Kipróbálható a Symantec kémprogram-irtója

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

rtomo
hát nekem minden lejön de én 3 progit használok 1x-re és tökéletesen védik a gépem (2antispyware + egy tûzfal) és ennyi ja meg a NORTON ANTIVÍRUS 2005 MAGYAR (igen teljesen magyar nyelvû változatát használom!!!!)<#bee1><#nyes><#eplus2><#awink> akit érdekel a a magyar változat az www.rtomo.atw.hu -s címen megtalálja a programok menüpont alatt!!!!

Üdvözlette: sYska - www.vizipipafan.hu

Punkerwork
érdekes nekem semmi nem jön át rajta.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

ha annyira hatékony lesz mint a vírusírtójuk, és annyira konfigurálhatóm, mint a tûzfaluk akkor egy kalap szamócát nem fog érni, nemhogy 80 dollárt...

gz8
Eddig még csak nyilvános béta. Mind1, az ie használatának beszüntetése óta érdekes módon semmi nem mászik fel a gépre, ergo kémprogi-eltávolítóra sincs szükség. A Symantec termékei meg egyre nagyobbak és egye erõforrás-igényesebbek lesznek. A System Works 2003 és a NAV2002 volt az, amit tõlük utoljára feltettem a gépre.

Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ

Punker
nekem még a sima NIS 2005 van, remélem meg lehet külön venni hozzá.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"