AS Roma

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jbal
Lyon

EmIn3m02
és még kit? O:

-- Intel Core i7 950 - Asus MARS 2DI/4GD3 - OCZ Platinum 3x2GB DDR3 - Dell 3008WFP 30\" --

jbal
bajod vele.és nem már hanem kedvelem õket régóta

EmIn3m02
má roma is?😄D

-- Intel Core i7 950 - Asus MARS 2DI/4GD3 - OCZ Platinum 3x2GB DDR3 - Dell 3008WFP 30\" --

MnAdI
Ebben teljesen igazad van!!!
Próbáld+ a wwww.asroma.it-t!<#wink>

http://asroma.hunsport.hu FORZA ASR!!! Francesco Totti - Solo Una Maglia... PER SEMPRE

jbal
nézegettem a Roma videókat mert Roma meccset nem nagyon látok.hát ilyen játékkal simán BL-ben kéne lennünk.az elég rossz h a helyzeteket nem bírjuk kihasználni.vki nem tud még vmi helyet ahol Roma videók vannak az asroma.hu-n kívül?

Taranov
Agathe tavaly nyáron még a Bayernbe tartott 😊

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

A Celtic FC francia szélsõje, Didier Agathe az AS Romában köthet ki.
Az AS Roma francia középpályása, Olivier Dacourt viszont az FC Internazionaléba tart.

(FOCIVILÁG)

jbal
A „farkasokkal” kapcsolatban elsõsorban Emersonnak a Juventushoz szerzõdése tûnik gyanúsnak, illetve a tény, hogy a Juve volt általános igazgatójával, Luciano Moggival korábban valóságos háborút vívó Sensi család tagjai (a Roma tulajdonosai) 2005 eleje óta hirtelen miért ütöttek meg békülékenyebb hangot. Tovább rontja a helyzetet, hogy Moggi és Antonio Giraudo volt Juve-ügyvezetõ igazgató egyik lehallgatott telefonbeszélgetése szerint a Roma írásbeli garanciákat kért arra, hogy meghatározott bajnoki meccseken meghatározott eredményt érhet el.

szanics
Ezért írtam le a lényeget.
Amúgy szerintem nem sikálják el, de az valószínû, hogy ennyi csapatot kizárni nem fognak. Szerintem ennek a Juve lesz a legnagyobb áldozata.

FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!

takibalint
Meg ha angolul lenne. Mar kb. 6 eve nem beszeltem olaszul. Ez a cikk sok igy nekem.

takibalint
Szerintem a vegen az olaszok is eltusoljak az ugyet. Amolyan magyaros modra.

Taranov
Szerintem, ha a Lazio, a Fiorentina, a Juventus, a Messina és a Milan is bundázik, akkor nagy valószínuséggel minden csapat 😊

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

jbal
lassan az egész SerieA bundázik
azért ez érdekes és hülyeség

gabber_saviola
nemá 😞

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

MnAdI
hát igen ez ténleg már érdekes!<#boxer><#violent>

http://asroma.hunsport.hu FORZA ASR!!! Francesco Totti - Solo Una Maglia... PER SEMPRE

jbal
azt hallottam h a Roma is belekeveredett a dolgokba.ez azért már LOL.

MnAdI
Hát igen elég korrekt lenne!!
jbal igen FVM-es vagyok!😛

szanics
Egyrészt ne legyenek illúzióink. Legalábbis sejthetõ, hogy az idei bajnokság is nagyjából ugyanúgy zajlott le, mint a tavalyi, másrészt pedig ha a tavalyi ügy miatt már akkor kizárták volna a Juvét, akkor idén lennének Serie B-sek, úgyhogy szerintem simán korrekt lenne a kizárás.

jbal
de ez nem csak a tavalyi bajnokság.ez érdekes így
MnadI te az FVM-es vagy?😄

MnAdI
Nah ez már nagyon kemény!! 😄DDDD
Nem lenne rosz az eredmény és a Juvét zárják ki szerintem a többi marad6na!

gabber_saviola
meg kell kérdezni egy ottani belsõ embert, mert hátha több az infója 😄dddddd

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Taranov
Viszont én a Sport1-en úgy hallottam sajnos, hogy csak a tavalyi aranyérmet veszik el a Juvétól.

Taranov
Hát nekik legyen igazuk!

szanics
gabber_saviola
mifelénk merda 😄dddddd

jbal
a lényeg h a BL nincs messze nekünk.de ez télleg nagyon komoly.kiváncsi leszek

gabber_saviola
Bonanni 50%-át vették -.-

jaj az lesz a jó mikor Bonanni visszakönyörgi magát hozzánk 😄DDDDddddddddd

nembírom a Lazio-t ezért az õ sorsukat lesz@rom 😄

köszönöm szépen!

igen ezen a véleményen is vagyok hogy a bundázókat ki kéne zárni viszont szar lenne egy SerieA Milan és Juve nélkül! én csak ezért modnom hogy máshogy kéne megoldani

szanics
Õk biztos nem vettek, hanem eladtak, ismerve az anyagi körülményeket... 😄

gabber_saviola
lácsijó elmeszelése tetszene a legjobban 😄DDDDdddddddddddddd

szanics
Én azt hiszem, hogy - Roberto Mancinit idézve - véget kell vetni annak, hogy valószínûleg évekre elõre le vannak osztva a kártyák a nagyok között.
Akirõl bármilyen bunda kiderül, azt ki kell zárni úgy, ahogy van.
Kérdéseidre:
Fiorentina tavalyi bennmaradása kapcsán derült ki, hogy nem csak a pályán harcolták ki az élvonalbeli tagságot.
Milannál Milan-alkalmazott rajta van a 41 tagú listán, amit az ügyészség kiadott a LEHETSÉGES bûnösökkel kapcsolatban.
Lazio: ???

jah ok 😄

megmondom õszíntén nem lennék nagyon ellene ennek a sorrendnek, viszont nem szeretném ha egy csapatot is egy akár két ligával lejebb soroljanak, tiltsák el õket 1-2 kupától amelyben indulhatnak kapjanak pénzbüntetést,de ne tiltsák ki õket a Serie A-ból!

és gondolom a legnagyobb Chievo és Palermo fanok (õk tudják kik azok 😛) õk se nagyon bánkódnának, mivel sztem ez lenne a legjobb szereplésük fennállásuk során!

én viszont azt nemértem hogy a Milan,Fio és a Lazio csapatát mivel gyanúsítják mer én errõl lemearadtam!? õk is bundáztak?

jbal
gabber:az is
azér ez komoly.sztem csak a legenyhébb lesz de már az is jó.ja és ez nem csak tavalyra vonatkozik?vagy akkor h van?

szanics
Szintén bundázás, illetve egyéb nyalánkságok miatt.
A Fiorentinával kapcsolatban most derült ki, hogy tavaly, amikor néhány fordulóval a vége elõtt még a kiesés ellen küzdöttek, nem bízták a véletlenre a bennmaradás kiharcolását...
Milanról, Juvéról konkrétum nincs.

gabber_saviola
Roma fan vagy?

jbal
és a Milan meg a többit mér zárják ki?

jbal
ha csak a Juvet zárják ki már akkor is 4.-ek vagyunk

szanics
Nem kell aggódni, mindenképpen a BL-ben indulunk jövõre.
Mindenkinek ajánlom figyelmébe a gazzetta.it-en található fejtegetést a bundabotránnyal kapcsolatban. Az írás azt sem tartja kizártnak, hogy a bajnokság végeredménye így fog kinézni:

1. Inter
2. AS Roma
3. Chievo
4. Palermo

Ez az az eset, melynél a Juvét, a Milant, a Fiorentinát és a Laziót is kizárják.
Kicsi a valószínûsége, de bejöhet.
Valószínûbb viszont az olasz lap szerint az, hogy a Juvét, a Fiót és a Laziót a másodosztályba (Juve esetén a harmadosztály sincs kizárva) sorolják, és a Milantól elveszik az ezüstérmet, és jövõre a piros-feketék nem indulhatnak a Bajnokok Ligájában.
A harmadik, legenyhébb verzió szerint csak a Juventust sorolják vissza, minden egyéb csapat marad az élvonalban.

Ami viszont szinte 100%: a Juventus jövõre csak alacsonyabb osztályban indulhat.

MnAdI
<#szomoru1><#rinya>
Sajnos nem sikerült!!
Majd jövõre azért grat a Fiorentinának!

takibalint
Milyen szepen, magyarosan irtam az elozo hozzaszolasomat. Nem olvastam at mielott elkuldtem. 😊

takibalint
Amugy sem itt lett elszurva. Mar korabban, amikor kotelezo meccseket hozni kellett volna. Gondolok itt a Siena meg az Ascoli eleni veresegekre. Az a 6 pont most eleg lett volna.

gabber_saviola
😄DDDDDDdddddddddd

McFrost
hát erõsen lejtett a hazai pálya , de mindegy mert mi elbaxtuk nektek😞
de jön még ez a szpíker hozzánk...

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

szanics
Nem tudom. Szerintem épphogy a Milannak szurkolt.
Én a helyében biztos elküldtem volna a kamu-tizi után, meg a Roma meg nem adott büntetõi után a pébe a bírót...

McFrost
mekkora Roma drukker volt a kommentátor!!!
*_*

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

jbal
Nem sikerült <#szomoru1>
AC Milan <2 - 1> AS Roma
5' <1 - 0> Kaka (pen.)
33' G. Gattuso
34' <1 - 1> P. Mexes
54' A.F.A. Mancini
68' D. Tommasi
76' D.D. Rossi
90' <2 - 1> M. Amoroso (pen.)
2 tizenegyes?<#eplus2><#eplus2><#rolleyes><#gun><#levele><#banplz><#szomoru1>

Itt tudod hallgatni 😊