10224
DUgsdu3.png11106663921180798017.jpg

Linkek: EP2 Steam Oldal - Orange Box Hivatalos Oldal
Van külön Portal topic, Portal ügyekkel kapcsolatban plz oda!
EP2 Magyar Fordítás

!!!A WAREZ KÉRDÉSEK KERÜLENDŐK, A WAREZ/TÖRT SZERVER LINKEK TILTOTTAK!!!!

• mikrofonhead
    Ez egy fórum, ahova az emberek segítségért és nem kioktatásért meg okoskodásért jönnek....ha azt írod h figy srác nem kéne ezt hangoztatni és h nem tudunk segíteni az kicsit célravezetőbb lett volna...de azért nagyon szépen köszönöm....
  • Rage47
    10percentént elakadsz?:)) játszottál az előző részekkel? Én igen, ezért minden sikerült elsőre gondolom, szal sokat segít, ha ismered az alap HL2-t.
    Itt amúgy be kell dobni a gránátot pont oda amerre nézel. Az vezérli a gépágyút vagy mit.
    Jól látom, hogy 2 képből van összerakva ez a kép?:D
  • dobika76
    Köszi. Már tovább is mentem.Már 1 órája kínlódtam itt :)
  • Dodo55
    Mondjuk, hogy bűncselekményt követtél el? Ami még nem is lenne olyan szörnyű, ha legalább nem reklámoznád, hanem csöndben keresnél megoldást a problémádra, elkerülve annak kockázatát, hogy valaki feljelent, mert idegesíti, hogy 5x megkérdezed, amikor láthatóan senki nem tud megoldást a problémádra azon kívül, hogy megveszed eredetibe a játékot.

NEM VAGYOK WAREZELLENES! De a warez olyan dolog, amit egyedül kell csinálni, nem tartozik másra, csak rád. Pont olyan, mint az a dolog. Azzal sem illik odamenni máshoz, hogy segítsen már, mert nem akar "kijönni" hogy finoman fogalmazzak. Ha nem megy egyedül, tanulj, tanulj, tanulj, de ne másokat idegesíts azzal, hogy olyan problémára kérsz megoldást, amire senki nem tud. És még ha 1x beírnád, akkor ok. De nem először írtad be. Nem is másodszor...
  • mikrofonhead
    HEllo!

Ep1-be elakadok ott h new game...mikor elindítanám az első fejezetet (elkezdeném az egész game-et)kattolok és visszatesz főmenübe...csak nekem csinál ilyet?mi lehet a baj?
  • bakvarnyu
    Itt meg mi a fenét kell csinálni? Kikapcsoltam azt a szart de semmi . Tizpercenként elakadok mán nincs türelmem hozzá.

Nem értem hogy lehet ezt 4 óra alatt végigvinni..
  • Dodo55
    Igen, csak ott episodic-ot írsz ep2 helyett.
  • Dodo55
    Próbáld a 162.75-ös drivert.
    Az csak beta, de kifejezetten az új Source Engine-hez készült.
  • Hakk
    Ep1-nél is működnie kéne ennek?
  • bakvarnyu
    hl2.exe" -steam -game ep2
  • Hakk
    Hello!

Van egy kis gondom az Episode One-nal. A sima Half Life 2-őt tölti be az Episode One helyett. Ilyenkor mi a teendő?
  • RelakS
    1: lövöd mindennel, amid van
    2: vannak szétszórva hordók meg gázpalackok. Magadhoz tudud szívni őket, és ezek a dögök nem szeretik, ha egy ilyen rajtuk landol
  • dobika76
    Ott igen.Milyen fegyverrel lehet kinyírni őket?
  • RelakS
    A zöld, meg a piros? Lődd le őket. Az egyik földet kalapáló cucc mellett frankón el lehet bújni, mert körbe van kerítve
  • dobika76
    Hali ! Légyszi segítsetek. KIjövök a felszínre ahol meglátom a hidat.Elindulok tovább
    ,de ott kijön 2 gyors szörny ami elöl elvileg csak elfutni lehet, de nem találom merre.
  • Code92
    gyalog is át lehet simán strafe jumppal bár nem hinném h. ezt te ki tudnád vitelezni :D
  • mickeymano
    aham.... köszi...remélem van egy régebbi mentésem.... ezért volt olyan nehéz gyalog átugraani.. úgy kb 1000x próbáltam... :)
  • koschwarz
    ezek a lambda jeles mesterséges játékhosszítások engem is zavartak, de egyébként bejött az ep2 is. harc meg pont volt elég, szerintem.
  • Noninnyó
    Ide a sárga kocsival kellett volna, hogy ugrass a hídról. A kocsi kell a továbbiakhoz, szal ezért nem enged tovább.
  • mickeymano
    én erre a helyre gondoltam, nem látok sárga kocsit... :(
  • LackoMester
    beszász a romos sárga kocsiba,a csajé mellédül, és az algútba hajtasz,azt Loadingol,és tölti a következö pályát-nálam legalábbis
  • LackoMester
    teljesen egyetértek,szombaton hasonló szövegért-észrevételért evett meg az egész fórum,pedig ez az igazság.Én úgy fogalmaztam,h.a játék elje xar de nagyon,a közepe-közepes,a vége az frankó-tehát összesitve közepes-többet vártam,több akciót...
  • mickeymano
    akkor újra kérdezem, biztos van itt aki végig is vitte, nem csak beszél róla:
    A HL2 EP2-ben amikor átjutok a romos hídon és kiengedem a csajt és az egyszeműt az ajtón, mit kell csinálni?
    Nem mondanak semmit, nem csinálnak semmit csak nézelődnek a híd felé.
    Lehet hogy ez bug?
    HELP plz !

• ZsirosKenyer
    nagyon sajnáljuk hogy nem érezted jól magad, mi remekül szórakoztunk.
  • PhantomAss
    az első epizódban (hl1) már akkor feltűnik g-man, amikor a játék elején a vasúton utazol a mukahelyedre
    (elmegy melletted egy másik fülke, benne egy tudóssal + g-man)
    aztán a játék során még elég soxor...
    szal az egész hl történetet végigkíséri
  • Ron Ragm
    Hát srácok... nálam hatalmas csalódás volt az ep2. Nagy kedvencem a Half-Life sorozat, talán épp ezért. A sok source-os puzzle rész már kezd unalmas lenni amikor sokadjára csinálod ugyanazt (mint az előzőkben, csak a terep más), a vortagunt amikor velem volt legszívesebben pofán ütöttem volna amikor mondott valamit olyan irritáló volt, a striderek elleni harc meg egyenesen frusztráló volt, nem szórakoztató (a hunterekbe valami eszméletlen sokat kell lőni mire megpusztulnak, és csak medkitet meg cellát kapok de abból orrvérzésig - a nagy rohamra már csak pisztolyba meg shotgunba volt lőszerem, persze csak akkor jöttem rá hogy el is lehet ütni őket(ami azért furcsa mert egy ilyen szar roncstól egyből pusztulnak, de a rakétát kibírják(?))). Kedvenc Half-Life elememből, a combine harcból nevetségesen kevés volt, annak is a nagy része annyiból állt hogy bedobtak pár huntert, ellenben zombikból tele volt a játék, ami persze vicces de egy idő után unalmas a point'n click. Az egyetlen jó rész az az antlion rush volt, a többi résznél szinte mintha csak a sztorival foglalkoztak volna nem pedig az akció résszel, ami annyira nem is baj de könyörgöm egy FPS-be azér kelljen már lövöldözni. Na de majd az ep3 remélem javít ezen, márcsak azért mert Aperture Science (we do what we must, because we can)
  • tibor16
    :) - igazán nagyon köszönöm :) - tudom, hogy lámáskodom, csak arra gondoltam, van vmi spéci megoldás, csak nem jövök rá (mostanában stratégiás játékokkal játszom). Mondjuk erre sem gondoltam - mentem ahogy tudtam, mivel lent 1 kocsi van ezért 1x-2x megpróbáltam, utána meg végig rohanni próbáltam - na mind1 - sz'al köszi :)
  • mikrofonhead
    Az baj h én meg az ep1-et akarok előbb végig nyomni mert a sztorija nagyon érdekelne..de csak nem akar elindulni....

Lost Coast-ban nem volt sztorizás nektek sem, ugye?az csak vmi technikai vagy graf bemutató, nemde?
  • Mr Manson
    nagyon jó az ep2
    tetszett
    gyorsan meg is vettem az ep1-et
  • mikrofonhead
    vegyél fel msn, asszem tudok segíteni? [email protected]
  • fanatifo
    ep2
  • mikrofonhead
    fanatifo neked az ep1-el vagy az ep2-vel van gondod?
  • fanatifo
    benyomom hogy new game bejön egy képernyő baloldalt lenn valami hl2 cumunity amit kilehet x-ni melette hogy new game megnyomom és semmi mintha nemis reagálna rá:)
  • Yoda001
    miért? mit csinál?
  • fanatifo
    az a verzió ami elméletileg működik megcsináltam azt a parancsikont ami levan irva a faq-ba elis indul a játék bemegy a főmenübe inditom hogy new game és onnan nem megy tovább
  • mikrofonhead
    Ha jól látom fanatifo nekünk ugyanaz a gondunk :)))
  • Yoda001
    de az EP1 :) én azt nemismerem sry
  • mikrofonhead
    Hejj-ho...én csak szeretnék játszani vele, valaki nem tud segíteni hogyan tudnám elindítani?Nekem semmien Steam se kéne, csak h jácchassak :(
  • Yoda001
    telepitsd elöször ujra a játékot vagy nemtudom milyn verziod van a steamet pedig hagyd a francba ha nem erdeti egyik sem
  • fanatifo
    ne flegmázzál mert te nagyon vágod a dolgokat!Bocsi nekem foggalmam sicns mi az a ateam meg igazábol nemis érdekel csak játszani akartam volna vele ennyi.....és feltettem egy kérdést hogy mért nem indul el a játék new game után....