AS Roma

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

9csöves9
szerintem a Romának mindenképp szüksége van egy olyan csatárra aki egyedül is képes fordulatot hozni egy meccsen

Mido,Nonda,Okaka nem ilyen

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

jbal
az nem semmi.akkor most milyen csatárok is vannak?Totti,Montella elmegy,Mido,Nonda,Okaka csuka

9csöves9
jó csatár de nem Serie A szintû

vannak jó idõszakai de én emlékszem olyanra hogy a Premier Leagueben jópár éven keresztül nem rúgott gólt,pedig szinte állandó kezdõ volt a Cityben

jbal
mér?Wanchope jó játékos.és amúgy sincs csatár

szanics
Neeeeeeee...

FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!

totti10
Wanchope a Romába szeretne igazolni
A Costa Rica-i válogatott támadó, Paulo Wanchope azt nyilatkozta, minden vágya, hogy a Romába igazoljon.
A csatár elmondta, hogy egyszer régebben már lett volna lehetõsége az olasz fõvárosba igazolnia és amennyiben most is fennállna ez a lehetõség, biztosan nem vetné el.
"Nem felejtettem el. 1999. január másodika volt és Zdenek Zeman felhívta az egyik barátomat, aki most a menedzserem. Megértettem, hogy ajánlatott tett, de aztán semmi nem történt."
Wanchope a VB elsõ mérkõzésén két gólt is rúgott a német válogatottnak és természetesen megragadná az alkalmat, ha lehetõsége lenne a Romába szerzõdni.
"Játszottam Angliában, egy évet Spanyolországban a Malagában, majd hazatértem. Igaz, hogy 30 éves vagyok, de még legalább két évig szeretnék profiskodni. Az olasz klubok kimaradtak a karrierembõl és a Roma az a csapat, amelyikben nagyon jó lenne játszani, hiszen ott olyan nagyszerû játékosokkal tudnék együtt szerepelni, mint Totti például."

hajrá,lilák!

jbal
<#wink>

totti10
Semioli a Romát akarja
Franco Semioli az Arsenal közeledését utasította vissza azért, hogy a Romába igazolhasson.
"A Romához akarok igazolni."-jelentette ki Semioli. "Tudom, hogy számos klub érdeklõdik irántam, azonban én már meghoztam a döntésemet. Csak azt tudom ismételni, amit eddig is mondtam. Róma és az AS Roma a legideálisabb hely és csapat most a karrierem szempontjából."
Semioli többek közöt az Inter ajánlatát utasítaná vissza azért, hogy a Romába igazolhasson.
"Igaz, hogy a helyzetem más lenne, ha az Intert választanám, azonban számomra az a fontos, hogy egy nagy klubhoz igazoljak, és a Roma kétség kívül ilyen klub."-tette hozzá Semioli.

hajrá,lilák!

MnAdI
A Romát felmentették az útlevél hamisítási ügyben
Felmentették Franco Sensit és további játékosokat az alól a vád alól, miszerint hamis olasz útleveleket szereztek be.
A vád szerint 2001-ben egyesek jogtalanul jutottak EU-s állampolgársághoz hamis papírok révén. Az államügyészség 10 hónapos börtönbûntetést kért Sensire, azonban most a római bíróság felmentette az ügyben szereplõket.

Forrás:asroma.hu

http://asroma.hunsport.hu FORZA ASR!!! Francesco Totti - Solo Una Maglia... PER SEMPRE

MnAdI
A Chievo haza hívja Tommasit
Damiano Tommasi 9 év után elhagyhatja a Roma csapatát és hazatérhet szülõvárosa csapatába, a Chievoba.
Tommasi a Roma szurkolók szemében egy hõssé vált, amikor hosszú és komoly sérülésébõl visszatérve minimálbérért maradt a Roma csapatánál és a szezonban 27 mérkõzésen pályára lépve két gólt szerzett. Azonban a klub még mindig nem ajánlott új szerzõdést Tommasinak és nem kizárt, hogy a játékos 9 év után elhagyja a Romát. Annak ellenére, hogy külföldi kérõi is akadnak, a játékos komolyan fontolgatja azt, hogy visszatér szülõvárosába, Veronába.
Habár Damiano a Hellas Veronában kezdte a pályafutását és 1992-96 között szerepelt a csapatban, most azonban a város másik csapatához szerzõdne ingyen.
Tommasi nem az egyetlen játékos a Románál, akinek bizonytalan a jövõje, hiszen Bovo, D'Agostino és Palizzoli helyzete sem tisztázott még. A fõ gond Bovoval van, hiszen a játékost a Palermoval közösen birtokolja a Roma és a két csapat harcban áll a Chievos Semioliért is.

http://asroma.hunsport.hu FORZA ASR!!! Francesco Totti - Solo Una Maglia... PER SEMPRE

hunbasser
Forrás: olyan párolgás, amikor a folyadék gõznyomása megegyezik a külsõ (légköri) nyomással, ami meghatározza a gõz telítettségi hõmérsékletét.

ReaL MaDRid x siempre

totti10
forrás?

hajrá,lilák!

gabber_saviola
linket pls

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

McFrost
Roma bekeményít:
Semiolit és Amaurit akarja Spalletti:
ajánlat: Semioli és Amauri (kb.:7M euro a 2 ára) menne AS Romába,
Chievo kapná: Scurto 50%-át(másik 50% miénk)+ Brighi 50%-át+ Curcit+Alvarezt!!!
Vagy valamelyik pléják + 3-4 millió

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

gabber_saviola
köfi már megvan 😛

Direttore Sportivo

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

gabber_saviola
Rómafanok, ki az a Daniele Pradè? (pontos titulust kérek)

köfi

takibalint
Dagad az olasz bundabotrany: Az Olasz Labdarúgó Szövetség játékvezetõi bizottságának titkára beismerte, hogy manipulálták a bíróküldést. A mérkõzések játékvezetõit sorsolással kellett kijelölni, de a ceremónia elõtt kis jelekkel látták el a neveket tartalmazó golyókat, így mindenki pontosan tudta, melyik meccsre, melyiket kell kihúzni" - mondta Manfredi Martino. A jelekkel a bizottság két vezetõje, Paolo Bergamo és Pierluigi Pairetto látták el a golyókat. Moggi jelezte, hogy kiket szeretne a Juventus mérkõzéseire, ennek megfelelõen készült a sorsolás.

Guido Rossi, a FIGC-et ideiglenesen vezetõ kormánybiztos kijelentette: a jövõben a bíróküldõ testületet is "külsõ személyek", várhatóan ideiglenesen kinevezett kormánybiztosok irányítják majd.

Nem indulhatnak olasz csapatok az Intertotó Kupában

Az olaszországi bundabotrány miatt az ország labdarúgócsapatai nem vesznek részt az Intertotó Kupa 2006/2007-es kiírásában - jelentette be kedden késõ este Guido Rossi, az itáliai futballszövetséget (FIGC) ideiglenesen irányító kormánybiztos. Rossi kedden találkozott Joseph Blatterrel, a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) elnökével.

A következõ szezonban a Palermo és a Livorno lett volna Intertotó Kupa-résztvevõ.

Forras: NOL

hunbasser
kamu az egész,azért össze-vissza cikk😉

ReaL MaDRid x siempre

Taranov
Eléggé össze-vissza a cikk 😊

"elkötelezte magát", "bízom benne, hogy sikerül megállapodnunk", "hosszabbítana" stb.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

totti10
Chivu: Róma, édes otthon.
Cristian Chivu újra elkötelezte magát a Roma csapatához annak ellenére, hogy az utóbbi idõben egyre többször emlegették a távozását.
"Nem olvasom az újságokat, mert nincs rá szükségem. Alig várom, hogy újra pályára léphessek az Olimpicoban."-nyilatkozott Chivu.
A legutóbbi klub, akivel szóba hozták a román védõt a Barcelona volt, azonban Chivu inkább hosszabbítana a Romával.
"Beszélünk róla és bízom benne, hogy sikerül megállapodnunk. A Roma az egyetlen csapat, amelyik ajánlatot tett nekem. Habár tudom, hogy vannak gondok a Románál, azonban ez az egyetlen klub, amelyik igazán akar engem. A klub célja, hogy folytatjuk azt, amit a múlt nyáron elkezdtünk és a vezetõség elkezdte megerõsíteni a csapatot. Abban is biztos vagyok, hogy Luciano Spalletti mester megadja nekünk azt a nyugalmat, amire egy futballistának szüksége van a jó játékhoz. A Bajnokok Ligája volt a célunk és azt hiszem, bebizonyítottuk, hogy megérdemeltük volna."-tette hozzá Chivu.

hajrá,lilák!

A Blackburn Rovers leigazolná az elõzõ szezonban a Tottenham Hotspurban szerepelt egyiptomi csatárt, Midót, aki hivatalosan az AS Roma játékosa.

szanics
ld. #2607...

Az AS Roma csatára, Vincenzo Montella visszatérhet egykori egyesületéhez, az Empoli FC-hez.

hunbasser
egyik romás barátom egy héttel ezelõtt ezt a hírt már kész tényként közölte 😊

ReaL MaDRid x siempre

MnAdI
Cassetti közel a Romához
A Lecce vezetõsége megerõsítette azt a hírt, miszerint Marco Cassetti a Romába igazol.
A játékost többször szóba hozták már a Romával és a két fél nagyon közel áll ahhoz, hogy megállapodás szülessen az átigazolásról.
"Marco Cassetti tulajdonképpen már a Roma játékosa."-jelentette ki Carlo Regalia szerda este. "A papírokat még nem írták alá, azonban már csak az van hátra, hogy megegyezzünk abban, mely fiatal játékost kapjuk meg az üzlet részéül. Meg kell vizsgálnunk, hogy a csapat melyik része szorul erõsítésre, hiszen felesleges lenne olyan játékost ide hozni, akinek a pozíciója már be van töltve."
Regalia azt is megerõsítette, hogy a Roma a szerb Mirko Vucinic iránt is érdeklõdik.
"Sosem tárgyaltunk igazán róla, azonban a Roma õt is figyeli. Készek vagyunk tárgyalni, azonban ha más klubokkal is tárgyalunk, akkor a Romát errõl tájékoztatnunk kell."

Megvan az új igazolásunk nagy valószínúséggel!!!<#vigyor>

hunbasser
chivu-raúl cserében sztem benne lenne az egész real topik,bár emblematikus figura,ezért sajnálnám ha elmenne,de ez nem az õ éve volt,és lehet h az olasz foci feküdne neki,chivu meg persze k*rva jó védõ

ReaL MaDRid x siempre

szanics
Nincs kizárva, mert Chivut állítólag nagyon akarják...

MnAdI
Kemény lenne!!<#vigyor>

szanics
RAÚL A RÓMÁBAN?

A Real igazolásokért felelõs tanácsadója nem zárta ki a lehetõségét Raul Romába távozásának.
"Tárgyaltam róla Prade és Spalletti urakkal egy nemhivatalos megbeszélés keretében," - mondta tegnap az SPQ rádiónak Ernesto Bronzetti - " nem zárom ki egy konkrét megegyezés lehetõségét a jövõben."
Raul vitathatalanul az egyik legelismertebb spanyol támadó, szimbóluma a bernabeui csapatnak. Bronzetti azonban utalt rá, hogy ha valaha elhagyná a spanyol fõvárost Raul, akkor fontolóra venné az váltást a Bordósárga csapathoz.
"Raulra szüksége van a Romának, ezt nemcsak én találtam ki, Spalletti mindig is szerette volna megszerezni õt."
"Ma még csak fikció ez a teória, de a két csapat közti remek kapcsolatnak köszönhetõen könnyen megváltozhat ez."
"Raul még mindig fiatal játékos, akinek még sok mindent tartogat a karrierje. A játékos és a felesége is a leggyönyörûbb városnak tartják Rómát."

Raul jelenleg a VB-re készül, régebben a Milannal hozták kapcsolatba.

MnAdI
Köszi az infót!!😄
Hát azért Montelláért kér lenne!

Taranov
"Kisrepülõ"
😄

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

gabber_saviola
nem Én döntök 😞

szanics
Vigyétek.

gabber_saviola
Montellát elfogadnám a csapatomba

szanics
A Roma csatára, Vincenzo Montella úton van az Empoli felé, hogy ismét helye legyen a kezdõ 11-ben.
Vincenzo Montella romai kirándulása a végéhez érhet ezen a nyáron, amennyiben a "Kisrepülõ" Toszkána felé veszi az irányt, Empolit tekintve célállomásnak.
Iaquintával a tárgyalások aláírás - közeli állapothoz közelednek, Montella helye a kezdõ összeállításban korlátozott.Ezért a korábbi válogatott támadó fontolóra vette távozását az Empoli csapatához, ahol szükség van egy új támadóra a távozó Tavano helyett.

www.asroma.hu

( egyébiránt egy másik hírben Iaquinta megerõsítette távozási szándékát az Udinesetõl, egyben hangot adott annak, hogy nagyon szívesen dolgozna korábbi mesterével, a Romát pedig egy nagyon jó csapatnak tartja - channel4.com )

gabber_saviola

ennyit találtam így hirtelen róla

Cassetti 2005. március 30-án mutatkozott be a válogatottban Izland ellen, ezt követõen azonban mindössze egyszer kapott még lehetõséget.

MnAdI
Cassetti közel a Romához
Az Il Romanista címû újság mai bejelentése alapján a Roma közel áll ahhoz, hogy megszerezze második igazolását a nyári idõszakban.
Max Tonetto után a Roma újabb szélsõvel gyarapítja a keretét és leigazolja a Lecce volt játékosát, Marco Cassettit. A játékosért állítólag másfél millió eurót fizet a klub és egy évre kölcsönbe adja a fiatal Freddit, cserébe pedig megkapja a játékos játékjogát.

Nagyon kihalt a topik<#szomoru1><#szomoru1><#szomoru1>
Vki tudne nekem leírást adni errõl a Cassetti gyerekrõl???<#vigyor>

MnAdI
Totti csillogott a válogatottban
Francesco Totti ott lehet a válogatottban a Ghána elleni mérkõzésen, miután a válogatott mai barátságos mérkõzésén csodálatos gólt szerzett.
A Roma csapatkapitánya továbbra sem nyerte vissza régi formáját a sérülését követõen, azonban a mai mérkõzésen 70 percet játszott a helyi amatõr csapat, a Sestese ellen és Õ szerezte az utolsó gólt, méghozzá az egyik jellegzetességével, a kapus fölötti átemeléssel.
"Totti jól játszott, de ezek a mérkõzések nem azok, ahol le lehetne szûrni a kondícióját."-magyarázta Lippi. "A szerdai, Svájciak elleni mérkõzés már ilyen lesz."

jbal
vmi átigazolós honlap.vagy szinte minden hírekkel foglalkozó honlapon van kép.
www.asroma.hu
www.asroma.it

hunbasser
vki tud olyan oldalt,ahol képet találok játékosok bemutatásáról a romában(mezátadás,stb.)?

ReaL MaDRid x siempre

gabber_saviola
átadólistára rakják Midot és a Palermo megveszi

9csöves9
miután egy fél szezont lenyomtatok csatárok nélkül nemhinném hogy elkergetitek a csatárokat😊

Taranov
Lassan már túl sok lesz a játékosunk, el kell adni 😊

jbal
Mido távozik a Spurs-tõl
Az egyiptomi csatár elhagyja a Tottenham Hotspur csapatát és visszatér a Romához.
Mido, aki 28 mérkõzésen 14 gólt szerzett a Premiershipben a 18 hónapot kölcsönben töltött idõszak után tér vissza az olasz fõvárosba.
A szezon második fele már nem sikerült túl jól a játékos számára, hiszen a térdsérülését követõen sokat hagyott ki és ez visszavetette a teljesítményét.

hunbasser
kamuuuu😛

ReaL MaDRid x siempre

jbal
Chivu nem hagyja el a Romát
A védõ menedzsere erõsen cáfolta azokat a pletykákat, miszerint Chivu a nyáron vagy a Real Madridba, vagy a Chelsea-be vagy a Barcelonába igazolna.
Andrea Pretti kategórikusan kijelentette, hogy ezeknek a pletykáknak semmi alapjuk nincs.
"Vannak emberek, akik alaptalan híreket gyártanak és olyan találkozókról beszélnek, amelyek nem is történtek meg. Ezeknek az embereknek az lenne a dolguk, hogy tisztességesen az igazat mondják, nem pedig a kitalációkat. Találkoztam a Real, a Chelsea és a Barca vezetõivel de csak azért, hogy beszélgessünk éppúgy Ronaldinhoról, mint Chivuról. A csapatokkal való találkozás a munkám része, ez természetes, azonban ezeknek a kluboknak a vezetõivel sosem tárgyaltam Chivuról."-nyilatkozta Andrea Pretti.

hunbasser
mi meg tárt karokkal várjuk,mi már tavaly is leakartuk igazolni,meg most is leakarjuk igazolni,ez csak rajta múlott tavaly is,meg most is rajta múlik,h jönni akar e. sztem 50% h jön<#vigyor3>

ReaL MaDRid x siempre

jbal
még egyáltalán nem biztos.csak volt róla szó
Cristian Chivu lesz a Real Madrid csapatának elsõ igazolása a 2006/07-es idényre, amennyiben a madridi gárda technikai stábja is úgy véli, hogy a román védõre szüksége van a csapatnak.
A kitûnõ védõ nem lát nagy lehetõséget a Rómában, ugyanis az olasz gárda évrõl-évre komoly harcot vív az anyagi csõd ellen, s egyáltalán az ellen, hogy ne kelljen megszûnnie. Ugyancsak nem szabad elfelejteni, hogy a Róma jelentõs vesztességeket szenvedet a tõzsdén, ez pedig szintén jelentõsen növeli a Real Madrid esélyeit a játékos megvételével kapcsolatban.