7165
  • jbal
    nem ez a stílus csak ez a szám.de én inkább nem mennék bele az ilyen zenei izékbe mert nem nagyon hallgatok zenét
    ja és kösz
    Taranov
  • Taranov
    Nekem sem tetszik.
  • totti10
    tetszik ez a zene?
  • hunbasser
    fú,de szar szám az,még szerencse,h nem néztem meg a videót :D
  • Taranov
    Mattafix: Big City Life
  • jbal
    vki nem tudja ebben a Roma-s video-ban a szám címét?
  • takibalint
    Igen. Legalabb is az eladok szerint. Nezd meg ezt a linket, ez is Diadora, es 2000-es vagyis mar 6 eves. Ez nem kell nekem, csak talalta az Ebayen. 2000-es Diadora mez
  • Taranov
    Olyan régen is a Diadora volt a mezszponzorunk?
  • takibalint
    En kb. 6-10 eves mezre saccolom, vagy regebbi. Valaki tud valamit errol a mezrol, melyik evben jatszottak benne?
  • hunbasser
  • takibalint
    Na szoval itt van a hatulja.
  • takibalint
    Na ezt lessetek meg. Penteken erkezett postan. Postakoltseggel egyutt 7.43 fontba kerult. Hasznalt persze, de a Roma logon latszik csak, hogy regi mez, amugy teljesen vadi ujnak tunik, egy karcolas nincs rajta.

elolrol

Hatulrol

Az elado fotoja
  • szanics
    Igen, ezt sem írták be, valamint Martinez érkezését sem.
  • takibalint
    Nonda biztos element a Blackburnbe??
  • takibalint
    Távozott

Edgar Alvarez (Messina – kölcsön), Cesare Bovo (Palermo), Gianluca Comotto (Torino – kölcsön), Daniele Corvia (Siena), Leandro Cufre (Monaco), Gaetano D’Agostino (Messina), Olivier Dacourt (Internazionale), Dimitriosz Elefteropulosz (Ascoli), Mido (Tottenham), Damiano Tommasi (Levante)

Erkezett

Edgar Alvarez (Platense), Marco Cassetti (Lecce), Rodrigo Defendi (Tottenham), Ricardo Faty (Strasbourg), David Pizarro (Internazionale), Max Tonetto (Sampdoria)

Forras: Nemzeti Sport
  • takibalint
    A Nemzeti Sport is egy nagy marha!Ezt irtak: "Tonetto érkezése után Cufre elment a Monacóba, míg Dacourt helyére Pizarro érkezett az Intertől" mitha Cufre magatol akart volna elmenni. Barmok.
  • takibalint
    Szanics Tommasit kifelejtetted a tavozok kozul. O a Levanteba ment, ha igaz a hir,
  • takibalint
    Szanics. VAn lehetoseg, kittenni a nagy Roma kep ala az aktualisan feljovo meccseket? Amiket a tv kozvetit. Bajnokok Ligaja, Bajnoksag, Kupa. MElyik meccs, melyik csatornan, datum, kezdesi idopont. Egy otlet, de hasznos lenne mindenkinek.
  • takibalint
    Es most kivel jartunk volna jobban? Magnin vagy Martinez?
  • szanics
    Magnin végül nem jött

Egyetlen kérdés maradt nyitva az átigazolási időszak letelte után: vajon a Roma végül leigazolta-e a Stuttgartból a svájci válogatott Ludovic Magnint?

Bár tegnap délelőtt kész tényként közölte a német sajtó, hogy az átigazolás létrejön, a balhátvéd mégis marad Stuttgartban, mivel a Roma végül a bresciai Gilberto Martinezt igazolta le Cufré helyére.

www.transfermarkt.de
  • hunbasser
    az szép,ott kicsivel jobb a helyzet...
  • takibalint
    Azert nem tudtad, mert nem kerdezted. Ezert szoktam angol foci hireket beirni pl: Martins Inter-Newcastle transferje.
  • takibalint
    Mentem volna Roma meccsre. Nem igazan, mert igzan kedvenc foci csapatom nincs, legfeljebb a Newcastle, de az messze van. Az Arsenal uj stadionjaba akarok kimenni.
  • szanics
    Ezt nem is tudtam (mármint hogy ott élsz). Szoktál járni meccsre?
  • takibalint
    Tv-m az van, de az angolokat nem erdekli az olasz foci. Lononban elek, nem Magyarorszagon.
  • Taranov
    Ja, csak általában ez úgy van, hogy a sztárok nem érdemtelenül váltak sztárokká, szóval tudnak is focizni.
  • jbal
    nincs tv-d?
    pplive.uw.hu és streamforums.tk
    én ezeket csak akkor használom ha nincs tv-ben.és ienekre se szorulok rá h online MTV mert itt van MTV és ha gépen akarom nézni akkor is előbb a tv tuner:D
    a múltkori nekem ment
  • takibalint
    Valaki tud egy megbizhato internet forrast, ahol lehet a Roma meccseke nezni? Az a multkori szuperkupas, nekem nem mukodott sehogysem. Bajnokok Ligajara az UEFA honlapjat javaslom. Lehet meccsenkent is fizetni, nem kell az egesz szezonert. 1.50 angol font/BL meccs. Ja es ha az MTV kozvetiti a BL-t, akkor az MTV honlapjan is lehet nezni remelhetoleg, mert minden hetkoznap este musorzarasig megy az online tv. Ezt azoknak mondom akik esetleg hozzam hasonloan kulfoldon elnek, vagy nincs tv otthon stb.
  • takibalint
    Eddig pontosan 8. Mindegyik eredeti. De nem mindegyiket ujonnan vettem. Pl: a fekete regi kapus mez. De az is eredeti Diadora, beleis van himezve. Vannak elveim a Roma mezekkel kapcsolatban. 1. Nem veszek hamisitvanyt! 2. Csak Diadorat veszek. 3. Nem veszek szamozott es nevvel elatott polot, mivel a Romat mint csapatot szeretem, es nem vagyok jatekos manias.
    Mezekbol sok van ami Kappa altal keszitett, es ugyan regen a Kappa volt a mezbeszallito, ha jol tudom, de most is csinalnak meg. Ilyen hogy Montella mez kappa logoval stb. Na ilyeneket nem veszek.
  • jbal
    nem.a szürke is rendes mez
  • takibalint
    A szurke az a kapus mez lesz nem? Ettol fuggetlenul nekem sem tetszik. Mondjuk nekem egyik sem ezek kozul. Talan a feher, de nem 65 euroert.
  • takibalint
    65 Euro az Ebayen az egyik nemet eladonal, akitol vettem ket mezt is a bordo hosszu csikosat, es a feheret amelyiknek kozepen van a csikja, UEFA kupa mez volt.
  • totti10
    kár Midóért és Nondáért....
  • capy
    én spec. a Romat nem azért szeretem mert sztárokat igazolnak mint a Realnál
  • Taranov
    Én úgy ítélem meg, hogy nagyjából ott állunk, ahol kezdtük, Mido, Dacourt, Bovo elvesztése szerintem nem válik hasznunkra, de Kuffourban és Nondában is láttam fantáziát, annak ellenére, hogy csodát nem tudtak tenni a Romában.
    Ha még egy "sztár" jött volna, azt mondanám, hogy jól jártunk.
  • szanics
    Szvsz. egy az egyben Cufré a csávó, bár sokszor én sem láttam.
    Gyors, és erőszakos, mint az állat, úgyhogy jó lesz. Csak ő is alacsony...
  • capy
    szanics: gondolom te velem ellentétben már sokszor láttad Martinez-t játszani!? Kicsit utána olvastam azt írják elég fain védő és hogy gyors is, meg tudod ezt erősíteni?
  • szanics
    Érkeztek:
    Pizarro (Inter), Cassetti (Lecce), Tonetto (Sampdoria), Corvia (Ternana), Virga (Palermo), Faty (Strasburg), Zotti (Ascoli), Martinez (Brescia), Vucinic (Lecce)

Távoztak:
    Cufrè (Monaco), Alvarez (Messina), Mido (Tottenham), Cerci (Brescia), Dacourt (Inter), Bovo (Palermo), Corvia (Siena), Galloppa (Ascoli), Kuffour (Livorno), Nonda (Blackburn)

Ha igaz, éjfélig külföldről még igazolhatunk, Olaszországon belül azonban már nem lehet sem venni, sem eladni.
  • szanics
    Kuffour a Livornóé.
    Sajnos vége van az átigazolási időszaknak, a nap elején rendelkezésre álló (vagy nem álló) 9 millió euró pedig megmaradt...
  • Taranov
    A transfermarkt.de szerint a stuttgarti védő is.