AS Roma
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
szvsz egy átlátszó hátterû banner kéne
ReaL MaDRid x siempre
na még vélemények?és akkor berakathatnánk mert szanics nem valami aktív
ez sztem ütõsebb lenne
violence can be used for good - JUSTICE
Damiano Tommasi elárulta az indokát annak, amiért 10 év után elhagyta a Roma csapatát.
"A légkör már nem tetszett nekem. Nem éreztem néhány személyes kapcsolatot jónak és úgy éreztem, hogy el kell jönnöm."-nyilatkozta Tommasi.
A veterán középpályás tavaly októberben tért vissza hosszú sérülését követõen és most úgy érzi, változtatásra van szüksége.
"Néhány hónappal ezelõtt meghoztam ezt a döntést, amikor már nem éreztem semmilyen motívációt az edzéseken. Nehéz 10 év után elhagyni ezt a klubot, nagyon nehéz döntés volt."
Egyelõre nem dõlt el, hol folytatja pályafutását a volt válogatott játékos.
asroma.hu
FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!
Luciano Spalletti aggodalmát fejezte ki a Roma eddig igazolásait illetõen, hiszen a klubnak nincs eddig egyetlen igazán fontos igazolása sem. A klub arra vár, hogy befejezõdjön az olasz labdarúgást mélyen érintõ botrány, ami véglegesítené, hogy jövõre indulhat-e a Roma a Bajnokok Ligájában vagy sem.
Az utóbbi hetekben számos nagy játékos neve felmerült a Romával kapcsolatban, azonban eddig senkit nem igazolt le a fõvárosi klub.
asroma.hu
http://asroma.hunsport.hu FORZA ASR!!! Francesco Totti - Solo Una Maglia... PER SEMPRE
paleronak vannak jó napjai de bogdani nem a mi szintünk...2.5 milliót meg végképp nem ér
bogdani nem is tudom h 10gól felett lõtt-e valaha is bajnokságban...pedig csatárnál ez alap sztem ha nagyjából minden meccsen játszik
fõleg h fiatalokat akarnak érte adni... a fiataloké a jövõ - rosi curci cerci de rossi totti csak h az akadémiáról kikerülteket nézzük..
iaquinta kéne akkor már inkább
Roma are being linked with a shock move for Boca Juniors star Martin Palermo.
The Argentina international had an unsuccessful stint with Villarreal two seasons ago, which was blamed largely on injury.
Roma coach Luciano Spalletti is a big fan of Palermo and wants to add an experienced striker to his attacking options this summer.
A MÁSIK:
Roma make surprise move for Siena's Bogdani
Roma are set to trump Udinese for Siena striker Erjon Bogdani.
Udinese had an agreement with Siena over a fee for the Albania international two weeks ago, but couldn't agree personal terms with the striker.
Siena have been considering other offers and director general Giorgio Perinetti met with Roma counterpart Daniele Prade over the weekend.
Perinetti wants £2.5 million for Bogdani, while Roma would prefer to include two young players in a swap proposal.
Harmadik elõkészületi mérközésén is gyõztesen hagyta el a pályát Spalletti legénysége.
Tegnap lejátszotta utolsó edzõmérkõzését az AS Roma. A Standard Liege együttesét fogadták "hazai" pályán, és 0:0 elsõ félidõ után 13 perc alatt eldöntötték a mérkõzést!
A 3:0 végeredmény kialakításában a Alessio Cerci(47'), Aleandro Rosi(54') és Alessandro Tulli(61')egy-egy góllal vették ki a részüket. A csapatból hiányzott Mexes, Montella és Doni.
A fiuk most pár napos pihenõt kaptak, majd szerdától folytatódik a felkészülés Trigoriában.
asrmoa.hu<#vigyor>#vigyor>
http://asroma.hunsport.hu FORZA ASR!!! Francesco Totti - Solo Una Maglia... PER SEMPRE
-- Intel Core i7 950 - Asus MARS 2DI/4GD3 - OCZ Platinum 3x2GB DDR3 - Dell 3008WFP 30\" --
Boldog Születésnapot AS ROMA!
"...1927. július 22-én az Olasz Labdarúgó Szövetség épületében az Alba, a Fortitudo és a Roman csapatának képviselõi elfogadták az egyesülés ötletét a jó és sikeres római sportért, és megegyeztek abban is, hogy megszakítják a Lazio-val a tárgyalásokat. A döntés jónak bizonyult, hiszen az Albának nagy szurkolói tábora volt, a Furtitudo a játékosokat adta, a Roman pedig pénzt hozott a fúzióba. Ezen a napon született meg egy új csapat, az Associazione Sportiva Roma...."
Remélhetõleg még sokáig ünnepeljük ezt a napot! GRAZIE ROMA!
asroma.hu
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
buffonról is hallottam õ még jó is lenne...
mondjuk én cassanot szerezném vissza "áron alul", attól függetlenül ki mit gondol sztem egy zseni és igenis lehetne vele bánni
szóval nálam õk ketten...
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
nem hinném, h senki iránt nem érdeklõdünk...
a másik az h azért kell még sztem ember...
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
-- Intel Core i7 950 - Asus MARS 2DI/4GD3 - OCZ Platinum 3x2GB DDR3 - Dell 3008WFP 30\" --
"Egyelõre semmi konkrétum nincsen, csak én és a képviselõm kapott ajánlatot, azonban ezen kívül semmi más nincsen. Jelenleg azt vizsgáljuk, hogy melyik út járható és egy év külföldön jó lenne-e a gyerekeknek."-nyilatkozta Tommasi.
A Levatne elnöke, Pedro Villarroel a spanyol sajtónak a minap azt nyilatkozta, hogy Tommási közel áll ahhoz, hogy aláírja a szerzõdést az újonnan feljutott klubbal.
asroma.hu
Damiano Tommasi egyre közelebb áll ahhoz, hogy a spanyol Levante játékosa legyen.
A játékos tegnap este jelentette be távozását a Roma csapatától és most úgy tûnik, hogy a spanyol elsõ osztályba frissen felkerült Levante csapatához szerzõdik.
"Mindig is kedveltük Tommasi személyiségét."-jelentette ki a Levante elnöke, Don Pedro Villarroel. "Tommasi híres a becsületességérõl és a technikai tudásáról. 2 évvel ezelõtt súlyos sérülést szenvedett, azonban az elmúlt évben bebizonyította, hogy visszanyerte a régi formáját."
Úgy tudni, hogy Tommasi még ma este Spanyolországba repül, hogy átessen az orvosi vizsgálatokat.
asroma.hu
sztem iaquinta kéne caracciolo helyett...
vucinicet meg nem ismerem....
Damiano Tommasi bejelentette, hogy hosszú idõ után távozik a Romától.
"10 Rómában eltöltött és 10 a Roma csapatában eltöltött év után úgy döntöttem, hogy váltok."-nyilatkozta a kedvelt középpályás. "Nem könnyû megtalálnom a megfelelõ szavakat ahhoz, hogy kifejezzem mit is jelent nekem ez a lépés. A váltást választottam azért, hogy újra örömömet leljem a játékban. A döntésem nincs összefüggésben semmilyen ajánlattal vagy megbeszéléssel."
Tommasi elmondta, azt még nem tudja, hogy hol folytatja a pályafutását, bár a szülõvárosa klubjával már többször kapcsolatba hozták.
A játékos 1996-ban igazolt a Romába és 263 bajnoki mérkõzésen 14 gólt szerzett. 2001-ben komoly szerepet vállalt a Roma harmadik Scudettójának a megszerzésében.
asroma.hu
Luciano Spalletti - a bíróság elsõfokú döntése után - a csapat megerõsítését tervezi, felkészítve a Romát a Bajnokok Ligájának következõ sorozatára.
"Szabad a vásár és bármi megtörténhet" - mondta a Firenzei születésû edzõ."A csapatunk még nem teljes és bízom benne, hogy szerzünk két-három aláírást és pár csereüzletet is lebonyolítunk."
A Roma célkeresztjében szerepel Mirko Vucinic, Vincenzo Iaquinta és Andrea Caracciolo, akik támadó partneri lehetnek Francesco Tottinak.
A montenegrói támadó Vucinic kész elhagyni a Lecce-t, annak ellenére,hogy megmenekültek a kieséstõl, bár a jelentõs különbség a Roma ajánlata és a Lecce által kért összeg között gátolhatja ezt az üzletet.
Nemkülönben erõs késztetést érez arra Spalletti, hogy Iaquinta-t a Stadio Olimpicoba hozza. A válogatott játékos kulcsszerepet töltött be az Udinese 2004/05 sikerében, mikor Spalletti a "Zebráknál" dolgozott.
Általános vélemény errõl , hogy Iaquintát csábíthatja a BL-ben való szereplés esélye és hogy ismét a népszerû és kiváló taktikus kezei alatt dolgozzon.
Caracciolo már meglátogatott egy edzést a Románál, és most a Palermoból való távozást fontolgatja. Bár a múlt szezonban csak kereste a helyét, kilenc alkalommal talált a hálóba, de ne feledjük, hogy egy ígéretes tehetség.
A fõvárosiak támadója, Mido reméli, hogy hamarosan lezárul a Blackburn-vel a tárgyalás, ami tõkét szabadíthat fel a további nyári átigazolásokhoz.
Az új szerzemények fognak versenybe szállnia a 16 éves Okakával, aki gólt szerzett és ezzel gyõzelemhez segítette csapatát a Temesvár ellen, a tegnapi elõkészületi mérkõzésen.
Forrás:asroma.hu
Matteo Ferrari egy év után visszatért a Romához az Evertonból és bízik benne, hogy a következõ szezonja remekül fog sikerülni.
A védõ 2004-ben került a fõvárosi klubhoz és a 2004-2005-ös szezon borzasztóan sikerült számára, azonban Ferrari most bizonyítani szeretne.
Az a szezon mindenki számára borzasztó volt. Nem szeretnék már sokat gondolni rá."-mondta Ferrari. "Jobb, ha elõre tekintek. Szeretném visszaszerezni a szurkolók bizalmát és szeretetét és keményen munkával azonos szintre kerülni Chivuval és Mexes-szel."
A hírek szerint Ferrarinak a római visszatérését megelõzõen el kell majd fogadnia, hogy a fizetését csökkenteni fogják. A játékos jelenleg 1.1 millió font körül keres évente.
hajrá,lilák!