Egyre több cég keresi a számítógép­játékosok kegyeit
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Arról, hogy pár butaarc fikázza a konzolt, anélkül, hogy látott volna olyat mûködés közben... Te is közéjük tartozol, vagy esetleg a Megadrive óta leálltál a fejlõdéssel. Igen, lehet online játékokat nyomni, CS, UT, SWAT4 vannak konzolra is, COD-ot nem tudom, de sztem az is... <#mf2>#mf2>
Amúgymeg nálam elfér mindkettõ, és amióta megvannak a konzoljaim, nem is játszom pc-n, csak dolgozom. Sokkal jobb a 72 centis tv elõtt nyomulni, mint egy 21"-os monitor elõtt, és bár pc-n tényleg jobb lehet a grafika, sajnos a legtöbb játék nem használja ki, mivel konzol-átirat.
A konzol az a játékélménnyel ver oda minden pc-s játéknak...
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
Atom gépük/netük van, mert apuci fizeti. Az az utolsó, hogy adjak a véleményükre. Persze gondolom a cikk nem a magyar gamereknek szól.
Persze biztos vannak kivételek...
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
Ráadásul egy "gémer" állandóan fejleszteni akarja a PCt, h a legújabb techdemó ne 20fps-sel vánszorogjon; elcseszve 1 rakás lóvét.
És igaza van a #14nek, csak hát az alábbiakra reagáltam.
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
Inkább én azt nevezném tapasztaltnak, aki ugyan sokat ül a gép elõtt, de hasznos tevékenységeket is végez rajta és érzéke is van hozzá.
vegre egy normalis beszolas...
/*WTF?!*/
Hát nemtudom, ismeretségi körömben nem sok olyan ember van, aki gamer, s mellette ért a gépekhez (értsd: reinstalltól is fél, "minek tûzfal" meg hasonlók).
Én nem vennék ilyen gépet, egyrészt az áruk miatt, másrészt én mégiscsak jobban tudom, mi kell nekem😄
/*WTF?!*/
Bármilyen meglepõ, de az emberek nem elsõsorban a grafika miatt vesznek játékot, igy a ps2 játékokból toronymagasan a legtöbb fogy!
Valóban év végén-jövõ év folyamán kijönnek a nextgen konzolok, és akkor grafikailag is lesz mondjuk 2 évnyi lépéselõnyük a pc-vel szemben, de mint mondtam nem ez számít, nagy eséllyel jövõ évben is ps2 játékból fognak legtöbbet eladni, mert abból van sok a piacon!
Egy konzol csak ideig óráig veheti fel a versenyt egy PC-vel. Jönnek a dualmagos procik, az új vidkártyák és még nem is beszéltem a vidkártya mellé majd betehetõ FPU-ról akár. Tudod a NEXTGEN 😊))
Szóval lehet versenyezni a PC-vel, de képminõségben, csak ideig óráig tudja felvenni a versenyt egy konzol.
(persze nem is kerül annyiba mint egy csúcs PC, de a PC-t ugyebár nem csak játékra lehet használni)
Peace
Amúgy nekem volt konzolom is most PC-m van és bõven odaveri a Pc grafikája a konzolokét!
Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4
legalábbis én ilyen embert nem ismerek... lehet hogy én vagyok a láma 😊
Kozol remek dolog, ha csak játszani akarsz. de azt hiszem hogy sokember nem csak játékra használja a gépét
Az élet gyenge kezdés után erõs visszaesés.
Mi van, bamba paraszt, még most sem buzog föl benned Árpád vére?” (McSzéchenyi)
\"Gõzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul mûködõ karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
Nem tudom, de egyes korokben a gamer egyenlo a pestissel.
En sem kedvelem oket, ha csak jatszanak, mashoz meg nem ertenek.
\"No boom today. Boom tomorrow. There\'s always a boom tomorrow. What? Look, somebody\'s got to have some damn perspective around here. Boom, sooner or later. BOOM!\" -- Lt. Cmd. Ivanova
Mi van, bamba paraszt, még most sem buzog föl benned Árpád vére?” (McSzéchenyi)