Half-Life 2: Episodes

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ha jól sejtem Vistát használsz...
Legalábbis hallottam már ilyesmirõl, hogy szar a Creative hangkártyák Vista drivere, és nem szól 5.1-ben vele a Source engine.

Amit javasolni tudok: XP, és még az FPS-ed is több lesz(A Source Engine olyan 30%-al kevesebb FPS-el fut Vista alatt)
sziasztok. HL2 episode one-nal van egy kis problémám: ha 5.1-re állítom a hangot a játékban, akkor nincs hang, ha 2-re akkor szól. SB live 5.1 kártyám van, van hozzá hangcucc is, nemtudom mi lehet a gond. segítsetek légyszi
Thanks
artschiatwork
Tehát az x-el jelölt helyekre kéne feljutnom. A Létra csak addig van ahol jelöltem. Csak az a négyirányú valami forog ott fent más nem!!! Hogy jutok fel az x-el jelölt helyekre???

Valaki?
Nem tudom egyre gondolunk e? De itt van egy kép linkje ahol épp vagyok hátha ez segitt mert én mindjárt megörülök!!!:-D

http://www.2and2.net/my.php?image=http://www.2and2.net/files/46bc6aa29b0f5.jpg
kimész és ha jól sejtem a burkolat forog össze vissza, azon ellovagolsz a következõhöz, és aztis tönkreteszed...ígytovább
Itt járok.
http://img230.imageshack.us/my.php?image=halflife2ft1.jpg
Helló,Sziasztok. Tudna valaki segiteni nekem? Az a problémám hogy a játékban elakadtam. Most a magnál vagyok és az elsö burkot aktiváltam de nem tudom hogyan tovább mert kint a mgnál nem tudok feljebb mászni a következö burok aktiválásához mert e létra nem visz feljebb. Bent van abban a helyiségben ahol a burkot aktiváltam két energia pajzs által védett bejárat az egyik velem egy szinten a másik pedig egy szintel feljebb de oda nem tudok sehogy felmenni söt még kinyitni sem tudom egyiket sem. Tudom hogy láma vagyok de ha valaki tudna segiteni azt megköszöném!!!
nem egy drága cucc manapság , vedd meg! 😛
Aquir
telepít, steamen keresztül elindít, ennyi =) single playeres

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

doncarlos
Így is segítettetek, mert legalább tudom hogy ne szenvedjek vele. De az awakening mod-ot kipróbálnám... csak hogyan is? nincs benne exe.

Rip
Hja, nem valószínû, hogy valaki a Steam-en User usernéven regel...

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

Rip
Aham, valóban.
És tényeg, ez egy iszonyat régi HL1 patch! Haha, ez jó! 😄

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

Rip
Eredeti-e?

Ha jól látom ez valami warez verzió(alul az a Game L... elég árulkodó), szóval még ha akarnék, se tudnék segíteni, mert 1000 féle warez megoldás létezik, és mindegyik elég instabil.

Amúgy a patch amit fel akartál tenni az a Half-Life 1-hez való.
doncarlos
Meg akartam patchelni, de akkor meg #3788-as megjegyzésemet írta ki.

doncarlos
Na akkor elõlrõl. Szóval :

Feltettem half-life 2 alapjátékot, alá a Day of defeat mod-ot. Nem indul, hanem ezt írja ki:

doncarlos

doncarlos
Eltûnt amit írtam.

doncarlos
Hali. Volna 3 gondom.
1. feltettem half-life 2 alapjátékot, alá a Day of defeat mod-ot. Nem indul, hanem ezt írja ki:

2. feltettem awakening modod (bemásoltam a SteamApps/User mappába) de nem értem a mûködtetését.

3. próbáltam patchelni az alapjátékot 1.1.1.0-ra de ezt írja telepítés kezdeténél:

Mit tegyek? Nem tudom hogy a jó patchet tettem-e fel, de egy linket elfogadnék, ha nem.

artschi
hol olvastad ezt?

viszont komoly, hogy id games játékokat nyomtak a Steam-re 😊

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

Idéznék a kiemelt hírbõl: "A Steamen keresztül természetesen leszippantható lesz október 12-tõl itthon is."

Errõl tud valaki valamit? Mert én nem hallottam róla, hogy eltolták volna 3 nappal.
Aquir
nm

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

találtam angon nyelvût, szerencsére elég részletes. amúgy tök egyszerû volt, csak már fáradt voltam. tényleg el van hajolva a kerítés, ott ki lehet szedni gravgunnal. köcce

Aquir
szedd ki õket gravity gunnal. aztán lõdd le a lakatot

ja és tök poén ugye hogy a gravitygun oda-vissza változik.. a központban felturbózva van, több helyrõl jön ki a kékes fény belõle, energialabdacsokat lövögetsz vígan, hát ha meg már nincs rá szükség akkor meg visszaváltozik persze, ugyanolyan lesz mint elõtte 😊

végigjátszásról lehet kérdezni ?

faq-ban nem találom

az ep1-ban ott akadtam el, miután sikeresen megakadályoztam az energiacore robbanását és elmenekülünk a csajszival a zombiliftben, utána egy ajtónál elakadunk. be kell mászni egy csatornába, és csúszkálás után egy szobába esek be, ahol van egy rács mögött végre pisztoly és shotgun de még nem tudom felszedni, ami lényegesebb hogy szembenlévõ ajtónál ott a csaj, de nem tudok odamenni egy rács miatt amin van egy lakat. és egy órája próbálok rájönni hogy mit kellene csinálni, de nem sikerül

help plíz !

Aquir
a 10-be sincs 😊

bricsi01
Hogyan lehet át tenni a Zombine-t a Garrysmod 9-be?
Mármint hogy éljen is, mert a testet meg tom én is csinálni. 😊

Prince23
Köcce

Amúgy az a baj, h nem követtem anno a HL-okat. S ezért is gõzöm sem volt hozzá meg minden. Faq-ba is beléptem, mondom fúú mennyi HL. Anno mégcsak nem is érdekelt az ilyen valóságtalan-fantasy játékok, csak a valós alapon készülõ játékok érdekeltek, mint pl. MoHAA.
De most már mindenevõ vaok az fps/tps-ek terén.

Nincsenek kiegészítõk.
Hacsak nem modokra gondolsz, mert az van sok. Az újak már mind olyanok, hogy bármilyen Source Engine-es játék elég hozzá, nem kell feltétlenül pl HL2, elég mondjuk hozzá a Counter-Strike: Source is.
Prince23
Aha tehát teljes játékok... s mind az októberben megjelenõ is. Jól van köszke.

És kiegészítõi vannak? (tehát az alapjáték a feltétele)

Eddig van a Half-Life 2, és a Half-Life 2 Episode 1.
Elõször a sima HL2 jött ki 2004-ben, 2006-ban pedig az EP1, ami a HL2 folytatása.
Mindkettõ önálló játék, a sima HL2 jóval hosszabb.

Most októberben pedig a következõ folytatás, az Episode 2 fog megjelenni.
Prince23
Na remélem, h a Half life 2: Episode One az nem kiegészítõ??? Hnem egy teljes játék?!!
remélem jól gondolom.

Prince23
Kérlek segítsetek!
Most szeretnék ismerkedni a játékkal, de én azt a részt akarnám megvenni, amelyikben 2 évvel ezelõtti E3-as bemutatón került sor, asszem...
És annyi half life van itten, és nem szeretnék, ha egy kiegészítõt fognék ki.... szal nekem az alapjáték kellene a csúcs szuper garfikájával.

Ui: nem is tudtam, h lesz folytatás.

artschi
<#eljen> esetleg a faq-nál odaírhatnád, hogy mikor volt frissítve utoljára

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

Kicsit megújítottam a FAQ-ot.
Qwerty4
sok sikert hozzá...LOL <#vigyor5>

Qwerty4

Gihihi...
Asszem szerdán a születés napom után meek és meg is veszem a családtagoktól "leakasztott" zsé bõl.<#idiota>

Qwerty4
de messze van az az október 9 <#szomoru1>

Qwerty4

Értem, akkor végülis az oprendszerem autómatikusan felismeri és intézkedik.😊

Sehonnan. Az egy technológia, a Windows a 2000-es verzió óta tudja.
Bár asszem az XP Home-ban le van tiltva.

A lényeg, hogy az kicsit olyasmi, mint a DirectX, hogy nem külön kell optimalizálni mind a többszáz féle multithread procira, hanem elég egy platformra, ami majd elintézi a dolgokat.

Szóval nem kell csinálni semmit, ha olyan a procid, akkor ki fogja használni a játék.
És ezt az SMT t honnan lehet leszedni?

Nem. Se Quad, se dual magos procit nem támogat KÖZVETLENÜL.
SMT-t támogat. Ami egy software-es technológia. Az támogatja az oprendszeren keresztül a 2, 4 magos procikat ugyanúgy, mint a 2 procis, vagy a HT procis rendszereket.
Szóval ha lesz 16 magos proci, azt is ki fogja használni az SMT-n keresztül.
A quad cpu kat is támogatja ??Vagy csak 2 magig támogat ?

Nekem sem tetszik, meg az sem, hogy a game content is kész van már egy ideje, de a konzol verziók miatt várnunk kell hónapokat...
janos666
Az egy dolog, ennyi erõvel már fél éve kész van a Crysis is nem? (hisz vannak belõle meggyõzõ videók) Egy techdemo amit hivatalosan nem is használhatsz másra az nem jelenti azt hogy megkaptuk és azzal játszuk a HL2-t, vagy a CS:S-t. Sõtt, pont ez nem tetszik nekem, hogy már rég van mûködõ multicore verziójuk.