Half-Life 2: Episodes
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
Íme, egyelõre csak kicsiben 😊
Amúgy a vége igazán változhatna már!
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
9901 forintot szipkázott le tõlem. Hol kaptok ezért 3db, nem "ezeréves" játékot? :]
Mondjuk én legjobban a Portal-t várom -> Garandáltan "Csak még egy pályát!" jelszavú gém ^^
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Star Trek Online: Destro /lvl:9 race:Human ship:Cruiser faction:?/
Star Trek Online: Destro /lvl:9 race:Human ship:Cruiser faction:?/
A vége egy szép oklevél, hogy milyen ügyes vagy 😊
Mostmár jöhet a teljes verzió 😄
Már a challenge-eket nyomom, 2 vagy 3 hiányzik csak <#idiota>#idiota>
Steam Acc-otokat néztétek? Van benne egy igen addiktív játék 😄
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik õket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
Csak én vagyok így bezsongva a hírtõl? 😄
Jajj, hány éve várom már!
Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM
Akkor majd engedni fogja.
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Nekem már régóta van egy orange box kuponom és beregeltem látom ellehet kezdeni pre load-olni a játékokat de az episode 1-et nem lehet még 100%-ba letölteni hisz az is az orange box-hoz tartozik???
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
De ha meg akarod venni az Orange Boxot, akkor a fenti
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
Hajh, TF2, azóta várom, mióta kijött róla ezer éve az elsõ videó (az, ami még ilyen erõsen milicista beütésû volt) mikor is volt az?
Dodo, te biztos emlékszel 😊.
Az eredetivel (na jó, nem az eredetivel, hanem a HL1-es verzióval) hajnalokig nyomtam. Ha ez a játék nem éri meg az árát, akkor semmi 😄
53,xx$-t vontak le, tehát tényleg 8,xx dollár az adó.
Amúgy elég lassan csordogál le a preload, dehát hétfõig csak lejön 😊
Ajándék Pegged jár hozzá, véraddiktív!
EP2: $29.95
Portal: 19.95
TF2: $29.95
És mostmár a Source Premiere Pack, és Valve Complete Pack része a 3 új játék.
Kerek 10k volt. (Az adó volt vagy 8 dodó, ami nem szép)
Egy hét múlva TF2!!
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik õket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
P5N-E SLI, Core 2 Duo E6300, 3GB DDR2 800 MHZ KINGMAX MARS, 8800 GTS 320 MB, 500+80 GB HDD, Thermaltake 550 W, Home Theater 150W RMS Genius SW-HF 5.1 5000, Samsung 2232BW 22\" Samsung paneles