AS Roma

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szanics
Egyelõre biztosan nem hivatalos. Hol olvastad? Errõl már évek óta szó van, de az tuti, hogy csak nagy léért adnánk el még akkor is, ha szinte egyfolytában sérült.

FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!

LasCar16
Chivu télleg a madridé??????? ne ijeszgessenek<#wow1> remélem ez is kamu

#acm

totti10
Faty gondolkodási idõt kért
A francia játékos Trigoriába utazott, hogy megbeszélést folytasson az esetleges átigazolásával kapcsolatban. A Strasbourg játékosának nyáron lejár a szerzõdése és emiatt a Roma ingyen igazolhatná le. Faty csütörtökön Rómában járt, ahol találkozott Luciano Spallettivel és a klub menedzsereivel. A Roma kész egy 5 éves szerzõdést ajánlani a játékosnak, azonban Faty két hét gondolkodási idõt kért, mielõtt meghozza a döntését, ugyanis további klubok is érdeklõdnek iránta.

forrás: asroma.hu

hajrá,lilák!

szanics
jaja, kösz, ez már volt

hunbasser
#2545 <#nezze>

ReaL MaDRid x siempre

totti10
A Sampdoria sokoldalú játékosa Max Tonetto a következõ szezontól a Roma mezét fogja viselni.
A játékos ingyen került a fõvárosi csapathoz, miután nem fogadta el aa genovai csapat szerzõdés ajánlatát. Úgy tudni, hogy a volt Lecce játékos 2008-ig írt alá a Romához évi 1 millió fontért. Tonettot hivatalosan július elsején jelentik be.
asroma.hu

hajrá,lilák!

szanics
A Romát, mint a legvalószínûbb befutót emlegetik Vucinic-csel kapcsolatban.
Az elmúlt hetekben Mirko Vucinic az egyik legkeresettebb játékossá vált a játékospiacon és a jelenlegi állás szerint a Roma áll a legközelebb ahhoz, hogy leigazolja a csatárt. Az Inter is figyelemmel követte egy ideig a játékost, de a milánói klub most inkább a válogatott Luca Toni felé fordította a figyelmét. Az átigazolás egyetlen buktatója a játékosért kért 8 millió eurós vételár lehet.
asroma.hu

szanics
Na, pörgünk az átigazolási piacon, mint állat...

Cassetti a Rómát választotta, a válogatott játékos kijelentette, hogy még a hét vége elõtt aláírja a szerzõdését a Romával.
"Minden a helyén van és a hétvégén aláírom a szerzõdést."-nyilatkozta az Il Romanistának Cassetti. "Vissza akarok kerülni a válogatottba és tudom, ha a Romában játszom akkor sikerülhet ezt elérni."
A Lecce azután választotta azt, hogy eladja Cassettit, miután a Lecce kiesett az elsõ osztályból. A Romának az Inter, a Milan és a Juventus elõl sikerült megszereznie a játékost.
Cassetti 2005. március 30-án mutatkozott be a válogatottban Izland ellen, azonban ezen kívül mindössze egyszer kapott még lehetõséget. A játékos, aki számos poszton bevethetõ hétfõn lesz 29 éves.
asroma.hu

jbal
én is 04/05-ben kezdtem.meg az is felkeltette a figyelmemet h 2.-ok lettünk a bajnokságban.

gabber_saviola
így igaz, egyszer mindenki elkezdte a szurkolást

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Taranov
Hát el tudom képzelni, hogy valaki csak azóta Roma drukker, mióta megtáltosodott a csapat. Nincs ebben semmi szégyellnivaló.
Én sem vagyok egy született Roma drukker, a 2004/2005-ös idény óta tetszik a csapat, de igazából a meccseket csak ebben az idényben figyeltem, azelõtt a Baktalórántháza - Felcsút meccsek is kellõen lekötöttek.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

jbal
s1-hez nincs stream?😄DDDDDDDDDDDD<#idiota>

szanics
Akkor tessék rá elõfizetni! 😄

jbal
lol
tudom h adta de nincs s1-em

9csöves9
de akkor még nem volt Roma drukker -.-

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

gabber_saviola
ideit is adta a sport1

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

gabber_saviola
nem téged minõsít -.-

jbal
bazeg.remélem be fognak jönni a streamek mert akkor nem nagyon látok Roma meccset.pedig az nagyon király ha pl. egy Roma-Lazio-n betelik az Olimpico
vki nem tud egy videót Roma-Lazio meccsrõl?

bmffm856
jaja ez mai...de én még február-március környéki elõszerzõdésrõl írtam anno...de mondom nem érdekel igazán...a köpönyegforgatók nem kellenek...😊

FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!

bmffm856
Köszi szépen! Ez igazán rendes volt! 😊 és ezt erre értettem: "Peti ír valamit te meg tûzbe teszed a kezed az írásért....érdekes" ^^

gabber_saviola
jah a violaszájton megtaláltam, hogy:
22.05 19.51 -Ufficiale:Tonetto passa alla Roma

gabber_saviola
magyarul?

bmffm856
baszk 😊

gabber_saviola
nem vágom a spanyolt

gabber_saviola
megbocsájtok -.-

Taranov
Senkinek se szabad hinni!!!! 😄

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Taranov
Köszi, tetszik 😊

bmffm856
Ezkerrik asko! Oso atsegina zara! 😊

bocs. legközelebb ha esetleg valakire azt mondják hogy hozzánk igazolt akkor majd mellékelem a szerzõdése fénymásolatát + egy telefonbeszélgetés hanganyagát <#ravasz1>

Amúgy tudnátok mondani olyan angol nyelvû oldalt ahol viszonylag megbízható átigazolási hírek vannak?

McFrost
ugorj a kútba!

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

bmffm856
igen itt is vagyok...ezt még február-március tájékán írták a Fiorentina félhivatalos honlapján a www.violanews.com-on, ami egy iegncsak megbízható forrás...de igazából nem érdekel, hogy nem jön Tonetto...Vidic is eljátszotta amit õ...elõszerzõdés aláírva, aztán hopp máshova megy...az ilyen köpönyegforgatók nem kellenek...tehát leszarom...

gabber_saviola
aha most megmagyarázod a link hiányát

nem, csak õ is olvasta valami olasz oldalon (biztos nem magától találta ki), de majd ha ittlesz akkor elmondja mire alapozta ezt a hírt.
Amúgy meg azért írtam hogy !elvileg! aláírt...

gabber_saviola
szal nincs link, köszönöm

Peti ír valamit te meg tûzbe teszed a kezed az írásért....érdekes

Peti írkodta. Õ pedig követi azt amiket az olasz sajtóban írkodnak. Hónapokig úgy volt hogy már aláírt. Aztán lehet, hogy csak szóban elígérkezett, aztán szart rá.
mondjuk nem mintha annyira égetõ szükségünk lenne rá, fõleg ha jön Diana a Sampból.

gabber_saviola
kb.

jbal
nb1.hu
nso
<#idiota>

gabber_saviola
és hol írták , hogy aláírt? 😮

és nem egy tribálfotbal linket kérek, hanem egy tuttomercatowebes vagy egy calciomercato szintü linket várok

Tényként közölték, hogy aláírt. Persze mostmár semilyen hírnek nem lehet hinni. Majd csak ha elkezdõdik a bajnokság azt meglátjuk melyik csapatban tûnik fel.

gabber_saviola
semmi vicc nincs mivel, nem fogadta el a Fiorentína szerzõdését...

Ebben az a vicces, hogy elvileg már aláírt a Fiorentinához. Tisztára olyan az eset mint Rosicky. Elvben Õ is már 2x az Atleticóhoz igazolt mostmeg arsenal. Sztem végül Tonetto egy 3. csapathoz igazol... <#idiota>

gabber_saviola

Taranov
Õ milyen poszton játszik? Mennyi idõs?

MnAdI
Nah végre!!Remélem Tonetto jól fog a Rómában is szerepelni <#wink>

http://asroma.hunsport.hu FORZA ASR!!! Francesco Totti - Solo Una Maglia... PER SEMPRE

Az AS Roma a brazil Grémio csatárát, Lucio Fernandaót figyeli.

(FOCIVILÁG)

gabber_saviola
elviseltem volna, ha hozzánk jön 😞
de mind1 sok sikert neki Romában

szanics
Megvan az elsõ igazolásunk!!!

A Sampdoria sokoldalú játékosa, Max Tonetto a következõ szezontól a Roma mezét fogja viselni.
A játékos ingyen került a fõvárosi csapathoz, miután nem fogadta el a genovai csapat szerzõdésajánlatát. Úgy tudni, hogy a volt Lecce játékos 2008-ig írt alá a Rómához évi 1 millió fontért. Tonettó leigazolását hivatalosan július elsején jelentik be.

MnAdI
SRÁCOK AS ROMA FÓRUM EZEKET A SZÖVEGEKET MELLÕZZÜK!!JBALT MEG HAGGYÁTOK BÉKÉN!!
THX!!😄D<#lama>

http://asroma.hunsport.hu FORZA ASR!!! Francesco Totti - Solo Una Maglia... PER SEMPRE

akkor azt még biggyeszd a logódra 😊

EmIn3m02
k

-- Intel Core i7 950 - Asus MARS 2DI/4GD3 - OCZ Platinum 3x2GB DDR3 - Dell 3008WFP 30\" --