17
-
dez #17 "A Compact Diskek elviekben (márkafüggő) 100 év után kezdenek "rohadni""
Aha, esetleg a nyomottak. (De még azt sem hiszem.) A írt viszont (állítólag DVD-ből is) pár év alatt. Bár ez is márkafüggő. -
mstummer #16 Gyakorlatban viszont a cd meghalhat 1 év alatt is.
Extrém körülmények között meg méggyorsabban. -
Bret #15 OBI VAN KENOBI benned van minden reményünk....
Artu-Detu-ban asszem ilyen lemez van, de kicsit dadog. No nem egy referencia -
pemga #14 Hmm, és vajon a jogdíját ennek is úgy fogják kiszámolni, hogy hány cd fér rá? -
irkab1rka #13 Ennek brutális olvasási sebessége lesz. -
#12 honan veszik az 50 évet? talán már 50 ével ezelötis létezet ez a tecnika???? -> :D Ez a lehető legjobb kérdés :D
| |
fentebb meg 50 évet írnak, annyit meg az ezésztszínű korongok se húznak le... -> A Compact Diskek elviekben (márkafüggő) 100 év után kezdenek "rohadni"
-
#11 Hogy miért is váltanának? Mert egy vinyóban kicsit több a mozgó alkatrész, mint a holós tárolóban. Mert h aaz adatátviteli sebesség el nem is éri ama beígértet, de akkor felülmúlja a vinyókét, és mert kevesebb minden mozog benne, ezért kevesebb hőt termel, és a fogyasztása is kisebb lehet.
Persze ez csak sok "ha", de sztem reális következtetések. -
Zodd #10 Meg az a 960 Mbyte/s se lenne semmi amit majd tud a technológia. Ezt elég nehéz lessz űberelni, mivel ez a technológia egyszerre olvassa ki az egész lemez mélységét, ami jópár réteg. -
Yfel #9 Gyorsított tesztekkel tudják (többé-kevésbé pontosan) megállapítani.
Y -
#8 Azért durva már. Ha elkészül, van rá esély, hogy elterjed. -
Murdoc #7 Ha egyszer elkészül, akármilyen jó is lesz a Hitachi 230Gbit/négyzethüvelyk aránya, árban sose fogja tudni megverni, mert abba kell anyag, egy hollós műanyag lapka meg szinte 0 pénzért is előállítható. Persze az adat biztonsága számomra is a legfontosabb!! -
dez #6 Árra még olcsóbb is lehet, mert a nagyra igérték, hogy majdan egy mai DVD lemez árába fog kerülni. -
trabant #5 a felírt adatokat 50 évig őrzi meg biztonságban
Feltéve ha nem a princo gyártja majd... :D -
Janeer #4 honan veszik az 50 évet? talán már 50 ével ezelötis létezet ez a tecnika???? -
#3 1 € a mérete, nem az ára, szerintem. -
Mice #2 "Vagyis miért váltanának az emberek,...?" nem tom ti hogy vagytok vele, de engem egy 1 eurós ár eléggé váltásra ösztönözne :)
fentebb meg 50 évet írnak, annyit meg az ezésztszínű korongok se húznak le... -
#1 Milyen természetű az orvosi vészhelyzet?
Szóval akkor ha jól értelmeztem van a vörös lézert használó holgrafikus disc amit dobnak ki a kukába mert nem elég jó.
A tapestry nagyon ígéretesnek tűnik,több nagy cég és intézmény vásárolna belőle.A kérdés csak az hogy mennyire megbízható és ha esetleg tönkremegy ki lehet e menteni az adatokat.Mert szerintem ez a legfontosabb szempont a nagy adattárolóknál.