1024
TYPE=\'application/x-shockwave-flash\' PLUGINSPAGE=\'http://www.macromedia.com/go/getflashplayer\'>
-
#544 Olcsobbol is de azert irtam, mert sima DDR-el nem mennek raadasul dragabb is a sima DDR-nel az ECC-s.
Amugy 2GB olyan brutto: 89580 Ft. :P -
LaciMaci #543 Te gépedbe is PC4000 es memkó van!:D
Most akkor? -
Inquisitor #542 M'ér'? 80.000-bűl meg van az 1Gb ram, nem? -
#541 Úgy hogy az Intel procis gépek már használják. Akinek amd-s konfigra van és azt mondja hogy ddr2 ramot használ az kamuzik vagy hülye hozzá. (Vagy lehet hogy az opteronok használják a ddr2-t azt nem tudom) -
#540 Azert szerintem siman lesznek oszver 939es DDR2es lapok figyeld csak meg. :P -
Inquisitor #539 Sehogy, mivel az s939 prociba épített memóriavezérlő CSAK DDR1-et tud. -
#538 figyelj csak elmondom a lehetőségeid, mivel nem hogy nem értesz hozzá de még értelmesen kérdezni és a válaszokat felfogni se tudod inkább vegyél konzol-t az való neked, ha meg szórakozol itt velünk úgy kiváglka mint a huzat..... -
#537 csak az Intelnel van olyan egyelore -
LaciMaci #536 Akkor, hogy csínálják, hogy DDR2 van egyes gépekbe? -
#535 Meg nincs. -
#534 Nem létezik olyan. Socket 939 csak ddr1 ramokkal van.
Majd jön az új foglalat az használja majd a ddr2 ram-ot. -
LaciMaci #533 Tudtok Asus 939 es DDR2 es lapot? -
#532 Es az ECC paritasos memoriakat ne felejtsd el. :P -
#531 Szinte ingyen van. -
#530 ha nem akarasz szerverprocit akkor az opteront felejtsd mar el
es ha ket foglalat van a deszkan illik mar ket procit belerakni :P -
#529 Egy procit is beletehetsz, aztan megegyet, ha akarod boviteni.
Csak olyankor ugyelni kell milyen tipusszamu Opteront veszel.
Mondjuk neked nincs ilyenre szukseged.Tehat felejtsd el. -
Inquisitor #528 Megy egy procical (vagy egy darab kétmagos procival is) szerintem.
Rioworks-nek van jópofi NF4-es Dual Opteron + SLI lapja. Olyan 120-130e körül :) -
#527 Azert van ket processzorhely az alaplapban, mert az egy szerver alaplap, es mint olyanba lehet beletenni sima egymagos 2db processzort, vagy 2db ket magos processzort. -
#526 haggyad mar!szerintem meg azt se tudja,hogy sockert 939-es gepe van,de nagyon santit a 2500Mhz a lableceben -
LaciMaci #525 OK!Nem akarok szerverprocit!!!:D
De annál a lapnál meglehet csínálni, hogy egy procival használom vagy bemegyek a boltba veszek 2 Opertont és beleteszem vagy ez is párba van mint a RAM???? -
#524 felesleges -
#523 Az csak szerverekbe vagy kiemelt munkaállomásokba kell. Nem az otthoni kategória.
Amúgy a socket 940-be csak ecc-s ramot tehetsz. (Nem olcsó) -
#522 mert azok szerveralaplapok amikbe az opteront rakod nem az X2-t. -
#521 Tudom hogy nincs húzva a 4400+. De azért (nekem) megdöbbentő hogy ilyen kevés pénzből ilyen teljesítményt kapni. -
LaciMaci #520 Tehát otthonra nem kell Operton? -
#519 minek akarsz Te szerverprocit?
az X2 jo a felhasznalonak(aki jatszik+netezik+stb),de az opteronnal felesleges ez... -
#518 olvasni nehéz? mondom szerver lap mit nem értesz ezen? -
LaciMaci #517 Akkor miért van az alaplapban 2 proci hely???
-
LaciMaci #516 Nah!
Azonos Megahercű Operton és X2 ugyanannyiba kerül!!!
Melyik a jobb? -
#515 940 az FX-51 is :P -
#514 Nem, nincs 2 proci a dobozban, hanem ket processzormag van a tokozason belul. -
#513 az X2-es az ketmagos
a 940 az opteron
az utolso mondatodat meg fogalamzd meg ujra thx -
#512 X2 kétmagos
940-es az az opteron a szerver proci, és vannak szerverek amikben több proci van. -
LaciMaci #511 Sziasztok!
Kicsit lemaradtam AMD procik terén!
Van a Socket 939 sima az OKÉ!
Van a Socket 939 X2 az 2 magos?
Van a Socket 940 az mitől 100 000-ft a 2,4 GHZ-es?
És vannak a Socket 939, 940 hez Alaplapok miért 2 proci hely van a 2 magos procik azok 2 processzorok tehát veszek egy dobozba és 2 proci van??? -
#510 szerk.
tokre birom,hogy... -
#509 tokre irom,hogy berakjatok ezeket a teszteket...ebbe bent sincs egy 4400+ teljesitmenye.na meg,hogy mennyi lenne,ha fel lenne huzva.
az teny,hogy jo ara van a D805-nek -
#508 Ne huzott teszteket viszonyits nem huzott procikhoz.
Ha nincs huzva sehol nincs az X2-hoz.
Ha meg az X2 is huzva van akkor megint nincs sehol hozzajuk.
Osszelehet hasonlitani az elso teszted eredmenyevel.
-
Lehet de ennyiért kit érdekel ha ezt adja??
Úgyis a többszálú alkalmazásoké a jövő. Ott meg bagóért ezt kapod. (ideális esetben) -
#506 a 4400+-ot is megteped azt a kozelbe sincs egy D805. -
#505 Max a 4400+ érné meg de annyi lóvét kösz nem. Az árából kijön a D805+2gb ram+alaplap. Teljesítményben meg nem sokkal van lemaradva ha meghúzod.