Half-Life 2: Episodes

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zeus89
Bakker nekem nem fog menni <#buck><#idiota>, na jó csak vicceltem .... <#mf1>

P5N-E SLI, Core 2 Duo E6300, 3GB DDR2 800 MHZ KINGMAX MARS, 8800 GTS 320 MB, 500+80 GB HDD, Thermaltake 550 W, Home Theater 150W RMS Genius SW-HF 5.1 5000, Samsung 2232BW 22\" Samsung paneles

Soldiers
hoppá hát nekem elfog indulni

Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN

laca133
ksi = kis
laca133
Sziasztok szeretem a half-Life-ot fõleg a sztoria fogott meg..
Akit érdekelne milyen lessz a gépigény és érdekli hogy el-e fog ingulni annak ajánlom ezt az oldalt:System Requirements Lab

1:. Válasszátok ki a Half Life 2 Oranfe Box-ot
2:. Útána mennyetek a "Can you run it?"
3:. Útána kijön egy ksi ablak ott a yes-re.
4:. És megkapjázok az eredményt.
dx10nem lesz, vagy csak minimális... a valve nem támogatja...
Aquir
" töröltem minden a gépen tárolt infot"

ezt pontosan hol lehet megtenni? (most nem a gépemnél vagyok)

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

janos666
Biztos nõ a gépigénye, már csak úgy viccbõl is, meg azért is mert valamivel szebben fog kinézni. Ellenben kap majd multiCPU és DX10 támogatást, úgyhogy elvileg szépen fog futni.
Még annyi kérésem lenne,hogy az EP2 gépigénye változik-e az alap HL2-höz képest? Mert a notebookomon 1024x768 High (No AA) beállítások melett simán játszható,és kíváncsi vagyok,hogy az EP2 is fog-e ilyen jól futni.

Köszi a választ. Úgy sikerült megoldani,hogy kijelentkeztem,és töröltem minden a gépen tárolt infot,aztán újra bejelentkeztem (és újra bepipálta,hogy jegyezze meg az adatokat),így már offline modeban is tud menni a HL2😊

janos666
Pedig mi okuk lenne elõbbrehozni a lefixált megjelenést?
Remélem nem tolják le...
Soldiers
Remélem elõbb megjelenik

Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN

És ha jól játom a GUI is megújult, bár ez nem biztos, mert a video az Xbox360 verzióból van, mert a vége felé megjelenik valami achivements unlocked felirat, egy kis Xbox logoval.
Meg látszik az a vortex izé is, ami elõször asszem a bannerben is használt képen volt látható. Valószínûleg a citadellából(maradványaiból) jön. Ami azért érdekes, mert volt valami kép(igaz csak concept art), amin ott voltak a citadella romjai, de semmi vortex nem volt.

Szerk: UHHH, most nézem a második videot, és igen, onnan jön, igaz csak egy pillanatra látható(az elsõ fél percben legalábbis) a város, de nagyon szépen meg van csinálva.
Lol milyen mutáns hangjuk van a Huntereknek 😄
TSL16b
Amit csak akar. A gépeden felderíthetõ összes információ rendelkezésére áll.

Aquir
mit jelentsen?

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

TSL16b
Most az egyszer kivételesen engedd meg neki, hogy jelentsen (persze csak ha eredeti), aztán már lekapcsolhatod, vagy legalábbis a Valve azt (hazudja) állítja.

Valaki elmondaná létszives,hogy hogy lehet megcsinálni,hogy HL2 és HL: Source fusson akkor is mikor a Steam offline módban van? Régen mentek,de most mikor újra felraktam õket,akkor azt írja,hogy operation cannot be completed when steam is in offline mode...
u.i.:Ha van olyan "nem hivatalos" megoldás amivel meg lehet csinálni,hogy menjen offline modeban (és visszafordítható újratelepítés nélkül) az is érdekelne!

Kedden(szept 11.) lesz valami nagy TF2 bejelentés, szerintem a preload és prepurchase lesz elérhetõvé téve akkor.
Aquir
húha :|

janos666
Míg nem lehet decryptelni és játszani vele.
Aquir
és kb szept. 10-tõl meddig lehet elõtölteni csak az EP2-õt?

Soldiers
az jó lenne

Pontosan 1 hónappal a megjelenése elõtt lett elõvásárolható, és elõtölthetõ az Episode 1.

Így nagy eséllyel szeptember 10.-étõl az EP2 is elõvásárolható, és elõtölthetõ lesz.
Valós esély van rá, hogy kapható lesz kisebb csomagban is a steamen.
Ha nem is azonnal, de késõbb szinte biztosan.
remélem.. bár jobban örülnék,ha kijönne külön:/

Soldiers
hát igen de szerintem vmi warezos ember kiszedi majd belõle na mind egy majd kiderül

elolvastam.azt írja,hogy csak abban a szar orange boxban jelenik meg.

Soldiers

kurva életbe máááár!!!! dejó,hogy a tövvit már megvettem bazdmeg:/

Rohadt, mocskos pénzéhes szemetek!!! Egy 4-6 órás mókért rákényszerítenek 10K kifizetésére, hogy mellé adjanak olyan dolgokat amiket már megvettem!
Nem térek magamhoz....

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Soldiers
Önállóan nem jelenik meg, csak Half-Life 2: The Orange Box keretein belül.

Soldiers
kise fogják adni külön csak a oreange box-al együtt

Egy nagyon <#lama> kérdés, mert már rég jártam erre:
Steamen külön meglehet venni majd csak a HL2:Episode 2 ugye?

Nekem nem kell Orange Box, mert a többi már megvan, vagy nem érdekel, csak az Ep2.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

jah a lényeget hagytam ki, az ep2 vlaszleg eredetzibe lesz, márcsak a tf2 miatt is ^^

\"csak egy játék de úgysem éled túl\"

jajj mért sztûntették meg a blackbox-ot.... alapból megvan eredetiben a hl2 warezba megvolt az ep1 (mert nincs az az isten maiért én kiadnék 4990 ft-t ((akkor annyi volt!!!)) 2óra 6 percnyi szórakozásomért)

\"csak egy játék de úgysem éled túl\"

Soldiers
hát igen nekem is sok a 12 ezer nekem is majd csak összegyûlik majd

Az érdekes, mert Steamen is annyi lenne 200 forintos dollár árfolyammal számolva, de ugye a Steam sokkal olcsóbb, mert nincs kiadói, forgalmazói, és bolti nyereség. És az az 50 dollár szerintem nem sok 5 játékért, tehát nem a Valve adja drágán, hanem az 576(ha jól sejtem onnan nézted, mert ott találtam meg most 12k-ért) adja egész jó áron.

Persze azért attól, hogy jó ár a 12000 az Orange Box-ért, attól még 12000 forint, ami elég nagy összeg egy átlagos Magyar számára, fõleg mostanában. És azt kell hogy mondjam, hogy most én is úgy állok, hogy elég nehezen lesz meg rá a pénz. De meg lesz, mert vannak még rendes emberek...

Szóval ezzel csak azt akarom mondani, hogy remélem a Steamen kapható lesz majd az EP2 valami kisebb csomagban is, mert így szerintem nem sok magyar fogja tudni most megvenni.
Soldiers
a Orange Box 12 ezer ft lesz

olyanom van,amiben egy start nevû dos kötegfájlt kell elindítani,azzal nem mûködött a -console-s cucc. van valami más megoldás,vag menyjek a pibádiba?

Warez verzió esetén nem tudom, mert egy csomó féle megoldás van.
Eredeti steames verzió esetén a launch optionsbe be kell írni, hogy -console, és akkor indításkor megjelenik.

(Amúgy talán próbálkozz azzal, hogy a parancsikon cél mezõjének a végére írod a -console -t, ha nem valami launcheres verzió van meg, akkor elméletileg úgy menni fog)
konzolt mivel kell elõhívni?😊

köszi szépen dodo

sv_unlockedchapters 6, és utána a New Game menüpontban ott kezdesz, ahol akarsz.
ez chat? omg...
befejeztem😊
amúgy, nincs olyan csít,amivel álehet ugrani pályát? mert akkor sztem az jó lenne...

Mostmár plz ne itt intézzétek ezt, mert még ha nem is off, kezd átmenni chatbe.
nincsen túl sok lõszerem(asszem) mert kicsit mérges lettem,és szanaszét lõdöztem mindent,szal nehogy megijedj,hogy nincs lõszer😄

Doki17
Elöbb légyszi küld el a te mentésed mert fogalmam sincs hol van ez a rész 😄 (peig már négyszer vittem végig a "szobába") [email protected]

megköszönném😊
(ha lesz pénzem,tuti beszerzem ezt a játékot,de 0FT-ért,max a torrenten"vehettem" meg😞 )
ide küldd: [email protected]