STREET HOCKEY
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
9kor indulunk remélem fél11-re odaérünk
és akkor még van 1 óránk bámészkodni,a koriboltban
a kori 11:30 - 13:30 ig tart belépõ 500 kori 500
ennyi a gyors info
nhl szünetel vasárnaptól február végéig
ja persze olimpia bocs 😊
csak a halál biztos
a 2006-os téli olimpiai keretek meg itt találod
amúgy érdemes ezen az oldalon is körülnézni a kérdésben: http://www.iihf.com
de azt hittem ez a street hockey topik... itt street hoki rosterek után kéne érdeklõdni, vagy nem? 😊
csak a halál biztos
"Összességében a Rangers egy átalakulási folyamat közepén tart, így az erõs Atlanti-csoportban szinte semmi esélye nincs a rájátszásra."
doug: nekem nagyon nem szimpatikus ha valaki idény közben igazolgat ide oda
kérdés: hol lehet olvasni az olimpiai keretekrõl?
csak a halál biztos
P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!
P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!
Bocsesz, hogy egy ideig nem jártam erre.
Olvasni régebben még idõnként olvasgattam, de írni már nem maradt idõm.
Összecsaptak felettem a hullámok... ja és most jöttem vissza Japánból. Ezt csak azért írom, hogy érzékeltessem, hogy nem lazsálással telt a holtidõm. :o)
Remélem, mindenkinél minden OK.
A Zalai Mamutok ügyeit is át kellett adnom egy idõre két másik srácnak, de most már visszatértem.
Egyébként az amatõr bajnokságban sajna csak az alsóházban kaptunk lehetõséget, pedig volt esélyünk a feljutásra.
Viszont itt több tapasztalatot lehet majd szerezni, és a sikerélmény sem elhanyagolható... eddig az alsóházban veretlenek vagyunk.
A hétvégén a Péti Jégmadarakkal játszunk. Szorítsatok nekünk!
Üdv
Ha rövid a karod, told meg egy lépéssel!
hát ménem szoltá?
most 3hétvégén itthon leszek, szóval akár (ha rossz idõ lesz)
szegedre is mehetnénk korizni
csak a halál biztos
tavasszal megyünk prágába ha van kedved😊
lényeg
vencel téren van jaromir-nek egy pubja tele
nhl-s cuccal (ahol eddig játszott)
és reménykedem hátha megfizethetõ (20 alatt) lesz NYR mez
csak a halál biztos
még sörölni se...
korit vegyetek tesco meg kell nézni a roces mennyi
vettem pittsburgh steelers mezt, megkerestem a holdfény cuccot, meg elmetem abba a boltba, ahol elõször együtt voltunk néztem kerekeket
mondta a srác hogy görhokihoz kemény kerekek kellenek min 84A adott 1 noname-t hogy próbáljam ki
elmondta azt is hogyha neked 76mm kerék kell akkor nyugodtan bele tehetsz kissebet is értelemszerûen nagyobbat nem
ezt azért írom mert 72mm-es kerekek között vannak kurva olcsók 350-400ft/db a spec görhoki kerék 7000 volt 4 db na azt azért nem vettem
csak a halál biztos
csak kornél beszakadt és így övé lett a plussz
ami, amúgy is az övé 😊)
most ha nagy hideg van próbálju meg a jeget ne?
korcsolyák: 1 van (44es)
de ha benne vagytok akkor szerzünk még1et, feldrihán,aki ecce golffal odajött a tescohoz neki van tõle kérünk, ha nem jön össze megyünk betonra
déltõl ráérek bármeddig😊
csak a halál biztos
miko van az utso vizsga?
mi az hogy jégre mész? nem fáznak az izületeid? nem huzódótt meg valamid? (majd a betonon meg fog)<#banplz>#banplz>
én holnap 2re kimegyek a pályára
leszarom ki jön és ki nem
milyen tóba? most úsztatok vagy hokiztatok?
a kapu majdnem beleesett a tóba hétvégén😊
meg 1 kutya megtépkedte a hálót amúgy minden ok
chevy:
a nagyon régi ütõd(elsõ) eltört, de kimentettem a darabkait, a toll mondjuk belecsúszott a lékbe szánom bánom tényleg
amúgy csak az én ütõimet viszem szóval nem adom oda másnak a tiéteket, kivéve azt ami eltört😊)
csak a halál biztos
meg mondjuk nem ártana ha nem lenne minusz 10 fok...
de jövõ héttõl tõlem mehetünk akár minden nap 😊
vasárnap a sulival megyünk paksra!
40vlamennyi gyerek és min 4-5 felnött
faxa kis társaság lessz!
amúgy mindig azt hallottam, hogy akinek kori volt már a lábán az nem akar visszamenni görhokizni - és rá kellett jönnöm, hogy milyen igaz
csak a jégen - az az igazi...
menni akarok akárhova korizni
😊))
nagyon kera volt az amerikai foci vasárnap
péntek detroit - phil sport1 valamikor délután adja
csak a halál biztos