Half-Life 2: Episodes

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Doki17
Hát max küldök az után egy mentést. Én jobbat nem tudok.

nincs rá megoldás,mi? fuck:/

ha lenne rá pénzem,akkor az lenne(az összes half life+kieg megvan eredetiben)

Doki17
Eredeti a játék?

hm. kerestem egy walktroughot,és azt írja benne,hogy ott tovább kell menni,és loadingol. nekem nem loadingol:/

hi,amikor az urban flight pályán mászkálni kell az olyan kis csövekben,és utána leesünk egy helyre,ahol mindenhol akna,és robbanó hordüók vannak,no ott, bekapcsoljuk az áramot, kinyílnak az ajtók, és ha bemegyek azon,amelyik kinyílt(nam azon,ahol a csaj bejött),akkor ott csak egy befalazott ajtó van.
mit kell csinálni? elõre is köszönöm!(a faqban a végigjátszás nem mûködött)

gman906
Az a dobozos verzió

Gigabyte GA-EP45T-DS3R | Intel(R) Core(TM)2 Quad CPU Q9550 @ 2.83GHz |2GB OCZ DDR3-1600 Platinum | MSI Radeon R4870-OC 512MB |

Nem, csak átírtam kicsit az egyik régi steames számlámat 😄
De majd ilyesmit fogok kapni.
Bocs, ennél kicsit olcsóbb lesz, mert pre-purchase-elni fogom valószínûleg, ami meg általában -10%.
janos666
Fizettél valami hackernek hogy már most berakja az EP2-t a steamdbe? <#idiota>
Nem, én egy olyan release-t fogok leszedni, aminek ez lesz az nfo-ja:
Dear ****** ****** (Steam account name: dodo*****),

Thank you for your recent purchase. Orange Box is now available in your Steam "Games" window. To play, just double-click on the name of a game in this list.

Your credit card has been charged as detailed below. This email serves as your receipt.

Product Cost
-----------------------------------------------
Orange Box $ 49.95

Tax (Hungary) $ 9.99
-----------------------------------------------
Total $ 59.99

Currency: U.S. Dollars
Credit card type: Visa
Card number: **** **** **** 8839
Card Holder: ****** ******
Approval Code: ******
Transaction Confirmation: **********
Date Confirmed: 10/10/2007 08:01:21

For help or product support, please visit http://support.steampowered.com or email us at [email protected]

Signed,

Valve and the Steam Support Team

==============
This notification has been sent to the e-mail address you provided during the purchase process. For information on Valve's privacy policy, please visit http://valvesoftware.com/privacy.htm

janos666
Jah, és este 8-ra az unleashed pack, másnap estére meg a crackfix/hiánypótlás update1 néven és péntek délutántól tolhatod hétévégén, míg végig nem érsz.
Soldiers
10-e pont szerdára esik

Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN

Soldiers
nekem nagyon tetszet a videó 10 pont szerdára esik <#szomoru1>jobb lenne hétvégére

Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN

A video-ban látható pontos megjelenési idõpont alapján beállítottam a visszaszámlálót.

A Steames megjelenés október 10.-én, a Pacific Daylight Time idõzona szerinti 0:01-kor lesz. Amire 8 órát kell rászámolni, ha jól néztem. Szóval Magyar idõ szerint reggel 8-kor lesz a megjelenés.
gman906
Új videó : Link

Gigabyte GA-EP45T-DS3R | Intel(R) Core(TM)2 Quad CPU Q9550 @ 2.83GHz |2GB OCZ DDR3-1600 Platinum | MSI Radeon R4870-OC 512MB |

RelakS
Xar idõbeállítás a ringyózban

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Böngészõ?
RelakS
Még 20 nap, 01 Óra, 03 Perc, 27 Másodperc.

És valami rejtélyes okból kifolyólag nálam szeptember van O_o

Soldiers
nekem 51 napot jelez

RelakS
Gatyába kéne ezt az órát rázni, mert nekem sehogy sem jön ki október 9-ig 20 nap...

janos666
Nyugi, 2 nap múlva lesz Bioshock, azzal el lehet szórakozni 1-2 hetet.
Soldiers
lehetne már október

Aquir
igen, pont ilyet várok 😊 ep2+tf2+portal ingyé <#idiota>

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Jajj de lassan telnek a napok 😞

GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!

orange box nem logikus😊 mert az hl2 alap is meg episode 2 is ha jól tudom... sztem lesz egy ep2 portal tf2 kombó is egy 10közeli összegért😊
Steamen talán igen.
De boltban egyelõre úgy néz ki, hogy csak az Orange Boxot.
Aquir
meglehet önmagában venni majd a kettes epizódot? Mert ugye láttam hogy lesz ilyen narancsdoboz de asszem van ami nem annyira kéne abból 😛😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Igen, hosszabb lesz.
Soldiers
remélem hosszabb lesz mint a One

ehh a számlálót nem lehet bemásolni 😞 nem baj csak jöjjön!!!!

\"csak egy játék de úgysem éled túl\"

nem vettem észre h. ottvna a nap is és néztem már h. mi a f...sz van?! 😄😄😄
FAQ

és én is töltöm

\"csak egy játék de úgysem éled túl\"

artschi
igen, odaírta, hogy MÉG 57 Nap, 00 Óra, 26 Perc ÉS töltöm...

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

Töltöd??wtf?Ugye steam ról??!!!

N o N a m e
még 57 Nap, 00 Óra, 26 Perc és töltöm az Episode Two-t 😊
Már várom! 😊
Rip
Jó a visszaszámláló! 😄

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

OK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Aquir
igen, sokmindenki! megtalálod õket a hl2:dm szervereken 😄

Akar valaki hl2 deathmatchezni??????????????????
Na sikerült megcsinálni.Csak nem találtam meg az utat a pálya másik részére.
TSL16b
Ha túl hamar kinyírod, mindig jön egy új, hogy végig aprítson a pályán.

RelakS
Érdekes... nekem is csak egy Striderem volt ^^ Igaz, az ontotta az ólmot meg a miegyebét, amíg át nem verekedtem magam az állomás másik végébe

Nekem 2 jött.
Milyen másodikra? Én úgy emlékszem csak 1 van.
Hello!!Az utolsó pályán a vasútnál hogy kell kinyírni azt a lépegetõt??? Az egyiket még kitudom rakétázni de a másodikra nincs muníció.
Igen, steamen keresztül aktiválni kell, amihez ugye net kell.
De utána offline módban tudsz vele net nélkül is játszani.
xp van fent, nemtudom mi lehet a gond
Hello!
Ha minden igaz holnap meg lesz a hl2 episode one és azt szeretném kérdezni h kell hozzá net?
Hello!
Ha minden igaz holnap meg lesz a hl2 episode one és azt szeretném kérdezni h kell hozzá net?