Free - mail szolgáltatók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Resurrection!
2 nap után érkezett meg pár email, pedig ugyanarról a yahoos címrõl másik 3 idõben megjött. faszse tudja mivan vele.
elküldésnél is néha hibádzik, pedig pont az lenne benne jó, hogy teljesen önálló ( smtp + pop3 ), dehát így,.. nem igazán jó.
Resurrection!
Ha békét akarsz, készülj a háborúra!
Nekem elég a 20MB a vipmailnál.
http://darkghost.uw.hu
ACER Aspire 5738ZG
A másik pedig, hogy mostanában nekem nagyon megbízhatatlan a Gmail, hiába küldök arra a címemre levelet, egyszerûen nem érkezik meg(freemail-rõl), viszont küldeni azt tud! Ti nem tapasztaltaok mostanában ilyet?
Tavasszal ugye elolvad a hó. De hova tűnik a fehér?
Viszont én rákérdeztem az sg ügyeletnél, azt írták, hogy jelenleg még nincs pop3 szervere az sgmailnak. Csak webes megjelenítés van...
A helyzet az, hogy a vírusszûrést is végzõ szerverünk, a spam védelem
érdekében bizonyos alapszabályoknak nem megfelelõ szerverektõl nem fogad
el leveleket. Ilyen szabály az, hogy a feladó gép IP címéhez kell
hostnévnek tartoznia (reverse DNS). Ez a szabály óriási mennyiségû
spamet már a szerver elõtt megállít, ezért kikapcsolására nincsen
lehetõség.
A hibás egyértelmûen a küldõ, sajnos az már egy másik kérdés, hogy
hajladóak-e átállítani a rendszerüket.
----------------------------------------------------------------
Apr 26 09:18:50 akindra postfix/smtpd<28685>28685>: NOQUEUE: reject: RCPT from
unknown<80.239.178.10>80.239.178.10>: 450 Client host rejected: cannot find your
hostname, <80.239.178.10>80.239.178.10>; from=<[email protected]>
to=<[email protected]> proto=ESMTP helo=<eu1.wowadmin.net>
---------------------------------------------------------------
$ host 80.239.178.10
Host 10.178.239.80.in-addr.arpa not found: 3(NXDOMAIN)
Ráadásul az "eu1.wowadmin.net" hostnév se létezik (újabb hiba).
$ host eu1.wowadmin.net
eu1.wowadmin.net does not exist, try again
--------------------------------------------------------------
Noll János
\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
sazl : c
Azt mondják manuálisan elküldik a spamfilteremen fennakadt leveleket.
Ezt mondták.
DU 2-kor.
sazl : c
http://www.yousendit.com/
feltöltöd a filédet hozájuk (max 1gb) õ meg elküldi a fogadónak a letöltési linket.
ez utóbbi van amikor mûködik, van amikor nem úgyhogy én külön is el szoktam küldeni egy mélben a linket.
nem mindig megbízható, lassú (elõbb fel kell tölteni a cuccot, a fogadó csak azután töltheti le), de azért meglepõen hasznos szolgáltatás.
No good deed goes unpunished, outlander. - Azura
viszont nem értem hogy könyvtársturktúrába miért csak 3 szintet enged meg ( ha többet nyitsz nem enged bele fájlt másolni ), és a hosszú fájlneveket sem szereti ( >= kb. 25 karakter ). Ez mondjuk mp3 nál nem praktikus.
[ helikopter ]
Ha nem akkor .....
Ezt a gmail drive-ot el lehet érni valami http címrõl is? vagy csak ezzel a programmal?
These are my friends, see how they glisten...
MErt egy 90 megással próbálkoztam, de nem sikerült! 😞
Köszi a segítséget. Ellátogattam az általad megadott oldalra. Beállítottam az outlook-ot, de nem megy. leszedtem a progit, ami automatikusan beállitja a levelezõt, de azzal sem megy. Már nemtom mit tegyek. Mindig a jelszót kéri.. hiába van beirva, mindig azt kéri újra-és újra. Hiába ütöm be ismételten, mindig csak azt kéri. Egyébként Microsoft Outlook Express 6 a levelezõm.
és egy restart után bekerül a sajátgépbe egy gmail drive
gmailfs
Freemailt át lehet irányítani másik címre?
FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!
ez a hivatalos gmail help pop3 ra vonatkozo resze, az aljan megtalaod az egyes outlookokra vonatkozo beallitasokat. ( nem irtad neked melyik van)
sok sikert
A gmailt hogyan kell beállitani, hogy az Outlook-on keresztül tudjam a leveleimet leszedni? a pop3-al van gondom, valamiért az nem müxik.
magyarok között nehéz jót találni. nekem nagyon bejön a yahoo!, a hotmail idegesít, a gmail-t nem ismerem.
de van még walla is 1gigás tárhelyet ad az😉
Eddig fremailt használtam, de már elegem van a napi 10-20 levélbõl, amíg kb. 1 hónapja azért nem kaptam, csak elvétve!
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.