1024
TYPE=\'application/x-shockwave-flash\' PLUGINSPAGE=\'http://www.macromedia.com/go/getflashplayer\'>
-
#664 hát bár csak ugy menne :D -
#663 Hehe láttad az adatlapom? Nagyon ügyes..
Azt a legkönnyebb. Elmenni aztán onnan osztani az észt. Csak arra már nem annyira vannak tekintettel hogy itthon milyen körülmények vannak. Semmi bajom vele ha külhonba vagy, de akkor ne te oktass már ki az itthoni ár/érték arányáról egy terméknek amit te mocskosul jó áron(a hazaihoz képest) megkapsz.
Erre te bevágod itt nekem a poundszos dumádat. Hát na ne már!
#661 Értelmezd! -
#662 hajra -
izb #661 596-os hozzászólásod nem ezt tükrözi....
idézlek.....és nemrég írtad....
"Nemtom fanatik-e vagy de nekem most egy intel D805 van ami fossá alázza a nagy amd-t ár/teljesítményben 2 magon"
hu de szopi... -
#660 hát legszívesebben már én is nekivágnék, de télleg... -
#659 jah es meg valami:
es mi a gond h en kulfoldon dolgozom? wazze en legalabb teszek valamit a jovom erdekeben.Te meg csak otthon flesselsz...vagy mit tudom mit csinalsz?
nem sok emberke teszi meg ezt h nekivag kulfoldnek. -
#658 De ebbe nem is kötött bele senki. -
#657 Nem. Tudod nem mindenki a márkát nézi hanem a teljesítményt. És ha én nézek egy tesztet és ha kérdik hogy hány 2 magos van rajta akkor én alapvetően az összeset beleszámolom. Van más is nem csak 1 márka.. -
izb #656 na mindegy.
feladom.csúcs ez az érzés.
ja de ki beszélt itt Intelről?na mindegy ez is egy másik történet....
a lényeg,hogy egy 3500+ os proci vígan lenyomja a 805d-ét 2 mag nélkül is.
ez pedig tény!!!
-
#655 Te iqharcos...eddig eszre vehetted volna h AMD-rol beszelunk igy az X2 ugy az egymagos...ebbol lehetne kovetkeztetni.NEM? -
#654 -
#653 Nem írta sehol hogy amd. Van ott intel is. -
#652 a "kis harcos társam" igazat mond,jobb ha te gondolkodsz el azon h miket irkalsz -
#651 A live is interneten keresztül megy. -
izb #650 feladom. ez hülye. kérek egy moderátort hogy az iternetes kapcsolatát minősítsék át és legyen xbox live-os.
oda való.please..... -
#649 Már megint nem tudsz érvelni csak fikázni. -
izb #648 láma vagy te így is.
nyitok is neked egy topikot az általánosban. -
#647 "hány darab 2 magos proci van rajta?
3 pontosan.(3500+ 1 magos,de húzva ganéjra veri a procidat)"
Akkor írd oda mert nem mind1. -
izb #646 vegyünk zsoltikának egy szemüveget,meg egy műpuncit és egy nagy 266cm-es műbrokeszt amit felhúzunk 380cm-re.
a feladat amit el kell végeznie pedig a következő lenne.
egy 2x2 méteres szobában kell megfordulni 3 perc alatt.
ha sikerül, megnyerte új 805d procinkat amit 5ghz lehet húzni és napellemes. -
#645 De az x2-t is. -
#644 kit izgat?
a ketmagos intel idiotside-odat elveri egy egymagos AMD. -
izb #643 4 de nem is ez a lényeg. -
#642 "erdekes hogy csak a "2 magos? " resz volt a hozzaszolasodban utana bezzeg javitottal"
Ez így van, de utánna azonnal korrigáltam, mert féltem hogy vmelyik iq fighter félre érti majd és lámának néz. Amúgy meg aki ért is egy picit hozzá az tudhatná hogy a kérdés nem komoly na mind1. És ne az 1 magos cpu-val takarózzatok a 2 magosban.
Ha meg látom te értesz is hozzá magyarázd már meg a kis harcos társadnak hogy hány 2 magos cpu van a tesztben mert hogy nem tudja az fix. -
#641 "hány darab 2 magos proci van rajta?
3 pontosan."
LOL! No comment! -
#640 erdekes hogy csak a "2 magos? " resz volt a hozzaszolasodban utana bezzeg javitottal
"Fx55 1 magos? X2 egy magos? Azt se tudod miket írsz már a nagy fanatizmusodban.
" hol irtam azt hogy X2-es?
azt irtam h a ketmagos procik a 3800+-to kezdodnek es nem 3500-to"l amit Te megkerdeztel hogy ketmagos? -
izb #639 részeg vagy?
nézd már meg azt a hülye tesztet amit belinkeltél te fatökü.
hány darab 2 magos proci van rajta?
3 pontosan.(3500+ 1 magos,de húzva ganéjra veri a procidat)
a te procid meg fullra hajtva viszi le a többit,úgy hogy az AMD procikat még nem tuningolták.
és így azt hiszed hogy egy 4400+ x2 nem lenne vetélytársa a 805d-nek?
o bazz neked mondom nem pc kell hanem playstation....
-
#638 Venice abban az időben a legjobb ár/értékű tuning cpu volt. Mindenki azt vette. Ezt a hülye is tudja. Ezt minden kis amd fanatik tudja már ovi óta. -
#637 DFI-t is a tuningosok veszik,mert az a legjobb tuninglap.
milyen venice erősségről beszélsz? csak az SSE3-t meg kisebb gyartastechnologiat kapot...
felrebeszelsz ember... -
#636 Na mi van elfogytak az érvek maradt a beszólok neki? -
#635 Fx55 1 magos? X2 egy magos? Azt se tudod miket írsz már a nagy fanatizmusodban.
#632 Direkt kérdeztem tőle te export észlény! Én is nagyon jól tudom. Csak úgy tűnt ő nem tudja melyik topikba írt. -
izb #634 ó atya úr isten te hány éves vagy?
rád is csak föld kéne azt csak taposni kéne..... -
#633 De akkor miért jön nekem dfi-vel hö? Azt is veszi mindenki mi? Arra nem írtál semmit? Jajj hát persze.
#627: kicsit tuningolva.
Mi volt a venice erőssége? Vegyél inkább azt 3000+-ba mint a 3500+-t mert tudja azt húzva! (minden fórumon ez ment)
Ja hogy az nem számít... De ha intel akkor már ne tuningolj!
Ügyes vagy te is onnan külhonból. -
#632 pfff
ne asd melyebbre magad! legyszives
a ketmagos procik a 3800+-tol kezdodnek -
izb #631 ja te belinkelhetsz olyan tesztet amiben 1 magos procik versenyeznek a te 2 magos csodáddal szemben és ki vagy akadva?lol
részvétem...
engem sem izgat, csak szar beégni.. -
izb #630 a sima ami a teszben is van.venice magos -
#629 Ember! neked hanyszor kell elmagyarazni azt,h vannak akik tudnak tuningolni(nagyon keves %)a tobbinek fingja sincsen h kell.megveszi ezt a procit mert latja h olcso...aztan mit er vele akkor ha nem tudja tuningolni...egymagos 3000+-os lealazza.
-
#628 2 magos? Ja hogy nem. Hát akkor meg kit izgat a 2 magos proci topikba? -
izb #627 3500+ egy kicsit tuningolva már sehol nincs ebben a teszben a procid.....
ára jelenleg 27.000.-ft -
#626 Az
Mennyibe is kerül az fx 55? Ja és a halo több szálú. -
#625 3.8-on is nevetséges.
:)