AS Roma
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!
azért, mert segít letörölni az izzadtságot Ramelow (asszem õ az) arcáról, még nem kell utálni
vanczák a romában?ejha!😊
ReaL MaDRid x siempre
Érdekes, ha igaz, az sem baj 😊
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Roma for Hungarian defender?
According to Italian newspapers, Italian team, AS Roma has made a contract with a defender of the Hungarian national team. As it was said on the press-conference of the Italian Club, the player is Vilmos Vanczak, the talented young defender of Ujpest FC Budapest. The Hungarian said that he is so happy of his new contract, and it will be a great chance for him. The price of Vanczak was about 2 million Euros - as it was written in the papers, and he will replace Mexes, who will play in Liverpool next year.
forrást ne kérdezzetek...nso fórumon találtam...többet én sem tudok...
FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!
Én az ilyesmikért nem szeretem Totti t!!
REAL MADRID
ReaL MaDRid x siempre
de így visszaolvasgatva inkább RealRoma fan :-O
REAL MADRID
amúgy hogy jön ide a reál, ez nem reális 😊
Mellesleg gabber összetenné mindhárom kezét, ha lenne egy ilyen braziljuk... 😄
a romaiak braziljáról beszél
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
ReaL MaDRid x siempre
amúgy Tottival mizu, mert nekem már nagyon hiányzik?
ReaL MaDRid x siempre
ReaL MaDRid x siempre

23' <0 - 1>0 - 1> R.F. Taddei
29' <0 - 2>0 - 2> A.F.A. Mancini (pen.)
30' <0 - 3>0 - 3> A.F.A. Mancini
41' A.F.A. Mancini (sárga lap)
50' <1 - 3>1 - 3> D.D. Michele
52' <2 - 3>2 - 3> S. Barone
53' G. Biava (sárga lap)
68' S. Barone (sárga lap)
79' ❤️ - 3>3 - 3> S. Barone
http://asroma.hunsport.hu FORZA ASR!!! Francesco Totti - Solo Una Maglia... PER SEMPRE
Do you know what \"nemesis\" means? A righteous infliction of retribution manifested by an appropriate agent. Personified in this case by an \'orrible cunt... me.
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Do you know what \"nemesis\" means? A righteous infliction of retribution manifested by an appropriate agent. Personified in this case by an \'orrible cunt... me.
Grat a csapatnak a gyõzelemért!!
http://asroma.hunsport.hu FORZA ASR!!! Francesco Totti - Solo Una Maglia... PER SEMPRE
30'<1 - 0>1 - 0>D. Tommasi