AS Roma

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jbal
az miért van h nekem egyik stream se jön be soha?<#boxer>

jbal
nekem 1-em meg 2-m sincs😞

takibalint
Az hogy lehet, hogy Sport 2-d nincs? Az nem egyutt jon a Sport 1-el??

Ott is megtudod az eredményt, mert írják közben, csak nem látod a meccset

Taranov
Na, és sport2-m pont nincs 😞
Akkor marad a Juve meccs 😊

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Sport2 15:00 Labdarúgás. Milan-Roma, olasz bajnokság, 38. forduló (élõ)

Taranov
Izgalmas lesz.
Mikor rendezik meg?

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

szanics
Na, holnap jön a végsõ ütközet...
Már nagyon készülök rá! 😄DD

FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!

hunbasser
hát igen,minden út rómába vezet...<#hehe>

ReaL MaDRid x siempre

A skót Rangers FC dán szélsõje, Peter Lövenkrands az AS Romába tart.

(FOCIVILÁG)

Az RC Strasbourg fiatal középpályása, Ricardo Faty az AS Romába tart.

(FOCIVILÁG)

gabber_saviola
sajnálom, hogy nem sikrült neketek

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

szanics
Sajnálom, de az Inter megérdemelte, sokkal jobbak voltak.
Itt a javítási lehetõség a Milan ellen, az utolsó nagy meccsen! Remélem, a fiúk összeszedik magukat, a Chievo segít és akkor...

MnAdI
hát nem!!
de hogy indén se sikerüljön!
azért Nonda szépitett!<#szomoru1><#szomoru1>

http://asroma.hunsport.hu FORZA ASR!!! Francesco Totti - Solo Una Maglia... PER SEMPRE

bmffm856
de béel helyet szerezni sem...😛😛

FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!

gabber_saviola
3-0

ezzel a játékkal nem lehet Coppa Italiát nyerni

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

szanics
JÖN AZ ISTENI FRANCESCO!!!

szanics
Chivu helyére Kuffour érkezik.

gabber_saviola
próféta szóljon belõled

szanics
meglesz az egyenlítés, hosszabbításban lõ egyet Totti, aztán 3-2 és kész :-O

McFrost
remélem nem a buzInter nyer😛

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

gabber_saviola
szeretném, ha a Roma nyerne....avanti Roma

muszály 😄 Olaszországba csak így lehet nyerni valamit 😛PPP

talán jövõre fiuk

<#eplus2>

gabber_saviola
csere

gabber_saviola
😄DDDDDDDDDddddd

Taranov
Na és Tottival mi a helyzet?

Taranov
Úgy hallottam, hogy Messinát megvette az Inter 😄

gabber_saviola
Probable line-ups:

Inter: Julio Cesar; J Zanetti, Materazzi, Samuel, Favalli; Figo, Pizarro, Cambiasso, Stankovic; Adriano, Cruz

Roma: Doni; Panucci, Bovo, Chivu, Cufre; De Rossi, Dacourt; Tommasi, Rosi, Mancini; Okaka

Ref: Messina

Taranov
A gólarány már mindegy. A Fiorentinának ki kell kapnia a Chievotól, nekünk pedig nyernünk kell.
Nincs nagy sansz.

Fiorentina <5 - 2> Reggina

Sajnos nem változott a helyzet, csak a gólarányban javult a Fiorentina<#rinya>

AS Roma <1 - 0> Treviso
35' M. Borriello (sárga lap)
36' <1 - 0> D. Tommasi
52' E. Filippini (sárga lap)
55' A. Filippini (sárga lap)

Francia lapértesülés szerint Olivier Dacourt, az AS Roma francia labdarúgója az idény végén az Internazionale együtteséhez igazol. A L'Equipe címû francia sportnapilap szerint a válogatott középpályás, aki négy éve szerepel a római csapatban, nem kívánta meghosszabbítani a szerzõdését, és a távozás mellett döntött. A futballistát a Juventus is szerette volna leigazolni, ám a játékos a milánói gárdát részesítette elõnyben.

Forrás: (FOCIVILÁG) / (MTI)

Drukkolunk nekik, hátha sikerül megcisnálni!

hunbasser
tehát +3 pont mind2 csapatnak,és ennyi is marad.
nem hiszem,h a roma megverné a milant,de azt sem hiszem,h a fiorentina megveri a chievot idegenben,bár arra szvsz több az esély,mint a milan-roma vendégre.
na de mind1,bármi elõfordulhat,majd meglátjuk!

ReaL MaDRid x siempre

37. forduló (május 7., vasárnap, 15 ó):
Roma - Treviso
Fiorentina - Reggina

38. forduló (május 14., vasárnap, 15 ó):
Milan - Roma
Chievo - Fiorentina

Taranov
Akkor nem reménytelen a helyzet, de az utolsó hetekben biztos a Fiorentina sem volt lacafacázni.

nem, 2-vel

Taranov
És 1 ponttal vezet a Fiorentina, ugye?

Gólarányok:
Roma: +28
Fiorentina: +20

Taranov
A Fiorentina kivel fog még játszani?
Kinek jobb a gólaránya?

szanics
Bizony, visszavágó jövõ csütörtökön.
A 4. hely meg nagyon nehéz. Trevisót simán lecsapjuk, de az utolsó fordulóban Milánóba megyünk, ami nagyon nehéz lesz, fõleg azért, mert a jelek szerint a Milan számára a bajnoki cím lesz a tét az utolsó fordulóban.

MnAdI
május 11.-én van a visszavágó!
háát a 4.hely még kérdés!

http://asroma.hunsport.hu FORZA ASR!!! Francesco Totti - Solo Una Maglia... PER SEMPRE

Taranov
Mikor jön a visszavágó?
Mik az esélyek a Serie A 4. helyére?

MnAdI
<#vigyor>

hunbasser
haggyad má,elfogult😊

ReaL MaDRid x siempre

gabber_saviola
erkilenc Te melyik meccset nézted? -.-
tuti nem azt amit mindenki más 😊

meg 1:3 is ^^

MnAdI
az igaz

gabber_saviola
simán lehetett volna 3-1 is