7165
-
#3475 mér végülis rendes mez és fekete mezünk is volt már.lehet h vmi rejtett mez:D
takibalint grat én még csak 1.mezt akarom beszerezni -
#3474 Mekkora lehet ott a max meret? -
#3473 azé rendesen kavarnak:)
menedzsere: Milannal, Romaval targyalt:)
Arsenal, Chelsea, Real Madrid, de Tevez legszívesebben a Manchester Utd-be igazolna=????:) majd kiderül -
#3472 Ilyen feketet narancssarga csikkal en sem lattam, de amiket en beraktam, azok mind az enyemek. Csak a kepminoseg miatt raktam be az elado fotojat, mert a enyemek rosszabbak. Amugy ez a felete saarga csikkal lehet, hogy valami azsiaia, mert lattam kekben is hasonlot, es azok Hong Kongbol szarmaznak, Sztem jo minosegu utanzat. -
#3471 ne sg-re rakd.pl. iaro.srv.hu-ra -
#3470 Na erre bármit mond Szanics, nem fogok belekötni :-)
Ekkoriban még nem is ismertem a Rómát szerintem. -
#3469 na azért én Chivut nem adnám Ronaldoért.főleg h itt van Vucinic
eddig Vucinicért "sírtatok" akkor most mi van?nem halunk bele ha nem jön Dagi:D -
#3468 Na ezt adjatok ossze. Bocsi a kepminosegert, de a rohadt sg 20 kb-nal tobett nem enged feltolteni
-
#3467 Ez csak 2005/2006-os lehet, ha létezik egyáltalán ilyen. -
#3466 ezen is végigmegy a csík -
#3465 Nekem tetszik, ez a 2003/2004-es szériából a 3/4-es ujjú. -
#3464 Ez viszont nagyon érdekes, sosem láttam még ilyet.
-
#3463 Errol velemeny?
-
#3462 Ez Nemetorszagbol valo. Amugy Ebayen vettem. Ha van ebayed megadom a nevet akitol vettem. -
#3461 Fentebb van olyan, ami neked is van. Sztem -
#3460 Ez a 2005/2006-os UEFA-kupa mez, a Tromso ellen játszottunk ilyenben, ha jól emlékszem. Nekem nagyon tetszik. Hol lehet ilyeneket megvenni? -
#3459 Ezt multkor vettem. hazai
Idegenbeli
-
#3458 Én is szívesen látnám nálunk Ronaldot, bár nem szeretem, de nem véletlenül van hírneve.
Érdemesebb Chivut adni érte, mint Mexest? -
#3457 Nekem az eddigiek közül ez a fekete tetszik legjobban. -
#3456 Ne haragudj, hogy megcáfollak, de szerintem 2003/2004-es.
A 2004/2005-ös lehet az, ami pl. nekem van, ahol a nyakától az aljáig végigmegy oldalt a csík (az enyémen, a narancssárgán piros-fekete).
A 2005/2006-os ami pedig most volt vastag narancssárga vagy fekete csíkkal. -
#3455 Ilyet kilatot mar? 3. szamu mez. Evszamban nem vagyok biztos
-
#3454 Igen, bajnokok ligaja mez. -
#3453 igen, csak ez erősíti bennem a feltevést, hogy Tevez és Ronaldo is halál kamu
Bár Ronaldo talán kevésbé, őt egy az egyben én tuti elcserélném Chivura, pár milkáért meg hoznék egy k. magas, jól fejelő belső védőt a helyére, oszt jó napot.
Úgyis többet sérült, mint amennyit egészséges... -
#3452 Cufre lehet h megy a Monacoba -
Monoton #3451 Azért nemgyenge ellenfeletek van Tevez megszerzésében
Tevez többszö kijelentette hogy a premie síp be igazolna szívesen -
#3450 jessz Vucinic.most mi a baj azzal h hírbe hozták Ronaldo-t meg Tevez-t.akkor is jó h jön Vucinic -
#3449 Ez 2004/2005 asszem. -
#3448 Es itt van ugyanez csak a Bajnokok ligaja kiadas. Szerintetek is?
jobb minosegben
-
#3447 Es a sarga? Az ugyanez. Szerinted melyik evadbol van? -
#3446 Ugyanaz polo jobb minosegu fotoval
-
#3445 Pontosan ilyenem van :D -
#3444 minden esetre érdekesen alakul az átigazolási időszak vége
eddig vért izzadtunk, hogy megszerezzük Vucinicot, majd mikor megnyílik az út Tevez és talán Ronaldo átigazolása felé, akkor megszerezzük Vucinicot... Fura.
gabber, forrást tudsz adni? -
#3443 Gabber ez azt jelenti hogy Vucinic jön Romába igaz?Egyenlőre kölcsönbe vagy meg is vették?
Az előző hsz-mre meg annyit akkor inkább Tevez mint Ronaldo.... -
#3442 Itt van ugyanennek a hazai valtozata. A narancs az a 3. szamu mez.
-
#3441 Ha védők jönnek akkor elég valószínűnek tűnik hogy Ronaldo-féle üzletet nyélbeütik...
Ennek nem tudom hogy örüljek-e vagy nem elveszítünk egy jó védőt és szerzünk egy kétarcú csatárt hát nem tudom -
#3440 Tevez egyre közelebb a Romához
Brazíliából származó sajtóinformációk szerint Carlos Tevez nagyon közel áll ahhoz, hogy az AS Roma játékosa legyen.
Az argentin válogatott támadóért európai sztárklubok egész sora áll sorba, de a Dél-Amerikából származó hírek arról szólnak, hogy a Roma az elsőszámú esélyes Tevez megszerzésére.
Adriano Ruocco, a csatár menedzsere az olasz fővárosban tartózkodik, hogy véglegesítse a szerződést a Farkasokkal, annak ellenére, hogy korábban a Real Madrid, a Chelsea, a Manchester United és a Lyon is jelezte: szívesen látnák soraikban Tevezt.
A csatár összeveszett edzőjével és saját csapata, a Corinthians szurkolótábora is megorrolt rá, ezért döntött úgy, hogy székhelyét Európába helyezi át.
www.goal.com -
#3439 Mercato: Vucinic alla Roma
L’attaccante del Lecce, Mirko Vucinic, è stato acquistato dalla Roma. Non sono ancora ufficiali i termini dell’operazione.
nem semmi :O -
#3438 Akkor a jatekos igazolasok koze beillesztem a fotokat a mezeimrol, csak hogy valami valtozatossag is legyen
Ez volt az elso roma mezem. 2004 novembereben vettem
-
#3437 Esposito marad a Cagliarinál, két védő viszont érkezik
Defendi és Li Jung Pjo is nálunk folytathatja
Mauro Esposito mégsem igazol az AS Romához, miután a klubvezetők bejelentették, hogy hivatalos ajánlat nem érkezett hozzájuk a Farkasoktól.
"Massimo Cellini elnök úrral egyeztetve döntöttünk úgy, hogy bejelentjük: Esposito biztosan nálunk marad" - nyilatkozott Oreste Cinquini sportigazgató a piros-kékek nevében. - "A sajtón keresztül közöltük, hogy elengednénk a játékost, de megfontolásra érdemes ajánlat nem érkezett, további egyeztetésre pedig nem került sor a két klub között. A részünkről az ügyet lezártnak tekintjük, bár a futballban bármi megtörténhet..."
Az AS Roma eközben közel került a megegyezéshez Rodrigo Defendivel, a Tottenham brazil védőjével, ez a tranzakció azonban nem része a Mido-féle átigazolásnak.
Mino Raiola, aki mindkét játékos ügyeit intézi, úgy nyilatkozott: a két átigazolásnak semmi köze nincs egymáshoz. "Defendinek már csak az orvosi vizsgálaton kell átesnie, ezt követően kölcsönben érkezhet a Romához" - mondta Raiola. Midoért azonban mégsem pénzt kap a Roma, hanem egy másik védő, Li Jung Pjo kerül cserébe a Giallorossikhoz - erről a dél-koreai válogatott játékos menedzsere, Csin Szung Von tájékoztatott.
"A Tottenham és a Roma egyezségre jutott egymással, már csak az olaszoknak kell megegyezniük ügyfelemmel, ezt követően születhet meg a döntés" - mondta Csin.
www.channel4.com -
#3436 Mido visszatér a Spurshöz
Már csak az orvosi vizsgálaton kell átesnie Ahmed Midónak, az AS Roma egyiptomi támadójának ahhoz, hogy végleg átkerüljön játékjoga a Tottenham együtteséhez.
A két klub és a játékos már mindenben megegyezett egymással, így Mido a felkészülési időszak elején hallott pletykák ellenére mégsem marad a Farkasoknál.
Mino Raiola, a játékos menedzsere elmondta: Mido végleg a Tottenham játékosa lett, a két klub tegnap éjjel jutott egyezségre az átigazolás ügyében.
Mido állítólag akkor döntött úgy, hogy mégis elhagyja az Örök Várost, amikor Luciano Spalletti a Szuperkupa-döntő előtt közölte vele, hogy csak a kispadon kezd.
A hírek szerint a Roma a dél-koreai válogatott labdarúgót, a bal és jobb oldali védőként egyaránt bevethető Li Jung Pjót kaphatja cserébe.
www.channel4.com