475
-
#355 -
WartHogSon #354 ez nagyon rossz hír -
#353 Jah elfelejtettem mondani/írni h úgy nézz ki Roberts sérülése olyan komoly h kb 3-4 hónap múlva jöhet vissza -
#352 Nah jól van lépjünk rajta tovább. Messze még a szezon vége. Még minden lehetséges. Remélem a Basel ellen összeszedi magát a Rovers és bebízonyítja h helye van a PL-ben. Mert ha úgy fogunk jáccani mint a WHU ellen, akkor nagyon el fognak verni minket. -
#351 Nem is, és pont a westham ellen...aki ellen simán meg lehetne szerezni a három pontot. -
#350 Gyorsan térjenek vissza a sérültek mert ez így nagyon nem jó :( -
#349 Ez van.
Majd legközelebb jobban kell játszani, és akkor nem lesz ilyen, hogy az 500 akárhány perce gólképtelen, a nyugdíjas Sheringhamet a csapatba állító veszthem két gólt is rúg nekünk.... -
WartHogSon #348 Sajnos ettől lehetett tartani. A West ham rossz helyzetben volt, így nekik kötelező volt a 3 pontot megszerezni és sajnos a küzdésük meg is hozta eredményét. A 2-1-es tippem majdnem stimmel, csak hát sjanálatunkra fordítva. -
#347 És az a legszarabb, h a mutatott (vagy inkább a mi "mutatott" negatív teljesítményünk) teljesítményük miatt vezetnek, megérdemeltem. Remélem Hughes a szünetben gatyába rázza a csapatot, mert ez nagyon kevés lesz, ha hozni akarják a meccset. Lehet bejön az 1:1 -es tipped -
#346 Vezet a West Ham Sheringham fejesével... -
WartHogSon #345 Igen, de szerintem 2-1 lesz a javunkra, Benni lő egy gólt és Savage -
#344 Reméljük, Dávid szerint is nyerünk... -
#343 Sztem 0:2 lesz. -
#342 Igen, nyerni kellene. De szerintem 1:1 lesz. -
#341 Jah itt a szünet. Mindenki mással van elfoglalva.
Holnap meccs. Hozni kéne. Nem szabad hagyni h rajtunk hozzanak pontot a kalapácsosok ;) -
#340 Mindenki másfelé van... -
#339 Megint mi ez a nagy csend? -
#338 általában tavaszal vagy nyáron szokott lenni, Pesten. Ha összeszednénk egy csapatot, akkor megkérdezek valakit, hogy mikor lesz pontosan. -
#337 javítás: - mire :) -
#336 Azért mire nekem haza is kellene jutnom Kaposvárról meccs után, másnap iskola :) Meg különben sem élősködünk másokon :D
A fociról meg... hol lenne torna? Én nem szívesen útanék az ország másik végébe egy-két foci meccs kedvéért. Meg arról nem is beszélve,h olyan botlábú vagyok előbb rúgnék le vkit mint a labdát -
#335 az nso fórumnál van írva, hogy nyiregyházi vagyok, szerintem ott láttad.
Egyébként amennyire én tudom Pécs mellett és Kaposvár nincs messze egymástól ,szóval Sysfohoz mehetsz meccset nézni.
Szerintem egy szurkolói focira össze lehetne szedni vagy 9-10 embert, és hívhatunk pár "zsoldost" is. Ha jól tudom 5+1-es csapatokkal nyomulnak a kispályás szurkolói focikon. -
#334 Pedig közel jártam :) -
#333 Tévedsz... :)
Kaposvár. -
#332 Azt tudom h te nyíregyházi vagy vhol láttam a profilodban. Nem tom ezen majd ráérünk akkor gondolkodni ha már többen leszünk ;) :)
Jah és írtam egy cikket :) -
#331 Ha Pécs mellett laksz, akkor Sysfox nagy valószínűséggel közelebb lakik hozzád. Én az ország másik végén lakok, Nyiregyházán.
Amugy egyszer lehetne szervezni valami szurkolói találkozót, vagy szurkolói tornán el kéne indulni. -
#330 Pécs mellett ;) :) te? gondolom pest. -
#329 Hol is laksz? -
#328 Csak nekem nincs :( Nem baj majd elmeek hozzátok :DDD Ki lakik hozzám közelebb? :D -
#327 Nekem is van mindkettő... :D -
#326 Szombaton a forduló nyitómeccsét és az utóna következő 16 órakkor kezdődő meccset mindig a Sport1 adja, a többi után kezdődő meccset, illetve a vasárnapi 2 /vasárnapi és hétfői meccset a Sport2. Ez már egy jó ideje így van. Nekem szerencsére van S1 és S2 is. -
#325 Nem tom nekem eddig nem tünt fel még. Pedig már egy ideje nézek angol focit De mindig tanul az ember új dolgokat Nah mind1 majd lemeek egy kocsmába meccset nézni mert nekem nincs sport2 -
#324 a vasárnapi angol meccs(ek)et mindig a Sport2 adja...
-
#323 Sajnos a Sport2 fogja adni a WHU-B'burn meccset. Engem még az is meglepett h nem adja a Chelsea elleni kupa meccset. Most már kezd elegem lenni a sport1ből. Nem tom kiválogtja össze h mit adnak de néha nem is értem, h h lehet ilyeneket adni. Asszem peticíót kellene benyújtani a sport tvnek h ezetnúl csak blackburn meccseket adjon -
#322 Elég szomorú, és nem ez az első eset ugye... -
#321 Gyerek...ezt a meccset... kettő 11-est kihagyni :( áhhh -
#320 Vezet a Bolton... :((( -
#319 Rovers - Bolton 0:0
Gyerünk fiúk, húzzatok bele! -
#318 Engem is legjobban az angol foci érdekel ... de a BL-t és szeretem + vb +eb ... hajrá Franciaország :D -
#317 Egyébként gratula a csapatnak, szerintem szép eredményt értek el. Csak így tovább, ha megverik a Baselt, akkor már nagyon kedvező helyzetben lesznek. -
#316 Engem is legjobban az angol foci érdekel, de még a topligákkal is elvagyok. A magyar foci (?) nem érdekel egyáltalán.