AS Roma

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MnAdI
Nem igaz hogy most se sikerült de azért amit De Rossi és Mancini mûvelt azt öröm volt nézni!!!2-1 lehetett volna ha Alvarez berugja de hát nem majd a visszavágon!!!

http://asroma.hunsport.hu FORZA ASR!!! Francesco Totti - Solo Una Maglia... PER SEMPRE

AS Roma Inter Milan
8' J.R. Cruz
55' A.F.A. Mancini

gabber_saviola

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

romai mancini mekkora színész hogy csodálkozott mikor nmfujt a biro egybõl felpattant 😄😄:AS😄FA😄Fdsdas

^^

Taranov
Na majd Vanczák megmondja, hogy kell csinálni 😊

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

gabber_saviola
1-1, a Roma támad az Inter pedig védekezik

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

1:1

Taranov
na? eredmény?

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

😛

gabber_saviola
nah hess vissza az inter topikba -.-

úgy is miénk lesz a kupa <#vigyor1>

gabber_saviola
1-1 nahvégre

hamár a Roma ütött ki minket, akkor nyerjen is

0:1 ;-]

Atesz89
Hallottátok,hogy Semioli a Roma-ba akar jönni?Mit szóltok hozzá?

R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!

szanics
Na vagyok!
Az ámokfutást, a személyeskedõ üzeneteket töröltem.
Légyszi ne itt húzzátok egymást, akkor már inkább az olasz foci-topikban 😄DD
Azt az üzenetet, hogy mi kaptuk a legtöbb tizenegyest idén, meghagytam, mert igaz... ;-)

FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!

Shep
A gólokat nem lehet valahol megnézni?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

hunbasser
úristen,szanics,hol vagy?<#wow3>

ReaL MaDRid x siempre

MnAdI
Nem tudnátok abbahagyni ez a AS Roma Fórum ha nem vennétek észre!Ez nem az ki Szól be a másiknak jobban fórum!!
Mi ide As Roma dolgokat olvasni járunk és nem a ti hülyeségeiteket!!
<#lama>

http://asroma.hunsport.hu FORZA ASR!!! Francesco Totti - Solo Una Maglia... PER SEMPRE

bmffm856
hagyd McFrost...tipikus divatgusztáv...csak azokkal nem lehet szótérteni...habzó szájjal pofáznak...ilyenek a divatgusztik...felesleges idõt pocsékolni rájukk...

FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!

takibalint
Nem lehetett volna az a 3 golos elonyt megtartani? Mi az istent csinaltak a palyan?

ki milyen szemszögbõl nézi

hunbasser
nem!helyesbítek,több mint a valami! 😄

ReaL MaDRid x siempre

MnAdI
Az igaz hogy kikapott a Fiorentina de csak 1pontal csökkent a hátrányunk és az semmi!!

de az a baj, hogy még így is ott az elõny, de már kevesebb

de viszont a Fiorentina kikapott: Palermo 1 - 0 Fiorentina

Chievo AS Roma
4' D.D. Rossi
6' A.F.A. Mancini (sárga lap)
8' C.d.O. Amauri
14' D.D. Rossi
23' A.F.A. Mancini (büntetõt hibázott)
25' R.F. Taddei
36' C.d.O. Amauri
45' O. Dacourt (sárga lap)
49' ❤️ - 3> S. Luciano
61' S. Pellisier (pen.)
62' O. Dacourt
64' C. Chivu (sárga lap)
71' F. Semioli (sárga lap)

MnAdI
ááá ez má tényleg hihettlen!!!<#mf3><#boxer><#violent><#gun>

McFrost
kussoljá bugyliebi

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

gabber_saviola
Szanics hallod, inkább nem mondok semmit -.-

gabber_saviola
nah 1 gólt jõjjetek már az istenit

5w0rdf15h
hát ez hihetetlen h minden fordulóba kap egy bütetõt a chievo, verjétek már el õket waze

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

jAsOn VoOrHeEs
4-4 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Nem semmi összecsapás.

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

4-3 ez kééész

gabber_saviola
huzzatok már bele, mert repül 2 szelvényem

3-3 😄D

2-3 jókismeccs

gabber_saviola
2-3 😞

szanics
má 1-3, Taddei 😄

gabber_saviola
<#taps>

szanics
má 1-2 😄

má 1-1

gabber_saviola
1-1 :@@@@@@@@@@@

gabber_saviola
4' Gol! Chievo 0, Roma 1. Daniele de Rossi (Roma) un tiro di destro dalla destra dell’area piccola palla indirizzata nell’angolino in basso a sinistra. Assist di Leandro Cufre.

okés alakul a 2 Romás szelvényem

gabber_saviola
nah nyerjetek mert 2 brutálszelvényemen már csak a ti gyõzelmetek hiányzik

takibalint
MAr csak azert is kellene a 4. hely, mert ha jol tudom, az BL selejtezot er. a BL selejtezobol pedig ellehet jutni a csoportig, ami szinten bevetelt jelent.

hunbasser
kb mennyire nyílhat ki az a pénztárca?😊

ReaL MaDRid x siempre

szanics
Igen, ez a pénz a tv-s jogokból jön be, de valóban nem költhetünk belõle túl sokat igazolásokra.
Talán most egy kicsit kinyílik a pénztárca, mert a vezetõk látnak fantáziát ebben a csapatban, de ehhez nagyon kellene a 4. hely.

hunbasser
nyertél<#vigyor0>

ReaL MaDRid x siempre

9csöves9
Szanicstól idézek,gondolom jobban ottvan a ROma ügyeiben mint te<#smile>

"Na várjunk, azért ez a 91 millió font a következõ két évben jön, és csak egy részét tudjuk igazolásra költeni, a többibõl a játékosokat is fizetni kell, stb."

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...