Egyre több cég keresi a számítógép­játékosok kegyeit

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Anubys
"Konzolról lehet neten CS-zni, UT-zni, SWAT4-ezni, CODozni meg ilyenek? Nem? Akkor mirõl beszélünk? 😄"

Arról, hogy pár butaarc fikázza a konzolt, anélkül, hogy látott volna olyat mûködés közben... Te is közéjük tartozol, vagy esetleg a Megadrive óta leálltál a fejlõdéssel. Igen, lehet online játékokat nyomni, CS, UT, SWAT4 vannak konzolra is, COD-ot nem tudom, de sztem az is... <#mf2>

Amúgymeg nálam elfér mindkettõ, és amióta megvannak a konzoljaim, nem is játszom pc-n, csak dolgozom. Sokkal jobb a 72 centis tv elõtt nyomulni, mint egy 21"-os monitor elõtt, és bár pc-n tényleg jobb lehet a grafika, sajnos a legtöbb játék nem használja ki, mivel konzol-átirat.
A konzol az a játékélménnyel ver oda minden pc-s játéknak...

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

Én pölö rühellem a gamereket. Ismerek egy párat, és nem értenek máshoz, csak a játékokhoz. Mert hát egy winzip, ati driver/win xp install ma már nem tudás, hanem alapmûveltség...

Atom gépük/netük van, mert apuci fizeti. Az az utolsó, hogy adjak a véleményükre. Persze gondolom a cikk nem a magyar gamereknek szól.

Persze biztos vannak kivételek...

Konzolról lehet neten CS-zni, UT-zni, SWAT4-ezni, CODozni meg ilyenek? Nem? Akkor mirõl beszélünk? 😄

Munch
Ezt hagyjátok már abba...

Tetsuo
Gazdagék megtehetik, h úgy növeljék (reklámok és egyéb tudatmódosító marketingtechnikák hatására) a Mflops-t, h bele sem néznek a gépbe, Mo-n erre a kényszer viszi rá a sok gyerkõcöt.

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

PC FOREVVAA!!!<#eljen>😄
Na már megint kezdõdik a konzol-konzol-pc háború. 😞 Ez egy akkora hülyeség. Aki csak erre csak arra dönt az magát zárja ki egy másik fajta lehetõségbõl. Aki igazán "szereti" és "érti" a játékok mibenlétét nem ezzel foglalkozik. Szerintem.

Tetsuo
Ti most mirõl beszéltek? Nem elég a teljesítmény. A konzolokra milliószor jobb játékokat írnak mint PCre. A PCs játék az ratyi bughalmaz, technikai demó. Kit érdekel, h hányszoros az AA mikor játszhatatlan a játék?
Ráadásul egy "gémer" állandóan fejleszteni akarja a PCt, h a legújabb techdemó ne 20fps-sel vánszorogjon; elcseszve 1 rakás lóvét.
És igaza van a #14nek, csak hát az alábbiakra reagáltam.

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

Munch
Én ismerek olyat, aki csak játszik egész nap, de még alaplapot se látott soha az életben. 😊
Inkább én azt nevezném tapasztaltnak, aki ugyan sokat ül a gép elõtt, de hasznos tevékenységeket is végez rajta és érzéke is van hozzá.

peteragoston
"mindkettõnek vannak vitathatatlan elõnyei, hátrányai, mindenki vegye azt, ami neki jólesik, kész😊"
vegre egy normalis beszolas...

asysoft
Hajjaj, megint flame kezdõdik😞 Sztem ennek az egész PC vs konzol vitának semmi érdeme, mindkettõnek vannak vitathatatlan elõnyei, hátrányai, mindenki vegye azt, ami neki jólesik, kész😊

/*WTF?!*/

asysoft
"Elõször is, a számítógépes játékosok olyan emberek, akiknek a véleményére a környezetükben lévõ többi PC-tulajdonos ad."
Hát nemtudom, ismeretségi körömben nem sok olyan ember van, aki gamer, s mellette ért a gépekhez (értsd: reinstalltól is fél, "minek tûzfal" meg hasonlók).
Én nem vennék ilyen gépet, egyrészt az áruk miatt, másrészt én mégiscsak jobban tudom, mi kell nekem😄

/*WTF?!*/

Talán nézz meg egy multiplatform eladási listát!
Bármilyen meglepõ, de az emberek nem elsõsorban a grafika miatt vesznek játékot, igy a ps2 játékokból toronymagasan a legtöbb fogy!

Valóban év végén-jövõ év folyamán kijönnek a nextgen konzolok, és akkor grafikailag is lesz mondjuk 2 évnyi lépéselõnyük a pc-vel szemben, de mint mondtam nem ez számít, nagy eséllyel jövõ évben is ps2 játékból fognak legtöbbet eladni, mert abból van sok a piacon!
Ezek nagyon szép képek, de azért vedd figyelembe azt is, hogy ilyen kamerabeállításokkal nem fogsz talákozni a játkéban a valóságban, már pedig ezek így elég hatásvadász képek. Másik dolog, azért ott van a Doom III motorja, ami még messze nincs kihasználva teljesen.
Egy konzol csak ideig óráig veheti fel a versenyt egy PC-vel. Jönnek a dualmagos procik, az új vidkártyák és még nem is beszéltem a vidkártya mellé majd betehetõ FPU-ról akár. Tudod a NEXTGEN 😊))
Szóval lehet versenyezni a PC-vel, de képminõségben, csak ideig óráig tudja felvenni a versenyt egy konzol.
(persze nem is kerül annyiba mint egy csúcs PC, de a PC-t ugyebár nem csak játékra lehet használni)

Peace
mesor
Öreg ezek csak képek! Tudod hány játék volt amirõl ilyen meg olyan szép képek jöttek ki aztán meg a játék grafikája sehol sem volt!
Amúgy nekem volt konzolom is most PC-m van és bõven odaveri a Pc grafikája a konzolokét!

Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4

Killgore
végre😊

Ha békét akarsz, készülj a háborúra!

Nem hiszem hogy sok olyan ember van aki csak játszik s mellete abszlute nem érte a géphez
legalábbis én ilyen embert nem ismerek... lehet hogy én vagyok a láma 😊
Kozol remek dolog, ha csak játszani akarsz. de azt hiszem hogy sokember nem csak játékra használja a gépét

Az élet gyenge kezdés után erõs visszaesés.

ember, karácsonykor itt a nextgen hol élsz te, olyan teljesitménnyel ami a pc-böl nem mostanában fog kijönni, gondolj csak a CELL-re

Mi van, bamba paraszt, még most sem buzog föl benned Árpád vére?&#8221; (McSzéchenyi)

Szerintem meg egyelõre a konzoloknak áldozott le. Legalább is, amíg le nem zajlik a modellváltás. Addig meg eltelik 1-2 év, mert a mostani konzolok nem hiszem, hogy labdába rúgnak már.

Felébredni Dezsõ!

\"Gõzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul mûködõ karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

h4x0r
"Elõször is, a számítógépes játékosok olyan emberek, akiknek a véleményére a környezetükben lévõ többi PC-tulajdonos ad."

Nem tudom, de egyes korokben a gamer egyenlo a pestissel.

En sem kedvelem oket, ha csak jatszanak, mashoz meg nem ertenek.

\"No boom today. Boom tomorrow. There\'s always a boom tomorrow. What? Look, somebody\'s got to have some damn perspective around here. Boom, sooner or later. BOOM!\" -- Lt. Cmd. Ivanova

a PC-és játékoknak leáldozott !, vagy ezt ök még nemtudják? 😊

Mi van, bamba paraszt, még most sem buzog föl benned Árpád vére?&#8221; (McSzéchenyi)

← ElőzőOldal 2 / 2