AS Roma

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

asfa
Boldog Szülinapot Szanics!

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress

gabber_saviola
😄DDDDDDdddddd

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

szanics
házigizda? de hisz ez én vagyok! <#gonosz1>

FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!

gabber_saviola
remélem minden Romafan boldog szülinapot kívánt már a HÁZIGAZDÁNAK <#vigyor3>

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Taranov
Régebben szó volt Torghelle leszerzõdtetésérõl is a Romához.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

takibalint
Hat ha a Roma nem akar jovore az elso 4-ben vegezni, akkor igazoljak le Vanczakot, de szerintem o is ugy jar, mint a magyarok tobbsege kulfoldon, majd jatszik a tartalekban.

jaja, egyetértek

szanics
eszerint létrejött, ezért mondom, hogy kamu

minden kamu, az a biztos, amikor létre is jön az igazolás 😄

szanics
kamu

9csöves9
ez a kép azthiszem akkor készült amikor Ramelow becsúszott Tottinak,õ ügyesen felugrott majd,ügyelt arra hogy úgy érkezzen hogy páros lábbal beletalpaljon Ramelow bordáiba😄

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

szanics
Már írtam nekik, hogy eszükbe ne jusson, mert a Vanczák egy fos. 😄DD

szanics
most nem értem, mi a gond ezzel
azért, mert segít letörölni az izzadtságot Ramelow (asszem õ az) arcáról, még nem kell utálni

hunbasser
tottit én sem nagyon szeretem,csinál alattomos dolgokat.a sor elég hosszú lenne...
vanczák a romában?ejha!😊

ReaL MaDRid x siempre

9csöves9
kamu😊

Taranov
Mexest Vanczák váltja? 😊
Érdekes, ha igaz, az sem baj 😊

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

bmffm856
hát fiúk...nem tudom mennyi igaz a dologból...de azért beteszem...<#wow2><#wow1>

Roma for Hungarian defender?

According to Italian newspapers, Italian team, AS Roma has made a contract with a defender of the Hungarian national team. As it was said on the press-conference of the Italian Club, the player is Vilmos Vanczak, the talented young defender of Ujpest FC Budapest. The Hungarian said that he is so happy of his new contract, and it will be a great chance for him. The price of Vanczak was about 2 million Euros - as it was written in the papers, and he will replace Mexes, who will play in Liverpool next year.

forrást ne kérdezzetek...nso fórumon találtam...többet én sem tudok...

FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!

takibalint
Ez a Baptista arvakent szuletett a Baptista szeretet szolgalatnal?? Azert lett Baptista a neve??? <#vigyor2><#vigyor5><#taps>

takibalint
Koszi

Taranov
Mit csinál? Csak megemelte a kezét 😊

Én az ilyesmikért nem szeretem Totti t!!

REAL MADRID

hunbasser
ya bocs,aszittem,h csitítani akarsz<#vigyor3>nem realroma fan,inkább csak a serie a-ból szimpatikus csapat.egyetemben a fiorentinával,de a palermo-t is csipázom.nameg totti10 barátom miatt is járok ide =)

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser kollega Real os hírében áll! 😄DDDDDDD

de így visszaolvasgatva inkább RealRoma fan :-O

REAL MADRID

szanics
milyen igaz 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

gabber_saviola
a Mester az Te vagy, én csak egy szaros moderátor 😛

szanics
az viszont abszolút reális, hogy ilyen poénok jönnek Tõled, mester 😄

gabber_saviola
igen Manciniról volt szó, azt hittem egyértelmü 😛
amúgy hogy jön ide a reál, ez nem reális 😊

szanics
Na ja, Manciniról van szó.
Mellesleg gabber összetenné mindhárom kezét, ha lenne egy ilyen braziljuk... 😄

9csöves9
rohadtul semmi köze ehhez a Realnak<#smile>

a romaiak braziljáról beszél

hunbasser
pista az Bab István,azaz babpista<#hehe> baptista bátyjót hívjuk pistának

ReaL MaDRid x siempre

gabber_saviola
az kiaza a pista? <#vigyor3>

amúgy Tottival mizu, mert nekem már nagyon hiányzik?

hunbasser
a mi brazilunk "belebotlokésgólesz" góljánál a mi brazilunknak le volt szorítva a keze,és nem volt szándékos,mert a labda ment a kéz felé,nem pedig fordítva =P amúgy meg hassal is elvihette volna,csak nem volt már rá ideje.egyébként pistának még volt 2 kapufája =P

ReaL MaDRid x siempre

gabber_saviola
jah igazad van, de azért a brazilotok 2. "belebotlokésgólesz" gólja sem volt egyszerü....nah meg Taddei "szépvagyokfeldobommagam" tizi sem volt kutya <#vigyor3>

hunbasser
azért a palermo 2.gólját igencsak bevédte curci,asszem az volt a fejesgól,ott zárni kellett volna a rövidet!

ReaL MaDRid x siempre

gabber_saviola
a 2. félidõben egy csodálatos játékkal

5' A. Aquilani (sárga lap)
23' <0 - 1> R.F. Taddei
29' <0 - 2> A.F.A. Mancini (pen.)
30' <0 - 3> A.F.A. Mancini
41' A.F.A. Mancini (sárga lap)
50' <1 - 3> D.D. Michele
52' <2 - 3> S. Barone
53' G. Biava (sárga lap)
68' S. Barone (sárga lap)
79' ❤️ - 3> S. Barone

takibalint
Nem lattam a meccset. Valaki letudja irni roviden, miert, es hogyan lett a 3:0-rol 3:3? Koszonom

MnAdI
Ezt nem hiszem!!!áááááááááá!!!

http://asroma.hunsport.hu FORZA ASR!!! Francesco Totti - Solo Una Maglia... PER SEMPRE

gabber_saviola
<#taps><#taps><#taps><#taps>

Chievo? hahaha<#mf2>

Do you know what \"nemesis\" means? A righteous infliction of retribution manifested by an appropriate agent. Personified in this case by an \'orrible cunt... me.

McFrost
mint te

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

katasztrófa

Do you know what \"nemesis\" means? A righteous infliction of retribution manifested by an appropriate agent. Personified in this case by an \'orrible cunt... me.

akkora a különbség, hogy 3-3 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

7 perc alatt 3 gól, lassan megmutatkozik a két csapat közötti különbség <#eplus2>

MnAdI
Nagyon jó már döntõbe vagyunk már csak az Inter van hátra!!
Grat a csapatnak a gyõzelemért!!

http://asroma.hunsport.hu FORZA ASR!!! Francesco Totti - Solo Una Maglia... PER SEMPRE

AS Roma <1 - 0> Palermo
30'<1 - 0>D. Tommasi

szanics
köszönjük, igyekeztünk

gabber_saviola
1-0

Taranov
Mennyi lett?

gabber_saviola
gratulálok