AS Roma

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jbal
he?az h van?akkor eleve nem is lehetett jegyet venni.vagy mi?

szanics
Most februárban lettem volna, de éppen zárt kapus lett a meccsünk a Cagliari ellen, így még idõben lemondtam. 😞

FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!

jbal
mér?itt vagy mindig😄
amúgy voltál már Roma meccsen?

szanics
áh, nekem nem lényeges
meg sajna egyre kevesebbet járok erre 😞

jbal
ja.HTML szerkesztéshez nem értek.még hátteret se tudnék berakni.de az is kéne nem?mondjuk AS Roma LOGO-k mozaikban

szanics
Én sem tudom, hogy kell
Tudod, mit?
Most kérjük meg ketten, és hátha megcsniálja itt is!
Gabber bá', légy oly bátyánk, bvan van pár üres perced, rakd be ide ezt a játékot!
Köszi! 😄

jbal
szanics
nem tudom gabber h csinálta a Palermos topikba azt a sörmegtartós játékot de ha azt meg lehetne oldani ide akkor lenne egy jó Laziolövöldözõs játék😄
http://www.giallorosso.da.ru/
ott MASSACRAMOLI és ott az offline-os

jbal
Béke Kupa,Alpok Kupa<#banplz>

szanics
Még egy hónap lesz ezután a bajnokság kezdetéig, úgyhogy szerintem ne aggódj, biztos megyünk olyanra is. 😄

jbal
kösz.az uccsó komoly lesz.vmi felkészülési tornára nem hívtak?😄

szanics
Edzõmeccsek
Helye:
Castelrotto Alpe de Siusi
Trentino tartomány
Ideje:
július 14-22
Részletek:
július 14.
AS Roma -
Egy helyi csapat
július 16.
AS Roma -
AC Bolzano
július 22.
AS Roma -
Dortmund vagy
West Ham United

hunbasser
crespo szeretne menni a chelseabõl,nem érzi magát ott jól,a milanban jól érezte magát,hát a milan most shevchenko nélkül maradt,ha kell nekik megveszik,viszont ha nem kell a milannak crespo,sztem a romába szívesen igazolna,és jól is járnátok vele.
szvsz a chelsea akkor akarja majd eladni,ha nem sikerül elsózni drogbát

ReaL MaDRid x siempre

jbal
de jó.
következõ meccsünk mikor lesz?

MnAdI
Crespo visszatérhet a Serie A-ba
Olasz lapértesülések szerint Hernan Crespot a Roma csábítja vissza Olaszországba.
A fõvárosi klub szeretne csatárt igazolni és a hírek szerint Crespo is a kiszemeltek között van, hiszen az argentin játékos nem akarja meghosszabbítani a szerzõdését a Chelsea-nél. A csatár korábban már számos olasz klubcsapatban szerepelt és most is szívesen visszatérne csizmaországba, hiszen Shevchenko érkezését követõen még kevesebb esélye maradt a folyamatos játékra a Stamford Bridge-en.
Azonban a Chelsea nem nagyon akar megválni Crespotól és az érte kért közel 20 millió fontos vételár elriaszthatja a Romát.

Forrás:asroma.hu

Érdekes lenne<#hehe>

http://asroma.hunsport.hu FORZA ASR!!! Francesco Totti - Solo Una Maglia... PER SEMPRE

jbal
asroma.hu Fórum jó?érdemes regisztrálni?

hunbasser

ReaL MaDRid x siempre

MnAdI
😊 semmi gond elnézzük! 😛

http://asroma.hunsport.hu FORZA ASR!!! Francesco Totti - Solo Una Maglia... PER SEMPRE

hunbasser
😊
vb még csak 2010ben lesz😊
hát igen,megbolondít engem is a vb láz

ReaL MaDRid x siempre

MnAdI
De 1épként 2008 eb lesz<#wink>

MnAdI
Biztos megfogja várni!!<#vigyor><#wink>

hunbasser
még a 2008-as vb-t megvárhatná szvsz

ReaL MaDRid x siempre

Taranov
Nem baj ez, nem kell neki mégegy sérülés. Én már ezt a VB-t is kockázatosnak találom Totti és a Roma számára.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

MnAdI
Totti a VB után lemondja a válogatottságot
A Roma csapatkapitánya elismerte, amennyiben az olasz válogatott kiesett volna csütörtökön a csehekkel szemben, akkor visszavonult volna a válogatottságtól.
Nagy valószínûséggel ez az utolsó világbajnokság, ahol Tottit az olasz válogatott mezében láthatjuk, hiszen a játékos megerõsítette azokat a pletykákat, miszerint a VB után lemondja a válogatottságot.
"Ez 90%-ban igaz, azonban most csak a VB-re koncentrálok és remélem, hogy minél messzebb jutunk. Aztán a világbajnokság után újra beszélhetünk róla, reméljük csak július 9-e után." - nyilatkozta a sztár.

Forrás:asroma.hu

nemáááá<#szomoru1>

Taranov
A szmájli: <#idiota>

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Taranov
Aszittem a hollandoknál játszik <#idiot>
A lényeg, hogy figyelem a meccset netezés közben 😊

totti10
ma játszik végre cufre az argentinoknál!!

hajrá,lilák!

McFrost
+ Tommázi!bá

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Taranov
Legyen inkább Chivu, annak úgyis hasonlít a neve a Chievohoz.

McFrost
legyünk 10-ek , de akkor jön a Francseszka is!

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

hunbasser
nem baj,mcfrost örömére írta 😊

ReaL MaDRid x siempre

jbal
de értem.de ilyen hülyeséget.csodálkoztam

hunbasser
azta de lol vagy,hát nem érted????!!! 😄DD

ReaL MaDRid x siempre

jbal
mi van?mi ez?

szanics
Sajnos fogalmam sincs semmirõl, most csak a vb és az NBA-döntõ tölti ki a napjaimat, a nap egyéb részeiben pedig dolgozom, wc-n vagyok, eszem-iszom-alszom. 😄

Taranov
Én úgy hallottam, hogy a Roma a Chievo 7. helyezésébõl egyet elcserél sztárcsatárára, Okaka Csukára, így a fõvárosi csapat a BL selejtezõt érõ 4. helyen, míg a veronai együttes a 8. helyen végez.

McFrost
Szanics!
A Roma és a Chievo közötti ügyletekrõl szólhatnál pár szót

jbal
õket csak kedvelem.de azért annyira nem a kedvencem

hunbasser
+ még lyonos is

ReaL MaDRid x siempre

jbal
Arsenalnak meg a Roma-nak
válogatott meg a Hollandoknak

takibalint
Most te kinek szurkolsz?

jbal
mikor lesz a következõ meccsünk?

jbal
Totti

Montella elmegy:
😊

hunbasser
na,akkor jól tudtam 😊
csak azért,mert jbal úgy írta,h totti,montella elmegy 😊

ReaL MaDRid x siempre

gabber_saviola
Totti nem megy sehova, Montella pedi 1 évre aláír az Empolihoz

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

jbal
nem megy el Totti
akkor így Totti,
Montella elmegy,
Nonda,
Okaka

hunbasser
totti elmegy??? ez nekem új 😊
és hová megy?
én úgy tudom,h montella az empoliba megy

ReaL MaDRid x siempre

9csöves9
nem tudom,hál'Istennek nem én vagyok a Roma szurkoló

én még anno olyat olvastam hogy lehet visszavonul és kap valami edzõi feladatot a Románál

de lehet csak álmodtam

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

jbal
Montella nem az Empoliba megy?

9csöves9
Wanchope sem lassan 30,Montella meg én úgy tudom,hogy visszavonul amit kicsit meg is értek,mert lassan minden szezonban ki kell hagynia fél évet

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

jbal
Wanchope se?Montella nem tudom minek megy el