Half-Life 2: Episodes
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
P5N-E SLI, Core 2 Duo E6300, 3GB DDR2 800 MHZ KINGMAX MARS, 8800 GTS 320 MB, 500+80 GB HDD, Thermaltake 550 W, Home Theater 150W RMS Genius SW-HF 5.1 5000, Samsung 2232BW 22\" Samsung paneles
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
Akit érdekelne milyen lessz a gépigény és érdekli hogy el-e fog ingulni annak ajánlom ezt az oldalt:System Requirements Lab
1:. Válasszátok ki a Half Life 2 Oranfe Box-ot
2:. Útána mennyetek a "Can you run it?"
3:. Útána kijön egy ksi ablak ott a yes-re.
4:. És megkapjázok az eredményt.
ezt pontosan hol lehet megtenni? (most nem a gépemnél vagyok)
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
Szerk: UHHH, most nézem a második videot, és igen, onnan jön, igaz csak egy pillanatra látható(az elsõ fél percben legalábbis) a város, de nagyon szépen meg van csinálva.
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
u.i.:Ha van olyan "nem hivatalos" megoldás amivel meg lehet csinálni,hogy menjen offline modeban (és visszafordítható újratelepítés nélkül) az is érdekelne!
Így nagy eséllyel szeptember 10.-étõl az EP2 is elõvásárolható, és elõtölthetõ lesz.
Ha nem is azonnal, de késõbb szinte biztosan.
Nem térek magamhoz....
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Steamen külön meglehet venni majd csak a HL2:Episode 2 ugye?
Nekem nem kell Orange Box, mert a többi már megvan, vagy nem érdekel, csak az Ep2.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
\"csak egy játék de úgysem éled túl\"
\"csak egy játék de úgysem éled túl\"
Persze azért attól, hogy jó ár a 12000 az Orange Box-ért, attól még 12000 forint, ami elég nagy összeg egy átlagos Magyar számára, fõleg mostanában. És azt kell hogy mondjam, hogy most én is úgy állok, hogy elég nehezen lesz meg rá a pénz. De meg lesz, mert vannak még rendes emberek...
Szóval ezzel csak azt akarom mondani, hogy remélem a Steamen kapható lesz majd az EP2 valami kisebb csomagban is, mert így szerintem nem sok magyar fogja tudni most megvenni.
Eredeti steames verzió esetén a launch optionsbe be kell írni, hogy -console, és akkor indításkor megjelenik.
(Amúgy talán próbálkozz azzal, hogy a parancsikon cél mezõjének a végére írod a -console -t, ha nem valami launcheres verzió van meg, akkor elméletileg úgy menni fog)
befejeztem😊
amúgy, nincs olyan csít,amivel álehet ugrani pályát? mert akkor sztem az jó lenne...
(ha lesz pénzem,tuti beszerzem ezt a játékot,de 0FT-ért,max a torrenten"vehettem" meg😞 )
ide küldd: [email protected]