10224
Linkek: EP2 Steam Oldal - Orange Box Hivatalos Oldal
Van külön Portal topic, Portal ügyekkel kapcsolatban plz oda!
EP2 Magyar Fordítás
A WAREZ KÉRDÉSEK KERÜLENDŐK, A WAREZ/TÖRT SZERVER LINKEK TILTOTTAK!
-
#5309 sziasztok a rádió toronynál tartok kinyiffantottam pár ízeltlábú robotot és most egy helikopter lövöldöz rám kérdésem azzal mit kell csinálni elmenekülni vagy próbáljam meg leszedni? -
#5308 mit kötözköcc!!!444 -
gyuri12 #5307 jó lett ez a játék,minden gratuláció a fejlesztőknek!:) -
#5306 azt vágom, hogy megjelent (én is előrendeltem, toltam is), csak azt hittem, hogy vmi extra dolog is történt
De a sok spam-en és warez-szidó post-on kívül túl sok mindent nem látok... -
Dodo55 #5305 A Steam nem oldal. Hanem program. -
robert200611 #5304 Nem aztmondom hogy magyar.Hanem hogy van e magyar oldal.Ami olyan mint a steam -
#5303 fogalmazásbeli zavarokkal küszködik, azt akarta voltaképpen hogy van egy magyarul Steam oldal. -
#5302 a steam miota magyar oldal? -
robert200611 #5301 Nincs olyan magyar oldal mint a steam? -
#5300 elég a gravigun, ha rájuk dobálod a robbanó hordókat! úgy elég hamar kinyiffannak -
#5299 köszi az infot, de talaltam végre egy mukodő trainert es nem bannoltak. :)
koschwarz - a lőszerrel van gáz, amikor az alagútbol előtor az a ket nagy sáska féle izé, itt nem marad más csak a feszitővas es a gravi fegyver, annyira sok lőszert kell rajuk loni, es a trainer-rel legalabb feltolthetem az osszes fegyverem, mert azert itt mar edes keves a feszitővas es a gravi fegyver. -
csimpok #5298 Amúgy ott a kosaras résznél ahogy feljebb gyalogoltam a sziklafal mellett, beestem a sziklák közé és teljesen beragadtam oda, sehogy sem tudtam kijönni.... valószínűleg bug. -
csimpok #5297 Én is dobáltam a gránátot a fémlap alá, de az nem jutott eszembe hogy ráálljak :) A levegőbe lévő kosárba is gránátot dobálgattam, de ez tényleg jobb ötlet. -
Dodo55 #5296 1. Nem vagyok a Valve pénzügyi képviselője
2. Ismerem a Magyar helyzetet, én is megszenvedtem, hogy meg tudjam venni eredetiben, nem ítélem el a warezt.
3. DE! Rohadtul idegesítő, hogy egy játék topicjába alapvető Windows kezelési dolgokkal kapcsolatban kérnek segítséget(aki egy torrent klienst tud kezelni, attól elvárható, hogy a Windowst is tudja), a játék készítőit szidják a warez verzió hibái miatt, 1280x1024 felbontású képeket tesznek be a hibaüzenetekről, telespammelik a topicot ha nem kapnak segítséget 5 percen belül, stb.
A FAQ-ról meg annyit, hogy 100x elmondtam, hogy SZÍVESEN beteszem, ha valaki leírja szépen megfogalmazva mit kell csinálni 1-1 warez verziós probléma megoldása érdekében, de én nem tudom leírni, mert nincs warez verzióm, és nem is fogok letölteni. -
#5295 ezekre a problémákra egyszerűen nem lehet mást mondani
ami szar a warez verzióban az nem fog megjavulni attól hogy más drivert raksz fel vagy beraksz még egy parancsot a parancsikonba
ha lesz warezhez frissítés azt csak megtalálja mindenki ott ahol a játékot is beszerezte, amíg meg nincs addig az eredeti a megoldás ha zavarnak ezek a problémái -
#5294 Elsőnél: egyik oldalánál rögzített fém lap alá egy gránátot dobsz, te pedig ráálssz a fémlapra, a robbanás által keletkezett energia megmozdítja a fém lapot és vele együtt téged is:)
Másodiknál: egyszerűen gravity gunnal megfogsz valamit és nekilövöd annak a kosárnak, ha eléggé billeg, akkor le fog esni róla a cuccos -
csimpok #5293 Msot ott vagyok, hogy megkaptam a kocsit a radarral, de mikor másodszor és harmadszor jelez, akkor nem tudom hogy kell a cuccokat megszerezni. Az egyik amikor a kocsin keresztül bemászok egy csarnokba, a másik mikor a fán lóga manna. Mit kell csinálni? -
#5292 Érdekes látni hogy vannak akik egy időben kezdték a Steam-es megjelenéssel körülbelül, csak ugye warez verzióval, és egyes esetekben még mindig a játék első vagy második harmadánál járnak, olyan egyértelmű dolgoknál lemaradva hogy ihaj O_o
Skilles játékosnak kell ahhoz lenni hogy végig lehessen vinni 5-6 óra alatt? -
#5291 Végigvittem!! Nagyon fasza volt a játék de szokás szerint a történetből egy kukkot sem értettem. Valaki elmagyarázná nekem ki ez a G-Man és, hogy mi is történt idáig a játékban ? -
runner78 #5290 Na én eddig birtam.
Kedves Valve pénzügyi képviselő Úr vagyis T. dodo55!
Most már eléggé UNALMAS ez a "vedd meg eredetiben" szöveg!
Ugy mint a FAQnak nevezett kis oldalad.
Most lehet jó bunkón megmondom, de mig mások itt segitenek az embereknek, addig csak ezt hajtogatod.
1. Magyarországon nincs kánaán, ugy mint nyugaton.
de persze aki akarja megveheti eredetiben jópénzért.
Nekem a sima HL2 van meg űgy, majd meglesz a többi is.
2. csak éppen az Episode 3-al kiadják majd olcsón együtt mindet.
Akinek van esze nem külön 2-3 szor veszi meg ugyanazt, hanem majd egyben.
3. a FÓRUMban SEGITENI szoktak a másiknak... -
gregtom6 #5289 Hy! A Portalnak tuti lesz folytatása,én hivatalos mapcsomagokra gondolok,de a mezei modderek is biztos,h csinálnak majd mapokat.
És vki írjon egy privát üzenetet,vagy sztem ide is mehet,egy eredeti verziójú játék mappaszerkezetéről és a fájlok méretéről.
Nagyon,nagyon megköszönném. -
#5288 Nekem egy újraindítás segített :) -
Dodo55 #5287 Vedd meg, más ötletem nincs. -
sonka18 #5286 Hát fiúk/láynok asszonyok/gyermekek ez a rész megint nagyon zsír lett!Már csak annyit szeretnék megtudni hogy az Episode 3 mikorra várhat mert én már most nem bírok magammal :)
Azt is jó lenne tudni hogy a portalnak lesz a folytatása!? -
robert200611 #5285 a memóriacímletes hibára van valami megoldásOlvastam hogy ékezet nélküli mappába kell tenni de ez nálam nem működik.Már nagyon játszanák vele de álandóan kilép -
#5284 Ja bocsi már látom a megoldást írtátok. Mégegyszer bocsi -
#5283 az ágyú mellet van az irányító szekrény! ajtaját kinyit, gránát be, zombikat teával fogad :) -
#5282 Hát ez nem igaz, megint elakadtam. SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Túljutottam a mesterlövészes részen átsasszéztam a kocsik között, felmásztam egy teherautón keresztül a tetőre és bementem a kisépületbe ahol maga a kéklézerágyú is van, de benn egyszerüen nem tudok merre menni. 2 ajtó is van mind2 lockos, az ágyút nem tudom szétlőni
Help pls -
#5281 nah gyerekek most értem a végére! sztem nagyon jó volt ez a rész, sokkal jobb mint az előző! Már most várom a harmadikat :) -
#5280 tényleg csak a korodra tekintettel nem foglak szivatni, de te tényleg mindent beveszel? -
#5279 De most komolyan a letöltött verzio szebb? akkor ne is vegyem meg az orange boxot pedig meakartam
na jo ugy is mgveszem csak kérdés tényleg szebb a UNLEASHED verzio?? -
#5278 megavn és kössza helpeket:D
naon zsir a gém:D -
#5277 CSak azert kerdezem,mert ha hamarosan,akkor varok par hetet inkabb! :) -
#5276 Az álmoskönyv szerint a moderátort hergelni gyors kirúgást jelez. Vagy esetleg "ambó", bármi legyen is az. -
#5275 biztos warezos:)
a warezos verzió kicseréli a textúrákat sokkal szebbekre -
#5274 Készülget. Nem titkoljuk el, ha kinn lesz. -
WOLF3x6 #5273 hello,lcd monitoron jatszottam a hl2ep2t eddig,csak szaggatott 800x600ban jatszottam ,es atalitottam 720x520ra vagymire, es utana kiirta a monitor hogy "no video mode supported" volt jatekrestart,jatekreinstall,de semmi.Minden belepestnel ugyanazt irja.marmint ezt a no video mode supportedet,de a jatek megy mert vannak hangot,meg gondolom amenu is bejon.csak kep nincs.mi lehet a teendo?
a valaszt elore is koszonom -
#5271 Lehet lama kerdes lesz magyarositas vagy mar volt ez a kerdes? :) -
#5270 Megint lehet várni két évet akkor az Episode 3-ra? Van róla valami infó nem örülnék neki ha megint elfelejteném mi történt mire megjelenik:( -
tzsoltika #5269 a képen: a hátad mögött :D