10224
Linkek: EP2 Steam Oldal - Orange Box Hivatalos Oldal
Van külön Portal topic, Portal ügyekkel kapcsolatban plz oda!
EP2 Magyar Fordítás
A WAREZ KÉRDÉSEK KERÜLENDŐK, A WAREZ/TÖRT SZERVER LINKEK TILTOTTAK!
-
#5226 Valaki help pls!!!! -
#5225 Egyszer tök jó volt, úgy nyírtam ki az egyiket, hogy felemeltem egy farönköt, az meg belelőtte az összes olyan időzített robbanós lövedékét, visszadobtam neki aztán bumm, fekszik -
#5224 És is ugyanígy csináltam, egy golyót nem lőttem rájuk, úgy öltem meg az összeset :) NOEreg: nem mindegy, hogy milyen sebességgel mész. Nyomd a shiftet turbóhoz, úgy nem éli túl senki :) -
#5223 na végre megjött a game,már alig várom,h.kipróbálhassam,de még nemtom Vista vagy XP... -
Locna #5222 Nekem is az van de sehogy nem akarja az igazságot....
-
#5221 Szevasztok!
Valaki tudna segíteni?
A portálos cucc nem indul sehogysem.
-
Hoz_Hun #5220 Ah, köszi ez jó hír. De jó hogy vártma az Orangboxal. -
#5219 Unleashed verzióval nekem elsőre átbillent a híd -
#5218 Érdekes, én nekimentem a huntereknek és olyan volt mintha egy falnak csapódtam volna neki. Én inkább a gravity gunnal megfogtam a szanaszét lévő farönköket és azt lőttem nekik (olyan 3-tól már fekszenek), miután kifogytam a lőszerből. -
Locna #5217 Szia!
És neked melyik verzió van meg, mert lentebb azt a választ kaptam, hogy a híd azért nem libben át mert valszínű, hogy warezbug? -
#5216 Az, hogy hivetalos, még nem jelenti azt, hogy a játék is szereti. -
#5215 Mondom, hogy ne lődd a huntereket kocsival elcsapod őket és kész. -
Ry0K3N #5214 Azért van fent nekem a hivatalos driver, és azért textúrahibás... -
#5213 csak mire kiiktatom a geci sok huntert: 1) kifogy a lőszer 2) a strikerek elérik a bázist és kész! -
#5212 azaz kilötték belöle az ini-t... -
#5211 szentem a warez ep2+portal teljesen steam-mentes... -
#5210 Nem nehéz, csak idegesítő, a hunterekt csapd el kocsival, 1 Magnusson, vagy mi a frást mindig rakjál a kocsira. -
#5209 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Elsőnek a Huntereket lődd ki, aztán ha kihaltak, lődd rá a golyót a strikerre, és puff. Nehéz ja xD
-
#5208 basszus a strikerek támadását hogy a rákba csináljátok meg?? kibaszott nehéz! -
Dodo55 #5207 Október 10. óta kapható külön is.
Amúgy pár nappal a megjelenés előtt kezdett terjedni a hír, hogy külön is kapható lesz, a steam fórum moderátorainál hivatalosabb forrás nem erősítette meg soha, aztán tényleg kijöttek külön a megjelenéskor. De előtte csak az Orange Box volt elővásárolható. -
Dodo55 #5206 Akkor pár TÉNY:
-Kizárólag a warez verzióban vannak textúrahibák
-Kizárólag a warez verzió fagy
Akinek eredeti van meg, nem panaszkodott semmi ilyesmire. Se fagyásra, se grafikai hibára, semmire. Másrészt a warez verzió egy úgynevezett steam emulátort használ, ami emulálja a steam jelenlétét, ez bőven elég ok egy csomó rejtélyes fagyáshoz. -
#5205 Én azokra a jeladókra először azt hittem, hogy C4, már kezdtem örülni, hogy lehet robbantgatni. :D -
runner78 #5204 Azt csak szét kell zuzni, a doboz tartalmát vedd magadhoz.
A tetjén az csak jelző. Ha széttöröd a dobozt, megszünik a jel is. -
#5203 Valaki nem tudja véletlenül hogy mikor az autóba beszerelik a radart és a hely ahova mutat a pont ott van egy kék kis dobozka olyan mint valami üditős doboz hogy az mire való? -
#5202 Hali!
Itt nem tudjátok esetleg, hogy mi a megoldás?
-
#5201 Sokkal valószinűbb, hogy a beta driver hibája, HL1-ben is volt ilyen ha nem neki tetsző driver volt fent. -
#5200 Hogyne, ez is a warez verzió bugja.
:) -
#5199 Ja, nem is kommentálom. A vicc az, hogy a FAQ-ba is beleírta valamelyik 100-as....
"Kispóroltak belőle egy-két textúrát."
:DDDDDDDDDDDDD
Megkeresték a kiscsákány textúráját és jól kispórolták
:FFF -
Hoz_Hun #5198 FAQ-ból
"Mennyibe kerül?
Önállóan $30+ÁFA
Orange Boxban $50+ÁFA"
Akkor most önállóan is meg lehet kapni? Mert én úgy tudtam csak Orange Boxban, és pár hete be se néztem ide.
-
marco2 #5197 Érdekes nekem semmi hiba nem volt benne pedig Warezos -
#5196 akkor nélam miért megy dx v9+ ban fullon fagyás nélkül? -
#5195 amúgy azt ki találta ki hogy a warez miatt hiányzik egykét textúra?
elég nagy hülyeségnek hangzik
persze majd a warezos kihagyja a csákány textúráját a játékból...
meg az is hogy emiatt fagy a játék
én nem hiszem
-
Ry0K3N #5194 Ezt kivették mivel volt a kommentátor módban hogy túl monototnnak találtaák a tesztelők a sok Antlion elleni harcot ezért ezt a részt kihagyták. -
Ry0K3N #5193 A warez nemhogy 10-et a 9-et sem tudja az kivágták belőle, ezért vannak a csinos kis lila textúrahibák. -
#5192 Hmm, mintha némi szarkazmust vélnék felfedezni szavaid közt :))
Való igaz, nem vettem meg a játékot, ennek több oka is van, financiális okok. Egyrészt új gépre gyűjtök, másrészt pedig 1.5 havonta egy 10-est kell kiadnom egy speckó készítményre, amit használnom kell. Ennyit az OFF-ról.
Egyébként állati hangulatos a játék, szerintem a valaha készült egyik legtutibb játékok a HL2-k. -
#5191 Combine Advisor -
#5190 Én egy rendszer ujratelepítést ajánlok, de lehet van egyszerűbb megoldás is. -
robert200611 #5189 Nálam ugyanaz a hiba mint a 5185-ös hsz ban. -
Dodo55 #5188 Nem a virtuális memória kicsi, hanem a Steam nem tudta levonni a játék árát a bankszámlátokról, mert nem adtátok meg a bankkártyadatokat... -
#5187 Hali!
Nekem ugyanez a hiba jött elő este. Namost nekem az xp-m szinte minden nap végére kiírja, hogy túl alacsony a virtuális memória minimuma, és a rendszer ezért megnöveli. Nem tudom miért, talán valami nem stimmel vele. Pedig napközben simán ment az EP2. Beállítottam a virtuális memet 2500 MB-ra, restartoltam egyet, és elindult hiba nélkül. Nem igazán találom logikusnak a megoldást.