Half-Life 2: Episodes

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Senkkik
nézz körül, találsz egy létrát.. onnan már menni fog ;)

itt mitcsináljak??? hogy öljem meg azt a 2 nagy dolgot?
pulti
Köszike, ez nem lesz egyszerû

Abit AN52 | AMD Athlon 64 X2 4000 | Samsung250GB Maxtor120GB | Club3D HD 3850 512MB DDR3 | 2GB Geil BlackDragon DDR2 800Mhz | Logitech Cordless Desktop EX110

koschwarz
nem úgy volt hogy lesz egy ep3 is?

\"...gyönyörû, fiatalos, matrózos...\"

meg kell ölni a két nagy szörnyet, akkr tovább mehetsz. Ha elfogyott a lõszered próbálj rájuk robbanóshordókat dobni a gravity gunnal, ha azok is elfogytak szaladj hátrébb ott még van néhány.
Hello!
Elakadtam. Ott ahol a három kék sugárral pásztáznak és lövik a szörnyeket. Bejuotttam abba a szobába ahol a puskák vannak, de lekapcsolni nem tudom õket, tivább menni pedig nem lehet... Itt mit kell csiánlni? Kösz a segítséget.
üdv!
Senkkik
pár kép:

Sziasztok!
A kocsis üldözés után a helikoptert hogy tudom leszedni nyíllal? Valamt magyarázott Alex, hova lõjjek, de nem nagyon értettem. Vagy nyíl nélkül is le lehet szedni?
Köszi!

megvan meoldottam köszi:D
Seth
meghúztad a liftnél a kart? egyik áttét hiányzik, na vajon mit kell csinálni

PSN ID.: Beegabor

jo de mitcsináljak vele?:S

ezaz a hely...lplz help!!! mitcsináljak?
Seth
fogaskereket keresd meg, ott van valahol a kapcsoló mögött

Hi lenne egy problémám....egy liftnél vagyok a barlangban miután üldözött az a nagy zöld rovar:D.... és felkéne mennem ahhoz a gyógyítós lényhez:D.....de nemtudom beinditani a liftet, vmi kapcsolót kapcsolgatok de minig visszamegy a helyére....vki help please!!!<#szomoru1>
ha a saga befejezõ része, akkor lehetne már kicsit hosszabb, mondjuk annyi,mint az alapjáték volt

ASUS M2N4-SLI/RADEON HD2900XT GDDR3 512 MB/AMD ATHLON X2 4800+/2X1 GB DDR2 RAM 800 MHZ

koschwarz
simán, viszont azóta annyit hegesztettek a source-on, hogy ugyanazzal a konfiggal nekem már mindent high-ra engedett alapból. zseniális.

\"...gyönyörû, fiatalos, matrózos...\"

Szabó Péter

Tud valaki valamit a magyarosításról?

Ha igen kérem jelezze!

armageddon666
végigvittem

Nagyon szomorú volt sztem a vége :S erre nagyon nem számítottam =( dog jöhetett volna egy kicsit hamarabb és akkor már megmenekül :S
---
Borealison akkor most valami csúcsfegyver van, vagy képzeletet meghaladó technológia? G-man elvileg azt akarja hogy majd használjuk azt a Combine ellen ugye? de Eli nagyon óv minket tõle... aztmondja pusztítsuk el minden áron... nagyon várom a következõ részt :) az lesz sztem a HL saga befejezõ része és mindenre fény derül végre ^^

@

képeket kérünk a játékbõl!!!!!!!!grafra az epizode 1el 1 színvonal???

Senkkik
ooooooo micsoda vége letttt az ep2-nek... ááááá :S
De dúúúúúúúrva :D

faq, info olvasás, nemkell telepiteni....

a szükség törvényt bont. BF3 gebeboy

mikor a kocsival megyek és a radar mutat hl ikonokat azok mik?

a szükség törvényt bont. BF3 gebeboy

Gideon Wieth
setup file 'gameinfo.txt' doesn't exist in subdirectory 'hl2'.
check your -game parameter or VCONFIG setting

Ezt írja ki ha nem csinálok parancsikont, de az valamiért nem sikerül
HL2 nincs még meg mellé

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

armageddon666
szerintem ha unleashedes relase akkor mennie kéne magában... a játékra nem lesz panaszod :P warez tudásom itt kifújt ^^ pre-purchased original rulz :D

@

Gideon Wieth
még egy kérdésem lenne. Megvan a Portal, unleashed verzió //sajnos nem tudom megvenni :( de ha lesz rá pénzem és látom h jó játék ígérem megveszem//
Szal megvan viszont a Half Life episode 2 még nincs meg, most csorog lefele. lehet addig nélküle Portal-ozni ? És hogyan kell elindítani ? mert nekem sehogyse megy a parancsikonos módszer, lehet én csinálok rosszul valamit. Beírná valaki ide mit kell tartalmaznia pontosan a célmezõnek ? :)

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

Gideon Wieth
sziasztok!
Valaki kipróbálta már a portal-t ? :)
Milyen a játék ? Nah és a Half Life 2 ? Olvastam h erdõben játszódik ? Ennek kifejezetten örülök, de milyen lett ?

armageddon666
ha a 2 antlionra gondolsz, azok megölhetõk könnyen. dobáld meg õket mindenfélével amit találsz, és a testük lõdd ne a páncéljuk. meg ha fut feléd akkor mikor relative közel ér akkor sprintelj odébb.

utána a vortigaunt kinyitja neked a liftet, onnan megoldod sztem :D

@

DJ Skyline
ez baromi jó <#eljen>

Snecie Smicie
Amikor leérek a völgybe, és a bánya két oldalából elõjönnek azok a nagydarab szörnyek, merre tovább? Látok az egyik bánya bejárata mellett egy liftrendszert, de sehogy nem tudok bejutni, a 2 szörny meg lelõhetetlen.

A pálya neve Freemens's akármi..

&#8222; &#8230; Senki sem tudja, hogy itt vagy, Amíg világ a világ, te már halott vagy &#8230;&#8221;

A második rész mérföldekkel jobb mint mint az elsö, olyan mint a HL2 alap játék......<#eljen>

armageddon666
pontosan senki nem tudja. van egy HLstory-s oldal. Abban van egy elég jó elmélet meg történet leírás is :) EP2 még nincs benne. Ma megint megpróbálkozom a strideres résszel :K nincs senkinek semmi tippje hozzá? :S kezdjem elõrõl azt a részt, vagy próbáljam meg 3 épülettel befejezni? Hunterekkel mit kezdjek? röptibe is lelövik a bombáim :(

@

zeus89
valaki elárulná nekem ki is ez a Gman ?? minden részbe beszél pár mondatot, mintha valami vizió lenne ... meséljetek már többet róla :)

P5N-E SLI, Core 2 Duo E6300, 3GB DDR2 800 MHZ KINGMAX MARS, 8800 GTS 320 MB, 500+80 GB HDD, Thermaltake 550 W, Home Theater 150W RMS Genius SW-HF 5.1 5000, Samsung 2232BW 22\" Samsung paneles

ha monitor felbontás hiba akkor a régi VGA ámmal mért ment??? a cs source???
woy
haha egy kis érdekesség,ha volt már vagy ha szerintetek nem ide való akkor bocsi <#vigyor3>

link

woy
barney merre lehet <#conf>

MaSzKa
ott a megoldás 7.10

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

MaSzKa
AKINEK nem indulna az rakja fel a legújabb Catalystot 7.10 mert abba bent van a Steam is

nekem így volt jó

ati.com

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

Seth
az a jeladó ^^

woy

Nekem kifagy mikor elkezdené tölteni a menüt.
Ati X1950XT 7.9 catalyst.(parancsikonnál átírtam):(

azokat csak szétkell verni a dobozukat :D szépmagyarmondat:D
Miután megvan a kocsiban a radar, a kék aksi-szerû cuccokkal mit kell csinálni?
DarkSector
Jah bocsesz...
Azé nem tudtam, asszittem ez egybe van vagy mi...
Na mindegy azé mostmá itt hagyom, mert nem tudom kitörölni...

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Van külön Portal topic, inkább oda rakd.
DarkSector
Half-Life 2 Portal kedvcsináló!

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

De bõven változott annyit, hogy a régi verzióval ne legyen gond, az újjal meg igen.
scorpeeon
Pár óra játék után kijelenthetem, hogy nem lett gyenge játék. A grafikájától kicsit féltem, mert a HL2 mai szemmel már kicsikét elavult és féltem, hogy ez is hasonló lesz, de szerencsére az engine rengeteget fejlõdött. Végre dinamikus árnyékok vannak, a shaderek is sokkal-sokkal szebbek, és nem kamu csiilogások vannak, mint eddig, hanem valósan az tükrözõdik aminek kell. És mindezidáig maga a játék is nagyon jó: izgalmas és változatos.

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

Seth
az engine attól még ugyanaz, csak hozzáraktak még 1-2 effektet,amik amúgy is kikapcsolhatóak. Pl a HDR (ja ezt cs is tudja ^^) a motion blur,real time shadow

A felbontást nem bírja a monitorod szerintem.

Tévedsz. Nem ugyanaz az engine.
A CSS a Source Engine 7-es verzióját használja, ez meg a 11-est...