AS Roma
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Roma - Lecce video hanggal
REAL MADRID
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
1 FC Bayern München 12 pont
2 AS Roma 6 pont
3 FC Basel 1893 3 pont
4 CFR 1907 Cluj 3 pont
FC Basel - AS Roma 2:3(0:2) gól: Menez 16' Totti 25'(11-esbõl), A Frei 69' Greco 76' Shaqiri 83'
Greco a 75-dik percben allt be Menez helyett, es 1 percre ra gólt szerez a Romanak. Jó csere volt.
Amugy 9. fordulo Roma - Lecce 2:0 gol Burdisso, Vucsinics
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Taddeinek combizom-húzódása van, a bajnokikon kívül valószínûleg lemarad a Basel és a Bayern München elleni BL-mérkõzésekrõl is.
REAL MADRID
A „farkasokról” érkezõ tudósítások szerint a labdarúgók a Parma elleni vasárnapi bajnoki mérkõzésig különvonulnak, és együtt készülnek a találkozóra.
A Roma a szezonban már hat vereséget szenvedett, de szombaton úgy tûnt, túl van a mélyponton, hiszen hazai pályán 2–1-re legyõzte a Genoát.
NEm tudom mit csinalnak Romaban, de mar kezd fogyni a turelmem. En kedvelem Ranierit, de szerintem ideje valtani, es nem alsonadragot.
Ugyanazok a jatekosok, ugyanaz az edzoo, megis szarok, foleg a vedelem.
Orulok, hogy egy magyar jatekos golt lott az olasz bajnoksagban, de annak is, hogy ez csak a szepitesre volt eleg.
Sajnos egyszer mindenki visszavonul, de azért remélem 1-2 évig marad Francesco nagy sportember ám...
Avanti Roma!
Avanti Roma!
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
ezalatt azt értem, hogy szokott lenni 1 zseniális szezonja utána pedig a következõ évben teljes káosz szokott uralkodni csapaton belül ráadásul neki nagyon nehéz olyan típusú csapatot találnia akivel hosszútávon is együtt tud dolgozni...nem azt mondom h rossz edzõ, de szerintem hosszútávra nem megoldás, maximum egy kiesõjelölt csapatnál lehetne hasznát venni, akit csoda módon bent tud tartani, de nagy csapat kispadjára, akik sikerre éhesek nem nagyon való
Chelsea: jó szezonja volt a 2004-es elõtte szenvedett a csapattal nem nagyon találta velük az összhangot, a jó szezon ellenére nem nyert semmit a csapattal
Valencia: teljes káosz a csapatnál, évvégi 7-9. hely asszem Olasz-Spanyol viták ez olyan 2004-2005-2006 környékén volt
én csak Parmára emlékszem: bent tudta tartani a csapatot, szép gyõzelmeket aratott a csapattal és itt pl jól dolgozott, de aztán megintcsak nagyobb kihívásra vágyott
ezután jött a Juve, akik feljutottak a Serie B-bõl elvállalta, 1. szezonban rögtön 3. hely a csapattal, kövi szezonban 2. lett a Juve, aztán megint lapátra tették pedig már alakult volna a csapat
AS Róma: tavalyi szezon ismeretes nagyon nagy gyõzelmi sorozatot aratott a Rómával mégsem nyert semmit😞
vajon idén ismét menesztik és nem tud majd sikereket elérni?
Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
ha ez igaz, akkor a Róma 1-2 éven belül remélhetõleg Chelsea féle magasságokra tõr...
ilyen is régen volt😮 sajnálom Bálint😞 Milan és a Barca is kikapott ma elég kínosan, én sztem itt a válogatott meccsek a ludasak még mindig fáradtak voltak a játékosok