Neve miatt perelte be a Froogles.com-ot a Google
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ
\"There are only four questions of value in life, Don Octavio. What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for? And what is worth dying for? The answer to each is the same.\"
ezek után nem valószínû, hogy a froogles.com hihetõen tudná bizonyítani egy bíróság elõtt, hogy jóhiszemû és véletlen egybeesésrõl van szó...
mellesleg a cikk szerzõi figyelmetlenek voltak. a cikk elején ez áll:
"A népszerû internetes keresõt üzemeltetõ cég beperelte a Froogle.com tulajdonosát,"
A froogle.com a google-é. A froogles.com-ért folyik a per.
\"Freedom is a scary thing / Not many people really want it Me, I keep my distance / I\'m always leaving. That\'s just my way.\" (Laurie Anderson)
Egyszer a kiadónk kiadpott egy könyvet, amely szerõjének a neve xy volt, majd megkeresett egy másik xy nevõ illetõ, hogy micsoda disznóség, hogy lehet az õ nevével kiadni a könyvet, mikor nem is õ írta. Mondtuk neki, hogy az igazi szerzõt is így hívják, de hajthatatlan volt, hogy ez micsoda disznóság. Egyszerûen nem lehetett neki elmagyarázni, hogy ha valakinek van egy becsületes neve, akkor azt jogosan használhatja.
Szóval ilyen hülye emberek vannak.
Ráadásul itt még nem is ugyanaz a név, tehát nem tudom, mit nyavajognak. Engem például nem is emlékeztet rá. (Én speciel egy békára gondolnék, nem pedig a keresõre.)
SecondOrb: A legjobb internetes városépítő stratégiai játék. www.secondorb.hu
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
AMD Athlon 64 4200+ X2 CPU, 2GB DDR2 DC, ASUS HD2600XT 256MB GDDR3, Asrock AliveNF5-eSATA2+, FSP 400W
Ha békét akarsz, készülj a háborúra!