Free - mail szolgáltatók

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

maozedong
10 mega fájlkorlát miatt sux. mp3 akhoz jó max. tömörítés/darabolással nincs értelme szarakodni

Resurrection!

maozedong
igen, nekem is van hasonló jelenség.
2 nap után érkezett meg pár email, pedig ugyanarról a yahoos címrõl másik 3 idõben megjött. faszse tudja mivan vele.
elküldésnél is néha hibádzik, pedig pont az lenne benne jó, hogy teljesen önálló ( smtp + pop3 ), dehát így,.. nem igazán jó.

Resurrection!

Killgore
Én kihasználom, sõt kevés is. ha lejjebb olvasol, megtalálod hogy lehet használni hálózati helyként.

Ha békét akarsz, készülj a háborúra!

És ki is használjátok?????
Nekem elég a 20MB a vipmailnál.

http://darkghost.uw.hu

Killgore
Gmail viszont 2 gigabyte😊

vki
Én a Yahoo! mail-t használom. Naon jó, mert van benne ilyen SPAM (vagy mi) védelem, meg 1 Gb tárhely van ingyen.

ACER Aspire 5738ZG

Stann
Én is váltottam Gmailre a spamek miatt. De ha a freemailes címem átirányítom a Gmailesre, akkor a spameket is továbbküldi, és ezt még kiszûri a Gmail, vagy pedig egy az egyben megkapom a Freemailes címre érkezett leveleket?

A másik pedig, hogy mostanában nekem nagyon megbízhatatlan a Gmail, hiába küldök arra a címemre levelet, egyszerûen nem érkezik meg(freemail-rõl), viszont küldeni azt tud! Ti nem tapasztaltaok mostanában ilyet?

Tavasszal ugye elolvad a hó. De hova tűnik a fehér?

a freemailben iranyitsd at a leveleid az sgmailes cimedre. (szurok menupont)

Killgore
az smtp-t azt mindíg a szolgáltatód adja. A szerzõdésben le van írva valahol.

Viszont én rákérdeztem az sg ügyeletnél, azt írták, hogy jelenleg még nincs pop3 szervere az sgmailnak. Csak webes megjelenítés van...

misi9
Hogyan tudom megoldani, hogy a freemail-es levelek az sgmail-re menjenek? Addig eljutottam, hogy pop3, de nemtom a beérkezõ levelek (pop3), és a kimenõ levelek (SMTP) szervercímét. Aki otthon van ebben a témában, tudna 1 kis helpet adni?<#worship><#worship>

Killgore
Hát most nem tudom mivan. Vagy mi nincs.

Ezt írták:

A helyzet az, hogy a vírusszûrést is végzõ szerverünk, a spam védelem
érdekében bizonyos alapszabályoknak nem megfelelõ szerverektõl nem fogad
el leveleket. Ilyen szabály az, hogy a feladó gép IP címéhez kell
hostnévnek tartoznia (reverse DNS). Ez a szabály óriási mennyiségû
spamet már a szerver elõtt megállít, ezért kikapcsolására nincsen
lehetõség.

A hibás egyértelmûen a küldõ, sajnos az már egy másik kérdés, hogy
hajladóak-e átállítani a rendszerüket.

----------------------------------------------------------------
Apr 26 09:18:50 akindra postfix/smtpd<28685>: NOQUEUE: reject: RCPT from
unknown<80.239.178.10>: 450 Client host rejected: cannot find your
hostname, <80.239.178.10>; from=<[email protected]>
to=<[email protected]> proto=ESMTP helo=<eu1.wowadmin.net>
---------------------------------------------------------------

$ host 80.239.178.10
Host 10.178.239.80.in-addr.arpa not found: 3(NXDOMAIN)

Ráadásul az "eu1.wowadmin.net" hostnév se létezik (újabb hiba).

$ host eu1.wowadmin.net
eu1.wowadmin.net does not exist, try again
--------------------------------------------------------------

Noll János

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

Batride.

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

rezsofiz
Megdumáltuk. Valaki elvisz fiuk?😄

sazl : c

Én elmennék...

rezsofiz
Akkor el is fogják. Ha nem akkor go Pest. Raidelünk geciek <#nyes><#violent><#nyes><#banplz><#lama><#taps>

megtettem...

Azt mondják manuálisan elküldik a spamfilteremen fennakadt leveleket.
Ezt mondták.
DU 2-kor.

Killgore
alant olvasható hogy lehet hálózati helyként használni.

rezsofiz
Gmailen feltölteni is tudok, vagy csak maga a tárhely 2 gb? ha tudok feltölteni akkor hogy?

Killgore
érdekes, ilyenrõl még nem is hallottam 😊

nem tudom ezt ismeritek-e:
http://www.yousendit.com/
feltöltöd a filédet hozájuk (max 1gb) õ meg elküldi a fogadónak a letöltési linket.
ez utóbbi van amikor mûködik, van amikor nem úgyhogy én külön is el szoktam küldeni egy mélben a linket.
nem mindig megbízható, lassú (elõbb fel kell tölteni a cuccot, a fogadó csak azután töltheti le), de azért meglepõen hasznos szolgáltatás.

No good deed goes unpunished, outlander. - Azura

Koppernikusz
az elõzõ verzióhoz képest ez stabilabb lett,
viszont nem értem hogy könyvtársturktúrába miért csak 3 szintet enged meg ( ha többet nyitsz nem enged bele fájlt másolni ), és a hosszú fájlneveket sem szereti ( >= kb. 25 karakter ). Ez mondjuk mp3 nál nem praktikus.

[ helikopter ]

Killgore
Sok sikert! Ha nem, akkor odamegyünk, és kiverjük belõlük. 😊)

Holnap hívom fel a céget ami a prímpostát "tartja karban", remélem tudnak segíteni ig blacklist ügyben.

Ha nem akkor .....

Killgore
Na még egy kérdés:

Ezt a gmail drive-ot el lehet érni valami http címrõl is? vagy csak ezzel a programmal?

Killgore
-,

Killgore
Nagyon, köszi, sajátképben nem is néztem, de tényleg ott van, és minden ok. 😊

Killgore
De hálózati helyként fel lehet rá tölteni nagyobb méretû fájlokat is nem?

Sil78
10MB lehet a teljes üzenet (nem a fájl, hanem összesen). Elég komoly technikai korlátjai vannak a fájlok emailben való küldésének, 20MB-nál többet sehol nem engednek.

These are my friends, see how they glisten...

Stann
A G-mailben mekkora egy elküldendõ file méretének a limitje?
MErt egy 90 megással próbálkoztam, de nem sikerült! 😞

Wacak
tomo!
Köszi a segítséget. Ellátogattam az általad megadott oldalra. Beállítottam az outlook-ot, de nem megy. leszedtem a progit, ami automatikusan beállitja a levelezõt, de azzal sem megy. Már nemtom mit tegyek. Mindig a jelszót kéri.. hiába van beirva, mindig azt kéri újra-és újra. Hiába ütöm be ismételten, mindig csak azt kéri. Egyébként Microsoft Outlook Express 6 a levelezõm.

a benne lévõ infre jobb gomb majd telepítés
és egy restart után bekerül a sajátgépbe egy gmail drive

Killgore
Nekem az invite már megvan, kész az account is, csak azon vagyok kicsit elakadva, hogyan lehet úgy használni, ahogy azt a #31-es leírta. Letöltöttem hozzá azt a progit, ami kell, dehát az angol tudásom hagy némi kivetni valót maga után😊 Szal ,hogy is lehet ezt hálózati meghajtóként használni?

Akinek kell gmailes acc és nem akar szórakozni a regelõs oldallal, dobjon egy privit vagy mailt a [email protected]. Van 50 db invite-om 😛

Killgore
Ez a Gmail egyre jobban tetszik nekem

igen at lehet, szurok > atiranyitas menupont . khm a lamat te rajzoltad 😛

meg egy erdekesseg gmail drive. a gmail postafiokod hasznalhato halozati meghajtokent (annyiszor 2GB ahany gmail acountod van 😊 )
gmailfs

szanics
<#lama> kérdés, de legalább mostantól tudni fogom:
Freemailt át lehet irányítani másik címre?

FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!

http://gmail.google.com/support/bin/topic.py?topic=194
ez a hivatalos gmail help pop3 ra vonatkozo resze, az aljan megtalaod az egyes outlookokra vonatkozo beallitasokat. ( nem irtad neked melyik van)
sok sikert

Wacak
tomo!
A gmailt hogyan kell beállitani, hogy az Outlook-on keresztül tudjam a leveleimet leszedni? a pop3-al van gondom, valamiért az nem müxik.

Wacak
Magyar free mail-os hely a CitroMail. Van benne spamszûrés is. Nekem már kb. fél éve müxik, még egy spam-ot nem kaptam ezen a levelezõn keresztül. A címe: www.citromail.hu

a freemail 5éve is fos volt, most is az, hacsak nem lett mégfosabb!

magyarok között nehéz jót találni. nekem nagyon bejön a yahoo!, a hotmail idegesít, a gmail-t nem ismerem.
de van még walla is 1gigás tárhelyet ad az😉
Killgore
köszi szépen

http://isnoop.net/gmail/ regeles gmailre.

Killgore
Jah, a freemail egyre szarabb.

Stann
MAgyarok közül, vipmail?
Eddig fremailt használtam, de már elegem van a napi 10-20 levélbõl, amíg kb. 1 hónapja azért nem kaptam, csak elvétve!

Killgore
OK, akkor a Gmail, a maga 2 gigájával a legjobb. elárulnátok, hol lehet oda regelni? Vagy milyen meghívás kel lhozzá?

Taranov
Lehet, hogy a primposta spamszûrõjének blacklistjén rajta van a WoW-os cég. De nem tudom miért.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

ivjoe
Ez így van! Tehát gmail!
Sil78
Szerintem a Gmail a legjobb: több mint 2GB tárhely, van spamszûrés, POP3 és SMTP is. Meghívót szerezni hozzá pl a b14.uw.hu -n is lehet.

These are my friends, see how they glisten...

Oldal 1 / 2Következő →