AS Roma

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MnAdI
Nem igaz hogy most se sikerült de azért amit De Rossi és Mancini mûvelt azt öröm volt nézni!!!2-1 lehetett volna ha Alvarez berugja de hát nem majd a visszavágon!!!

http://asroma.hunsport.hu FORZA ASR!!! Francesco Totti - Solo Una Maglia... PER SEMPRE

AS Roma <1 - 1> Inter Milan
8' <0 - 1> J.R. Cruz
55' <1 - 1> A.F.A. Mancini

gabber_saviola

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

romai mancini mekkora színész hogy csodálkozott mikor nmfujt a biro egybõl felpattant 😄😄:AS😄FA😄Fdsdas

^^

Taranov
Na majd Vanczák megmondja, hogy kell csinálni 😊

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

gabber_saviola
1-1, a Roma támad az Inter pedig védekezik

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

1:1

Taranov
na? eredmény?

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

😛

gabber_saviola
nah hess vissza az inter topikba -.-

úgy is miénk lesz a kupa <#vigyor1>

gabber_saviola
1-1 nahvégre

hamár a Roma ütött ki minket, akkor nyerjen is

0:1 ;-]

Atesz89
Hallottátok,hogy Semioli a Roma-ba akar jönni?Mit szóltok hozzá?

R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!

szanics
Na vagyok!
Az ámokfutást, a személyeskedõ üzeneteket töröltem.
Légyszi ne itt húzzátok egymást, akkor már inkább az olasz foci-topikban 😄DD
Azt az üzenetet, hogy mi kaptuk a legtöbb tizenegyest idén, meghagytam, mert igaz... ;-)

FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!

Shep
A gólokat nem lehet valahol megnézni?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

hunbasser
úristen,szanics,hol vagy?<#wow3>

ReaL MaDRid x siempre

MnAdI
Nem tudnátok abbahagyni ez a AS Roma Fórum ha nem vennétek észre!Ez nem az ki Szól be a másiknak jobban fórum!!
Mi ide As Roma dolgokat olvasni járunk és nem a ti hülyeségeiteket!!
<#lama>

http://asroma.hunsport.hu FORZA ASR!!! Francesco Totti - Solo Una Maglia... PER SEMPRE

bmffm856
hagyd McFrost...tipikus divatgusztáv...csak azokkal nem lehet szótérteni...habzó szájjal pofáznak...ilyenek a divatgusztik...felesleges idõt pocsékolni rájukk...

FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!

takibalint
Nem lehetett volna az a 3 golos elonyt megtartani? Mi az istent csinaltak a palyan?

ki milyen szemszögbõl nézi

hunbasser
nem!helyesbítek,több mint a valami! 😄

ReaL MaDRid x siempre

MnAdI
Az igaz hogy kikapott a Fiorentina de csak 1pontal csökkent a hátrányunk és az semmi!!

de az a baj, hogy még így is ott az elõny, de már kevesebb

de viszont a Fiorentina kikapott: Palermo 1 - 0 Fiorentina

Chievo <4 - 4> AS Roma
4' <0 - 1> D.D. Rossi
6' A.F.A. Mancini (sárga lap)
8' <1 - 1> C.d.O. Amauri
14' <1 - 2> D.D. Rossi
23' A.F.A. Mancini (büntetõt hibázott)
25' <1 - 3> R.F. Taddei
36' <2 - 3> C.d.O. Amauri
45' O. Dacourt (sárga lap)
49' ❤️ - 3> S. Luciano
61' <4 - 3> S. Pellisier (pen.)
62' <4 - 4> O. Dacourt
64' C. Chivu (sárga lap)
71' F. Semioli (sárga lap)

MnAdI
ááá ez má tényleg hihettlen!!!<#mf3><#boxer><#violent><#gun>

McFrost
kussoljá bugyliebi

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

gabber_saviola
Szanics hallod, inkább nem mondok semmit -.-

gabber_saviola
nah 1 gólt jõjjetek már az istenit

5w0rdf15h
hát ez hihetetlen h minden fordulóba kap egy bütetõt a chievo, verjétek már el õket waze

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

jAsOn VoOrHeEs
4-4 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Nem semmi összecsapás.

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

4-3 ez kééész

gabber_saviola
huzzatok már bele, mert repül 2 szelvényem

3-3 😄D

2-3 jókismeccs

gabber_saviola
2-3 😞

szanics
má 1-3, Taddei 😄

gabber_saviola
<#taps>

szanics
má 1-2 😄

má 1-1

gabber_saviola
1-1 :@@@@@@@@@@@

gabber_saviola
4' Gol! Chievo 0, Roma 1. Daniele de Rossi (Roma) un tiro di destro dalla destra dell’area piccola palla indirizzata nell’angolino in basso a sinistra. Assist di Leandro Cufre.

okés alakul a 2 Romás szelvényem

gabber_saviola
nah nyerjetek mert 2 brutálszelvényemen már csak a ti gyõzelmetek hiányzik

takibalint
MAr csak azert is kellene a 4. hely, mert ha jol tudom, az BL selejtezot er. a BL selejtezobol pedig ellehet jutni a csoportig, ami szinten bevetelt jelent.

hunbasser
kb mennyire nyílhat ki az a pénztárca?😊

ReaL MaDRid x siempre

szanics
Igen, ez a pénz a tv-s jogokból jön be, de valóban nem költhetünk belõle túl sokat igazolásokra.
Talán most egy kicsit kinyílik a pénztárca, mert a vezetõk látnak fantáziát ebben a csapatban, de ehhez nagyon kellene a 4. hely.

hunbasser
nyertél<#vigyor0>

ReaL MaDRid x siempre

9csöves9
Szanicstól idézek,gondolom jobban ottvan a ROma ügyeiben mint te<#smile>

"Na várjunk, azért ez a 91 millió font a következõ két évben jön, és csak egy részét tudjuk igazolásra költeni, a többibõl a játékosokat is fizetni kell, stb."

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...