl HL2, elég mondjuk hozzá a Counter-Strike: Source is.
És kiegészítõi vannak? (tehát az alapjáték a feltétele)
Elõször a sima HL2 jött ki 2004-ben, 2006-ban pedig az EP1, ami a HL2 folytatása.
Mindkettõ önálló játék, a sima HL2 jóval hosszabb.
Most októberben pedig a következõ folytatás, az Episode 2 fog megjelenni.
remélem jól gondolom.
Most szeretnék ismerkedni a játékkal, de én azt a részt akarnám megvenni, amelyikben 2 évvel ezelõtti E3-as bemutatón került sor, asszem...
És annyi half life van itten, és nem szeretnék, ha egy kiegészítõt fognék ki.... szal nekem az alapjáték kellene a csúcs szuper garfikájával.
Ui: nem is tudtam, h lesz folytatás.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
Asszem szerdán a születés napom után meek és meg is veszem a családtagoktól "leakasztott" zsé bõl.<#idiota>#idiota>
Bár asszem az XP Home-ban le van tiltva.
A lényeg, hogy az kicsit olyasmi, mint a DirectX, hogy nem külön kell optimalizálni mind a többszáz féle multithread procira, hanem elég egy platformra, ami majd elintézi a dolgokat.
Szóval nem kell csinálni semmit, ha olyan a procid, akkor ki fogja használni a játék.
SMT-t támogat. Ami egy software-es technológia. Az támogatja az oprendszeren keresztül a 2, 4 magos procikat ugyanúgy, mint a 2 procis, vagy a HT procis rendszereket.
Szóval ha lesz 16 magos proci, azt is ki fogja használni az SMT-n keresztül.