475
  • RicsiPontaz
    válaszoltam rá ;)
  • Sysfox
    Írtam privit...
  • RicsiPontaz
    Azért így elnézve elég durván bekezdett az Everton. Jól megy nekik a szekér.
    Ez a 12.-ik Rovers hely nem nagyon teccik, az egy számjegyü számokat jobban szeretem
  • Sysfox
    A Portsmouth meglepően jó!
  • RicsiPontaz
    Sysfox te nem szeretnéd egy kicsit kipofozni a topicod? Elég sívár így. Jó tudom h nem sokan nézik, de hát akkor is, majd lesz itt élet. Nah szóval a kipofozás alatt azt értem, h rakhatnál be ide a szövegdobozba háttérképet meg az egész topicnak háttérképet. Ha nem érted miről beszélek akkor nézd meg vagy a Chelsea vagy az Arsenal topicot, na azok szépen meg vannak csinálva.
  • Sysfox

A Premiership állása 5 forduló után

• RicsiPontaz
    Nem akarok beszólni de a tabellát és a mérkőzések menüpontot nem kellene frissíteni? Ja és a tabellára amit elgondoltam az nem túl jó ötlet de még gondolkodok rajta.
  • Sysfox
    Így azért jobb!
  • RicsiPontaz
    Akkor jó :D

@WartHogSon: jó ötlet :)
  • WartHogSon
    A honlapot megcsináltam reklámmentesre, aki atw-s reklám nélkül akarja nézni az oldalt, az ezt a linkre csatlakozzo: http://blackburnroversfc.try.hu/
  • Sysfox
    Én értem... :)
  • RicsiPontaz
    Az a baj mindkét játékossal h valahogy eltüntek a média látószöge elől. Remélem h ez nem a "tudásuk" romlásának a következménye és "felkarolják" a Blackburn-t.

Remélem h lehet érteni mit akarok kihozni. Mert így második olvasásra, nem vagyok benne biztos.
  • Sysfox
    Nondától várnék, hogy mutasson valamit. Franciaországban nagyon ment neki annak idején, az egyik legjobb csatár volt, de eléggé eltűnt az évek során.

Persze ez igaz Benni McCarthyra is, mekkora sztár volt annak idején, de elkallódott...
  • RicsiPontaz
    Majd meglátjuk h fog menni a játék a későbbiekben. A Boro ellen remélem tudjuk hozni a 3 pontot. Nagyon kellene.
  • Sysfox
    Szerintem reálisabb a 7.-10. helyek valamelyike. De majd meglátjuk szezon közben, de az eddigieknél jobban kell játszani.
  • RicsiPontaz
    Hát nem tudom h elérhető lesz-e
  • Sysfox
    Ez így van! Kellene egy 6. hely megint...
  • RicsiPontaz
    Nah most már csak néhány meccs választ el minket a bajnoki címtől. Nah viccet félre téve jó eredmény, biztató a későbbiekre nézve. Go Rovers!
  • Sysfox
    Végre! Végre!
  • RicsiPontaz
    4:2, a meccs eldőlt. Gólszerző: Gallagher
  • RicsiPontaz
    Megszereztük a vezetést! 3:2 gólszerző: McCarthy
  • Sysfox
    64. perc: Még mindig 2:2...
  • RicsiPontaz
    A döntetlen nem elég... ezt már hozni kell.
  • Sysfox
    Go Rovers! Nyerni kell!
  • McFrost
    HT Blackburn R. [2 - 2] Manchester C.
    18' [1 - 0] T. Sinclair (o.g.)
    39' [1 - 1] J. Barton
    44' [2 - 1] M.G. Pedersen
    45' [2 - 2] A. Ooijer (o.g.)
  • RicsiPontaz
    véletlen a City -nél nem írtam át a felállásban a "sub" szót cserére. Szóval ha vki nem értene angolul a sub szócska cserét jelent.
  • RicsiPontaz
    Mindjárt kezdődik a meccs. A várható felállás (forrás: hivatalos oldalról)

ROVERS: Friedel, Emerton, Ooijer, Khizanishvili, Neill (c), Bentley, Tugay, Savage, Gamst, Jeffers, McCarthy. Cserék: Nonda, Mokoena, Gallagher, Brown, Peter.

CITY: Weaver, Jordan, Barton, Dickov, Distin, Hamann, Dunne (c), Trabelsi, Sinclair, Corradi, Richards. Subs: Reyna, Ireland, Samaras, Beasley, Hart.

Paul Dickov kezdő lesz minden bizonnyal. ;)
  • Sysfox
    Jaja, most már világos!

Azért tettem be ide is linkként, hogy ismerjék meg minél többen... :)
  • RicsiPontaz
    Regisztrálni kell toplistákon meg ilyen statisztikai oldalakon. Mert így lehet látogatókat szerezni.
  • Sysfox
    Most küldtem nekik egy új bannert, talán jobb mint a régi. A régit is én csináltam, úgyhogy nem szidni...

"Lehetne csinálni az oldalnak banner-t aztán banner csere oldalak meg statisztikai oldalaknak neki esni." Ezt nem egészen értem...
  • RicsiPontaz
    Hát sztem azért van egy jó pár rovers "rajongó" Csak össze kéne őket gyüjteni Lehetne csinálni az oldalnak banner-t aztán banner csere oldalak meg statisztikai oldalaknak neki esni. Akkor valamennyire biztos fellendülne az oldal és ez a fórum is
  • Sysfox
    Elég kevés van szerintem. Eddig is majdnem magamnak irogattam ide.

De most legalább már van valaki, akit érdekel a csapat jobban... Most, hogy az atw Fórumos link is ide mutat, talán majd megélénkül kicsit az oldal.

Majd írok egy hírt oda maximum... :)
  • RicsiPontaz
    Köszi a linket. Különben már ismertem.

De mi ez a nagy csend? Nem igaz, hogy ilyen kevés Rovers fan van Magyarországon.
  • Sysfox
    Például talán itt is körülnézhetsz.
  • RicsiPontaz
    Már intézkedtem ez ügyben. De viszont van egy problémám: Nem tudtok egy oldalt ahol online meccs közvetítés van Blackburn meccsekről.
  • Sysfox
    Oké, megbeszéljük.

Bár nem én vagyok a full főnök. Csak egy admin. :)
  • Sysfox
    Én pl. nem láttam. Meg is nézem... :)
  • RicsiPontaz
    Nem tudom ki mennyire ismeri a YOUTUBE-ot. Annyi a lényege, hogy videókat lehet megosztani rajta.
    Nah szóval a lényegre térek:
    Aki nem látta a Salzburg - Blackburn meccset, annak itt vannak a gólok:
    Videó (nem a legjobb minőség de azért nézhető)
  • RicsiPontaz
    Igen regeltem és szeretnék segíteni benne. Szerintem hasznomat vennétek
  • Sysfox
    Látom regeltél az oldalunkra... :)