Free - mail szolgáltatók

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

rezsofiz
Hát igen az a barát én lennék ^^ brotha

sazl : c

értemthx.

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

hátmár minimum 6szor lekértem a jelszavat, leveleket is írtam a blizznek, de nem válaszolnak, sztem most ki sem látszanak a munkából.

Holnap felhívom õket... pontosabban a barátom, sajnos nem beszélek folyékonyan angolul..

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

Pyx
kevés tárhely, szar szpemszrõ

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

Taranov
Mindenhol elõfordul, hogy nem jön meg a mail.
Biztosan lehet valamit csinálni, legrosszabb esetben levelet írni.
Nem lehet új jelszót kérni?

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Ilyen jó ez a gmail?

Én most Yahoo mailre regeltem, errõl van valami véleményed?

Volt egy kis jelszo problémám a WoWwal (ne szépítsünk, lusta voltam a memóriémban turkálni hogy mit adtam meg😄), elküldettem az email címemre eg ûj jelszót, és egy hete óta várom hogy jöjjön.

Más emailcímeken nicns ilyen probléma..

cSuwwi
a magyarok közül jó ingyenes nincs (talán most az ezsgémél, de még nagyon új)
külföldiek közül (meg úgy általában is) a Gmail a legjobb (kinézetre, sebességre, megbízhatóságra és kezelhetõségre is). Csak ugye meghívásos (de nem nagy kunszt egy inviteot szerezni manapság)

shit happens

szerintem primposta a legjobb

__|__ ________(*)________

Killgore
Eddig mind mást mondtatok. Így nehéz dönteni 😊

Ha békét akarsz, készülj a háborúra!

Killgore
Miért?

Mármint mit csinált a prímposta?

Taranov
Hogyhogy?

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Bandee1987
hotmél

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

mail.yahoo.com

A prímposta miatt most bukok lehet egy 13ezer forintos játékot...

Killgore
jah, nekem is tetszik az sg webmail 😊 használom is rendesen, csak nincs hozzá pop3 elérés. Sajnos.

David2
vipmail, de most már az sgés😄

Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!

Killgore
Hali. Szerintetek melyik oldal nyújtja a legjobb ingyenes mail szolgáltatást? Érdekelne a véleményetek.

← ElőzőOldal 2 / 2