AS Roma

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hunbasser
pedig direkt játékosok vásárlására kapják azt a 91 millát<#smile>

ReaL MaDRid x siempre

9csöves9
ez nem úgy megy hogy kapnak 91 millát aztán vásároljatok

vannak még pénzügyi gondok a Románál,max egy 10 millát költenek el

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

hunbasser
én azt hittem h egy csatárnak gólt kell lõnie,bocs.amúgy a ferkó is lõtt 15 gólt,úgy,h a fél szezont kihagyta.
én azt akartam ezzel mondani,h elérhetõ a roma számára ebbõl a listából 10 játékos akivel LEHET h jobban járnátok.ez csak VÉLEMÉNY volt...
egyébként a cassano is tud vmit azért nem?mégis csak 1 gólt lõtt,és hiába mondjátok,mert h nem játszott,és azért nem lõtt gólt,sztem azért nem játszott,mert nem lõtt gólt =) volt lehetõsége,mégis csak egy gólos.ilyen r.bravo meg cicinho is elõtte van.
na mind1,de a múltkor totti10 bemásolt egy hírt,amiben az volt,h a roma kap 91 millert egy szponzortól,vagy mi volt.abból már lehet venni két toni-t =)

ReaL MaDRid x siempre

9csöves9
"sztem jobban járnátok bármelyikkel mint Vuciniccel"

sztem te meg nemtudod mit tud Vucinic
attól még hogy nem lõtt sok gólt simán jobb pl a 20 gólos Suazonál is

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

hunbasser
A Serie A góllövõlistája: (24 játékos-ebbõl 2 roma játékos ,azonkívül kb 10 játékos van akit leigazolhatnátok.sztem jobban járnátok bármelyikkel mint Vuciniccel.amúgy Vucinic is 9 gólos,de õt már nem írták oda)
28 L. Toni
21 D. Trezeguet
20 D. Suazo
19 C. Lucarelli
19 A. Shevchenko
18 F. Tavano
17 A. Gilardino
15 F. Totti
13 Adriano
13 J. Cruz
13 T. Rocchi
13 A.D. Napoli
12 S. Pellisier
12 Kaka
12 A.F.A. Mancini
11 A.D. Piero
11 E. Bogdani
11 E. Chiesa
10 G. Pandev
10 F. Inzaghi
10 F.H. Simplicio
10 F. Flachi
9 C.d.O. Amauri
9 O. Martins

ReaL MaDRid x siempre

totti10
A Roma megpróbálhatja leigazolni Mirko Vucinicet, miután a Lecce kiesett az élvonalból.
A fiatal támadót régóta figyelemmel követi a Roma, azonban Vucinic az év elején eldöntötte, hogy csak a Leccére koncentrál. Azonban most, hogy a Lecce kiesett a Serie A-ból semmi akadálya annak, hogy a csatár eligazoljon annak ellenére, hogy 2009-ig szól a szerzõdése. A játékos jelenlegi értéke 10 millió euró körül van, azonban akár 9 millió euróért leigazolható lenne

hajrá,lilák!

ma volt az olasz elõzetesben, hogy lehet pályára lép a Chievo ellen, de rá lesz bízva, hogy hogy érzi magát

szanics
nem fog visszatérni szvsz, az elsõ meccsen biztosan nem
nem fogják kockáztatni, hogy a sintér materazzi vagy cordoba lerúgja fél évre

FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!

jbal
hát a Milan meccs nagy rangadó lesz.de hát nagy meccset is lehet nyerni

hunbasser
kérlek szépen,én egyiknem sem =) vagy mindkettõnek.egyszerûen ha választanom kellene a serie a-ból,akkor ezt a 2 csapatot tuti megjelölném.meg még 1-2-t...

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
Totti ígéri, az Inter ellen visszatér
A Roma csapatkapitánya az Inter elleni kupadöntõt célozta meg lehetséges idõpontotként a visszatérésre.
Totti tegnap lépett pályára elõször igazi mérkõzésen a Cisco Roma ellen.
"Nem tudom, hogy vasárnapra rendben leszek-e teljesen de azt gondolom, hogy az Inter elleni kupadöntõre már igen. Elsõ komoly meccsként jól ment a játék, a lábaim is jól bírták a terhelést. A lehetséges legjobb úton halad a felépülésem és a lábam érzékenysége a régi maradt. A folyamatos játékkal vissza fogom nyerni a kondíciómat. A mérkõzésen a csatár mögötti poszton játszottam és kipróbáltam minden mozdulatot, teszteltem ahogy csak tudtam a bokámat és az pedig jól reagált a megerõltetésre."-nyilatkozta Totti.

ReaL MaDRid x siempre

bmffm856
te most a Fiorentinának vagy a Romának drukkolsz? csak azért mert itt ezt írtad:

2006. ápr. 18.; Fiorentina topik; #1138
hajrá fiorentina,nagyon szimpi csapat nekem!

FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!

szanics
Chievo nem könnyû, otthon nagyon jók, de nincs mese: nyernünk kell. Remélem, feldobja a fiúkat, hogy Francesco tegnap már pályára lépett egy edzõmeccsen, így várhatóan visszatérhet a véghajrára, talán az utolsó körben a Milan ellen pályán lehet.
Ehhez valóban kell a palermói segítség és a gyõzelem a Chievo ellen. Ha ez nincs meg, akkor buktuk a 4. helyet.

hunbasser
amúgy meg palermoval játszik a fiorentina,és benne van a palermoban a gyõzelem,és ha gyõz a roma, is akkor ugyannannyi pontjuk lesz,tehát hajrá =D chievo ellen nehéz dolgotok lesz...

ReaL MaDRid x siempre

szanics
Na, kuss legyen! 😄DDD

hunbasser
de még a 3.-al sem nagyon... 4.-et akartam írni
és real fan vagyok és helyett én

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
Életkor: 14 alatt
és amúgy is,melyik csapatra mondtad,h bízol az 1. helyben?és real fan vagyok,arra mondtam,de hogy tee..az arsenalod még köszönõviszonyban sincs az 1.hellyel,de még a 3.-al sem nagyon...
bocs mindenkitõl az offért
na ON,végülis ez egy roma topic...

ReaL MaDRid x siempre

jbal
ja.a te humorérzéked<#idiota>

hunbasser
hoppá,akkor itt vmi nincsen rendben...

ReaL MaDRid x siempre

jbal
én az 1.-ben is

hunbasser
én a 2.ban is<#nyes>

ReaL MaDRid x siempre

jbal
ti még bíztok a 4.helyben.én igen😄

gabber_saviola
akkor hajrá, nagy pénzzel persze 😊

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

szanics
betandwinen amúgy: H 3.10, D 3.10, V 2.20

szanics
Itt is mondom, ja. Sima kettes.

gabber_saviola
itt is mondom 😊
egyesben a meccsetek, tessék megtenni!
020 Chievo-Roma labdarúgás 2.50/2.75/2.05 V 14:45 apr.30 Olasz A

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

takibalint
Ha a Milan tudott faragni a hatranyan, meg lehet 4. hely. Van meg hatra 1-2 meccs.

AS Roma 0 - 0 Sampdoria
Fiorentina 2 - 1 Empoli

szanics
Sajna nem...

totti10
itt már nem lessz meg a 4-edik hely....

hajrá,lilák!

szanics
Köszönöm mindenkinek a jókívánságokat! Igyekszem felnõni a feladathoz, amit e betöltött 24. év jelent. 😄
Forza ROMA!

mit offoltok már itt! mindjárt hívok egy modit 😄DDDDDDDDDD 😛

REAL MADRID

MnAdI
BOLDOG SZÜLINAPOT SZANICS!!!!!!

http://asroma.hunsport.hu FORZA ASR!!! Francesco Totti - Solo Una Maglia... PER SEMPRE

fsgh
Boldog Szülinapot Szanics😊

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

gabber_saviola
ami késik, nem múlik -.-

EmIn3m02
Gábor,én már nagyon szeretném ha azt látnám a privi üzeneteim között hogy: gabber_saviola 5büntetõpontot adott neked

😄DDDDDD

-- Intel Core i7 950 - Asus MARS 2DI/4GD3 - OCZ Platinum 3x2GB DDR3 - Dell 3008WFP 30\" --

asfa
:ccccccc
mikemény 😄DDDDDDDddd

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress

gabber_saviola
Ákos ne játszd túl a szereped, ez nem az a film 😛

EmIn3m02
csicska kötsög
:C

-- Intel Core i7 950 - Asus MARS 2DI/4GD3 - OCZ Platinum 3x2GB DDR3 - Dell 3008WFP 30\" --

asfa
am nemtudod te mennyire 😄DDDDDDDDDddddd
tudom tudom "moderátor sértegetése büntetéssel jár" :|||||||

gabber_saviola
lecsicskázod a moderátort? bátor ember 😄ddddddddd

😄DDDDDDDD

Do you know what \"nemesis\" means? A righteous infliction of retribution manifested by an appropriate agent. Personified in this case by an \'orrible cunt... me.

Boldog Szülinapot Szanics

REAL MADRID

asfa
az neked szolt papa 😄DD

Taranov
Boldog születésnapot, Szanics úr!

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

EmIn3m02
bsz szányics

EmIn3m02
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

gabber_saviola
nem, Szanics nem csicska 😛

asfa
jáj 😄DDDDDDDDDDDDddd
csicska 😄DDDDDDDDDDDDDDDdddddddddddd

gabber_saviola
magázd a mestert, szaros 😄DDDDD