STREET HOCKEY
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!
Nick: KexSkyline <Üzenet küldés>Üzenet küldés>
Csillagjegy: ismeretlen
Életkor: ismeretlen
Neme: ismeretlen
Regisztráció idõpontja: 2005. 09. 05.
Utolsó üzenet idõpontja: 2005. 11. 29. 12:06
Utolsó látogatás idõpontja: 2006. 02. 26. 19:32
P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!
hüüü, ez a tápik megélte a 600. hsz-t!!!
na komolyan gyógyulást, jobbulást és akkor majd a szünetben csapatjuk
szokás szerint 3an 😊
csak a halál biztos
pihennem kell me sose jövök ki ebböl a krv betegségböl
ha jol leszek szünetbe, akkor felölem majnem minden nap mehetünk!!!
töménytelen mennyiségû hoki dvdk
ha kell akkor szólj
bár az Oilersszer nyert 5-ször, nem valami Rangersszel... (azzal csak egyszer akkor is véletlen 😊
szóval mikor megyünk?
szólni kell egy kintlévõ embernek, hogy az õ nevére rendelje meg, õ meg elküldi Mo-ra csomagba (csak azért tudom, mert így jött az USÁból a Kenseth könyvem is)
szóval szerintem megoldható lesz (csak összevárjuk hogy egyszerre többmindenki is rendeljen többmindent, hogy a szállítási költség ne legyen olyan sok)
a NASCARosok kb. idén õsszel akarnak asszem újra rendelni, majd akkor szóljál nekem és akkor megoldható lesz a dolog (de addigis figyelem az oldalakat... hátha)
megnézem a rendelés mikéntjét
láttam 89 canadai dollárért is (szóval olcsóbban)
7-7 lemez fõcsoportdöntõ + nagydöntõ
+ 1 lemez alapszakasz, rájátszás összefoglaló
ahogy kivettem megrendeled õk felhívnak, na most itt merül(ne) fel a probléma
hiányos angol tudás ilyenek
chevy: erõs jános volt itt tegnap vizsgáztatni, dicsért meg minden
bár mondta hogy múltkor lebaszott mert valamit elfelejtettél 😊
csak a halál biztos
ja elvileg 15 lemezes (kb. 65 giga?)
viszont a $99.99 dollár érte hihetetlen olcsó, szerintem
doug ha esetleg látod valmi letöltõ oldalon szólj lécci 😊
csak a halál biztos
válassz
vagy csak basznak az egészre
én is valszeg ezt tenném (sajnos)
érted már😊 bár ez annyira nem is vicces
csak a halál biztos
(amugymeg nem értem, hogyha a 10-12fös csapatböl 1 összeég akko a többi közel 10 ménem mehet?:S)
igen doug a kérdésedre, amit kérdeznél, nélküle nem lehet 😊
marad a görhoki, vagy ha megin punnyadtok akkor a foci (legalábbis nekem)
kurva magas a duna és erre még jön csütörtökig baszki durva a sziget biztos víz alatt lesz
csak a halál biztos
iszu nk is hajósón? (ha má ott vagyunk kéne)
újvárosba eccer elcsapathatnánk, bár már azt mondom minek
amennyit csapatunk mostanában
chevy meg szétgyúrja magát, legalább lesz esélye 😊
tiszta izomszag lesz a pályán
amerikai foci: jövõ 7végén (tervek szerint) hajóson
csak a halál biztos
de aki úgy érzi hogy alkalmas lenne a feladat betöltésére, az jelentkezzen a megadott oldalon, jó kis csapat van ott, ismerem õket
mondjuk az oldal elég gyerekcipõben jár, de nem tûnik rossznak
csak a halál biztos
bár a piacon lehetett venni 20ért 😊
döntsünk: péntek, szombat vasárnap?
csak a halál biztos
vagyis azt ünnpeli hogy már nem vizsgázik
és most újra tanul hogy vizsgázhasson nyáron
chevy meg mehetnénk korizni akár péntek délután is este 7ig vlágos van sztem fél4re el tudok szakadni és csapathatjuk
csak a halál biztos
akkor is a bereckibe mennyünk, legalább lessz közönség
Douggal mi van? nagyon kusba van (ha én nem keresem akkor olyan mintha nem is lenne az országba)
szombaton nem érek rá vasárnap valszeg igen, de sztem koli pályára kell menni a sok másik kutya miatt akik valszeg elfoglalják a berecki pályát
csak 1 poén még:
mit szed a lázas néger??? (nem tudjátok mi)
válasz:??? nem árulom el baszod mer én is kutya vagyok
csak a halál biztos
otthon votam egész 7végén csak vasárnap nem<#falbav>#falbav>
simán megyünk (3-an persze...)
csak a halál biztos
csak a halál biztos
de várj dougnak nincs korija vagy beüzemeli a tescosat?
mind1 jó lenne kimenni nekem szombat 11tõl foci úgyhogy 1tól jó
vagy egész vasárnap
csak a halál biztos