1024
TYPE=\'application/x-shockwave-flash\' PLUGINSPAGE=\'http://www.macromedia.com/go/getflashplayer\'>
-
#464 A 4 magos intel -
Inquisitor #463 Én nagyjából egyetértek. Viszont van egy ehhez hasonló topik a HWSW oldalán, másrészt néhán friss driverrel mért eredmény (értsd többmagos támogatás a driverben) és elég vegyes a kép. Olvastam ott valamit egy Q4 patchről, ami elég sokat dobott a töbmagos gépeken a sebességen ...
Viszont legyünk realisták, ha anyu/apu gépet vesz pistikének játszani, és vagy normál(???) magyar bérből valaki összegereblyéz magának egy gépet, akkor valószínüleg nem a 160.000Ft-os VGA és 130.000Ft-os X2 kombóval indul a bevásárlólista.
(Persze egy 3800+ X2 már "ólcsó", és ha tuningolnilehet nagyon jó, na de ha nem lehet tuningolni, akkor meg ...?) -
#462 az X2 3800+ fúlhuzva nagyon ott van a top-on
amin nagyon meglepődtem a teszt elején,hogy mennyit fogyaszt az EE 955 mellé egy x1900Xtx aztán két táp kell a gépbe -
#461 majd ha kiöregedett a procink pár év múlva akkor, addig meg csak csinálgassák :) -
#460 Asszem ezt már megbeszéltük. Az otthoni felhasználók döntő többsége nem szokott HD videókat tömöríteni, vagy 3D renderelést végezni. :)
De especiel ha nekem még ilyen gondolataim is lennének, én inkább egy második gépet dobnék össze... :D
A kulcsprobléma az továbbá, hogy a játékok elsöprő többsége nem CPU, hanem VGA limitált, tehát még ha a játék ki is használná a kétmagos rendszert, a gyorsulás akkor sem lenne látványos. Persze ha a játékfejlesztők ezt is nekiállnának kihasználni (összetettebb NPC mesterséges inteligenciák, még reálisabb fizika), akkor én is rohannék egy X2-őt vásárolni. :Ð -
MacrosTheBlack #459 Viszont ha amellett a progi _mellett_ egy másikat is futtatsz, a teljesítménye is harmada lesz. :D -
#458 hát ja lemennek az árak akkor talán elkezdenek végre több programot írni dual procikra -
#457 Ebből megint az látszik, hogy sajnos csak tömörítésre, képszerkesztésre, videóeditálásra, stb. jó a kétmagos proc. :\
Bár pozitív, hogy az Intel (remélhetőleg) le akarja törni az árakat, akkor esetleg az AMD is kénytelen lesz csökkenteni árait, és végre nem lesz olyan pofátlanul drága még az X2 3800+ is... -
#456 Újabb kétmagos prociteszt -
#455 Első fecskék... Avagy Quake 4 1.0.5.-ös patch.
A teljesítménynövekedés immár létező, látható, nem is elenyésző, de legalábbis ez esetben értelme az nem nagyon van (a játék ilyen szinten nem CPU, hanem videókártya limitált). Az, hogy 70-80fps helyett 100-110fps-el megy normális grafikai beállítások mellett (1280x1024, 4xAA) még édeskevés az üdvösséghez, de legalább megmozdult valami... -
#454 Még semmi sem biztos egyenlőre a sima 3800+-os a tuti befutó X2-öt csak valami nagy árkatasztrofa folytán vezsek ha márciusig lemegy 70-re de ez kizárt dolog.
-
#453 -
#452 Ne felejsd el, hogy azoknál a programoknál, amelyek nem használják ki a dupla magot (vagyis gyakorlatilag az összes játékprogram) az A64 3800+ X2 teljesítménye tökéletesen megegyezik a sima A64 3200+ procival. Annak az ára pedig csaknem harmada a 3800+ X2-nek... -
#451 Asszem ja.Azért nem veszem meg őket most mert akkor VGA-t is kellene vennem egyből PCI Expressz powa miatt! :D -
#450 jah :D -
#449 házat tápot mért nem veszed meg most? meg a deszkát?
a többi az ráér mert inkább a procinak meg a VGA-nak ingadozik jobban az ára na meg a memcsinek :) -
#448 ez ugye Venice magos? -
izb #447 nyitottál egy két topicot látom:) -
#446 Pff az már nagyon nagyon rég összegyűlt sőt sok is de nem minden a gép.
200-230k-ból akarok venni.(Alaplap+Proci+Memoria+VGA+Ház+Táp)--->vinyók moncsim van :) -
#445 Miért drága??Nekem ne jöjj nagykerrel mert bepipulok.Amugy elnézhettem valamit nem 73:(
Ennél olcsobban csak a Ready-ben tudom a 3800+-osat ott 71K.
USERS Computer:
Athlon64(939) 3800+ Dobozos 86,250 Ft
Athlon64(939) X2 3800+ Dobozos 94,950 Ft
-
#444 mennyi pénz fog összejönni a gépvételedre? -
#443 73k a 3800+? ez milyen árlista? -
#442 Hajaj márciusig még véletlenül se veszek semmit március a határidő nálam.
De M2-re még többet kéne várni szvsz mert drága lesz mikor bejön :( -
#441 ha AMD-t veszel akkor mindenképp várd ki szerintem az M2-es foglalatot, jelenleg nem hogy dupla magot de még a 64 bit-et se használja a legtöbb program, szal ha tudsz inkább várj. -
#440 Nem jelenleg kell nekem és én nem fél évre veszem a gépbe a cumokat, miller sem vagyok ez 3 évig lenne meg kb addigra megmár elavult is lesz nagyon :D -
#439 kihasználni egyiket se nagyon tudod jelenleg, én inkább olcsóbb procit és nagyobb VGA-t vennék, de ez én vagyok. -
#438 A nagy kérdés számomra:
Athlon64 3800+ (2,4GHz) 73,200 Ft vagy Athlon64 X2 3800+ (2GHz) 90,750 Ft
-
#437 Egy kis teszt!
7:0 lett az eredmény vége. -
#436 Énis :))) -
#435 hát jah elég nagy gond ez! -
#434 Akkor lesz itt kavarodás...alig várom... -
#433 A WinXP 64bit esetén is elvben mennek a 32bites játékok/alkalmazások, gyakorlatilag meg vagy mennek, vagy nem, de inkább nem. A 64bites játékok (roppant meglepő módon) kizárólag 64bites op.rendszeren hajlandóak csak futni. -
#432 hát jah, nehezen megy ez az átállás... -
Szal nem kell még parázni a 64bit miatt... -
#430 "1 év...azt mondják." aha mondták meg sok hasonló dolgot, nézz az aláírásodra :) -
#429 1 év...azt mondják. Másik ami érdekelne, hogy a régi játékok csak a 32bites verzión mennek majd, az új 64bites gémek, meg csak a 64-es Vistán? egyáltalán játékok lesznek 64bittel? -
#428 Ja, eldöcög. Csak éppen így a kutya se lesz rákényszerítve a 64bit használatára... -
#427 nem azt mondták hogy kisebb lesz a gépigénye 32 biten :) -
#426 Király. Akkor régebbi gépeken is eldöcög majd. -
#425 és az mikor lesz kint? és használható? :)