10224
Linkek: EP2 Steam Oldal - Orange Box Hivatalos Oldal
Van külön Portal topic, Portal ügyekkel kapcsolatban plz oda!
EP2 Magyar Fordítás
A WAREZ KÉRDÉSEK KERÜLENDŐK, A WAREZ/TÖRT SZERVER LINKEK TILTOTTAK!
-
#5268 De az a raácson tiul van vagy milyen lyuk van még??? -
#5267 Ez nem trailer:S:D -
#5266 nálam is ilyen :O -
#5265 Ilyennek kell lennie maxon, nálam is ilyen. Ha nálad nem ilyen, akkor nálad van a probléma. -
#5264 ya télleg, nekem is sokkal sötétebb...
minden max-on -
Dodo55 #5263 Feszítővasad az miért ilyen szép??? -
Dodo55 #5262 Soliders, büntipontot is szerezzek neked, vagy most megelégszel azzal, hogy töröltem a torrent oldal linkedet, és az azzal kapcsolatos hozzászólásokat? -
gregtom6 #5261 lyuk a földön -
Itt csak rácsos ajtok vannak merre tovább? -
#5257 Pl megjelent? -
#5256 vazz, csütörtök óta 811 új üzenet... vmi extra történt? :) -
gregtom6 #5255 Hy mindenki!
Küldjön privát üzenetet olyan,akinek teljesen jól működik a warez verzió,és honnan szedte le?vagy milyen patch-el vagy fix-el csinálta meg??? -
zakmaniac #5254 Thanks Scorpeeon -
mikiking #5253 Helo.valaki segitsen már hogy tegyem be a gépbe ezt a játékot,mert fogalmam sincs hogy kéne,csak a sok fájl van + a rar fájl ...help mi -
#5252 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Dobj bele egy gránátot a lenyíló konzol belsejébe :) -
#5251 Gránátot be oda. Szted miért van ott gránátraktár? :) -
zakmaniac #5250 Help pls! Elakadtam azon a részen, ahol a 3 sugarú lézer ágyú van. Ugyan bejutottam az ágyú mögötti házba ahol lenyitotottam az ágyúhoz kapcsolt szerkezet panelját is, de ezután nem tudom mit kell csinálni. Légyszi mondjátok el a megoldást, köszi szépen előre is. -
Elveon #5249 Új trailer! -
#5248 mivel nem kommunikál steam-mel, ezért ilyen nem fordul elő -
#5247 szívesen, a lenyeg, hogy tovabb jutottal. -
Locna #5246 Sikerült megoldanom az "unlocker"-vel, így átugrottam a pntifex részt.
Azért köszönöm! -
#5245 Sikerült végig játszani nekem is, igaz, csak közepes nehézségi fokozaton. Az utolsó feladat így is, többször kifogott rajtam.
Tényleg egy kicsit rövidre sikeredett, de nagyon jól össze van rakva. Köszönet érte a készítőknek.
-
Locna #5244 Nekem az is tökéletesen megfelel, addig úgysem leszek izzhon én sem... -
Locna #5243 Hát, úgylátszik nem voltam elég körültekintő!
Köszönöm! -
Dodo55 #5242 Ehh, szerintem ilyesmivel ne próbálkozz, mert a VAC bármilyen exe vagy dll módosításért azonnal bannol, nem nézi mi módosult, ha nem eredeti a fájl már megy is a ban. -
#5241 trainer az minek ehhez a gammához? -
#5240 kijött hozzá az a +15 trainer csalás, letöltöttem de elindítani nem tom a játékot vele, mert ugyebár a hl2.exe-t ekll megadni neki, de az önmagában nem indul, mert a parancsikonban is plussz paraméterek megadásával müxik csak. a kerdésem, hogy akkor a trainer-be a hl2.exe-t hogyan kell betölteni, hogy elindítsa a játékot? előre is köszönöm -
#5239 zseniális a játék, igazából egy egyszerű shooter, de a sztori, az események és a hangulateteremtés... -
#5238 ugyan mar, van a neten mentés: SAVE GAME -
#5237 max. csütörtökön
ON -
Locna #5236 Pontosítok!
Ha az oldaladra felteszed az is teljessen jó. -
Locna #5235 Ha esetleg a közeljövőben elküldenél egy mentést azt nagyon megköszönném!
keresgettem neten de nagyon meleg még a gáma. -
#5234 szívesen küldenék mentést, de most nem otthon vagyok... -
Locna #5233 Akkor máe csak a 100% savegame segít, aztán tovább lépek 1 fejezetet, vagy buy the game -
#5232 amíg nem viszed át a kocsit nem nyitják ki neked a kaput! -
#5231 midenképp kell a kocsid később is, azzal kell átmenned a hídon -
Locna #5230 Tudom, hogy nem szép dolog de nincs esetleg valami repülő cheat hozzá, idegesít ez a q...a híd, és mindenképpen tovább vinném?
-
#5229 nyiss egy portalt a Portal topikba, ott majd segítenek ^^ -
#5228 makróknál le van írva -
#5227 hogy kell spoilert írni?