7165
-
#3596 [nagy][szin=red]HIVATALOS: MARTINEZ A ROMÁBAN FOLYTATJA!!! -
#3595 Uraim! Az átigazolási időszak letelte után jövök csak haza, addig remélem a legjobbakat.
Végülis most olvastam, hogy Ronaldo Milánóba utazik, Prade meg éppen ott van... :D
Na jó, ez csak vicc, de azért nem ártana még egy nagy fogás előre, meg a védelembe sem! -
#3594 mert már öreg,és nem olyan gólképes.ennyi,meg sztem már nem olyan motivált -
#3593 Ja, most látom, hogy 2000-ben 45 milliót ért. -
#3592 Sajnos a Milanban láttam utoljára az idény elején, azóta mikor láttam Monaco vagy Sampdoria meccset, sosem játszott.
Mit bénázott egyébként a Monacoban?
Mi lehet az oka ennek a rossz formának? Azért ő nem egy névtelen focista. -
#3591 Nem hinném. Szerintem az Atalantában is meg fog égni.
Emlékezz vissza, tavaly mit művelt Monacóban szegény. Nevetséges volt. -
mainevent #3590 Ez nagyon jól hangzik, ilyen mentalitásra van szükség -
#3589 Vieri nem kellett volna nekünk?
-
#3588 Na, ő jó lenne. Egy az egyben Cufré a srác, ezt írják róla valahol.
"This young player is one of the toughest defenders in the world to beat. With a tremendous vertical jump, extreme quickness and speed, tough tackles and a pit bull mentality, he is almost impossible to get past." -
#3587 Gilberto Martinez érkezik
Az átigazolási időszak utolsó napjának első római igazolása a Brescia védője, Gilberto Martinez lehet.
A Costa Rica-i hátvéd, aki eddig négy szezon alatt 132 mérkőzésen lépett pályára a kék-fehéreknél, ezekben a percekben találkozik Milánóban Daniele Pradéval, hogy sor kerüljön a szerződés aláírására.
Martinezt 2001-ben hazája legjobb játékosának választották, és bár jobblábas labdarúgóról van szó, mégis a balhátvéd az elsőszámú pozíciója.
www.ilromanista.it -
#3586 hát.kéne gyorsan egy balhátvéd meg egy csatár -
#3585 FONTOS INFORMÁCIÓ!!!
Fontos információ, hogy az átigazolási időszak Olaszországban korábban zárul, mint például Angliában. A csapatoknak este 19 óráig van lehetőségük átigazolások végrehajtására.
-
#3584 :DDDDDDDDDDDDDD -
#3583 Szerintem meg le kéne szoknia a kábítószerről :DDDDDDD -
#3582 Li Jung Pjo elmondta, hogy miért nem igazolt hozzánk. Vallással nem viccelünk, de azért ez elég röhejes...
"Azért nem igazoltam Olaszországba, mert Isten azt mondta nekem, hogy ne tegyek így..." -
#3581 Állítólag a West Ham-hez kerül 1-1 évig kölcsönbe Tevez és Mascherano.... -
#3580 hétközi.de jó.nekem szerencsére már van sport1-em:D -
#3579 9-én nem adnak meccset.és a mi meccsünk 18-tól lesz. -
#3578 hétfőn összefoglaló, 3. körben Roma-Inter, ráadásul hétközi forduló :D -
capy #3577 akkor annyira nem kapkodok a upc beszerzésével -
#3576 Szerintem nem. Mivel az Inter is aznap játszik a Fiorentinával, szerintem 20:30-kor ezt a meccset adja a Sport1. -
#3575 meg a fio elleni gólja.... -
#3574 persze,sport tv adja,de sztem túlnyomórészt milan és inter meccseket fognak adni,úgyhogy marad nektek továbbra is a stream sztem -
capy #3573 gondolom még nem lehet tudni, h adja-e vmelyik sport csatorna... -
#3572 hú,lehet,h még nem biztos.mekkora lenne már,ha kiderülne,h az inter is bundázott,és akkor a bajnoki cím átszállna rátok -.-
sok inter drukker meg már örült :D -
#3571 Szezonkezdés: szeptember 9., 18 óra
Szeptember 9-én 18 órakor az AS Roma - Livorno mérkőzéssel veszi kezdetét a Serie A 2006/07-es szezonja.
A mérkőzést az eredeti fél 9-es kezdés helyett azért rendezik 18 órától, mert Rómában Bianca estéje miatt városi ünnepséget rendeznek.
www.ilromanista.it -
#3570 És a Milan elleni mentései az 1-0-ás meccsen akkor tényleg nagyon jól játszott..
És a Tromsö? elleni gólja... -
#3569 Bizony, ezért mondom, hogy vele még erősödne is a védelem.
Bár Cufrénak sosem fogom elfelejteni, hogy annyi ellenfelet harcképtelenné tett, mint amennyit jó ideig egyetlen játékosunk sem fog. -
mainevent #3568 Nem rossz játékos és a 185 centis magassága sem elhanyagolható -
#3567 Igen, szvsz. jó, bár ezt a szezont egy öngóllal kezdte :DDD
Csak mindig félek, mikor Németországból valaki Olaszországba igazol. -
capy #3566 szal ezt a Magnin gyereket fullra nem ismerem, de ha szanics te azt mondod jó játékos akkor az is:) -
capy #3565 az a helyzet hogy én Seria A-n belül mindenkiről mindent vágok, de más ligákból csak a nagy neveket...túlságosan Seria A /AS Roma függő vok:) -
#3564 Remélem, nem szúrjuk el. A Kicker azt írja, hogy a Stuttgartnak kell a pénz csatár igazolására, úgyhogy tuti eladják. -
#3563 Igen, a hírben kattints rá a kék nevére, ott van róla minden info. -
capy #3562 Magnin bal oldali védő? -
#3561 Nonda a Blackburnben?
Mirko Vucinic megszerzése és Mido eladása után újabb csatárától válhat meg az AS Roma. Shabani Nonda, az együttes kongói játékosa az angol Blackburn csapatához kerülhet.
A skysports.com információja szerint a kongói válogatott támadó az elmúlt szezonban alig kapott játéklehetőséget Spallettitől, így ő sem szívesen maradna, a szakmai vezetés pedig nem ragaszkodik hozzá.
A Rovers viszont csatársorába további játékosokat keres, és versenyben voltak egy másik római támadóért, Midoért is, az egyiptomi azonban végül a Tottenhamhez szerződött.
Nonda nem végleg távozna a klubtól, hanem egy évre kölcsönbe kerülne a Blackburnhöz, majd az angol csapat opciós joggal rendelkezne a játékjog megvásárlására.
A 29 éves játékos ma délután érkezik Angliába, hogy átessen az orvosi vizsgálatokon, majd aláírja szerződését.
www.skysports.com -
#3560 Azért ezt ne kiabáljuk el még képesek ezt a transzfert is elb***ni -
#3559 Ha alapvonaltól alapvonalig játszol, akkor nem árt, ha tudsz két egyeneset rúgni a labdába... a modern foci gyönyörei. -
#3558 Természetesen, mivel az új klubbal meg kell állapodnia a fizetésében. Ha játékost veszel, mindig kétirányú a tárgyalás.
1. Átigazolási díjról a klubbal.
2. Fizetésről a játékossal. -
#3557 Ha egy játékosnak szerződése van egy klubbal, a klub bárkinek eladhatja, vagy minden esetben a játékos beleegyezése is szükséges?