7165
-
#3676 arról nem is beszélve,hogy Mexes milyen ámokfutást rendezett -
#3675 MAr megint kiallitottak valakit? Nem lesz ez igy jo. Eddig minden mecsen komoly csapat ellen piros lapot kapott valaki. A Valencia elleni baratsagos meccsen, ha jol emlekszem, aztan az Inter elleni kupadonton, es most ezen a meccsen is. Egy tet meccsen mit fognak csinalni??? -
#3674 jesszzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz Monti a kedvencem amúgyis a csapatból meg Mancini!!! -
#3673 A Bayern egykori alapembere az átigazolási időszak utolsó napján az AS Roma-tól a Livorno-hoz költözött.
A játékost igazából nem adták el, ezért csak ideiglenesen, azaz a mostani szezonban fog a Livorno-nál profiskodni. Kuffour ezért az "áldozatért" 250.000 ropogós eurót kapott fájdalomdíj gyanánt. A Roma, helyére nem Ludovic Magnin-t csábította el Stuttgartból, hanem a Brescia-ban játszó Martinezzel kötött szerződést. -
#3672 Végre h Montella összeszette magát!
GRAT a csapatnak :) -
a zsírkereskedő #3671 1-0 montella góljával és állítólag emberhátrányban voltunk de én is csak olvastam pedig vincenzo gólját megnéztem volna... -
#3670 mennyi lett a meccs? -
a zsírkereskedő #3669 na okés
jó ember lőtte:) -
Oszi #3668 Vezet a roma Montella góljával! -
#3667 Nem nézem, asroma.it-en van összefoglaló az első félidőről -
#3666 te hol nézed? -
#3665 Egyszer fölélőtt, aztán a 40. percben a lövését védte a kapus (Pizarrótól kapta a passzt). -
a zsírkereskedő #3664 remélem montella művel valami maradandót... -
#3663 Kezdőcsapatok:
JUVENTUS
MIRANTE
BIRINDELLI
GIANNICHEDDA
DEL PIERO
BALZARETTI
PARO
PALLADINO
GUZMAN
ZALAYETA
URBANO
ALEXANDRE
ROMA
DONI
MEXES
PIZARRO
MONTELLA
FATY
FERRARI
TONETTO
ROSI
OKAKA
GIACOMINI
CASSETTI -
#3662 Egy félidő után 0-0. -
#3661 Sajnos az, hogy két tartalékcsapat szerepel, a televíziós közvetítésre is hatással volt, így az egy perc múlva kezdődő meccset a RaiUno helyett a RaiTre közvetíti... -
a zsírkereskedő #3660 jónak ígérkezik majd a fiatalok játszhatnak végig meg az új igazolások -
moor09 #3659 Igen asszem a nápoly verte ki őket , ez barátságos mint tavaly. -
#3658 es ez a Juventus roma meccs mi akar lennni? aratsagos? A kupaban, ugyhallottam a juventus mar elhullott. -
#3657 vigyázz magadra Romás:D -
#3656 Oké, Del Piero ott van, akkor ez tényleg a "B" :DDDD
Na tehát:
[nagy][szin=red]MA ESTE 21 ÓRA, RAI UNO, JUVENTUS "B" - AS ROMA "B" -
#3655 rohadj meg :D
Balzaretti
Birindelli
Belardi
De Ceglie
Del Piero
Giannichedda
Guzman
Marchisio
Mirante
Palladino
Paro
Urbano
Zalayeta
Pisani
Lagnese
Rodriguez
Bianco
Miguel*
Junior*
-
#3654 Ha bemásolod a keretet, rövid átvizsgálás után talán megteszem :P
(odategyem a Serie mellé is a B-t? :DDD) -
#3653 ha a Romahoz odatetted akkor hozzánk is nyugodtan odarakhatsz egy B betűt -
#3652 Kedves római barátok! :D
Elnézést, mostanában nem nagyon volt időm híreket fordítani, de gondolom, mindenkit elsősorban az átigazolási időszak alatt történtek érdekeltek.
Azóta semmi eget rengető nem történt, Panucci elégedett volt az igazolásokkal, majd előbb Totti mondta azt, hogy ne gondoljuk, hogy valóban nagy esélyesei vagyunk a scudettónak, majd ma Spalletti megerősítette ezt.
Edzőnk szerint jól sikerült az átigazolási időszak, mert úgy sikerült megerősíteni a csapatot, hogy eközben anyagi szempontból is jól járt a klub (több volt a bevétel, mint a kiadás, ráadásul a játékosok összfizetése is csökkent). A téli átigazolási szezonban további erősítés várható, erről már folynak a tárgyalások.
De a lényeg: MA ESTE 21 ÓRA, RAI UNO: JUVENTUS - AS ROMA 'B'
A meccsen valószínűleg nagy szerephez jutnak az új igazolások, mert a következő keretet jelölte Spalletti (nincs Totti, Perrotta, De Rossi, Chivu, Vucinic, Panucci, Taddei, stb.):
1. CASSETTI
2. DEFENDI
3. FATY
4. FERRARI
5. FREDDI
6. GIACOMINI
7. GRILLO
8. MANCINI
9. DONI
10. MARSILI
11. MEXES
12. MONTELLA
13. OKAKA
14. PIZARRO
15. ROSI
16. TONETTO
17. ZOTTI
19. VIRGA
19. WAHAB -
#3651 sztem meg örülj neki,h nincs rajta semmi szponzor... -
#3650 Ne érts félre, én sem vagyok egy brazil drukker, az olasz játékosokat (meg talán mindenki mást is) előnyben részesítek. A hírek kapcsolatba hozták a Rómával Cicinhot és Ronaldot, ezért játszottam el a gondolattal.
A te ötleted szerintem is jobb, bár C. Zanettit nem láttam még játszani sajnos.
(A fifában láttam, hogy Javier Zanetti mellett van egy C. Zanetti is :)
-
a zsírkereskedő #3649 inkább mexes mint cicinho és ronaldo...
ronaldo most már nem számít elitnek cicinho meg semmivel sem jobb mint mexes ráadásul ő szélső philippe meg belső védő és belső védőkből kevés van nekünk
szóval jó ez így
c zanettit kellett volna az interből visszahozni mondjuk és iaquintát előre (zanettit pizzaro helyett)
és akkor jó játékosok vannak + olaszok is és c zanetti újra válogatott közeli lehetett volna mert nincs annyi vetélytársa mint az interben és sztem nagyon jól nyomja ha játszik...
bár vannak még teóriáim de most ennyi elég:D
a mezeladás nem olyan gáz így se, egy hülye szponzort kellett volna találni de megint üres lesz a mez -
#3648 Én sem értem a dolgokat. Másrészt Spalletti és a vezetőség véleménye nagyon nagy mértékben különbözik, hisz előbbi "mindenkiért" bejelentkezett, a vezetőség meg még a kevésbé neves játékosok ügyében sem tudott megegyezni. -
#3647 Szívem szerint nem adnám el, Ronaldot én sem szeretem különösebben, de ha Cicinho megszerzésére lett volna lehetőség, valószínuleg így jártunk volna legjobban.
6 millió fontért szereztünk volna két sztárt. Még a mezeladások is megnőttek volna valószínűleg. -
#3646 Ja ez erdekes. Errol nem irnak semmit Szanics? Ha 9 millio maradt, akkor hogy nem tudtak 6 milliot leperkalni?? Itt valami nem stimmel. -
a zsírkereskedő #3645 mexes-t te eladnád? áruló:D főleg egy sokak által "dagadtnak" tartott brazilért:D aki kiégett...
na jó nem vagy az de elég bizarr ötlet mexes maradjon csak -
#3644 Ja bocs, Mexes Ronaldo :D
Azért így sem rossz :D -
#3643 :| -
#3642 Mexes-Ronaldinho csere?:O -
#3641 Ha létrejött volna a Mexes - Ronaldinho csere, és megvesszük Cicinho-t, jól jártunk volna.
Aztán persze érdekes, hogy a Real védőt keresett az átigazolási időszak végén is, Cicinhot meg 6 milláért eladták volna. -
#3640 mér nem tudta a Roma kifizetni a 6 milliót így is 9 millió maradt? -
#3639 Cicinho is a kívánságlistán volt
Mint utóbb kiderült, az átigazolási időszak utolsó hetében az AS Roma megpróbálta megszerezni Cicinhót, a Real Madrid játékosát is.
Cicnho a római csapat brazil kapusának, Doninak jó barátja, és először a kapus és Totti beszélgetett arról, el tudnák képzelni a brazil védőt a Romában. Totti elkérte Cicinho telefonszámát, a Real játékosa pedig jelezte, ő bizony szívesen jönne az olasz fővárosba, ezután pedig a Farkasok ajánlatot is tettek érte.
A Real azonban kölcsönbe nem akarta adni Cicinhót, a Roma pedig nem tudta kifizetni a 6 millió fontos vételárat a védőért.
www.tribalfootball.com -
#3638 Lattam egy ugyaniyen mezt a neten, es ott az elado azt irja, hogy harmadik szamu mez a 97-98-as szezonbol. -
#3637 Nincs mit, szerintem nem annyira gáz, hogy tetszik neked, sokan vannak vele így. Eléggé fülbemászó szám.