10224
Linkek: EP2 Steam Oldal - Orange Box Hivatalos Oldal
Van külön Portal topic, Portal ügyekkel kapcsolatban plz oda!
EP2 Magyar Fordítás
A WAREZ KÉRDÉSEK KERÜLENDŐK, A WAREZ/TÖRT SZERVER LINKEK TILTOTTAK!
-
#5963 Van a menüben egy achievement sor is, ahol fel van sorolva egy rahedli cucc: öld meg a zombine-t/combine-t a saját gránátával, üss el sok ellenfelet, stb. Ha eléred, kipipálja, ennyi. -
#5962 Ez az achievement az mi?
Törtöm van sajna -
#5961 A "Send garden gnome to space" achievement-et hányan csináltátok meg? -
Ez mi lehet? HL2 Demo és a Lost Coast csinálja, minden más megy! -
#5959 Na, srácok, flachette-s (vagy milyen) achivement-re egy ötlet:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A kommentár azt mondja, hogy a Hunterek eredetileg csak úgy voltak megölhetők, hogy megdobáltad őket. Ez most is feltűnően hatásos...
Namármost, fogsz egy hordót, dobozt, akármit, nagy legyen. A hunter rálő egy marék dárdát, te meg azzal a lendülettel hozzávágod a cuccot.
Ennek így kéne működnie, mert az egyik dög a szemem előtt párolgott el egy ilyen manővertől, pedig a nagyobb gépfegyver másodlagos tüzelésére a környéken sem volt lehetőség :) -
#5958 Teljesen igazad van, végülis te tudod, hogy nekem mi a jó!
Szerintem a te véleményeddel a sóherek értenek egyet, meg azok akiknek pénzük nincs de játékot azt kell venni persze. -
#5957 Azt megtudjátok mondani ha a GCFscapeel kimásolok egy fájlt és megváltoztatom akkor simán vissza kell másolni vagy van valami spéci dolog is?
Köszi előre is -
#5956 "Ha letöltök valamit akkor ugyanúgy élvezem, mintha megvenném. "
Ez egész egyszerűen nem igaz.
-
#5955 Szerintem te nem vagy 100as de tényleg ne haragudj :) Gondolkozzál már, hogy miről beszélsz. Erről volt szó?? Hol függ össze a warez a türelmetlenséggel/kérdésekkel/elakadásokkal? Sehol!
Ha letöltök valamit akkor ugyanúgy élvezem, mintha megvenném. Hisz azért töltöm le mert érdekel! Nekem nem az számít, hogy megjelenés napján végigdúrjam és jöjjek ide nyálat verni, hogy végigtoltam! Attól talán nagyobb ember leszek? Azzal játszok amivel akarok, úgy ahogy jól esik. -
#5954 de hogy minek, azt te sem tudod, mi? :)
Mindenesetre majd lehet, kipróbálom, hardon milyen szivatás, mert már mediumon is alig győzi az ember -
#5953 na a vége jó szopatós vót !
be is nyomtam egy kis lőszer csalást -
#5952 Használd a fizikát. -
gabesz012 #5951 Nem érdekel, ha büntit kapok személyeskedésért ill. off-ért, de annyira idegesítő korlátolt fasz vagy, hogy ezt már nem bírom szó nélkül hagyni! Eleve ezért minek jöttél ide, az írásodnak volt bármi köze is a játékhoz? Tény és való, hogy már-már engem is idegesít a sok türelmetlen és logika nélküli ember, de ez nem azért van mert warezzel nyomul valaki. De te állandóan vered a nyálad az eredeti játékaidra. Légy rá büszke, hogy a szemét kiadókat gazdagítod és a fogyasztó-társadalom része vagy. Persze ezzel semmi baj nem lenne (amit nagyon szeretek, azt én is megveszem). Hanem a stílusod... Anno volt rólad fent kép -tudom hogy ez személyeskedés-, de a helyedben inkább stylistra, ruhákra, fodrászra költenék...
A többiektől bocs az offért, főleg Neked Dodo! Nyugodtan törölheted, de azért remélem előtte el fogja olvasni carloska... -
Lazlo #5950 próbáltam ezt a drivert is semmi.......valaki nemtudja miért fagy?????? a portal is fagy megnéztem gép alapjáraton nem fagy ha codozok nemfagy ha hl2özök 20perc és fagyok :( valaki help faszomkivan hogy pénztadok érte mert a tf2 naon teccik és ezvan :( -
#5949 az a tény, hogy nem mindenkinek van ennyi pénze játékokat venni, és mindenki leszolja már a másik embert ha életében egyszer is leszedett torrentröl egy játékot és kérdezni akarna valami.. -
#5948 Erre én is gondoltam már, de akkor magamat vhova a kettő közé kéne sorolnom, mert én szeretek magamtól végigjátszani egy game-t.:) Az tény, hogy aki nem boltban veszi, az lehet, hogy nem értékeli annyira a cuccot. -
#5947 Az az igazság, hogy szerintem csak azok a türelmetlenek, akik lewarezolják a játékot.
A becsületes játékosok, akik megveszik a játékot, akár boltban akár steam-en, azok kiélvezik a játék minden lehetőségét és nem arra hajtsanak, hogy csak egy újabb játék legyen, amit végigtoltak.
Ezek a játékosok a játékosok.
A többi, meg csak valami izé... -
#5946 A ·f·i· csoport Episode Two magyarításának első kiadásából még hiányozni fog a kommentárok fordítása (ezért is nevezzük bétának), de az is halad. Amint kész, kiadjuk. -
#5945 Én is pontosan ezt a "write-only" módszert útálom, különösen azért, mert jön ide az ember sírni arra hivatkozva, hogy ez egy fórum és megteheti, de gondolkozni már túl fárasztó!!!! Kérdem én, az ilyen miért játszik HL-al? Tudhatná, hogy a megoldás mindig ott van mellette. Türelmetlen a nép 90%-a! Ez a játék pedig nem arról szól. -
bitubo #5944 najó aztán?: )
van egy berácsozott számzáras ajtó mögötte rocket luncher hogy kell kinyitni ?:) -
#5943 másik irány :)) -
bitubo #5942
Elakadtam itt!
somebody help me... -
Dodo55 #5941 A warezt nem ellenzem, csak azt ellenzem, hogy csomóan akik warezolnak, ha nem megy valami, kapásból idejönnek, és write-only módban már kérdeznek is, még ha ki is süti a szemüket a válasz útközben ide. -
#5940 bizony nekem is kellett kb.2 perc,h.rájöjjek LOL -
#5939 Kevés videokártya memória? Nekem mindig visszanyomja a legutolsóra, szal most High-on játszok :) Vannak is néha textúra defektek, amióta a felbontást meg 1920x1200-ra vettem -
#5938 nálam is ilyen volt.az okát énse tudtam,sem megoldást.így mindig visszaállítottam.vagyis ezt csak 2x kellett megtennem.mivel csak 1x léptem ki a játékból mikor kajáltam,és kicsit pihentem.utána meg már végigtoltam,és már nem kellett!:) -
Attlen2 #5937 HElllo, az lenne a kérdésem, hogy Az U N L E A S H E D változatnál, kicsomagolom a játékot egy mappába, de csinál egy: half-life 2 episode two
mappát és körré teszi a GCF fájlokat azt a parancsikon készítésébe nem fogadja el az inditás helyét pedigugy írombe ahogy le van írva azt irja, hogy érvénytelen:S?? -
ReVisor #5936 Az miért van, hogy ha beállítom a very high texture-t akkor nem szól semmit, átállítja, de újraindítás után megint mediumra áll be. Persze különbséget sem sokat látok, szal sztem nem is váltja a textúrát, hanem marad medium. Valszeg nincs elég memória a videókártyán, de akkor miért nem írja ki? Ilyennel eddig még nem találkoztam... -
#5935 Legotóztam eg G-Man észelést!Gyanúsan hagyta el a helyszínt aktatáskával a kezében...szerintem ő hagyta ott a kocsit,biztos kifogyott a benzine! -
#5934 Round one. Fight! -
#5933 Akkor te csak cukkoltad a gránátokkal? :D -
#5932 oks ááá már rájöttem! bele kell dobni abba a szarba nem csak távolról hozzávagdosni ahogy én próbáltam -
fanatifo #5931 Olvasgatom itt a hozzászólásaidat!Iszoynat elvagy szállva magadtól ellenzed a a warezt de mégsem ellenzed!Szálljál már le ember a földre mer tnagyon nagyon elvagy telve magadtól és irogassál már normális stílusban... -
#5930 Szerintem ez hülyeség. Kíváncsi lennék a pontos jogszabályra. Én amiről udok az a zene és film otthoni letöltése és megnézése/meghallatása. -
Dodo55 #5929 Hm, ez érdekes, szóval Steames játékok megvétel nélküli használata nem minősül illegális softwarehasználatnak? -
#5928 Magyarországon nem bünteti a törvény egy amerikai cég programjának végfelhasználói szerződésének megszegését. Itt most egyedül az lenne bűncselekmény ha a tescóból cd kulcsot lopna, egyébként a steam miatt jogilag védve van a magyar user. :)
amúgy meg tényleg meg kéne tanulniuk legalább azt a két soros nfot lefordítani szótárral, 25 segélykérés nélkül :/ -
#5927 ki kell nyitni a fedelét E betüvel. aztán be a gránát. azért is van gránátos láda mellette, hogy többször próbálkozhass:) -
Dodo55 #5926 Jó, nem akartalak leordítani, bocs, de láthatod, hogy amire tudunk, válaszolunk.
Ha beírtad 4x, de nem írtunk még megoldást, akkor ha beírod ötödszörre, akkor sem fogunk tudni. -
Játszottam persze, elsőre az is kínszenvedés volt, nekem ez olyan játék amit újrajátszani jó.
Ez Sajnos nem jött be teleszórtam gránáttal de semmi! Itt egy kép másik szögből
-
#5924 ezt nekem írtad?:O
szerk. jah már látom, nem:) próbáld használni a válasz gombot