475
  • gabber_saviola
    bocsánatot kértem az Öszinte fajtámért, szal téma dobva ^^
  • McFrost
    az üres stadiont sosem értettem
  • Fyrex
    jóeza banner, tetszik, bár nem profi munka, de teccik!

grat foxi!!!
  • báttyó02
    jajj haggyadmámagad :DDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • Sysfox
    Oké...próbálkoztam...tényleg gáz?

Igazából azért is cseréltem le, mert Kuqi volt rajta, aki ugye már eligazolt...
  • gabber_saviola
    jaj bocsánat, jó lett Foxi :)
  • Sysfox
    Silány??? Én csináltam...

Megvan ne aggódj! Csak szerettem volna valami változatosságot is... :P
  • Sysfox
    Nem vagyok olyan híres ember...Még... :DDDDDDD

Szeretnék egy origi Rovers mezet, de gondolom drága... Én még sohasem láttam Rovers mezben egy embert sem... :(
  • gabber_saviola
    bazz Foxi mit csináltál a világbajnok banneremmel? minek raktad be ezt a silány minőségü bannert? :(
  • hunbasser
    pedig már örültem volna,h "jaj,láttam sysfoxot " :D
    pedig nem vmi bóvli kínai mez volt,hanem origi blackburn mez,azért ritkán látni embereket blackburn mezben...
  • Sysfox
    Sajnos nem, pedig szívesen ott lettem volna...

Több Rovers szurkoló van Magyarországon, mint hinnéd...
  • Sysfox
    Csak már nem fiatal.

Mark Hughes szerint a következő Sheffield United elleni meccsen be kell gyűjteni a három pontot...Most már kellene tényleg...
  • hunbasser
    sysfox,te véletlenül nem voltál az f1-es jótékonysági meccsen?:)
    láttam egy embert blackburn mezben,és azért olyan sok blackburn drukker nincs mo-n :)
  • McFrost
    sztem jó igazolás
  • Sysfox
    A Rovers fél évre szerződtette korábbi hátvédjét Stephane Henchozt, aki most ingyen igazolható volt. A védő 97-99 között szerepelt a Roversnél, majd a Liverpoolba igazolt, és azóta megfordult a Celticben és legutóbb a Wiganben.
  • Sysfox
    tékkkk
  • Sysfox
    Most olvastam én is...elég gáz.
  • McFrost
    Baráti vacsorázgatásnak indult, verekedéssel végződött Wayne Rooney és barátai kiruccanása egy manchesteri étterembe.

A Manchester United válogatott támadója menyasszonyával, Coleen McLoughlinnal, valamint másik három párral vacsorázott – akik közeli barátai Rooney-nak –, amikor a Blackburn védője, Michael Gray az asztalukhoz lépett.

Az egykoron a válogatottban is megfordult balhátvéd (1999-ben három alkalommal válogatták be, éppen a Magyarország elleni, budapesti 1-1-en debütált, de nem tudott megragadni a nemzeti tizenegyben) sértő megjegyzéseket tett Rooney menyasszonyára, valamint a társaság hölgytagjaira.

A csatár többször is felszólította a hívatlan látogatót, hogy távozzon, ám miután Gray ezt nem tette meg, kapott egy ütést. A blackburni védő csinos kis monoklival távozott az asztaltól.

A Manchester várhatóan nem bünteti meg Rooney-t, viszont a provokáló Gray-től beszámolót vár az esetről klubja.

A 32 éves balhátvéd 1992 óta számít profi játékosnak, több mint egy évtizeden keresztül viselte a Sunderland mezét, mind a másod-, mind az első osztályban, majd 2003 nyarán érkezett Blackburnbe, ahol első két szezonjában csak ritkán kapott szerepet, ám tavaly kulcsember volt, harminc bajnokin játszott.

nb1.hu
  • Sysfox
    Kicsit megújítottam a bannert...
  • Sysfox
    Várható volt, hogy a tavalyi 6. hely után ez lesz.

Az idei év nehéz lesz....
  • Sysfox
    Elment szerencsére. Lentebb már írtam, hogy nem nagyon szeretem. És nem is volt annyira gólerős.
  • 9csöves9
    tényleg elment Kuqi? :O
  • McFrost
    szét kapnak mindent ezek a hiénák:(
  • Sysfox
    A váltás okairól nem tudok, mindenesetre nem sajnálom.

Roberts és McCarthy jobb lesz, és most kölcsön vette a Rovers Nondát is. Végre egy minőségi játékos...

Viszont a Liverpool kivetette hálóját Lucas Neillre. Most nem sikerült leigazolniuk, de Benítez nyilatkozata szerint januárban újra megpróbálják...
  • McFrost
    Dickov kölcsönben volt nálatok...gondolom előnyösebb szerződést szeretett volna véglegeset és nem tudtak megegyezni
  • Sysfox

Carling Premiership
    3. forduló

Blackburn Rovers - Chelsea
    0:2 (0:0)

Gólszerzők: Lampard (49.), Drogba (80.)

Friedel - Emerton, Khizanishvili, Ooijer, Neill - Bentley, Savage, Reid, Pedersen (Gallagher 69) - McCarthy, Roberts.

• WartHogSon
    Hello!

Elindult egy magyar szurkolói oldal a csapatnak, amit eddig én és egy barátom csinálunk, akinek kedve van segíteni nekünk, szívesen várjuk.
    Vagy nem is segíteni, akkor legalább az oldal tagjává válni.
    A cím: http://www.roversfc.atw.hu

Ui: a honlap e107-es portálrendszert használ (0.7.5.-ös verziót)
  • Sysfox
    Áz...Meg kell oldani és kész.

Ráadásul a bajnokságban jön a Chelsea...
  • Sysfox
    Igen, mindkettő elment.

Bellamyért kár, szerintem a legjobb támadója volt a Roversnek, de a Liverpool azért mégiscsak a Liverpool.

Dickovot annyira nem szerettem, főleg úgy, májusban visszautasította a csapat új szerződésajánlatát, és újra a Manchester Citybe igazolt.
  • McFrost
    bazikemény
  • McFrost
    ugye Dickov és Bellamy is eligazolt...2 jó csatár...
  • Sysfox
    UEFA Kupa:

Salzburg - Blackburn
  • Sysfox
    Én is attól tartok, valahogy hiányolom a jó játékosok igazolását.
  • McFrost
    hát gondok lesznek sztem
  • Sysfox
    Hazai pályán meg kellett volna verni őket. Sőt, hazai pályán - ellenféltől függetlenül - a győzelemre kell törekedni.

2 meccs, 1 pont...
  • fsgh
    azért az Everton ellen nem olyan rossz az az x:)
  • Sysfox
    Gyenge a szezonkezdés...
  • Sysfox

Carling Premiership
    2. forduló

Blackburn Rovers - Everton
    1:1 (0:0)

Gólszerzők: McCarthy (49.) ill. Cahill (83.)

Brad Friedel - Michael Gray, Zurab Khizanishvili, Andy Todd - Morten Gamst Pedersen, Brett Emerton, David Bentley (Paul Gallagher 74.), Robbie Savage, Steven Reid - Jason Roberts (Francis Jeffers 80.), Benni McCarthy

• Sysfox
    De itt van!
  • McFrost
    57' Blackburn R. [1 - 0] Everton
    16' L. Osman
    28' M. Arteta
    39' M.G. Pedersen
    42' A. Todd
    49' D. Bentley
    50' [1 - 0] B. McCarthy
    Copyright © 1998-2006 LiveScore.com