273
Fehér a Füst! Új a Pápa!
-
#273 LOL, ezt most olvastam.
Okos a kiscsaj :D -
#272 Valamennyire abban a könyvben is megjelenik, de én nem csak arra gondoltam. Több könyvben is ír erről, például a Hold Tragédiájában is, ha jól emlékszem. -
#271 emberek akart lenni -
#270 Gondolom az Alapítvány című könyvben megjelenőre gondoltál. Sajnos rossz példa, mert ott a vallás ötvöződik a tudománnyal.
Jó is lenne egy olyan világ, még ha az embrek ott is birkák. -
#269 Azt hiszem, ezt a pápa kérdést egy füst alatt elintézik... -
#268 Töröltek üzeneteket, de nem az első 90-et. -
#267 Olvassatok néhány Isaac Asimov könyvet. Érdkes felfogása van a vallásról, amivel mellesleg egyetértek.
Semmivel sem több a vallás, mint egy eszköz az aktuális társadalom vezetői kezében, amivel irányíthatóbbá, esetleg elégedettebbé tehetik a népet. Ez persze nem zárja ki azt, hogy a vallás jó is lehet.
Ez az én véleményem. -
#266 de sztem kiktörölték me én a 266 os üziut írom és a általnos eszmébe meg nem ez a szám van. -
#265 nem törölték ki, csak van egy ilyen bug, hogy néha nem tudsz visszalapozni (valami adott esemény okozza, csak azt pont nem tudom). -
#264 Sztem elég ha ezt megmutatod neki:
666, the number of the Beast -
#263 jha -
#262 Köszi, ez nem jutott hirtelen eszembe. :)
Legalább ideírhatták volna h. miért töröltek. -
#261 Val'szeg kitörölték a politizálás miatt. -
#260 De 200 hozzászólás/lap van nálam beállítva, mivel egész gyors a netem, de akkor sem jelenik meg az oldalválasztó kis rubrika ha lejjebb veszem. -
#259 Tánb mert a 3. oldalon vannak -
#258 Tán ezért me nem ő olvassa hanem egy csicskása! -
#257 miért ne olvasná el az emiljét? -
end666 #256 és el is olvassa mi? -
end666 #255 -
#254 állítólag már lehet írni az új pápának
nem tudja valaki a mail címét?
meg akarom tőle kérdezni, hogy tudja-e, hogy malachias jóslata szerint ő az utolsó előtti pápa
és hogy szerinte mit jelent az, hogy "olajfa dicsősége"?
ööö
és le tudná valaki fordítani ezt az egészet angolra? -
#253 élhet 100 éves koráig :) -
[Walaki]D`Lair #252 Nem lesz az új pápa se sokáig, 77 éves... -
#251 Miért nem látom az első 90 hozzászólást? -
Ronny #250 kár, hogy fingod sincs a régió helyzetéről,problémáiról... -
#249 torrente menje és csinálj egy másik ingyenes fórumon egy baloldalas Topicot vagy menj Oroszországba!neked való -
#248 Zárd már be! Nem látod, hogy senki sem szól hozzá a témához?
Ja és ne felejtsd el bezárni az sg kb 4/5 topicját, mert mindenhol másról is van szó, mint maga a topic-cím. A 2 büntetőpontot meg szépen leszedheted, mert nem sértettem meg senkit. Kultúráltan megvitattuk véleményeinket. Tudod mikor illett így cenzúrázni? Egy rendszerrel korábban. Mert te is Fideszes vagy és tiltod a szabad vélemény-nyilvánítást, azért ne felejts el Matrix-nak is adni 2 bpontot, mert ő is politizált (vagy vedd el tőlem is a 2-őt)! Mérjél egyenlően! -
Borg #247 A politizálást be kellene fejezni, különben bezárom a topikot. -
#245 elég lesz... -
#244 Én csak annyit akarok, hogy az egyházak ne politizáljanak (akkor is ezt mondanám, ha ezzel a jelenlegi kormánypártoknak kedvezne). Tartsanak misét, beszélgessenek az emberekkel, énekeljenek, tegyenek olyan dolgokat, ami templomba való. A politizálás a politikusok dolga, amelyet a parlamentben és a helyi önkormányzatokban végezhetnek.
Na mindegy, én úgy is el akarom hagyni az országot, mert itt nem érzem jól magam. Akik meg maradnak, öljék meg egymást. Jó magyar szokás szerint. -
#243 ott vagyok a "témában", de sajnos itt mindenki ember, a pap nem egyenlő a hívővel. szóval ne az egyházat esetleg Istent hibáztasd. mint minden munkahelyen, itt is van "aljanépe" -
#242 Ne csak jobboldali újságot olvass, rádiót halgass, jobboldali emberrel beszélj és egyből kiderül, hogy nem egyedi eset! Sőt! -
#241 Sajnos még egy részét sem láttam. Elmesélnéd miről szól? -
#240 Mindenki ismeri ezt a népdalt és ennek a szövgét. Ettől féltem, hogy smiley kirakása nélkül lesz egy pár agyatlan aki nem érti a viccet és be fogja írni, hogy az nem is úgy van! Gratulálok "Savanyú" Lala! -
Vlala #239 cuuurva viccesek vagytok... -
Vlala #238 az a páva, te nagyon hülye -
goblyn #237 Akit érdekel: link -
#236 egy esetből messzemenő következtetéseket levonni, Barátok köztön gyúrt agyra utal. -
#235 Ismeritek azt a népdalt, hogy
"Felszállott a pápa,
vármegye házára."
? -
#234 np.:D -
#222 dá
[TÁMOGAT]