Half-Life 2: Episodes
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nekem lenne egy kis problémám
kicsomagolom a game et átirom a parancsikont el indul rendesen bedobja a valve logoját és utána kikapcsol a monitrom de a játék megy tovább megy a zene meg minden de a monitor kikapcsol
most ujitotam gépet és a cs source az ment a régi gépemen és amikor kilet cserélve a gép akkor ugyan ezt csinálta mint most a hl2 nél és ha jóltudom mindkettö gammát ugyan azzal a motorral csinálták szal gondolom ugyan az elnne a probléma
8800 GTS video kártyám van a régi pedig egy ati radeon 9600 volt
pls segitsetek
A grafika nem minden, de grafika nélkül minden semmi.
A grafika nem minden, de grafika nélkül minden semmi.
Nah ugyebár van 13 .gcf kiterjesztésû fájlunk vagyis annyinak kellene lennie én is így voltam tnap aztán láttam h írták h 13-nak kell lennie nekem meg csak 11 volt le kellett szednem újból és megvolt az a 2 ami hiányzott és most megy a game 😛 a batos indítóval !
nekem ezek hiányoztak:
- source 2007 shared models.gcf
- source 2007 shared sounds.gcf
De hogy ellenõrizni tudjátok itt van mind a 13:
Remélem sokat segítettem !
ASUS M2N4-SLI/RADEON HD2900XT GDDR3 512 MB/AMD ATHLON X2 4800+/2X1 GB DDR2 RAM 800 MHZ
jah és végre van "napfény" nemcsak szük sötét sikátorokban vagyunk ahol nézelödhetünk az árnyékunkba.
a szükség törvényt bont. BF3 gebeboy
@
minden HIGH és abszolute nem szaggat ...
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
@
az aperture science a portalba is van, ezek szerint egy dimenzióba játszódik a két játék? 😮
ASUS M2N4-SLI/RADEON HD2900XT GDDR3 512 MB/AMD ATHLON X2 4800+/2X1 GB DDR2 RAM 800 MHZ
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nagyjából arról van szó, hogy Mossman valami északi bázison van, de megtámadják õket. Viszont a felvétel végén Kleinerék észreveszik a Borealis nevû hajót. Annyit mondanak róla, hogy az Aperture Science csinálta, és hogy kicsit túlzásba vittek 1-2 dolgot, nem tartottak be alapvetõ dolgokat. A hajó azonban eltûnt, de most ezek szerint elõkerült. Aztán azon vitatkoznak, hogy fel kéne használni a Combine ellen, vagy pedig elpusztítani, mert veszélyes. Meg hogy Eli menjen -e, vagy ne megmenteni Mossmanéket.
És egy kis további info, de VIGYÁZAT, HATALMAS SPOILER A JÁTÉK VÉGÉRÕL:
Mielõtt Eli meghal, miközben az Advisor odatartja maga elé, hogy megszippantsa, azt ordítja neked, hogy pusztítsd el minden áron a Borealist.
én értelmezésem szerint: Dodo olyan hszeket törölt amiben spoiler volt nem spoiler tagek közt... szal ahol [ spoiler ] [ /spoiler ] tagben a szöveg azok megmaradtak. ahol viszont nem alkalmaztak iylet az törölve lett ^^
#4737-re jó taktik? ^^
@
ezért van a spoiler
Töltsd le, teszteld és ha tetszik vedd meg és támogasd ezzel a készítőket!
A spoiler az maga az olyan dolog, ami elárul valami fontosat a történetrõl, így rontva azok játékélményét, akik még nem jutottak el oda, és így elõre megtudják mi fog történni.
Erre van a spoiler tag, amibe az ilyesmiket lehet írni, így véletlenül nem fogod elolvasni, csak ha akarod.
Én olyan hozzászólásokat töröltem, amik erõs spoiler információkat tartalmaztak, de voltak spoiler tagbe téve.
nO cOMMENT
Töltsd le, teszteld és ha tetszik vedd meg és támogasd ezzel a készítőket!
@
P5N-E SLI, Core 2 Duo E6300, 3GB DDR2 800 MHZ KINGMAX MARS, 8800 GTS 320 MB, 500+80 GB HDD, Thermaltake 550 W, Home Theater 150W RMS Genius SW-HF 5.1 5000, Samsung 2232BW 22\" Samsung paneles
Legalábbis úgy emlékszem.
P5N-E SLI, Core 2 Duo E6300, 3GB DDR2 800 MHZ KINGMAX MARS, 8800 GTS 320 MB, 500+80 GB HDD, Thermaltake 550 W, Home Theater 150W RMS Genius SW-HF 5.1 5000, Samsung 2232BW 22\" Samsung paneles
Mié nem FTP-zel...az mûködik...
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Ugye eredeti?
Ha nem akkor nem tudunk segíteni, az EP1-bõl 1000 féle warez verzió jött ki, nagy részük mûködésképtelen.
Nálatok is van ilyen probléma??
Next PC upgrade: 2022
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu