7165
  • Taranov
    Na de Vucinicre és Pizarrora is csak úgy, hogy eladtunk egy halom játékost.
  • a zsírkereskedő
    nem beszélve arról h most nincsenek fiatalok akikkel ki lehet normálisan tömni a réseket pl aquilani de rossi minőségre gondolok...
    szóval ezen a nyáron nagyon szarul igazoltunk
    töketlenkedik mindenki a klubvezetésnél...zambrotta kellett volna meg camoranesi trezeguet de mi csak vucinicre pizzarora voltunk jók...gratulálok
  • Atesz89
    Ezenkívöl ott a Bl is és elég rövid így a kispadunk valamikor a kezdőknek is pihenniük kell és ez valamelyik sorozat rovására fog menni :(
  • szanics
    Nem tudom. Eközben a Hamburg 3 millió euróért megveszi Sorint a Villarrealtól. Elszomorító, hogy itt az esély a bajnoki címre, mi meg töketlenkedünk az átigazolási piacon. Ilyen csapattal még a háromba kerülés sem biztos, mert az Inter, de még a hátránnyal induló Milan is le fog nyomni minket.
    Kellene még három-négy ember (2 csatár, 1-2 védő), erre adjuk el sorra a játékosainkat.
  • Atesz89
    Akkor megint qrva ügyesek voltunk ezt a szerentsétlen igazoláspolitikát...
    Miért nem várták meg míg aláír Lee azt utána eladhatták volna Cufrét
  • szanics
    már nyilatkozott Li is, és azt mondta, tuti nem jön hozzánk, mert meggondolta magát
  • Atesz89
    Hogy ezen miért nem lepődnék meg??????
  • szanics
    Li mégsem lesz a Romáé?

Könnyen ráfizethet elsőszámú balhátvédje, Leandro Cufré eladására az AS Roma, miután a jelek szerint Li Jung Pjo mégsem lesz a Farkasok kabdarúgója.

Napok óta terjedt a hír a sajtón keresztül, miszerint a Tottenham mindkét szélen bevethető hátvédje, Li Jung Pjo a Romához szerződik, erről többször nyilatkozott a játékos menedzsere is.
    A legújabb hírek azonban arról szólnak, hogy a megállapodás kútba esett, mivel a játékos úgy határozott, nem igazol Olaszországba, inkább marad Martin Jol együttesénél.
    Mivel Luciano Spalletti, a Roma mestere régi csodálója Li játékának, ráadásul megszerzése érdekében lemondott az argentin válogatott Cufréról, a Farkasok vezetőedzőjét minden bizonnyal kellemetlenül érinti a hír, hiszen a balhátvéd posztján a jelek szerint kényszermegoldásra lesz szüksége.
    A Global Sports and Entertainment Network-ön megjelent hivatalos indoklás így szól: "Tárgyaltunk az AS Romával, és közel álltunk a megállapodáshoz, ám személyes okok miatt végül meghiúsult a szerződés aláírása."

www.skysports.com
  • szanics
    Cufré a Monacóhoz szerződött

Szerdán reggel vált hivatalossá, hogy az AS Roma együttese eladta Leandro Vifrét a Monaco csapatának, és emellett elképzelhető, hogy Samuel Kuffourtól is megválik a klub.

Az argentin válogatott labdarúgó árát nem hozták nyilvánosságra, ám a kiszivárgott információk alapján 2.8 millió fontért váltott klubot a balhátvéd. A 28 éves játékos, aki olasz útlevéllel is rendelkezik, így nem számít EU-n kívüli játékosnak, hároméves szerződést kötött a Bölöni László által vezetett együttessel.
    Eközben a Livorno érdeklődik a legélénkebben egy másik római hátvédért, Samuel Kuffourért, az átigazolási összeg ügyében azonban még meglehetsen távol áll egymástól a két klub elképzelése. Aldo Spinelli, a Livorno elnökének elmondása szerint problémát jelent a játékos magas fizetése is. "Meglátjuk, hogy meg tudunk-e egyezni a játékossal, annyi pénzt ugyanis mi nem tudunk adni neki, amennyit a Románál keres. Emellett a klub vezetésével is dűlőre kell jutnunk."
    A két védő, valamint Mido eladásából származó összeget a Roma a hírek szerint Vucinic átigazolására, valamint három hátvéd megszerzésére költené. A kiszemeltek: Gilberto Martinez a Bresciától, valamint a Tottenham két labdarúgója, Rodrigo Difendi és a dél-koreai válogatott játékos, Li Jung Pjo.

www.channel4.com
  • Taranov
    Hát igen, nem néz ki rosszul :)
    Az idei sajnos nem lesz ilyen szép. Szerintem legalábbis.
  • jbal
    ja.de ha most választhatnék egy Montellásat vennék biztos:D
    ilyet
  • Taranov
    Ja, nem semmi :)
  • hunbasser
    takibalint,h neked mennyi mezed van...:)
  • a zsírkereskedő
    cufre-t sztem hiba elengedni bírtam abúráját...
    koreai társunk is jó mondjuk elég megbízható és bírja a strapát lehet h jobban járunk így
  • a zsírkereskedő
    curcival nincs semmi bajom jól véd
    most csak vuciniccsel van gondom:D na sztem nem őt kellett volna megszerezni de megszerettetheti magát velem ha jó lesz addig is szivesen látom majd a padon:)
  • Taranov
    Az enyém sem curcis, nincs rajta név :)
    Egyébként ez nem kapus mez, szokatlan is, hogy Curci neve szerepel rajta.
  • a zsírkereskedő
    hát nekem a feketéből batistutás kéne csak:)
    ha jól emlékszem ő még nyomta ebben...
  • Taranov
    Nem véletlenül ennyi egyébként. Az tény, hogy nem adják olcsón, de egyrészt könnyu mosni, vasalni nem kell, gyorsan szárad, és kényelmes, ha megizzadsz, nem ragad rád.
    Sajnos az enyém túlméretes, ezért nem olyan feszes, lehet, hogy úgy még jobb lenne.
    Ilyen mezem van
    A kedvenceim egyébként ezek:
    [URL=http://www.futbolmanias.com/images/EXTRANJEROS/EXTRANJEROS%202004.2005/ROMA_2a_2004_2005.jpg]#1[/URL]
    [URL=http://www.sg.hu/forumkepek/2006_08/away200506kicsi.jpg]#2[/URL]
  • Taranov
    Egy meccsen játszott, akkor hihetetlen jó volt, de Szanics mondta, hogy ez nem az állandó formája.
  • a zsírkereskedő
    hát kösz ha lenne 45 euróm nem mezre költeném:D
    ez a baj h rohadt drágák... ha teszemazt lenne 5-6ezer simán vennék egyet de 10ért nem fogok...
  • takibalint
    Cufre mennyire volt jo? Inkabb kispadozott nem?
  • takibalint
    A fekete hosszu ujju?? Ebayen tudsz venni kb. 45 Euro+posta ktsg. Vadonat uj, cimkevel. A ceg aki arulja nemet, de van magyar nyelv a honlapjukon.
  • totti10
    na végre...!!
  • szanics
    VUCINIC A ROMÁÉ!!!

Hosszas egyeztetések után megegyezett egymással a Roma és a Lecce Mirko Vucinic átigazolásáról, így a szerb csatár a fővárosiaknál folytatja.

A korábbi hírekkel ellentétben, melyek szerint a csatár kölcsönben kerülhet a Farkasokhoz, a Roma mostantól 50%-ban tulajdonosa lesz Vucinic játékjogának, 3 millió font ellenében.
    A klub a játékossal is mindenben megegyezett már, Vucinic 5 évre írt alá a bajnokesélyeshez.
    Hír még, hogy Li Jung Pjo ma valószínűleg aláírja szerződését az AS Romával, távozik viszont az együttestől az eddigi balhátvéd, az argentin Cufré.

www.goal.com
  • a zsírkereskedő
    nekem ez nagyon bejön...
    ilyen volt még 2004ben nem?
    na mindegy ha ilyen lenne a közelben valakinek tuti leütném érte
  • takibalint
    Amugy rarsz, en egy kicsit idosebb vagyok mint te, nekem ezert van mar ennyi.
  • takibalint
    Ez meg a tavalyi
  • takibalint
    Bocs, ez nagyon nagy lett. Szanics ha gondolod torold ki,
  • takibalint
    Ezt eddig en sem. Ugyanis nem erkezett meg Hong Kongbol pedig juli 20-an vettem az ebayen. Szerencsere a teljes arat visszakaptam. Mondtam nekik, nekem a mez kell, de valamit kavartak, mert hol azt irtak visszament a csomag, de tobbett nem kuldtek, pedig kertem.
  • takibalint
    Na most mar jobban latszik. Remelem betoltodik hamar. Ez szerintem kapus mez, de az elado akitol vettem nem tudta megmondani mikori. Amugy ez hasznalt volt termeszetesen. A kapus mezt az ujan levo parnazatbol gondolom, lejebb a jobb oldalon
  • Taranov
    Ez az egyik kedvencem. Sajnos nem tudtam venni.
  • takibalint
    [IMG][/IMG]
  • takibalint
    Feltoltottem a kepet, de valamit elszurtam, mert nem muxik a link.
  • takibalint
    ubb roma mez
  • takibalint
    vagy megis??
  • szanics
    hmmm... pedig annak néz ki
  • takibalint
    mutatok egy hong kongi roma mezt. nem nez ki rosszul, de tutti nem eredeti

• szanics
    jogos, elcsúsztam egy évvel
    de ilyenem akkor is van :DD
  • takibalint