Ateizmus, antiklerikalitás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Valami olyasmi. Sajnos még nem olvastam Gorvikkal kapcsban semmilyen regényt. Tudsz esetleg ajánlani címet, vagy csak ismered?
off
---GO New England Patriots!--- ...és Pittsburgh Steelers!
mondjuk ez még mindig õszintébb mint az hogy fizesünk a papnak feloldozásért 😊
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
Egyházi adó? A szüleid tehetnek róla, hogy kap az egyház a pénzedõbl, mikor megkereszteltek, akkor írták alá a szerzõdést errõl 😉
valaki értelmezze nekem hogy hogy lehet az egyik legvéresebb vallást összekapcsolni a szeretet szóval.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!
nagyon is vallásos megnyilvánulás volt, hiszen arról a vallásról beszélsz ami több ezer embert küldött máglyára csak mert neki nem volt szimpi 😊
Na pl ezt. :-)
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
"Eszmecsere a hitrõl, nem hívõk szemszögébõl."
Én hülye már kezdtem azt hinni, hogy egy vallásos vagy és direkt szítod a feszültséget! Már elõbb leeshetett volna nekem, hogy egy vallásos nem szít feszültséget és nem kívánja más halálát, szenvedését. Ezt jól bekajáltam. 1-0 neked.
Semmi bajom azzal ha valaki hisz a keresztény Istenben-én nem teszem. DE
rohadtul nem bírom, hogy az egyház olyasmit kényszerít-vagy próbál kényszeríteni az emberekre, minden emberre ami szerinte jó. És ez máig így van. Nem értem, hogy azért, mert valaki hisz valamiben, milyen jogon képzeli úgy, hogy ezt a hitet más emberekre is rákényszerítheti.
- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!
punkerwork: addig jó a gyenge hamarabb hal meg mint az erõs, amíg te nem vagy halálos beteg. Aztán majd rinyálsz, hogy "miért én?" Mondogasd majd magadban, hogy Punkerwork, gyenge vagy!
Ebbõl a logikából kiindulva mindenki gyenge, mert mindenki maghal. Az hogy 30 évvel tovább élek, mint te, számít valamit ha több millió évben nézzük az egészet? Semmit.

Szép <#eljen>#eljen>
Miért nem Istenre bízza?