AS Roma

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

totti10
de..😊

hajrá,lilák!

takibalint
Basel - Roma Bajnokok Ligaja gólok

ÉS a Basel - Roma 2:3 mérkõzés góljai.

takibalint
Itt a Roma - Lecce mérkõzés 2 gólja, és Totti kiállítása videón. Nézzétek meg, de feltétlenül hanggal. NAgyon vicces a riporter a góloknál. 😊 😊

Roma - Lecce video hanggal

takibalint
Nem youtubon nézted??? HA igen, akkor rosszul digitalizálzák be a videót, és tükörképként játsza le. Ezért láttad fordítva. 😊

totti10
miért volt forditva irva a mezeken a szám és név?
totti ballal rúgta a 11est?😮

hajrá,lilák!

Ennyi? Hát úgy jött ide, hogy megváltja a világot :S

REAL MADRID

Forolto
Az ilyen fiatal játékost miért adunk kölcsön?Adriano mehet vissza braziliába és jöjjön ez az olasz srác,saját nevelés,most megmutatta mire képes.

jó meccs volt😊 most adja a DIGI ismétlésben

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

takibalint
Állás 4 forduló után

1 FC Bayern München 12 pont
2 AS Roma 6 pont
3 FC Basel 1893 3 pont
4 CFR 1907 Cluj 3 pont

takibalint
Bajnokok Ligája 4. forduló

FC Basel - AS Roma 2:3(0:2) gól: Menez 16' Totti 25'(11-esbõl), A Frei 69' Greco 76' Shaqiri 83'

Greco a 75-dik percben allt be Menez helyett, es 1 percre ra gólt szerez a Romanak. Jó csere volt.

takibalint
Ossze balhezott az egyik Lecce jatekossal, mert az majdnem felrugta tamadas kozben, erre a biro mindkettojuket kiallitotta. Igy Totti nem jatszhat a Lazio ellen a hetvegen.

Amugy 9. fordulo Roma - Lecce 2:0 gol Burdisso, Vucsinics

mi történt a Tottival?😮 biztonságiaknak kellett levinni szinte a pályáról a Lecce ellen...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

takibalint
Minden bizonnyal egy hónapot kell kihagynia Rodrigo Taddeinek, az AS Roma középpályásának a Parma elleni bajnokin elszenvedett sérülése miatt.

Taddeinek combizom-húzódása van, a bajnokikon kívül valószínûleg lemarad a Basel és a Bayern München elleni BL-mérkõzésekrõl is.

takibalint
Padozik, neha cserekent beall. Boriello jo formaban van, es ott van Vucsinics es Totti is.

Adrianoval mi helyzet? Megint magaba fordult? Semmi hir nincs rola.

REAL MADRID

takibalint
SERIE A 8. FORDULÓ
Parma–Roma 0–0

takibalint
Az Il Corriere dello Sport információi szerint másfél órával késõbb kezdõdött el a Roma labdarúgócsapatának szerdai edzése, miután a Rosella Sensi klubelnök a tegnapi, Basellel szemben 3–1-re elveszített Bajnokok Ligája-találkozó után válságértekezletet hívott össze a játékosokkal együtt.

A „farkasokról” érkezõ tudósítások szerint a labdarúgók a Parma elleni vasárnapi bajnoki mérkõzésig különvonulnak, és együtt készülnek a találkozóra.

A Roma a szezonban már hat vereséget szenvedett, de szombaton úgy tûnt, túl van a mélyponton, hiszen hazai pályán 2–1-re legyõzte a Genoát.

takibalint
az. Ennel nagyobb, csak a tavalyi Panathinaikos elleni vereseg volt, ami kiesest ert.

biztos Római gyõzelmet vártam idén kiismerhetetlen ez a csapat ráadásul buktam a fogadást is velük😄😞

Murder3
hát ez nagy pofon....

Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer

takibalint
Roma –Basel (svájci) 1:3 (1:2) (Borriello 22., ill. Frei 11., Inkoom 44., Cabral 93.)

NEm tudom mit csinalnak Romaban, de mar kezd fogyni a turelmem. En kedvelem Ranierit, de szerintem ideje valtani, es nem alsonadragot.

Ugyanazok a jatekosok, ugyanaz az edzoo, megis szarok, foleg a vedelem.

lol betört és borult mindenki a kapuba xD a kapust szépen megetette😄😄😄😄 már ezért megérte leigazolni

takibalint
nem, mar jatszott cserekent

azta qva eget nem ez volt Rudolf 1. meccse szinte?

takibalint
Seria A 7. forduló AS Roma–Genoa 2:1 (1:0) (Borriello 34., Brighi 53., ill. Rudolf Gergely 78.)

Orulok, hogy egy magyar jatekos golt lott az olasz bajnoksagban, de annak is, hogy ez csak a szepitesre volt eleg.

nem várom a pillanatot😞

Sajnos egyszer mindenki visszavonul, de azért remélem 1-2 évig marad Francesco nagy sportember ám...

talán a játékosok motiváltsága...azért mégiscsak 5 év alatt, ez a nem is tudom ❤️.> 2. helyük mindig az Inter veri meg õket...2004-ben pedig pont a Milan

Na de ha összejön neki az elsõ szezon bámulatosan, akkor mi változik meg a második szezonban negatív irányba?

Avanti Roma!

#6675 ez az oka a Róma teljesítményének...de én tényleg nem akarom bántani...lássuk be az Inter elleni gyõzelem mázli volt, 93. percben bárki találhat gólt😞

Még csak egy éve jött, de idén kb. úgy teljesít, mint Spalletti, mielõtt megvált tõle a csapat.

Avanti Roma!

limperatore
ranieri meddig marad a kispadon még?

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

takibalint
Seria A. 6. fordulo Napoli-Roma 2:0 (0:0)

takibalint
Roma - Cluj Bajnokok Ligaja 2. csoportmerkozes 2:1 (0:0)

kemény meccs volt szokásos Róma-Inter hangulat csak éppen az Internek volt asszem vagy 2 kapufája😊 és jobban is játszottak a Róma többnyire védekezett, de a focit gólra játszák ez örök érvényû mondás😄

takibalint
Ja, sajnos nem lattam a meccset.

tessék 1-0 az Inter ellen xD íme a feltámdás

takibalint
Brescia - Roma 2:1 A biro hathatos kozremukodesevel. Elso 20 percben 3 sargat adott a romai jatekosoknak. A masodik brescai gol buntetobol szuletett, ami nem is volt bunteto, mert Mexes a labdat rugta el. Boriellot meg vagy 3-szor huztak a mezenel a bunteton belul, es nem adott semmit a biro. Nem kicsit fujt a Brescianak.

nem akarom megbántani, de nekem az a benyomásom Ranieri egy szezonos edzõ...
ezalatt azt értem, hogy szokott lenni 1 zseniális szezonja utána pedig a következõ évben teljes káosz szokott uralkodni csapaton belül ráadásul neki nagyon nehéz olyan típusú csapatot találnia akivel hosszútávon is együtt tud dolgozni...nem azt mondom h rossz edzõ, de szerintem hosszútávra nem megoldás, maximum egy kiesõjelölt csapatnál lehetne hasznát venni, akit csoda módon bent tud tartani, de nagy csapat kispadjára, akik sikerre éhesek nem nagyon való

Chelsea: jó szezonja volt a 2004-es elõtte szenvedett a csapattal nem nagyon találta velük az összhangot, a jó szezon ellenére nem nyert semmit a csapattal

Valencia: teljes káosz a csapatnál, évvégi 7-9. hely asszem Olasz-Spanyol viták ez olyan 2004-2005-2006 környékén volt

én csak Parmára emlékszem: bent tudta tartani a csapatot, szép gyõzelmeket aratott a csapattal és itt pl jól dolgozott, de aztán megintcsak nagyobb kihívásra vágyott

ezután jött a Juve, akik feljutottak a Serie B-bõl elvállalta, 1. szezonban rögtön 3. hely a csapattal, kövi szezonban 2. lett a Juve, aztán megint lapátra tették pedig már alakult volna a csapat

AS Róma: tavalyi szezon ismeretes nagyon nagy gyõzelmi sorozatot aratott a Rómával mégsem nyert semmit😞

vajon idén ismét menesztik és nem tud majd sikereket elérni?

takibalint
Murder3
hát jah

takibalint
Már hogy én? Olvastam.

Cikk Orosz kézbe kerulhet a Roma

takibalint
Most melyik mecsrol beszelsz? A Bayern elenirol??

Murder3
fájdalmas vereség lehetett ez a rómának, azért elég sansztalanok voltak a 2. félidõbe, mégis csak egy róma...

Grove4
Hiányzott már Olaszországba is egy milliárdos :S

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

halottad a hírt? orosz kézbe kerülhet a Róma...méghozzá a Lukoil cég elsõ embere akarja õket megvenni...

ha ez igaz, akkor a Róma 1-2 éven belül remélhetõleg Chelsea féle magasságokra tõr...

takibalint
Mondjuk 10 emberrel ellen nem nehez, raadasul a piros lappal egyutt bunteto is jart a Cagliarinak. Persze 10 emberrel is ellehetett volna kerulni az 5 kapott golbol nehanyat.

Cagliari–Roma 5–1 (Conti 8., Matri 23. – tizenegyesbõl, 47., Acquafresca 38., Lazzari 85. ill. De Rossi 18.)

ilyen is régen volt😮 sajnálom Bálint😞 Milan és a Barca is kikapott ma elég kínosan, én sztem itt a válogatott meccsek a ludasak még mindig fáradtak voltak a játékosok

takibalint
Bajnokok Ligaja csoportbeosztas.

E-csoport

AS Roma
Bayern Munchen
Basel
CFR Cluj