7165
-
a zsírkereskedő #3395 a lényeg h igaza van:D
ibra egy színész...nem több -
faláb #3394 Én ilyet nem olvastam NS fórumban,pedig elég aktívan szoktam írogatni oda. -
#3393 Egy hozzaszolas az NS forumjabol:
"Nagyon jó meccs volt! Ez a Zlatan pont olyan, mint amilyen a Juvéban volt, nem csinál semmit, megkapja a lasztit a 16oson, aztán eldobja magát... Talán 1x majd meg tudom kedvelni. Forza Inter!!!" -
#3392 hát nem.így jó itt van Chivu ott meg Woodgate
nekünk csatár kell -
#3391 de azért örülnél,ha woodgate a romába szerződne,nem?
akkor meg kérünk cserébe egy chivut -
#3390 egyik se megy Madridba -
Monoton #3389 valóigaz!
Woodgate is kijelentette hogy Angliában lesz kölcsönben :(
Chivu helyett Mexes t is szívesen látnám :) (bár kicsit fegyelmezetlennek tartom) -
#3388 A tribalfootball szerint kész tény, hogy Capello kölcsönadja, mert nem kell neki (vsz. ezért is ült a padon), ő pedig otthon akar játszani és kb. 5 klub érdeklődik utána.
A Real meg örül, ha nem kell fizetni a pénzét.
Szóval ne aggódj, napok kérdése és elhúz.
(("Real Madrid centre back Jonathan Woodgate has confirmed he will play on loan in England this season in an attempt to get regular games and prove that he has overcome his long-standing injury problems."))
Teljes cikk, ha érdekel -
#3387 "Miután Woodgate hazaszerződött Angliába"
ez érdekes,2 órája még a real kispadján ült!!! -
#3386 Mai hírek
[i]Idő hiányában röviden[/b]
A Roma kölcsönvenné Vucinicot
Miután a játékos adásvételében megegyezni nem sikerült, a Roma most Mirko Vucinic kölcsönvételéről kezdett tárgyalásokat a Leccével.
A klub a fennmaradó átigazolási pénzt szívesebben fordítaná Espositóra és Semiolira, ezért Vucinicot egy évre szeretné kölcsönvenni, végleges megvásárlási opcióval.
Kuffour a Fulham és az Espanyol között válogathat
Három ajánlat érkezett a Roma védőjéért, Samuel Kuffourért, a legkomolyabban a Fulham és az Espanyol érdeklődik.
A ghánai játékost e két együttesen kívül a Mönchengladbach is szívesen látná soraiban, ám a védő a hírek szerint nem akar visszatérni Németországba.
A Realnak megint Chivura fáj a foga
Miután Woodgate hazaszerződött Angliába, Helguera pedig kikerült az első csapat keretéből, Fabio Capello ismét szeretné megszerezni az AS Roma román védőjét, Christian Chivut.
A védőt régóta figyelemmel követi már Fabio Capello, és most ismét eljött az idő, amikor a madridiak megpróbálhatják megszerezni a hátvédet.
Az átigazolásra nagy esély lehetne, mivel a Romának szüksége van pénzre a további kiszemeltek megszerzéséhez, ugyanakkor a Farkasoknál kevés a védő, ez pedig csökkenti a tranzakció valószínűségét.
www.tribalfootball.com -
#3385 A foci ilyen, ha jól láttam, gratuláltam is a győzelemhez.
Ettől viszont még tény marad, hogy a bíró a meccsen Veletek volt, kajálta Ibra minden szaros műesését.
Spalletti még életében nem kritizálta a játékvezetőket, elmondta már többször, hogy csapatának meg kell próbálnia az adott körülmények között nyernie. Nem véletlenül említette viszont ezután a meccs után külön a rögzített helyzeteket, amiket sorra fújt meg a bíró kamu faultok után ezen a meccsen.
De nem baj, 3-3 idegenben az Inter ellen jó eredmény, a fizikai állapotunk pedig a hátralévő hetekben javulni fog, úgyhogy nem aggódom.
Az biztos, hogy számolni kell velünk annak ellenére, hogy sokat nem erősödtünk - Pizarro ugye még nem is játszott -, úgyhogy minden rendben lesz. -
Csesza #3384 igen! az első 43.percben lefocizott minket a Roma ez nem is vitatom
utálom Ibra-t nem is akarom védeni de egyedül te fogod a bíró ténykedésére a vereséget, még az edzőtök egy szóval sem említette ezt...
az Spalletti(?) eltaktikázta megát rendesen és a játékosok nem bírták az iramot :)
jah meg a színészkedésről annyit hogy akkor te Totti játékát nem is figyelted mi?
csak neki az volt a szerencsétlensége hogy a bíro közel volt hozzá és nem ette meg a magasrepüléseit
most te próbálod fogni a bíróra hogy ha így történt volna ha úgy történt volna, nah és ha nincs az a potyagól az elején nektek akkor mivan? HA!!!
ilyen a foci -
Csesza #3383 ezzel teljesen eggyet is értek és örülök hogy pártolod Recoba-t :D -
a zsírkereskedő #3382 ibra egy darab szar ebben azért megegyezhetünk...
bek*vul és azért van ott ahol van - semmi sportemberhez hasonló nincs benne szerintem -
Monoton #3381 ott volt és sajnos tette amihez ért :)
feldobta magát és színészkedett :P -
a zsírkereskedő #3380 nem is beszélve h ibrahimovic mit keresett a pályán... olyan béna volt h hihetetlen! mit keres ott?
crespo sokkal jobb!neki kéne játszani recobával nem adriano ibrahimovic...(fúj mindkettőt utálom!) alvaro és hernan sokkal jobbak és akkor még talán interpártibb is lennék picit...csak picit! -
#3379 Mondjuk a "lefociztuk" szerintem kicsit erős.
Egyrészt ha az lefocizás, akkor az első 43 percben Titeket focizott le a Roma, hazai pályán...
Másrészt Saccani sporttárs zabálta Ibrahimovics kamu dobálózásait, amikből kábé 10 szabadrúgást kaptatok a tizenhatos környékén. Ez pedig döntő volt a mérkőzésen. -
Csesza #3378 összképe alapján?
43.percig játszottak jobban mint mi (amikor is Vieira gólt fejelt)
onnantól kezdve és a második félidőben + a hosszabbításban (jobban)lefociztuk őket, ez még barátok között is fölény :P -
#3377 meccs összképe alapján Ők , szerintem :) -
Csesza #3376 5 -
Csesza #3375 akkor ki érdemelte volna meg? -
#3374 Spalletti a csapat állóképességét kritizálja
Az Inter jobb fizikai állóképessége eredményezte azt, hogy a Roma nyert helyzetből elvesztette az Szuperkupa-döntőt - értékelt a meccset követő sajtótájékoztatón Luciano Spalletti, az AS Roma trénere.
"Taktikai és mentális szempontból tökéletesen felkészültünk a mérkőzésre, ahogy azt az első félidő meg is mutatta, de fizikálisan az Inter jobbnak bizonyult nálunk, ezért tudott végül mégis felülkerekedni" - mondta a tréner, akinek csapata már 3-0-s előnyben is volt az első félidőben, ám az Inter innen egyenlített, majd hosszabbítás után 4-3-ra megnyerte a mérkőzést. - "A meccs kulcsa számomra a rögzített helyzetekben rejlik, amitől tartottam is a meccs előtt, és félelmeim sajnos beigazolódtak. Az Interben sok-sok jól megtermett labdarúgó szerepel, míg mi inkább a technikás futballt, a földön való játékot szeretjük, ennek azonban a rogzített helyzetek hárításánál nem sok hasznát vesszük."
Nem ez volt az első alkalom, hogy a Roma nem tudta megtartani hatalmas előnyét. Tavaly a Palermo ellen 3-0-s vezetésről 3-3 lett a mérkőzés vége, majd a Chievo ellen 3-1-es előnyről 4-4-re végzett a Spalletti-csapat. A mostani mérkőzésen ráadásul Christian Chivu fegyelmezetlenség miatt kapott piros lapot, mindez pedig azt jelzi, hogy a Rómánál rendet kell tenni a fejekben.
"Nagyon sajnálom a srácokat, a mutatott játék alapján többet érdemeltünk volna. Hullámzó volt ugyan a mérkőzés, melyen a döntetlen lett volna a reális eredmény, de sajnos tegnap valakinek nyerni kellett. Az biztos, hogy a jövőben nem engedhetjük meg magunknak, hogy ehhez hasonló módon feltámasszuk az ellenfelet, magabiztosabbá kell tenni a játékunkat."
A mérkőzés egyik legjobb római játékosa a két gólt szerző Alberto Aquilani volt. "Szívesen elcserélném mindkét gólomat a trófeára, de erre sajnos nincs lehetőség. Az Inter nem érdemelt volna győzelmet, de sajnos a második bekapott gól béklyót kötött a lábainkra, ez volt a meccs fordulópontja" - szomorkodott a meccs után a duplázó középpályás.
www.channel4.com -
#3373 jó8
és sorry mindenkitől -
Monoton #3372 jo8 -
#3371 Jo ccakat. En meg nezem az angol bajnoki osszefoglalot. -
#3370 Jó éjt minden szurkolótársamnak!
[szin=red]FORZA ROMA!!! -
#3369 Mondjak valamit?? A Roma topik azota feljott a 6. helyre -
#3368 jó azért h ez még nem a bajnokság volt.addig még van idő.és egy csatárt lehet igazolni -
#3367 Jbal te 1 igazi idomtalan gyerek vagy ez tényleg hiányzott!!! -
#3366 Szanicsnak teljes mértékben igaza van!!!
FORZA ROMA!!!!!!!!!!!! -
#3365 ezt be kellet rakni..... -
#3364 Azért ennyire nem látom szomorúnak a helyzetet.
Az olasz bajnokság ugye szeptember 10-én rajtol majd, tehát a játékosok most a regenerációs időszakban vannak, amikor a terheléstől fáradt izmok frissítése a cél, így nem csoda, hogy a kezdőemberek - mindkét oldalon 1-2 kivétellel - elkészültek erejükkel.
Sajnos nálunk nem volt a padon egy Crespo, akinek beállásával egyértelműen lendületet kapott az Inter, és elnézve a csereként beállt labdarúgóinkat egyre erősebben megérik bennem a gondolat, hogy bővíteni, mélyíteni kellene még minőségi játékosokkal ezt a keretet.
De ami biztos, hogy én többet kaptam a csapattól, mint amit vártam, az edzőmeccsek góltalansága után nem gondoltam volna, hogy az Internek idegenben 3-at rúgunk.
Ha a bajnokságban vendégként 3-3-at játszunk velük, azt mondjuk, ez egy jó eredmény. Kezeljük ezt így.
Persze, az eredmény alakulása miatt én is csalódott vagyok, de egyrészt a hazai győzelemben nagyon benne volt a bíró, másrészt még van időnk igazolásokra, harmadrészt az eredmény nem rossz, negyedrészt pedig a játék az első félidőben nagyon biztató volt.
Ráadásul az Inter kerete annyira bő, hogy világsztárokat kell a padra ültetni, úgyhogy nem lesz problémamentes a szezon nekik sem.
FORZA ROMA, erre a mai teljesítményre szvsz lehet alapozni, úgyhogy - miután kiírtam magamból a dühömet - én büszke vagyok a fiúkra, akik megérdemelték volna a győzelmet! -
#3363 Legnépszerűbb témák
1. Point of Existence
2. '80 as évek zenéi
3. Ismerd fel a képről a repülőt
4. SilkRoad Online
5. Battlefield 2
6. Ismerd fel a képről a játékot
7. AS Roma
8. World of Warcraft
9. Photoshop Munkák
10. F1CHL - Retro -
#3362 Nem ám de bajnoki címeket semm!!
De abl kárpótól és nagyon jó lenne ott 1 nagy sikert elérni!!! -
Monoton #3361 részvétem -
#3360 fél óra se kell neki... -
#3359 Ez igaz, de akkor is. -
#3358 a magyar válogatottnak fél óra után vége -
#3357 sajnálom nagyon :(
nem érdemeltétek meg -
#3356 De ez akkor is szegyen, vagy inkab baj, 3:0- rol es 3:1-es elonyrol kikapni, bakker. Me nem lehet kicsit koncentralni?? Mintha a magyar valogatott lenne, amelyik 50 perc utan k.o.