AS Roma
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
-- Intel Core i7 950 - Asus MARS 2DI/4GD3 - OCZ Platinum 3x2GB DDR3 - Dell 3008WFP 30\" --
-- Intel Core i7 950 - Asus MARS 2DI/4GD3 - OCZ Platinum 3x2GB DDR3 - Dell 3008WFP 30\" --
Próbáld+ a wwww.asroma.it-t!<#wink>#wink>
http://asroma.hunsport.hu FORZA ASR!!! Francesco Totti - Solo Una Maglia... PER SEMPRE
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Az AS Roma francia középpályása, Olivier Dacourt viszont az FC Internazionaléba tart.
(FOCIVILÁG)
Amúgy szerintem nem sikálják el, de az valószínû, hogy ennyi csapatot kizárni nem fognak. Szerintem ennek a Juve lesz a legnagyobb áldozata.
FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
http://asroma.hunsport.hu FORZA ASR!!! Francesco Totti - Solo Una Maglia... PER SEMPRE
jbal igen FVM-es vagyok!😛
Nem lenne rosz az eredmény és a Juvét zárják ki szerintem a többi marad6na!
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
jaj az lesz a jó mikor Bonanni visszakönyörgi magát hozzánk 😄DDDDddddddddd
igen ezen a véleményen is vagyok hogy a bundázókat ki kéne zárni viszont szar lenne egy SerieA Milan és Juve nélkül! én csak ezért modnom hogy máshogy kéne megoldani
Akirõl bármilyen bunda kiderül, azt ki kell zárni úgy, ahogy van.
Kérdéseidre:
Fiorentina tavalyi bennmaradása kapcsán derült ki, hogy nem csak a pályán harcolták ki az élvonalbeli tagságot.
Milannál Milan-alkalmazott rajta van a 41 tagú listán, amit az ügyészség kiadott a LEHETSÉGES bûnösökkel kapcsolatban.
Lazio: ???
és gondolom a legnagyobb Chievo és Palermo fanok (õk tudják kik azok 😛) õk se nagyon bánkódnának, mivel sztem ez lenne a legjobb szereplésük fennállásuk során!
én viszont azt nemértem hogy a Milan,Fio és a Lazio csapatát mivel gyanúsítják mer én errõl lemearadtam!? õk is bundáztak?
azér ez komoly.sztem csak a legenyhébb lesz de már az is jó.ja és ez nem csak tavalyra vonatkozik?vagy akkor h van?
A Fiorentinával kapcsolatban most derült ki, hogy tavaly, amikor néhány fordulóval a vége elõtt még a kiesés ellen küzdöttek, nem bízták a véletlenre a bennmaradás kiharcolását...
Milanról, Juvéról konkrétum nincs.
Mindenkinek ajánlom figyelmébe a gazzetta.it-en található fejtegetést a bundabotránnyal kapcsolatban. Az írás azt sem tartja kizártnak, hogy a bajnokság végeredménye így fog kinézni:
1. Inter
2. AS Roma
3. Chievo
4. Palermo
Ez az az eset, melynél a Juvét, a Milant, a Fiorentinát és a Laziót is kizárják.
Kicsi a valószínûsége, de bejöhet.
Valószínûbb viszont az olasz lap szerint az, hogy a Juvét, a Fiót és a Laziót a másodosztályba (Juve esetén a harmadosztály sincs kizárva) sorolják, és a Milantól elveszik az ezüstérmet, és jövõre a piros-feketék nem indulhatnak a Bajnokok Ligájában.
A harmadik, legenyhébb verzió szerint csak a Juventust sorolják vissza, minden egyéb csapat marad az élvonalban.
Ami viszont szinte 100%: a Juventus jövõre csak alacsonyabb osztályban indulhat.
Sajnos nem sikerült!!
Majd jövõre azért grat a Fiorentinának!
de jön még ez a szpíker hozzánk...
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Én a helyében biztos elküldtem volna a kamu-tizi után, meg a Roma meg nem adott büntetõi után a pébe a bírót...
*_*
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
AC Milan <2 - 1>2 - 1> AS Roma
5' <1 - 0>1 - 0> Kaka (pen.)
33' G. Gattuso
34' <1 - 1>1 - 1> P. Mexes
54' A.F.A. Mancini
68' D. Tommasi
76' D.D. Rossi
90' <2 - 1>2 - 1> M. Amoroso (pen.)
2 tizenegyes?<#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2><#rolleyes>#rolleyes><#gun>#gun><#levele>#levele><#banplz>#banplz><#szomoru1>#szomoru1>
vagy ha nem jön be akkor a www.acmilan.com-on