475
  • Sysfox
    Jah, az enyémet még Gabber csinálta anno. Ha nem vagy VIP úgy nehéz jó logót csinálni, mert ugye csak kisebbet lehet...
  • RicsiPontaz
    Hát nem olyan jó mint a tiéd. De azért próbálkozok ;) Azért jobbat is össze lehetne hozni de túl kicsi neki a hely. :(
  • Sysfox
    Most nézem, neked is Rovers-es logód van!
  • Sysfox
    Reméljük!

Go Rovers!
  • RicsiPontaz
    Hát sztem ez egy nagyon nehéz szezon lesz. De attól függetlenül ott leszünk a középmezőnyben. A tavalyi bravúrt biztos h nem tudjuk megismételni, nem ám h felül múlni.

Lucas Neil szerintem is elviszi a 'Pool, nagy veszteség lesz. Az biztos. Remélem Hughes meglep minket valamivel a januári igazolási szezonban. Addig is hajrá Rovers ;)
  • Sysfox
    Most már győzni kell! El kellene kezdeni a 3 pontok gyűjtését, mert jó lenne megint odaérni a 6. helyre. De ez az év nehezebb lesz, mint a tavalyi.

Főleg, ha Lucas Neill-t elviszi a januárban a Liverpool... Majdnem biztos vagyok benne, hogy el fogja...
  • RicsiPontaz
    Remélem én is h majd belendülnek, de nem akartam semmit elkiabáni. Majd meglátjuk a City ellen mit tudunk alakítani ;)
  • Sysfox
    A csatárokról annyit, hogy Bellamy hiánya nagy veszteség, de a Nonda, McCartney és Roberts trióban látok potenciált. :D
  • Sysfox
    A rovers.atw nincs frissítve elég régóta, a roversfc.atw.hu oldalt próbáljuk egyre jobbra csinálni, remélem így is lesz.
  • Sysfox
    Üdv a topikban!

Szívesen látunk minden Rovers szurkolót!
  • RicsiPontaz
    jaj bocsi most vettem észre h van roversfc.atw.hu is!!! én a rovers.atw.hu -t néztem az meg el van hanyagolva. sorry h ennyi hozzászólást írtam :)
  • RicsiPontaz
    Egyébként ezzel a magyar rovers honlappal mi történt? Mert nekem úgy tünik mintha igen csak állna. Én szívesen segítenék. Azért elég tapasztalt vagyok honlap készítésben, no meg Blackburn fan :)
  • RicsiPontaz
    Hello

Örülök h rátaláltam erre a topicra. Régóta a Blackburnnek drukkolok. Remélem az idei szezonba felül múlják az elvárásaimat :) És egyébként amit Sysfox mond a csatár kérdésről, teljes mértékben igaza van. A Rovers nagy hibája h nincs elől egy jó csatár vagy inkább kettő. Bellamyra hárult eddig ez a feladat, nem tom nélküle mi lesz. Majd meglátjuk.
  • Sysfox
    Palermo? Sima ügy...Még nem érett össze a csapatod... :)
  • gabber_saviola
    jó ez a dönci idegenben, otthon meg simán nyertek. aztán már csak azon kell izgulnotok, hogy ne a Palermóval legyetek egycsoportban :DDDDDDDDDDDDDDDDDdd
  • Sysfox

UEFA Kupa
    Salzburg - Blackburn 2:2

A visszavágó szempontjából értékes 2:2-es döntetlent ért el a Rovers csütörtökön az UEFA kupában. Az angol gárda a győzelmet is megszerezhette volna, ugyanis a Salzburg csak a 92. percben szerezte az egyenlítő gólt.

A csapatok elég lassú iramban kezdtek, majd a 18. percben váratlan dolog zavarta meg a mérkőzést, ugyanis a kialudtak a Bull Arena reflektorai és 6 percen át állt a játék. Ez a kis közjáték a Salzburgnak tett jót, bár a 27. percben Friedel nagy bravúrral még védte Tiffert lövését, a 30. percben Zickler megszerezte a vezetést az osztrák csapatnak. Nem sokáig örülhettek a Salzburg hívei, ugyanis két perccel később egyenlített a Rovers, Savage jóvoltából. A gól sokkolta az osztrákokat, Savage gólja után McCarthy is betalált, vezetést szerezve a Roversnek.

A szünetben Trappatoni megpróbálta átszervezni csapatát és átváltott 4-4-2-es formációra. Ez a 92. percben hozta meg a gyümölcsét, akkor Janko révén sikerült egyenlítenie a Salzburgnak. De a Rovers ezzel a döntetlennel és a két idegenbeli rúgott góllal kedvező helyről várhatja a visszavágót.

ROVERS: Friedel, Emerton, Ooijer, Khizanishvili, Neill (c), Bentley, Tugay, Savage, Gamst, Gallagher (Peter 80.), McCarthy (Nonda 87.).
  • hunsport
    NEM!!!

A külföldi csapatok szurkolói oldalai INGYENESEK!

Egyetlen feltétele a használatnak, hogy igényes, aktuális, karbantartott oldal legyen.
  • Sysfox
    Fizetős... :(

De amúgy szép és jó!
  • hunsport
    Hello!

Szeretne valaki Rovers szurkolói oldalt szerkeszteni?
    Szerkezetileg ilyesmi lenne az oldal:

Juventus -> http://juventus.hunsport.hu
    Spurs -> http://spurs.hunsport.hu
    Real Madrid -> http://realmadrid.hunsport.hu
    Bayern -> http://fcbayern.hunsport.hu
    Próba FC -> http://probafc.hunsport.hu
  • Sysfox
    Jó eredmény ez! Csak azért a második gólért!

Red Bull Salzburg - Blackburn Rovers 2-2 (1-2)

gól: Zickler (30.), Janko (92.), illetve Savage (32.), McCarthy (39.)
  • Sysfox
    A rák tudta először, mi az a "leccgó"...De aztán megvilágosodtam... :)

Igen, de a "leccet" el is hagyhatod nyugodtan... ^^

GO Rovers!
  • gabber_saviola
    angoloknál leccgóznak ugye? ^^

szal LET'S GO ROVERS
  • Sysfox
    Ma este, 19:45:

Red Bull Salzburg - Blackburn Rovers
  • Sysfox
    Tabella 4 forduló után:

1 Man Utd 4 2 0 0 6 1 2 0 0 5 1 +9 12
    2 Portsmouth 4 2 0 0 4 0 1 1 0 4 0 +8 10
    3 Everton 4 2 0 0 5 1 1 1 0 3 1 +6 10
    4 Chelsea 4 2 0 0 5 1 1 0 1 3 2 +5 9
    5 Aston Villa 4 2 0 0 4 1 0 2 0 2 2 +3 8
    6 Bolton 4 2 0 0 3 0 0 1 1 1 3 +1 7
    7 Fulham 4 1 1 0 2 1 1 0 1 3 6 -2 7
    8 Reading 4 2 0 0 4 2 0 0 2 1 3 0 6
    9 West Ham 4 1 1 0 4 2 0 1 1 2 3 +1 5
    10 Liverpool 3 1 0 0 2 1 0 1 1 1 4 -2 4
    11 Man City 4 1 1 0 1 0 0 0 2 0 4 -3 4
    12 Middlesbrough 4 1 0 1 2 5 0 1 1 3 4 -4 4
    13 Wigan Athletic 3 1 0 0 1 0 0 0 2 1 3 -1 3
    14 Newcastle 3 1 0 1 3 3 0 0 1 0 2 -2 3
    15 Tottenham 4 1 0 1 2 2 0 0 2 0 3 -3 3
    16 Charlton 4 1 0 1 2 3 0 0 2 2 5 -4 3
    17 Arsenal 3 0 2 0 2 2 0 0 1 0 1 -1 2
    18 Sheffield Utd 4 0 2 0 1 1 0 0 2 0 3 -3 2
    19 Blackburn 4 0 1 1 1 3 0 1 1 0 3 -5 2
    20 Watford 4 0 1 1 2 3 0 0 2 1 3 -3 1

• Sysfox

Nem sikerült a győzelem a Sheffield otthonában sem

A 4. meccsen sem sikerült megszerezni a szezon első győzelmét, ugyanis a Sheffield United vendégeként csak egy gólnélküli döntetlenre futotta a Rovers erejéből, így 4 forduló után 2 ponttal az utolsó előtti helyen tanyázik a csapat. Bár Mark Hughes bizakodott a meccs előtt, hogy végre talán sikerül megszerezni a 3 pontot, de nem sikerült az ellenfél kapujába találni.
    A mérkőzés során megítélt három 11-es közül egyik sem ment be. A Sheffield United kettő büntetőt hagyott ki (D. Unsworth és R. Hulse hibázott), míg tőlünk Neill hibázta el. Ezenkívül a meccsen csak sárga lapokat osztott ki a bíró (R. Hulse, M. Tonge, ill. Z. Khizanishvili és R. Savage)

Sheffield United - Blackburn Rovers 0:0

ROVERS: Friedel, Emerton, Ooijer, Khizanishvili, Neill (c), Bentley, Tugay, Savage, Gamst, Jeffers, McCarthy (Nonda 72.)
    Cserék, akik nem léptek pályára: Mokoena, Gallagher, Brown (GK), Peter.
  • Sysfox
    :DDDDDDD

De mégiscsak a Rovers egyik legjobb játékosa...

Majd kicserélem, ha találok valami jobb képet.
  • McFrost
    meg ez az alkesz PEdersen:ASADAsdad
  • Sysfox
    Oké, majd kipróbálom... :D

A tele stadion nem volt olyan jó...
  • McFrost
    sztem: módosícsd a betűtípust olyanra mint a "arte et labore" szövegben van ,hagyd el a játékost és a tele stadiont rakd be , de amúgy jó ez is:)
  • Sysfox
    Közkívánatra kicsit újítottam a banneron...Remélem ez már jobban sikerült egy kicsit.

Bár a múltkorit is kb. 15 perces photoshop gyorstalpaló és 1 órás saját gyakorlás után sikerült összehozni. Értve ezalatt azt, hogy egy órája foglalkoztam egyáltalán a photoshoppal... Ahhoz képest nem rossz szerintem.
  • Sysfox
    Ki is próbálom hogy mit lehet kihozni belőle... :D
  • hunbasser
    ez nagyon jó kép,bannerhez a legjobb!
  • Sysfox
    Köszi, jók lesznek!
  • McFrost
    a megoldás
  • McFrost

akkor már ha üres
  • McFrost
    WP team
  • Sysfox
    NEKED megbocsájtom. Písz.
  • Sysfox
    Kerestem képeket a neten, de elég keveset találtam, ami jó minőségű is, és elég nagy is ahhoz, hogy rátegyem a képre. A legjobbat raktam pedig bele.
  • Sysfox
    Köszi! Próbálkoztam egyet, de lesz ez még jobb is. Van benne olyan, ami nekem sem tetszik, csak egyenlőre hiányos tudásom nem teszi lehetővé profibb banner készítését...

De ami késik, nem múlik...
  • báttyó02
    Gábor annyira de anyira jó vagy ^^