7165
-
#3355 Az Interé a Szuperkupa
Amint arra előzetesen számítani lehetett, az Internazionale hódította el idén is az Olasz Szuperkupát.
A mérkőzés azonban nem úgy alakult, ahogy azt a milánóiak elképzelték, mivel a Roma nem sokkal az első félidő vége előtt Mancini és Aquilani két góljával 3-0-s vezetést szerzett, ezen szépített szép fejesgóljával Vieira.
A második félidőben az Inter további két gólt ért el a csereként beállt Crespo és Vieira révén, ezzel kiharcolta a hosszabbítást.
A ráadásban az Inter egy szabadrúgásból elért Figo-góllal a győztes találatot is megszerezte, és így elhódította a Szuperkupát. -
#3354 nem baj....majd a BL-be... -
Monoton #3353 4-3 -
#3352 mi az allas?? -
#3351 :DDDD
Amúgy nem erre gondoltam, "csak" a pályán érkező segítségre a játékvezetőtől, amit évek óta megkap a három nagy. -
#3350 Ez az URL tutti jo?? Mert nekem sem a win media playerben sem a Pp streamben nem indul el. -
a zsírkereskedő #3349
#3347 bunda:D -
Monoton #3348 mert a progi kínai -
#3347 Semmi gond, most felkészülhetünk rá, hogy így akarnak majd minket kicsinálni a nagyok ellen a bajnokságban.
Értsd: semmi nem változik, az Internek, a Milannak, és (jövőre) a Juvénak mindent lehet (két kézzel ellökni Mancinit a tizenhatos vonalán büntetlenül, stb.), a többieknek meg kuss.
Ilyen egyszerű, így kell nyerni valahogy. -
#3346 idézőjelbe tettem -
#3345 Te ez a PP strwm program honnan van???? Feltelepitettem, de minden karakter olyan mintha japanul lenne, meg sok kedojelek vannak. Igy nem tudom mi hol van. Nektek is ilyen?? -
#3344 0-3 ról... 4-3-ra... hihetetlen -
a zsírkereskedő #3343 egy normális győzelmet nem tud a k*b*tt inter nyerni egyet se!
és h a scuddettot nyert csapat otthon játszik?:D na ne röhögtessenek! az inter nem bajnok és kész! -
#3342 most nem 15 perc szünet lett volna?itt meg wigan-reading fasza:@@@@ -
Monoton #3341 ohh az "újrealos" a régirealos ellen -
#3340 bazdmeg kiállitották chivut -
#3339 Chivu kiállítva jobb már nem is lehetne!! -
#3338 bazeg itt meg vmi szar angol meccset adnak:@@@@@@@@@@@@ -
#3337 Személyes vélemény: ha az Inter fele ennyi segítséget kap a játékvezetőktől a bajnokságban, akkor már most oda lehet adni nekik a scudettót. Egyszerűen gusztustalan, hogy az első félidő vége óta MINDEN kétes helyzetben a javukra ítél a játékvezető. -
#3336 Olasz Szuperkupa-döntő
Az Inter kiharcolta a hosszabbítást
Ami tavaly nem sikerült a bajnokságban, az most összejött az Internek a Szuperkupa döntőjében. A hazaiak háromgólos hátrányból felállva kiharcolták a hosszabbítást az AS Roma ellen.
A félidőben 3-1-es vendégvezetéssel fordultak a csapatok, majd az Inter ott folytatta a nyomásgyakorlást a második játékrészben, ahol az elsőben abbahagyta. Az egyik oldalon Figo, a másikon egy kontra után Taddei hibázott el egy-egy lehetőséget, majd Mancini mester beküldte Maicont Grosso helyett, és ez jó döntésnek bizonyult.
Nem sokkal később Crespo érkezett Adriano helyett, ez pedig már gólt is jelentett az Inter számára. Egy jó Stankovic-beadásra érkezett az argentin támadó, és a rövid sarokba csúsztatta a labdát (2-3).
Hatalmas nyomást gyakoroltak ekkor a hazaiak Roma kapujára, aminek a vége egyenlítés lett: egy keresztbe lőtt labdát közvetlen közelről Vieira lőtt a keresztléc segítségével Doni kapujába (3-3).
A rendes játékidő utolsó perceiben még egy hatalmas hazai lehetőség maradt ki, amikor Ibrahimovics 8 méterről a kapu mellé gurított.
www.channel4.com
-
#3335 -
Monoton #3334 hát gyerekek sajnálom hogy ez a majom színész miatt gólt kaptatok -
#3333 nah ilyen nincs!!! -
#3332 akkor töltheted is:) -
#3331 mert a "scudettot nyert" csapat pályáján játsszák -
#3330 Mindenben igazat adok :D!! -
a zsírkereskedő #3329 jah boccs:D ez szuperkupa:)
csak miért éppen a san siroban?
miért nem valami semleges pályán? na mindegy remélem megmutatjuk nekik -
#3328 Az nem az olasz kupa volt, amit szintén az Inter ellen buktunk el? -
#3327 köszi, de ppstreamem sincs :( -
a zsírkereskedő #3326 3-3 hosszabítás de tavaly még 2forulós volt..most miért nem az? -
#3325 3-3 hosszabbítás
http://pplive.uw.hu/qsivtv.html -
#3324 Nincs sajnos Rai Unom :( -
#3323 Mennyi? -
#3322 bazeg bírjuk ki -
a zsírkereskedő #3321 lentebb van link egy gólról és ott az összeset meg tudod nézni
amúgy azt nem értem miért zuhan össze a csapat?támadni tudunk de kibekkelni nem...meg kéne tanulni... tavaly is ebből volt sok problémánk -
#3320 Semmi gáz gebber mester! -
Monoton #3319 bakker mimeccccccs énmeg most kapcsolok hogy van RaiUno m :) -
#3318 bazz, kár volt elkiabálnom :(((((((((8
bocsánat mindenkitől -
#3317 ááááááááááájjjjjjjjjjjjjjjjjj -
mainevent #3316 Ezt nem hiszem el