1024
TYPE=\'application/x-shockwave-flash\' PLUGINSPAGE=\'http://www.macromedia.com/go/getflashplayer\'>
-
#624 De akkor is olcsóbb volt és nem hamarosan hanem már egy kis ideje élvezem azt amit az x2-nél csak majd egyszer fognak, mire elér ide is a csökentés.
Sztem fejezzük be az egészet csak lefárad töle a nép. -
#623 az X2 hamarosan me'g olcsobb lesz...a Te procidat meg hamarosan kivonjak szal... -
#622 en itt lakom,mert ne azzal jojjek?! Hoh?
es ha itt megveszem azt otthon eladom akarkinek egy ket ezressel dragabban akkor is jol jarok.
jah es akinek nem megy a tuning az meg [email protected] a 2mb-os cache-el se erte utol az intel az AMD-t(nem a conroe-rol beszelek)meg a baromi magas orajelekkel sem. -
izb #621 senki nem írta hogy a procid nem egy jó széria.
a gond a te okoskodásoddal volt ahol megmagyaráztad, hogy egy 4400+ szarabb egy giga lapban mint a te 805d procid.
na ez volt a nagy hiba.tény hogy drágább,de jobb is. -
#620 Lehet de nagyon kellemetlen ha egy kevesebb mint fele annyiba kerülő cucc piszkolja a nagyot. Elhiszem hogy ha azt is húzod akkor odavág neki, de annyi pénzt akkor sem ér.
Amúgy tudtam hogy azért kérded a konfigom hogy beleköthess, meg sem lepődtem.(Jaj! Hát persze hogy nem abba a szarba kell betenni abba nem megy olyan jól! A márkás aranyárúba abba megy igazán! Ezt már előre tudtam... )
De akkoriban nekem ennyire tellett.. Ráadásul abban az időben nagyon jó kis gép volt. És ahogy elnézem az X2 még mindíg rohadt drága. Még ma se vennék azt. -
izb #619 na látod.itt bukik ki a dolog.
a conrokat nem egy sima gigában tesztelteék ezt elhiheted.
h a 4400+ alá beraksz egy normális DFI alapot és normális crosair ram párt hidd el állva hagyja a procidat ezt elhiheted.ja és tuning még sehol nem volt. -
#618 Gigabyte K8nf-9 S939 Pqi 1gb ram ddr400 (dual ch) ati 9800 pro (de a vga mellékes)
Vincsi magos 3000+ volt benne előtte. Ahhoz képest ütött mint állat. De annyi pénzért nem estem hasra. (Igaz akkor még nem volt ennyire supportálva a 2 mag)De amin lehetett le lett tesztelve és nekem nem hagyott annyira mély nyomokat. -
izb #617 én erről nem írtam.
Milyen lapban nézted, milyen memóriával?
részleteket Zsoltika, ha már fikázol...
És x2-ről beszélünk remélem mindketten.... -
#616 Nem
Igen
Muhahaha. 1 hétig volt nálam 1 4400+ mert havernak nem volt deszkája és kipróbáltuk nálam.
Lehet de ti meg a 4x4-el jöttök az meg bizti különb. -
izb #615 És most nagyon gyorsan fejtsd ki mire is jó neked az a 2MB.
de nagyon gyorsan.eddig a duma sok volt most jöhetnek a részletek.... -
izb #614 volt a kezedben?
tesztelted már?
na ha nem, akkor a semmire nem verd mert kiszárad.
Az izgalom nálad van,egyfolytában a conroról beszélsz mikor fingod sincs mit tud csak olvastál egy két cikket.
zsoltika összevissza irogatsz.még hogy a te procid azon a szinten lenne mint egy 4200+ x2.Ne nevettes.Inkább menj vissza xboxolni az kell neked.
-
#613 Ne a pondjaiddal gyere ha nem hazai árlistával. Lecarom mi mennyi amcsiknál japóknál angoloknál. Magyar vagyok...
#612 ez nem csúcsproci topik... Amúgy meg a conroe veri a jelenlegi csúcs fx cpu-t szóval nemtom mire ez a nagy izgalom. A 4200+-t meg nem mondanám csúcsnak. Főleg hogy az én 30 ezres procim alázza.(Egyes alkalmazásoknál meg a 4800+-t is eléri. Tuningolva persze. És? A venice-nál nem volt baj majd most bizti bele fogtok kötni mi?) Ráadásul nekem 2mb cache van.
-
#612 es az osszes csucs proci onnan kezdodik,most nem ertem minek orulsz ennyire,lesz kisebb orajelu is olcsobban -
#611 pl itt egy AMD Athlon 64 X2 4200+ Retail Boxed CPU Socket AM2 2.2GHz 1MB Cache 2000MHz FSB
170 Pounds es ez neked nem olcso?
X2 3800+-os 100 Pounds -
#610 #607 uccsó mondata
pedig nem én írtam... -
#609 Senki sem temette.. Hallucinogén anyag van a levegőben?
Amúgy meg 1000 dollár körül lesz. -
#608 Az AMD temeteserol csak ennyit:nesztek -
#607 A 2 magos Amd hol olcsó? Ja majd az lesz. De most még az sem olcsó. -
#606 ekkora kamut irni...meg a conroe ha jol tudom meg nem is kaphato M.orszagon
vitz...inkabb veszik az olcso AMD-t mint a draga Conroet. -
#605 "A procid tény és jó jó kis széria,de köze nincs egy x2 3800+ hoz."
Látod ez biztos! Mert a 4400+ körül mozog most teljesítményben. Negyed áron.
Aúgy senki sem temeti az amd-t..
"ne haragudj,de én nem erre a szövegedre apelláltam.
hanem arra hogy ki mit vesz."
Bocs de a mindent tudó kristálygömböm a szervízben van. addig is írd le legközelebb mire appelláltál hogy tudjam is.
"na akkor nyomhatod itt a világmegváltó szövegedet arról hogy milyen pöcsök is az AMD-nél."
ÖÖÖ én ilyet hol is írtam?
-
izb #604 igy igaz.
arról nem is beszélve,ha az intel egy kicsit hamarabb kihozza ezt a cumót
sokak pénztárcáját kímélte volna meg, akik AMD vettek mondjuk márciusban.. -
#603 az a jó ha hullámzik vagy kicsit kiegyenlített a piac, legalábbis a vevők pénztárcájának :) -
izb #602 akkor mondjuk 2 év.de majdnem mindegy az idő.
most az Intel kapott szárnyra mondhatni ideje volt már.
Kicsit lassúk a fiúk de úgy látszik megérte.
De ezért kár temetni az AMD, mint ahogy itt egyesek teszik bambán. -
#601 3 évvel nem értek egyet, Northwood-ok qrvajó procik voltak, a forró fejű Prescott-okkal volt a gáz, de abból is kezdett normális lenni a 6xx-es széria csak közben előjött a dual mag. -
izb #600 az amd 3 éven keresztül a legjobb procikat csinálta.
Intel a seggébe sem tudott beférközni.
Most jött ezzel a proci családdal és max egy évig fogja kihúzni vele míg az AMD visszatér.
azért azt hiszem kár itt hőbörögni nincs veszve semmi.
ha majd az INtel ugyanezt végig tudja csinálni mint amit az AMD, na akkor nyomhatod itt a világmegváltó szövegedet arról hogy milyen pöcsök is az AMD-nél.Viszont addig kicsit olvass és tanulj és használd a procidat mondjuk játékra. -
izb #599 ne haragudj,de én nem erre a szövegedre apelláltam.
hanem arra hogy ki mit vesz.
A procid tény és jó jó kis széria,de köze nincs egy x2 3800+ hoz.
ja és vergődni max te szoktál,ez nem az a topic.
-
#598 Az rendben, de ez itt most dualcore cpu topik. -
Inquisitor #597 Ez féligazság, mert közben most érdemes egymagos procit venni az áresések miatt, azt meg kinek kinek izlésére bízom, hogy AMD-ből vagy P4-ből :) -
#596 Nemtom fanatik-e vagy de nekem most egy intel D805 van ami fossá alázza a nagy amd-t ár/teljesítményben 2 magon. Amd-ben mutass már ilyet! Jah hogy megy le az ára! De eddig mi volt? Arany áron volt minden x2. Most meg jön a conroe. Szét alázza a nagy amd-t aki mit csinál? Árat csökkent mert nincs megfelelő terméke amivel visszavághat. Na akkor éjjen az amd! Nem értem mire kell itt fanatizálni egyes cégeket. Én mióta gépem van, mindíg a jobbat vettem. Volt ati, nvidia, amd, intel - mikor mi volt az erősebb/jobb. De most egyértelműen az intel van előnyben. Az amd meg visszavágni se tud. Akkor mire vergődsz itt? Jah és előző konfigom 3000+ athlon 64 szóval tudom miről beszélek.
Akkor amd volt a jobb most az intel. -
#595 De addig szépen visszaveheti az elvesztett piacot az intel. Most az amd ugyanazon bukott mint az intel anno. Hátradőltek hogy mi vagyunk a legjobbak aztán szépen kirántották alóluk a szőnyeget.. -
#594 lassan kéne ide 1 új banner nem csinálja meg valaki? -
izb #593 hehe.ne nevettesd ki magad ember..... -
#592 a nemsoká még kérdőjel! mert nem tudni mikor jön az új cucc AMD-től, lehet túlságosan az ATI-val voltak most elfoglalva. -
#591 nemsoká eljön az idő, amikor az AMD ujra lenyomja az Intelt :)) -
#590 Hát igen. Mivel a kutya se vesz amd-t mikor itt a conroe és magasan veri azt. Csak az árat tudják lenyomni. -
Newfronter #589 Az AMD a hétfői napon végre bejelentette a szakértők által már régóta várt új ár- és termékpaletta frissítéseit. A kaliforniai gyártó a változások részeként átlagosan kb. felére csökkentette Athlon64 termékcsaládjának egy- és kétmagos tagjainak árait, de egyes modellek esetében a 60 százalékot is eléri az árak zuhanásának mértéke.
-
#588 szerinted nem tünt volna fel? -
izb #587 azért mert nem tudsz róla az nem azt jelenti, hogy nincs is.
-
AnonyX #586 Na hali!
http://prohardver.hu/c.php?mod=10&id=19575 itt van "AMD teljesítménynövelő kétmagos processzorokhoz" akinek van Dual Core AMD-s prockoja, hajrá próbálja ki, és nézzük, van-e gyorsulás... Majd kiderül, reméljük. -
#585 most átolvastam ezt ujra és az a baj, hogy elkezdtem vacakolni, tüzetesebben futottam át a tesztet és egy két helyen ez a Intel Core extreme beindította a fantáziám