7165
  • szanics
    A Real felajánlotta Ronaldót a Romának!

Elgondolkodtató ajánlat érkezett a minap az AS Romához. A csatárínségben szenvedő olasz klubnál bejelentkezett a Real Madrid, mely Mexesért vagy Chivuért cserébe Ronaldót adná.

A Placar nevű brazil médiaügynökség szerint a királyi gárda egy az egyben cserélné el a brazilt az említett két védő valamelyikéért, a Roma így kihasználhatja azt, hogy Fabio Capello, a Real mestere ragaszkodik védelme további megerősítéséhez.
    A kérdés csupán az, hogy az AS Roma képes-e állni Ronaldo horribilis fizetését, melyet a jelenlegi keretből csak Tottiéhoz lehetne hasonlítani.

www.tribalfootball.com
  • LasCar16
    lehet h. 1 esetleg 2 év múlva "váltás"
  • Monoton
    azt gondolom hogy minek menne el?
  • LasCar16
    ezt:
    Roberto de Assis , aki Ronaldinho testvére és ügynöke is egyben a következőket mondta a Corriere dello Sportnak : "Ronaldinho Milánba igazolása lehetséges , és nagyobb fogás lenne mint amekkora volt Ronaldo a Real Madridnak . Silvio Berlusconi le szeretné őt igazolni , úgyhogy az egész csak idő kérdése ."
  • Monoton
    ezen most ne vitatkozzunk

mennyiért vinnétek?
  • Taranov
    Hát a Milanba talán nem megy, azért az nem jobb a Barcánál. Mit gondoltok erről?
  • LasCar16
    tiszteld a másik csapatot, ne bilanozzá b+:)...Milan Cicinhoért fog bejelentkezni
  • Monoton
    nem

őt a bilan ill a cselszkáj vinné
  • Taranov
    Mondjuk szerintem Spalletti mindenkit vinne, csak a vezetőség nem így gondolkodik. A sztárcsatárokból, Tyimoscsukból sem lett semmi.
  • Taranov
    Nem Ronaldinhora gondolsz? :)
  • Monoton
    én meg azt olvastam hogy tőlünk Ronaldo t vinnétek :)
  • Atesz89
    Szólt hogy ne adjam ki,ezt csak én tudhatom :DDDD
  • totti10
    add meg a számát
  • totti10
    LÁÁÁL
  • Atesz89
    O.K.
    Mindjárt felhívom és elbeszélgetek vele :DDDDDDD
  • totti10
    Spalletitől kérdezd....
  • Atesz89
    De miért kell nekünk széksőhátvéd?
    Jobb oldara ott van Panucci és Casetti bal oldalon Cufre és Chivu is tud ott játszani...
  • totti10
    Az olasz AS Roma csapatához távozhat a Tottenham játékosa, Li Jung-Pjo.

A mindkét szélsőhátvéd helyén bevethető dél-koreai futballista áráról már megállapodott a két csapat, már csak a játékossal kell megegyezniük az olaszoknak.

A PSV Eindhoventől Londonba érkezett ázsiai futballista ebben a szezonban eredeti, balhátvéd posztjáról kiszorult, Martin Jol csak a jobb oldalon veszi számításba, helyette a kameruni Benoit Assou-Ekotto élvezi a bizalmat.

A 29 éves Li eddig 88 alkalommal játszott a dél-koreai válogatottban.
  • Atesz89
    Az nso-n azt írják hogy a Tottenhames Lee Young Pyo-t akarja megvanni a Roma...
    Hát ez elég érdekes lenne ha szélső hátvédet igazolnánk
  • Taranov
    Na de azelőtt meg bayernes volt :)
    Nekem közömbös egyébként.
  • a zsírkereskedő
    magyar foci nincs de ez nem csak az én véleményem..:D
    kuffour ... nos ő meg a nagymamáját hívja fel h hova igazoljon és elfogadja-e az új szerződést...+ronda+nem tud focizni nagyjából ennyi, meg unszimpi úgy ahogy van
    bár most h romás megenyhültem...nem bosszankodok ha csak padra ül:)
  • Taranov
    A magyar focival és Kuffourral mi a gond? :)
    A Bayernben, az Ibrahimovic-kérdésben és a Rómában egyetértünk :)
  • a zsírkereskedő
    most megnyugodhat mindenki mert nem vagyok áruló:D
    valamilyen oknál fogva nálam ez így alakult ki...
  • gabber_saviola
    köszönöm szépen a válaszod
  • a zsírkereskedő
    azt monodm mi nem vagyok:D
    inter...magyar foci...balkáni foci...annyira a brazilok se hoznak lázba...
    de én többször kijelentettem h mindenkit birok csak van egy két focista akit kifejezetten utálok pl ibrahimovic...kuffour(sajna a romában van még)
    a kedvencem az angol foci ott mindekit szeretek...
    és persze vannak országonként kiemelt csapatok anglia-chelsea-ev'ton-n'castle-mu
    olaszo-asroma-juve
    spanyolo-atletico madrid
    németeknél meg hsv és bayern...
    kielégít?:D
  • gabber_saviola
    bocs, Te milyen drukker vagy, mert mindenhol látlak? :P
    /poén/
  • a zsírkereskedő
  • a zsírkereskedő
  • Taranov
    Még a Bayernnel is. Ezek azért gazdagabb csapatok a Rómánál.
  • jbal
    vki egy videot nem tud vhol a Milan-Roma uccsó bajnokiról?
    sport2-es lenne a legjobb de ez ugye teljesen lehetetlen
  • a zsírkereskedő
    chelsea-mu akivel hírbehozták...
  • jbal
    Tevez?nem lenne rossz de nem hiszem h jön
  • szanics
    Erősítene a Roma

A Roma az utolsó néhány napban fontos átigazolásokra készül, mivel a Szuerpkupa-döntő bebizonyította, hogy erősítésekre van szükség ahhoz, hogy képes legyen felvenni a versenyt az Interrel.

A 3-0-s vezetésről 4-3-ra elveszített mérkőzés megmutatta, hogy bár a Roma kezdőcsapata képes legyőzni a legnagyobb vetélytársat, a cserepadon azonban minőségi különbség mutatkozik a milánói csapat javára.
    A Roma remekül játszott az első félidőben, különösen Alberto Aquilani remekelt, de a második játékrészben a fővárosiak fizikálisan nem tudták felvenni a versenyt az Interrel, mint arra utólag Luciano Spalletti is rámutatott.
    Az átigazolási időszakból viszont összesen 4 nap van hátra, így időpocsékolásra tovább nincs lehetőség. Spalletti a hírek szerint Espositót, Amaurit és Vucinicot látná legszívesebben a csapatban.
    Esposito ügye komplikáltnak tűnik. Bár 10 nappal ezelőtt a két klub közel állt a megegyezéshez, végül a Cagliari elnöke úgy döntött, a Roma által felajánlott összegért nem hajlandó megválni szélsőjétől.
    Hétfő reggeli hírek szerint a Roma 2 millió fontot ígért Mirko Vucinicért a Leccének, aki korábban már többször jelezte, hogy a következő szezonban nem óhajt a Serie B-ben játszani. A szerb támadó végül kölcsönben érkezhet a Farkasokhoz, ám a Torino is szívesen látná soraiban.
    A szerb csatár olcsóbb, mint a Chievo játékosa, Amauri, akire korábban a Palermo és számos olasz csapat is hajtott, illetve hajt még most is.
    A brazil Estadao.com oldal híre alapján a Roma kész ajánlatot tenni az argentin válogatott Carlos Tevezért. A 22 éves támadó jelenleg a Corinthians játékosa, de miután egy 2-0-s vereséget követően saját szurkolói inzultálták, jelezte, hogy nem kíván tovább a brazil bajnoknál maradni.
    Adrian Ruoco, a játékos menedzsere már Olaszországban tartózkodik, és a héten találkozik a Roma, valamint a játékos iránt szintén érdeklődő Milan vezetőivel.
    Tevez 2005-ben 10 millió fontért igazolt a Corinthianshez, és az elmúlt három évben egyaránt a legjobb dél-amerikai labdarúgónak választották. A fiatal támadó olimpiai bajnoknak mondhatja magát 2004-ből, és szerepelt az idei labdarúgó-világbajnokságon is.

www.channel4.com

• szanics
    Én kíváncsi vagyok, úgyhogy lökjed!
  • totti10
    persze hogy érdekel! tedd csak be
  • takibalint
    Van par regi-uj Roma mezem. Erdekel valakit, mert akkor berakok par fotot. Nem mindegyiknek tudom az evjaratata, orulnek, ha valaki megtudna mondani.
  • takibalint
    Na jo, nem forumban, hanem az egyik cikk hozzaszolasban, de NS-rol van. Ha gondolod bemasolom a linket ide.
  • Csesza
    és ezt hol cáfoltam?

mindig is utáltam ibra-t és ezután is utálni fogom annak ellenére hogy az internél van
  • Taranov
    Csoda, hogy a magyar válogatott elleni szereplése óta van, aki akár kis mértékben is tolerálja az ürgét.
    Én nem sajnálnám, ha soha többé nem hallanék róla valamilyen oknál fogva.
  • faláb
    Azért megvannak a képességei is,ezt ne tagadd,de egy kicsit lehetne szerényebb is,túl nagyképű.