10224
DUgsdu3.png11106663921180798017.jpg

Linkek: EP2 Steam Oldal - Orange Box Hivatalos Oldal
Van külön Portal topic, Portal ügyekkel kapcsolatban plz oda!
EP2 Magyar Fordítás

!!!A WAREZ KÉRDÉSEK KERÜLENDŐK, A WAREZ/TÖRT SZERVER LINKEK TILTOTTAK!!!!

• kolbi870315
    Valaki help pls!!!!
  • Seth
    Egyszer tök jó volt, úgy nyírtam ki az egyiket, hogy felemeltem egy farönköt, az meg belelőtte az összes olyan időzített robbanós lövedékét, visszadobtam neki aztán bumm, fekszik
  • scorpeeon
    És is ugyanígy csináltam, egy golyót nem lőttem rájuk, úgy öltem meg az összeset :) NOEreg: nem mindegy, hogy milyen sebességgel mész. Nyomd a shiftet turbóhoz, úgy nem éli túl senki :)
  • LackoMester
    na végre megjött a game,már alig várom,h.kipróbálhassam,de még nemtom Vista vagy XP...
  • Locna
    Nekem is az van de sehogy nem akarja az igazságot....
  • kolbi870315
    Szevasztok!
    Valaki tudna segíteni?
    A portálos cucc nem indul sehogysem.
  • Hoz_Hun
    Ah, köszi ez jó hír. De jó hogy vártma az Orangboxal.
  • NEOreg3
    Unleashed verzióval nekem elsőre átbillent a híd
  • NEOreg3
    Érdekes, én nekimentem a huntereknek és olyan volt mintha egy falnak csapódtam volna neki. Én inkább a gravity gunnal megfogtam a szanaszét lévő farönköket és azt lőttem nekik (olyan 3-tól már fekszenek), miután kifogytam a lőszerből.
  • Locna
    Szia!

És neked melyik verzió van meg, mert lentebb azt a választ kaptam, hogy a híd azért nem libben át mert valszínű, hogy warezbug?
  • Shep
    Az, hogy hivetalos, még nem jelenti azt, hogy a játék is szereti.
  • Shep
    Mondom, hogy ne lődd a huntereket kocsival elcsapod őket és kész.
  • Ry0K3N
    Azért van fent nekem a hivatalos driver, és azért textúrahibás...
  • w77d
    csak mire kiiktatom a geci sok huntert: 1) kifogy a lőszer 2) a strikerek elérik a bázist és kész!
  • tonyr #5212
    azaz kilötték belöle az ini-t...
  • tonyr #5211
    szentem a warez ep2+portal teljesen steam-mentes...
  • Shep
    Nem nehéz, csak idegesítő, a hunterekt csapd el kocsival, 1 Magnusson, vagy mi a frást mindig rakjál a kocsira.
  • Vaxi
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Elsőnek a Huntereket lődd ki, aztán ha kihaltak, lődd rá a golyót a strikerre, és puff. Nehéz ja xD
  • w77d
    basszus a strikerek támadását hogy a rákba csináljátok meg?? kibaszott nehéz!
  • Dodo55
    Október 10. óta kapható külön is.
    Amúgy pár nappal a megjelenés előtt kezdett terjedni a hír, hogy külön is kapható lesz, a steam fórum moderátorainál hivatalosabb forrás nem erősítette meg soha, aztán tényleg kijöttek külön a megjelenéskor. De előtte csak az Orange Box volt elővásárolható.
  • Dodo55
    Akkor pár TÉNY:
    -Kizárólag a warez verzióban vannak textúrahibák
    -Kizárólag a warez verzió fagy

Akinek eredeti van meg, nem panaszkodott semmi ilyesmire. Se fagyásra, se grafikai hibára, semmire. Másrészt a warez verzió egy úgynevezett steam emulátort használ, ami emulálja a steam jelenlétét, ez bőven elég ok egy csomó rejtélyes fagyáshoz.
  • Blekk Síp
    Én azokra a jeladókra először azt hittem, hogy C4, már kezdtem örülni, hogy lehet robbantgatni. :D
  • runner78
    Azt csak szét kell zuzni, a doboz tartalmát vedd magadhoz.
    A tetjén az csak jelző. Ha széttöröd a dobozt, megszünik a jel is.
  • Omega888
    Valaki nem tudja véletlenül hogy mikor az autóba beszerelik a radart és a hely ahova mutat a pont ott van egy kék kis dobozka olyan mint valami üditős doboz hogy az mire való?
  • kryst
    Hali!
    Itt nem tudjátok esetleg, hogy mi a megoldás?
  • Shep
    Sokkal valószinűbb, hogy a beta driver hibája, HL1-ben is volt ilyen ha nem neki tetsző driver volt fent.
  • NeoMaN
    Hogyne, ez is a warez verzió bugja.
    :)
  • NeoMaN
    Ja, nem is kommentálom. A vicc az, hogy a FAQ-ba is beleírta valamelyik 100-as....

"Kispóroltak belőle egy-két textúrát."
    :DDDDDDDDDDDDD

Megkeresték a kiscsákány textúráját és jól kispórolták
    :FFF
  • Hoz_Hun
    FAQ-ból

"Mennyibe kerül?

Önállóan $30+ÁFA
    Orange Boxban $50+ÁFA"

Akkor most önállóan is meg lehet kapni? Mert én úgy tudtam csak Orange Boxban, és pár hete be se néztem ide.
  • marco2
    Érdekes nekem semmi hiba nem volt benne pedig Warezos
  • PhantomAss
    akkor nélam miért megy dx v9+ ban fullon fagyás nélkül?
  • PhantomAss
    amúgy azt ki találta ki hogy a warez miatt hiányzik egykét textúra?
    elég nagy hülyeségnek hangzik
    persze majd a warezos kihagyja a csákány textúráját a játékból...
    meg az is hogy emiatt fagy a játék
    én nem hiszem

• Ry0K3N
    Ezt kivették mivel volt a kommentátor módban hogy túl monototnnak találtaák a tesztelők a sok Antlion elleni harcot ezért ezt a részt kihagyták.
  • Ry0K3N
    A warez nemhogy 10-et a 9-et sem tudja az kivágták belőle, ezért vannak a csinos kis lila textúrahibák.
  • Noninnyó
    Hmm, mintha némi szarkazmust vélnék felfedezni szavaid közt :))
    Való igaz, nem vettem meg a játékot, ennek több oka is van, financiális okok. Egyrészt új gépre gyűjtök, másrészt pedig 1.5 havonta egy 10-est kell kiadnom egy speckó készítményre, amit használnom kell. Ennyit az OFF-ról.
    Egyébként állati hangulatos a játék, szerintem a valaha készült egyik legtutibb játékok a HL2-k.
  • DJ Skyline
    Combine Advisor
  • Facek
    Én egy rendszer ujratelepítést ajánlok, de lehet van egyszerűbb megoldás is.
  • robert200611
    Nálam ugyanaz a hiba mint a 5185-ös hsz ban.
  • Dodo55
    Nem a virtuális memória kicsi, hanem a Steam nem tudta levonni a játék árát a bankszámlátokról, mert nem adtátok meg a bankkártyadatokat...
  • Noninnyó
    Hali!

Nekem ugyanez a hiba jött elő este. Namost nekem az xp-m szinte minden nap végére kiírja, hogy túl alacsony a virtuális memória minimuma, és a rendszer ezért megnöveli. Nem tudom miért, talán valami nem stimmel vele. Pedig napközben simán ment az EP2. Beállítottam a virtuális memet 2500 MB-ra, restartoltam egyet, és elindult hiba nélkül. Nem igazán találom logikusnak a megoldást.