475
-
#235 nm -
#234 Ja, jelenleg a tizedik helyen áll a csapat! Igaz, még nem teljes a forduló.
Bírom ezt a Nondát! -
WartHogSon #233 Ezaz! Reméljük most már ez a forma megmarad! Gratula Nonda-nak az első góljához! -
#232 jaj tényleg... bocsi csak közbe még a chelsea meccsit néztem aztán az miatt...még 1x köszi -
#231 Kijavítottam... :) -
#230 "Az első meccs egy 1:1 -es döntetlennel végződőtt. "
2:2 lett... :) -
#229 egyéb infók: magyar Blackburn Rovers Fc honlap -
#228 Újabb 3 pont Csak így tovább Rovers -
#227 Csak bírjuk is megtartani, mert hozni kéne a meccset. -
#226 Vezet a Rovers!!!! -
#225 Igen, jó lenne. A Boro nincs valami jó formában idén, a Roversnek pedg önbizalmat adhatna az idegenbeli győzelem... Go Rovers! -
#224 Ma lesz Boro-Rovers Ezt a meccset hozni kéne -
#223 Persze, nálam is.
Annak idején Shearer miatt szerettem meg a Roverst, aztán amikor átment a Newcastle-hoz szépen lassan nekik is szurkoltam. -
#222 Nekem is szimpatikus csapat a Newcastle. De azért a Rovers a befutó :) -
#221 Illetve most már sajnos Shearer nincs ott. -
#220 Tegnap néztem én is a Liverpool - Newcastle meccset, a Newcastle a másik angol csapat, akiket szeretek. Shearer miatt persze... -
#219 Én csinálnék, de jelenleg semmi tippem sincs. Holnap után middlesbrough meccsre nagyon kíváncsi leszek, mert egy haverom nagy middlesbrough fan. Jó lenne kárörvendezni egy kicsit -
#218 Csinálj életet...
Én benéztem ma is többször ide... -
#217 Mi ez a nagy csend? Lehetne nagyobb élet. -
#216 Valahogy éreztem én is. :D -
#215 Gondolom fel akar venni... -
#214 van msn címem, miért? -
#213 Legyen is, végre van élet a fórumon... -
#212 McEveleyt meg lehetne próbálni Gray helyén szerintem is... Nonda remélem megcsillogtatja a régi tudását... -
#211 ha így haladunk, hamar meglesz az újjabb 'ték'. Majd azt is írd be hajnalban. Aki korán kel, téket lel
RicsiPontaz, van msn címed? -
#210 ja, jól igazolt, talán Ooijer helyett jöhetett volna egy fiatalabb hátvéd. Vagy egy olcsóbb. Én egyébknét azt hittem, hogy a végén még jön valami nagyágyú, ugyanis nagyon spórolt Mr Hughes. Pl cserekapusnak nem kellett Richard Lee, mert érte fizetni kellett volna. Inkább hozta Brownt, ingyenesen. Midoért nem adott 4-5 milliót, inkább hozta Roberts-t 2,5ért. McCarthy is olcsó volt. Tulajdonképpen Bellamy és Kuqi eladásából (£6+2,5M) kijött az összes igazolás.
Télen szerintem végleg leigazolja Nondát, megpróbálja leiggazolni Dunnt, és hoz egy szélsőhátvédet.
Ha már korábban szóbakerült a fiatalítás, McEveleyt vagy Olssont fel lehetne hozni a tartalékból Gray helyére. Tavaly mondjuk nem volt annyira rossz szezonja Michaelnek (sokat segítette a támadásokat),de kiöregedett, és sok gólt kaptunk róla. Télen el kéne passzolni egy Championshipes csapatnak. Vagy csak simán elengedni. Ha jól tudom, az új szabályok értelmében akinek már csak fél év van hátra a szerződéséből, azt el lehet engedni ingyen. Tavaly is így engedtük el Matt Jansent (akit egyébként nagyon kedveltem, csak a motorosbalesete óta nem volt jó formában). -
#209 Hát 5kor én nem sokx kelek. Örülök h 7kor felbírok kelni :D -
#208 Most már minden világos. Ezt se tudtam még. -
#207 Kell is az önbizalom a csapatnak. Hát a rajt tényleg nem volt a legfényesebb, de lehet még rajta javítani. Nem tudom én bízakodok. Sztem Hughes jól igazolt, bízok a csapatban. Aztán majd elválik, hogy mi lesz. Hgy McCarthy-t ídézem: A footballban minden lehetséges. Szóval Go Rovers! -
#206 Ja, minden nap ötkor már fent vagyok... Koránkelő vagyok és mindenki megütközik rajta, de nekem ez a természetes. -
#205 Szerintem a csapatot az első négy közé várni irreális dolog. Ha McCarthy magyar lenne, akkor megmosolyognám (a magyarokra jellemző ez a kincstári optimizmus), de én kevés esélyt látok rá. Persze nagyon jó lenne!
Szerintem reális a 8-12. helyek valamelyike. -
#204 A ték a 100-szal osztható számú hozzászólás. Pl. most a 200. volt, de a 300. is ték, az 1400. is az lesz... :D -
#203 legalább önbizalom van. Ha reálisan nézzük a dolgokat, nagyon kevés esélyünk van az első négy hely valamelyikére. A rajtot eléggé elbäsztuk.
Egyébként az is lehet, hogy ő se gondolta komolyan ezt a dolgot, csak be akart vágódni a szurkolóknál meg a csapattársaknál. Tavaly a Birminghamnél is nyilatkoztak olyanokat, hogy UEFA kupába akarnak jutni... -
#202 mi az a ték? Hú de korán kelsz te. -
#201 Üdv a topikban!
Egyetértek veled én is, de ez a Sheringham-Sutton dolog szerintem is kamu... -
#200 ték -
#199 ja, ott van Gally vagy Derbyshire, őket simán lehetne játszatni.
Sutton nem rossz csatár, de ha játszani akar, akkor szerintem a Villához megy (O'Neill miatt).
-
#198 Azért kicsit meglepő h McCarthy az első négybe várja a csapatot, nem? -
#197 Sok dologban egyet értek avval amit leírtál. Személy szerint nekem Bellamy elmenése nem olyan nagy veszteség, nem nagyon bírtam, jó csatár de nem volt szimpatikus. McCarthy-t sokal jobbnak érzem ilyen tekintetbe, majd elválik. Nonda sztem be fog válni és lefogjuk igazolni. Hát az év végi helyezésről nem akarok tippelni, max ha már több meccs lement és többet láttam jáccani a csapatot. A Sutton - Sheringham ügyről meg annyit, ha rá is szánja magát Hughes h igazoljon, biztos h csak egyet fog közülők. Kettő ilyen öreg játékos már sok lenne, meg különben is inkább a "fiatalokat" jáccassa, sztem. -
#196 Sziasztok!
Kicsit visszaolvastam a topikban, leírnám a véleményemet a dolgokról:
Csatárok: szerintem itt rendben vagyunk. Bellamy nagy vesztheség, de érthető a távozása. Gyerekkora óta Liverpool szurkoló, nem utasíthatta el kedvenc csapatát. McCarthy szerintem jól fogja pótolni. Roberts jó target man, jobb, mint Shefki. Nonda is jó lesz. Ha meg ne, akkor meg visszaadjuk. Hughes jól igazolt.
Egyedül a Dickov - Jeffers cserét nem értem. Egyik se klasszis csatár, de előbbi végighajt minden meccset, utóbbi pedig öt éve semmit sem csinált.
Év végi helyezés: mocskosul nehéz lesz az első tízbe kerülni, nagyon sok csapat hajt az UEFA kupára. Idén nem lesz könnyű meccs a bajnokságban, mindenki ellen izzadni kellesz. Az első fordulókat látva akkor leszek elégedett, ha az első 12-ben leszünk, de emellett maradandót alkotunk valamelyik kupában.
Pletykálnak Sutton és Sheringham érkezéséről. Szerintem az ilyen híreket el se kell olvasni, kacsa mindkettő. Igy is sok öreg van, nem kéne még két járókeretes.
Nyáron (vagy télen) igazolni kéne egy Tugay utódot, és egy balhátvédet. Neillt szerintem nyugodtan el lehet adni. Kicsit nagy lett az arca a vb után, ha nem hosszabbít, akkor adjuk el télen.
na, több hülyeséggel nem károsítom a fórumot, majd benézek amilyen gyakran csak tudok.
Üdv.