STREET HOCKEY

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hétfõn és kedden mindkét nap vizsgázok (a szerda jó lenne)

koRps
leállt a fórum😞

doug, chevy!
a jövõ héten megyünk szegedre korizni (hétfõ vagy kedd vagy szerda)
délután (1tõl-4ig) 200 a beugró + 400 a koribérlés
nem lenne kedvetek?

csak a halál biztos

koRps
doug: holnap rangers - st.louis 😊)

csak a halál biztos

koRps
most 500

déxy: majdnem elmentünk újvárosba😊)

mi lett az eredmény amúgy?

jónak tûnika ccm-s ütõ

csak a halál biztos

Ramore
a bírós kép nagyon király! 😊
ChevyG work
#500<#nevetes1><#smile>

P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!

ChevyG work
ugyan azokat linkeltem be csak feltöltöttem az sg galérámba jol

P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!

Déxy
Úgy sem ment. Már próbáltam, és maradtak a X-ek.

Ezeket a vicceseket már látom...

Ha rövid a karod, told meg egy lépéssel!

ChevyG

és Dougnak:
ChevyG
nem tom,pedig a link jo. jobb klikk kép megjelenitése
Déxy
Na itt meg mi történt?

Én csak kis piros X-eket látok.

ChevyG work

és Dougnak:

ChevyG work

ChevyG work

ChevyG work
öööööö, as Dougi mérges lessz....

koRps
😊)
mé baján van görkoriélet😊))

legközelebb ha amstrongba taláxunk ütközhetnénk párat csak az íze miatt
ja bocs most elsõpéntek lesz😊)

csak a halál biztos

ChevyG work
jo csak baján xar

uj tápik alcim street hockey - az élet értelme<#wow2>

na, akkor ne offoljunk

szóval milyen a street hockey élet Magyarországon?

a borospoharat, meg a sárgadinnyést... (amúgy abból nem maradt nekem egy kevés?)

Déxy
<#vigyor><#bee1><#vigyor>

Déxy
Húha... változik a topic címe is???

ChevyG work
na maj dougi megaszongya az élet értelmét<#smile><#smile>

mért szted mit találtam meg?

ChevyG: tudod mit találtál te meg... (inkább nem mondom)
KoRps: "élet értelme maga az élet" - ez meg baromság, úgy ahogy van

majd elmondom neked egy sör mellett, ha nem lesz egyszer hátulról a 28. péntek utáni nap szabályod érvényben...

koRps
én eccer megfejtettem de nem árulom el😊)

élet értelme maga az élet

ecce haver túrt a hátizsákjába kérdem tõle
- mit keresel?
- az élet értelmét
beeng

csak a halál biztos

ChevyG work
a Doug is kereste az élet értelmét pénteken.
én is de meg is találtam

Csácsá!
Jég akarjátok küldeni az faxa lenne
csak nekem nincs most rá pénzem hogy vegyek jégkorit!
De majd kialakul!
Jah a másik valamelyik hétégén elmehetünk szegedre a jégpályára!
Bátyámat kérdeztem ö benne van de is szoljatok hogy okés -e a dolog!
addig csá!
Robi kings blues mecs eredmény 😊
koRps
korit azt lehet ócson bérelni
meg állítólag egész jók vannak egész olcsón a sáriba + adidas boltba
10e-20eig de a marczin is vannak most akciók

én inkább a beszakadástól félek (minden évben van legalább 1 állítólag)

élet értelme? majd megsúgom, de te is meglátod maj mikor leütközlek😊

csak a halál biztos

Déxy
Hát próbáljátok meg, aztán gyertek! Jó lenne személyesen is dumcsizni egyet.

Átérzem a szervezés adta örömöket... nekem egy egész csapatot kell terelgetnem... <#vigyor>
NO kifogás...<#ravasz1> <#vigyor3><#vigyor3><#vigyor3>

ChevyG work
...végre mehecc megint gipszelésre<#smile>

feküdtem és kerestem az élet értelmét 😊) - és mire jöttél rá...

doug üzenik hogy szeretnek ütközni - VÉGRE

ChevyG work
jólenne ha el tudnánk menni, csak amennyien vagyunk annyi féle dolgot csinálunk és ezért elég nehéz össze eggyeztetni a dolgokat

ChevyG work
<#banplz>

ChevyG work
ja és kellene kori

ChevyG work
7 végén kapok fizut, utána lessz "kedvem"
én mindenhova szivesen megyek. bár már kibaszottul kellene korizni.
láttam, hogy otthon voltál (báris a kocsit), de szerencséd, hogy esett az esõ...<#smile>

koRps
na szóval 7vége kerály volt nem voltam pesten viszont csak szombat éjjel értem haza, nagyon megzuhantam ezért nem szóltam vasárnap feküdtem és kerestem az élet értelmét 😊)
hétvégén viszont szeretnék pestre menni ez péntekig kiderül (ne utáljatok)

kexék kérdik mikor akarunk szegedre menni kipróbálni a jégkorit, kéne beszélni vmi idõpontot

amúgy beszéltem a jégkoris srácokkal várnak minket szeretettel jégkorimeccsre mihelyt fagy😊) doug üzenik hogy szeretnek ütközni

déxy-ék meccsére is leruccanhatnánk ha lenne kedvetek

csak a halál biztos

Déxy
Vasárnap este 20 órakor Dunaújvárosban játszanak majd a ZALAI MAMUTOK a SZIGETI BIKÁK ellen.
Lehet jönni szurkolni!!! :o)

Egyébként meg nem tudom, hogy Nálatok milyen az idõ, de nálunk mostanában csak a jégen lehet valamit csinálni, a görköri nem látszik ki a hóból.
Szóval mély fájdalommal tudatom, hogy nincs szezon... viszont kereshettek valami befagyott pocsolyát!<#nyes>

A hét vége felé teszek fel új képeket... www.mamutok.uw.hu

Üdv,

amúgy meg amit te csinálsz az nem is dolgozás, menjél el egy bányába, ott dolgoznak...

én majd inkább a diplomám átvétele után dolgozok, bocs <#mf1>

ChevyG work
tudod itt van aki dolgozik és nem csak "tanul"<#mf1>

nekem meg egész hét...

ChevyG work
nekem ezen a 7n szombat de. jo, és a vasárnap

ChevyG work
áhh, jo is lenne, csak az idõ xar<#falbav>

Ramore
Mi a helyzet? Mindenki korizgat?
Ramore
Jól néz ki a hokikorid, volt már a lábamon és szerintem nagyon jó választás volt.
Ramore
Én egy rookie vagyok a javából, van egy noname, ámde annál kényelmesebb jéghoki korim <#nevetes1>, és ezzel ki is merült a felszereléseim repertoárja. (ja, van egy gyerek méretû cseh ütõm és egy pár normál korongom), sajna jéghokizni is csak egyszer volt alkalmam ezidáig, korcsolyázni viszont nagyon szeretek. Gõrkocsolya szintén csak egyszer volt a lábamon, ebbõl adódóan streethokizni még nem volt szerencsém.

Az NHL mérkõzéseket viszont ki nem hagynám a tv-ben. <#smile>
Déxy
Nekem BAUER Vapor VII-es korim van, amivel totál elégedett vagyok.
A sisakom, védõcuccaim és a kiegészítõim (a kesztyû kivételével) mind BAUER Supreme-k, a nadrágom Nike Quest 2-es, mert ennek vékonyabb a szabása, mint más gyártók által készített gatyáknak (nem vagyok egy nagy darab), illetve ez jött be a próba során...
Az ütõm és a kesztyûm az EASTON.
Az EASTONtól egy nagyon könnyû, patent botom van, és nagyon bejött, de a számomra megfelelõ tollat még keresem, vagyis azt még próbálgatnom kellene, mert eddig még kevés a tapasztalat.
A görkorim az Nike, de szimpatizálok a Rollerblade-del is.

Szóval mondhatni, hogy a kedvencem a BAUER, egyébként meg a távolból csodálva kapuscuccban a TPS.

CCM-em semmim sincs, így nincs tapasztalatom a cuccaik terén. Persze látom, meg olvasok róluk, de még nem próbáltam.

ChevyG work
görkoriba a rollerblade
álltalába a nike-ot nem szeretem
bauernek vannak jo áron cuccai (protektöl kezdve minden), bár az ütöiben csalódtam mostanság
van 1 sher-wood botom, olcso és qrvajo

és Neked mik jönnek be?

Ramore
Neked melyik a kedvenc márkád?
ChevyG work
lessz csapás a 7n?

Ramore
Én csak egy helyrõl tudtam ezidáig Bp-en, ahol viszonylag nagy a választék a hoki felszerelések között és CCM dolgaik is vannak.

Ezt a márkát ismertem meg, amióta lehetõségeim szerint követem az NHL bajnokságot (tizenakárhány éve), és már csak emiatt is nagyon szimpi a márka, hiszen ott elõszeretettel használják. Sajna az én korim nem CCM, amikor vásroltam, akkor még nem tudtam róla, hogy itthon is kapható a CCM.

Neked melyik a favorit márkád?