AS Roma

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

takibalint
SERIE A 20. FORDULÓ Cesena–Roma 0–1 (Fábio Simplício 89.)

Az olaszok a golt hivatalosan ongolnak konyveltek el. Eloszor Simpliciot jeloltek mint golszerzot, kesobb javitottak ongolra. Az egyik Cesena vedore.

takibalint
A spanyol élvonalbeli Villarreal hat hónapra kölcsönvette az olasz AS Roma brazil labdarúgóját, Cicinhót.

A Villarreal Ángel López pótlására szerzõdtette a korábban a Real Madridot is megjárt egykori brazil válogatott védõt, mivel a spanyol hátvéd térdsérülése miatt már nem léphet pályára ebben a szezonban.

Amennyiben a „sárga tengeralattjáró" végleg meg akarja tartani a 30 éves játékost, úgy élhet opciós jogával a szezon végén.

bakkerman
go dubai akkor neki is

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Voltak már azért ilyen hírek ezelõtt is, emlékszem, pár éve még olyan is volt, hogy egy konkrét csapatot is megnevezett a sajtó.

Aztán persze Totti maradt...szerencsére!

Avanti Roma!

😞((( nem tudom elképzelni, hogy másutt lenne...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

takibalint
ja fõleg, hogy egy meccs ment el miatta ráadásul a Juve meg a Milan pontokat bukott...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

takibalint
NEm rossz vedo, es tobbnyire jol dolgozik. Ez ritka rossz teljesitmeny volt tole.

öregszik:S pedig nem rossz védõ...

takibalint
SERIE A 19. FORDULÓ
Sampdoria–Roma 2–1 (0:1) (Pozzi 58. – 11-esbõl, Guberti 84., ill. Vucsinics 18.)

Juan hathatós segitségével sikerult kikapni.

takibalint
Az AS Roma labdarúgócsapata kölcsönadta utánpótlás-válogatott támadóját, Stefano Okaka Chukát a Barinak.

Okaka kevés lehetõséget kap a Romában, így a „farkasok” már negyedszer adják kölcsön: korábban a Modenában, a Bresciában és a Fulhamben is megfordult.

takibalint
A Corriere dello Sport értesülései szerint az AS Roma megegyezett a spanyol Málaga labdarúgócsapatával, miszerint az olaszok játékosa, Júlio Baptista kétmillió euróért a spanyol együtteshez szerzõdik.

A hírek szerint Baptista elfogadta a Málaga által kínált feltételeket – azaz hogy a játékos 3.2 millió eurós éves fizetését 2.5 millió euróra csökkentik –, így a brazil középpályás januárban ismét Spanyolországba költözhet, hisz korábban megfordult a Sevilla és a Real Madrid csapatánál is.

Nem biztos amúgy, hogy õ lesz a Roma egyetlen távozója januárban: a szintén olasz élvonalbeli Genoa elnöke, Enrico Preziosi elmondása szerint klubja a chilei David Pizarróért cserébe Giuseppe Scullit adná a „farkasoknak” a téli átigazolási idõszakban.

Így van Boldog ünnepeket továbbra😊

takibalint
Minden AS Roma szurkolónak Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és minél több Roma gyõzelemben és kupahalmozásban gazdag Boldog Új Évet Kívánok!!!

na ez szép volt, kipukkadt a Milan😄

takibalint
Az AS Roma a Serie A-ban a 2010-es naptári évben 38 mérkõzésen 81 pontot szerzett, amivel a legeredményesebb olasz klub volt. (A vasárnap pályára lépõ Napoli a második 38 meccsen szerzett 75 ponttal.)

takibalint
Ja jól tartotta a labdát. Lehetett volna bátrabb, és kapu felé játszhatott volna tobbett.

SERIE A 17. FORDULÓ
Milan–Roma 0–1 (Borriello 68.)

limperatore
Adriano nagyon jó volt ilan ellen, nem tudták tõle elvenni a labdát <#taps>

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

takibalint
Bajnokok Ligája 6. forduló

Cluj - AS Roma 1:1(0:1) g. Boriello 21' Traore 88'

Továbjutott a Bayern MUnchen és a Roma

takibalint
Chievo-Roma 2:2(0:2) gol. Simplicio 2x. Simplicio ket golt is lott, es Adriano kezdokent lepett palyara. Kar hogy a 2. felidoben kiegyenlitett a Chievo. Rosit kiallitottak a 2. felidoben.

takibalint
Palermo - Roma 3:1 (1:0) gol Totti

takibalint
A Roma - LAzio meccs erdekelne. Mennyibe kerul a belepo + szallas?? Repjegyet elintezem.

Sziasztok!

Én Rómában élek, egy hostelben dolgozok! Ha bárki utazást tervez Rómába, keressetek nyugodtan, olcsó, jó szállást tudok nektek ajánlani a központban és a jegyet is mg tudjuk venni a meccsre egy személyi fénymásolatával! Forza Roma!

Roma- Napoli , február 16.
Roma- Parma, február 27.
Roma- Lazio, március 13.!
Roma- Juventus, április 3.

Szûcs Bence
Tel: 70/943-2751
E-mail: [email protected]
Prince23
Ma nem ismétli valamelyik adás?

takibalint
Nem lattam a meccset, csak a golokat, de kuzdenitudasbol ma jelesre vizsgaztak, megint.

takibalint
CSOPORTKÖR, 5. FORDULÓ
E-CSOPORT
AS Roma (olasz)–Bayern München (német) 3–2 (0–2)

Gólszerzõ: Borriello (49.), De Rossi (81.), Totti (84. – 11-esbõl), ill. Gomez (34., 38.)

összefoglaló volt róla...

Prince23
Adta valamelyik csatorna?

mert csak olvastam róla nemrég a neten.

jaja szép volt, Boriello gólja volt nagy😄 ahogy elcsúszva belõtte

Prince23
am 3-2-re gyõztünk 😄😄

valami reagálást vártam volna 😊

Prince23
ennyik vagyunk, kikaptunk a németektõl :S

takibalint
SERIE A 13. FORDULÓ
Roma–Udinese 2–0 (Menez 24., Borriello 56.)

szép gyõzelem...csak tudnám miért nem adták a meccset rendesen na mind1...

takibalint
SERIE A 11. FORDULÓ AS Roma–Fiorentina 3–2 (1:0) g: Simplicio 44' Boriello, Perotta.

Boriellonak ez a 7 golja volt mar a szezonban. Cicinho kezdokent lepett palyara, csak ugy mint Simplicio, aki az elso goljat szerezte Roma mezben.

takibalint
Remelhetoleg nem. Tenyleg nem rossz..

Forolto
Greco-t ugye idén nem adjuk tovább?Abban a srácban van valami...

és persze tömérdek balhé...

mindig kibaszott a Lazio a Rómával...én tudom mivel mindig amikor a Róma jól állt (kb a bundabotrány óta, általában 2. lett év végén a tabellán) azóta a Róma mindig, v általában szívott a Lazio ellen...nem emlékszel pl arra a meccsre, amikor Di Canio názi jeleket mutogatott? akkor is a Lazio nyert, meg volt egy 2-2 es meccs is, meg egy sima 0-3 as meccs amikor Ledesma kb 30 méterrõl ívelt be egy szabadrúgást is...nekem ezek rémlenek, amikor a Róma jól állt a Lazio mindig kiszúrt velük, és pedig a Lazio volt olyan h a kiesés ellen is majdhogyem küzdött...ez talán náluk még a Delio Rossi elõtti idõszakra vonatkozik...

takibalint
a tavalyi is korabbi ev. 😊 Na komolyan, biztos igazad van, de most a korabbi eredmenyeket nem tudom, utana kellene nezni.

én a korábbi évekre gondoltam...

Grove4
Õ szerintem úgy értette, hogy a tabellán elfoglalt helyzetük alapján kedvezõbb helyzetben.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

takibalint
Szerintem csak te 😊 A tavalyi idenyben mindketszer a Roma nyert. Eloszor 1:0-ra utana pedig 2:1-re ugy hogy a felidoben meg a LAzionak volt 1:0

takibalint
Lazio - Roma 0:2 (0:0) Gol Boriello, Vucinic mindketto 11-esbol.

Amugy a megnem adott golt Greco lotte, csak ugy mint a Basel ellen beallasa utan kb. 1-2 perccel betalalt. Mas kerdes a biro nem adta meg a golt. A Roma jobban jatszott, az elso felidoben sokkal jobban. Julio Baptista beallt az utolso 10 percre, es kiharcolta a masodik 11-est.

végre elverte a Róma a Laziot...érdekes, hogy most a 2 csapat ellentétes módon áll a tabellán ahogy szokott, amikor a Róma van kedvezõ helyzetben akkor általában a Lazio nyer, ez elég érdekes, mintha ennek lélektani, pszichés okai lennének v csak én vagyok paranoiás😄

takibalint
Javitanom kell magam. Elfelejtettem, hogy Adriano leserult 40 napra. Ezert nem jatszott eddig, es nem reg tert vissza.

takibalint
Mar 2:0 5 perccel a vege elott 😊

vezet a Róma a "derbin"😊

takibalint
LAzio - Roma a felidoben 0:0 A biro nem adott meg egy szabalyos Roma golt. LEfujtak les cimen, pedig egyvonal volt, es a partjelzo is vonalban allt. MEgsem lata, hogy egyvonalban alltak a jatekosok. Raadasul ilyenkor a tamado csapatot kellene tamogatni a szabalyok szerint, es nem lefujni les cimen. Amugy szinte csak a Romanak voltak helyzetei az 1. felidoben. Lazionak volt kb. 2. A szoglet arany is 5:0 volt a Romanak.

takibalint
November 7-én vasárnap 15 órától Lazio - Roma rangadó

takibalint
Én sem tudom mi van vele. Egyszer Ranieri beakarta állitani csereként, megkérdezte készen van-e erre õ azt mondta nem. Erre Ranieri beállította Julio Baptistat.