Tojásokat találtak egy dinoszaurusz-kövületben
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez a hónap vicce v mi? Nehogy bevegyetek már mindent, inkább nézzetek kicsit utána, pl Biológia tankönyv..
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
http://www.szkepszis.hu/modules.php?name=News&file=article&sid=35
Bocsi, de ez így kevéske szerintem, ugyanis magyarázatot nemad, csak cáfolni próbálja a mostani magyarázatokat, de hogy mi volt helyette, arról egy szót sem szól.
Persze azért még olvasgatni fogom, mert érdekes és elgondolkodtató. Persze ha továbbra sem fogok ott semmi konkrétumot olvasni, csak olyat, hogy:
"Bizony, bizony, senki sem látott új fajt kifejlõdni, és - pedig ez volna a lényeg - laboratóriumi körülmények között sem. A fajok egymásba való átalakulása (transzformáció) mindaddig csak ötlet, amíg legalább laboratóriumi körülmények között nem sikerül az "anyafajtól" alapvetõ vonásaiban eltérõ új fajt létrehozni."
akkot nemfogom hiteles forrásnak tekínteni, mert
kb ennyi volt a magyarázat, és ez így csöppet LOL.
A hozzászólásom kb olyan tartalmú volt, mint amit írtam a Földi élet keletkezésérõl szóló topicba.
Szal nem értem... de lehet, hogy ott is törlik ???
Úgy látszik, az adminok nem szeretik a különvéleményeket..
A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce
visit: www.szkepszis.hu
Egyébként mit kéne észrevenni? Nem kötözködés, csak kiváncsi vagyok.
Meg a #11-re is válaszolhatnál, köszi.
Darwinnak igaza van sok mindenben, véletlen mutációk, természetes szelekció.. de az evolúció nem csak ebbõl áll. Pl egy olyan komplex szerv mint a szem nehezen fejlõdhetett ki apró véletlen mutációk sorozataként. A bioszféra egészét tekintve, a tényleges evolúció pedig túlmutat egy fajfejlõdésen. Több faj sõt tájegységek 1ütt formázzák 1mást érzékeny összhangban, de ez már meghatározás ill nézõpont kérdése h ki-ki mekkora léptékben gondolkodik. Ma már elfogadott a Föld életterének evolúciójáról is beszélni és néhányan már rádöbbentek arra h ezt a léptéket is figyelembe kell venni.
Btw: Nem vedd sértésnek egy részét sem a szövegnek...
„A világot akarjuk! Most rögtön!” Jim Morrison Béke veletek...
Hát én ezt már tényleg nem értem..
Világosítson már fel valaki !
Gondolom a kovetkezo az isiraptoroszauruszok, gimiraptoroszauruszok stb... 😊
Class is over.
(re #14)
¤¤¤¤o¤o,¸¸o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤O3>
Starcraft + Diablo III - esemve
Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ
Érdekes mondat, mégis miért nem rakott a halála elõtt? 😊
Gondolom azt akarja mondani, hogy "Ha nem halt volna meg, akkor tojásokat rakott volna.", de nem ez van írva.
najó, ez mondjuk tényleg csak kötözködés 😉
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Egyébként sztem nem olyan hihetetlen, mondjuk kicsit furcsa kimondani, hogy a dínók köztünk élnek 😊
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.
S miért ne lenne a kis testméret fejlödés? ha olyanok a körülmények hogy a kis testméretü állatok jobban érvényesülnek
persze sokan belekötnek Darwin elképzelésébe s persze mindabba amit Darwin-ig vezetünk vissza lehet hogy joggal... de azért illik is indokolni
Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.
a kicsi madarakká "fejlõdtek" a dinok???
Most akkor a testméret csökkenése a fejlõdés?
Az, hogy hasonlít a testi felépítésük, még nem jelenti azt, hogy belõlük "fejlõdött ki".
A fajok nem fejlõdnek ki egymásból, Darwin tévedett..