7165
-
#3716 nekem meg olyan hulyeseget ir ki, hogy csak norveg ip cimrol lehet nezni. tud valaki megoldast hogy lehet elhitetni egy szerverrel, hogy norveg ip cimem van?? -
#3715 Kösz, a viasat honlapján nem tom nézni nem elég jó a netkapcsolatom :(
-
#3714 A VIASAT honlapjan, de nekem nem mukodik, en mondjuk angliabol probalom nezni. Van meg az UEFA honlapjan elo ben, de az fizetos. Ennyit tudok en is. -
#3713 Hali nem tudjátok valahogy lehet neten nézni az esti meccset,mert én nem találtam sehol :( -
#3712 Perrotta hisz a Roma erejében
A középpályás bízik abban, hogy a Roma remekül fog teljesíteni a bajnokságban és a BLben is.
Perrotta készen áll a ma esti Shakhtar Donyeck elleni BL mérkőzésre, úgy érzi a csapat is felkészülten várja az összecsapást.
"Ez a Roma versenyképes lehet európai szinten is. Már több mint egy éve játszunk együtt és tisztában vagyunk vele, hogy tudunk nagyon jól játszani.
A játékos emellett megvédte csapattársát, Tottit is amiatt, mert visszautasította a válogatottbeli szereplést az első meccseken.
"Meghozta a döntését és ezt el kell fogadni."
-
#3711 Cicinho megálapodott a Romaval?
Az Olasz sajtó szerint a Real Madrid hátvédje Cicinho januárban a Roma csapatához fog igazolni.
A Brazil valószínűleg nem szerepel az új Real edző, Fabio Capello terveiben, és állítólag a klubb engedte neki nyáron, hogy kölcsönbe távozzon.A távozás soha nem volt tény de most úgy néz ki, hogy a játékos jövője talán a Serie A-ban folytatódhat.
Már csak a két klubbnak kell megállapodnia, de mivel a Real látszólag megválna Cicinhotól, így a tárgyalásoknak zökkenőmentesen folyhatnak.
-
#3710 Nagyon várom már a mai meccs eredményét!!
Nyerni Kell!!
FORZA ROMAAA!!! -
#3709 Igaza van Spallettinek
Egyébként Taddei jó játékos, szerintem simán lehet kezdő. -
#3708 Készülünk a Sahtar ellen
Egy nappal a Livorno elleni győzelem után az AS Roma csapata máris "mini-edzőtáborba" vonult, hogy felkészüljön a Sahtar Donyeck elleni, keddi Bajnokok Ligája-mérkőzésre.
A keret egy-két eltéréssel azonos lehet a Livorno ellenivel. Mancini sérülése nem komoly, így ő minden bizonnyal pályán lesz az ukránok ellen, nem játszhat viszont az eltiltott Mexes, így az ő helyére bekerülhet a csapatba Christian Chivu.
Továbbra is sérült Vucinic és Gilberto Martinez, a többiek egészségesek.
Ami még változás lehet: a hírek szeirnt ezúttal a csereként a Livorno ellen nagyszerű teljesítményt nyújtó Taddei kerülhet be a kezdőcsapatba Pizarro helyet. A változtatásnak pedagógiai célja is lehet Spalletti részéről, hiszen a chilei nehezen viselte szombati lecserélését, mire a mester így reagált: "Lehet, hogy Pizarro még nem tanulta meg, hogy mik a szabályok az AS Románál, de idővel majd ráébred arra, hogy vagy beáll a sorba, vagy ilyen viselkedéssel hamar a csapaton kívül találja magát".
www.ilromanista.it / www.channel4.com -
#3707 Győzelemmel kezdtünk
[szin=orange]
AS ROMA - Livorno 2-0[/nagy]
2-0-s magabiztos győzelemmel indította a szezont az AS Roma csapata, de a meccsnek voltak fájó pillanatai is: Totti tizenegyest rontott, Mancini pedig megsérült a találkozón.
Februári sérülése után Totti először lépett pályára tétmérkőzésen az Olimpico gyepén, a csapatkapitány a mérkőzés előtt fiát, Christiant is a pályára vitte.
A Romában nem léphetett pályára az eltiltott Christian Chivu, míg a tavaly még a Farkasoknál szereplő Samuel Kuffour már Livorno-mezben nézett szembe volt csapattársaival.
Az első négy perc Perrotta számára marad a legemlékezetesebb, akit egy fejpárbajnál - vétlen mozdulattal - fejbe könyökölt egy vendégjátékos. Kuffour majdnem beköszönt fejjel volt csapata ellen, majd a 19. percben megköszönhette Messina játékvezetőnek, hogy továbbra is a pályán maradhatott, mert egy szöglet előtti kavarodásnál szándékosan arcba könyökölte Christian Panuccit.
Perrotta beadását ezután a volt római kapus, Amelia ütötte ki, majd Aquilani ollózása kerülte el a vendégkaput. A túloldalon Vigiani emelése nem okozott gondot Doninak, de az első játékrész végéhez közeledve sem tudott nagy fölényt kialakítani a Roma.
Aztán a 45. percben Daniele De Rossi csodát tett: Tonetto a tizenhatos bal sarkától visszagurította neki a labdát, amit egy átvétel után jobbal mesteri mozdulattal csavart a kapu bal oldalába - a labda hihetetlen utat leírva kanyarodott Amelia hálójába (1-0).
Még az első félidő ráadásában Mancini okozott kétszer is veszélyt a megzavarodott vendégek kapuja előtt: előbb Perrotta lőtt mellé a brazil legurításából, majd Grandoni szerelte őt szabálytalanul a tizenhatoson belül, amiért Messina büntetőt ítélt. A tizenegyest Totti végezte el, de a csapatkapitány csúnyán mellélőtte a labdát.
Az 54. percben Taddei váltotta David Pizarrót, és 30 másodperc múlva máris kivette a részét a második hazai találatból. Taddei jobbról, éles szögből leadott lövését ugyanis Amelia csak középre tudta kiütni, az ott érkező Mancini pedig 8 méterről az üresen hagyott kapuba passzolta a labdát (2-0).
Nem sokkal később ismét Mancini húzott el a bal oldalon, beadásáról Totti egy hajszállal maradt csak le. Pár perccel később egy Mancini-szabadrúgást kellett hárítania Ameliának, majd ismét a brazil érkezett, aki párszor megforgatta Ballerit, majd lövését Amelia ujjheggyel tudta csak kiütni.
Egyértelműen Mancini volt az AS Roma és a mérkőzés legjobbja, a 84. percben, egy szabad labdáért kivágott sprint közben azonban a második gól szerzője a lábához kapott, és azonnal cserét kért.
Kétgólos előnye birtokában a Roma uralta a meccs hajráját is: Totti emelését a végén még Amelia kiütötte, majd Montella is elpuskázott egy lehetőséget.
Hogy a túloldalon Doninak is legyen dolga a második félidőben, arról Dailevicius gondoskodott, a szöglet utáni lövést azonban a brazil szép mozdulattal hárította.
AS ROMA - Livorno 2-0 (1-0)
Gólszerzők: De Rossi 45., Mancini 54. perc
AS Roma: Doni - Tonetto, Mexes, Ferrari, Panucci - Pizarro (Taddei, 54. p.) - Mancini (Montella, 82. p.), De Rossi, Perrotta, Aquilani (Rosi, 86. p.) - Totti
Livorno: Amelia - Balleri, Kuffour, Pasquale (Cesar Prates, 58. p.), Grandoni - A. Filippini (Vidigal, 72. p.), Pfertzel, Passoni, Morrone - Vigiani (Danilevicius, 58. p.) - Lucarelli
www.channel4.com
-
#3706 vki segitsen h h kell regelni PLZ!!!!!!!!!!!!! -
#3705 én regelnék de nem enged... ezt irja:
Registration Error!
ERRORE: indirizzo Email già registrato -
#3704 Kedves Fórumtársaim!
Magyar összefoglaló a meccsről és hír Pizarro-Spalletti konfliktusról (a kis majom mérgelődött, mert lecserélték, de semmi komoly) holnap reggel!
-
#3703 Holnap SportTv összefoglaló, vagy regelsz a portaleromanista.it-en. -
#3702 jo kerdes, tudja valaki? -
#3701 gólokat honnan lehet letöltenni? -
#3700 A Totti mie hibazza el a 11-est?? Na mind1 csak a 3:0 jobban nez ki. Amugy GRAT -
#3699 gratter , kellett nekünk:) -
#3698 AS ROMA - Livorno 2-0
Sorrendben 12. hazai mérkőzésén is veretlen maradt az AS Roma, miután a Serie A 2006/07-es szezonjának nyitó mérkőzésén a Farkasok 2-0-ra legyőzték a Livornót.
A gólokat Daniele De Rossi (45. perc) és Amantino Mancini (54. perc) szerezték, míg Francesco Totti a második félidő 4. percében tizenegyest hibázott.
Bővebb összefoglaló később.
Jegyzőkönyv:
AS Roma - Livorno 2-0 (1-0)
Gólszerzők: De Rossi (45. p.), Mancini (54. p.)
AS Roma: Doni - Panucci, Mexes, Ferrari, Tonetto - De Rossi, Pizarro (Taddei, 54. p.) - Mancini (Montella, 81. p.), Perrotta, Aquilani (Rosi, 85. p.) - Totti
www.gazzetta.it -
#3697 Köfike^^
-
#3696 2-0 -
#3695 Kösz Szanics!!
Végeredményt nem tudunk?? -
#3694 AS Roma [2 - 0] Livorno
45' [1 - 0] D.D. Rossi
54' [2 - 0] A.F.A. Mancini (részeredmény)
-
#3693 Chivu eltiltott piros lap miatt, Vucinic és Martinez sérültek, Donival nem tudom, mi van. -
#3692 Nagy kár Vucinicért és Martinezért!!!
Szanics mért nem tudnak Donival 1ütt pályára lépni??? -
#3691 Kimaradók: Doni, Chivu, Vucinic és Martinez
Luciano Spalletti, az AS Roma trénere kijelölte a ma este 18 órakor kezdődő, Livorno elleni hazai mérkőzésre készülő keretét.
Akik ma biztosan nem lépnek pályára: Martinez, Vucinic és Chivu, valamint a csapat elsőszámú kapusa, a brazil Doni.
A teljes keret:
AQUILANI Alberto
CASSETTI Marco
CURCI Gianluca
DE ROSSI Daniele
FATY Ricardo
FERRARI Matteo
FREDDI Gianluca
MANCINI Alessandro
MARANGON Alexander
MEXES Philippe
MONTELLA Vincenzo
OKAKA C. Stefano
PANUCCI Christian
PERROTTA Simone
PIZARRO David
ROSI Aleandro
TADDEI Rodrigo
TONETTO Max
TOTTI Francesco
ZOTTI Carlo
www.ilromanista.it -
#3690 Messina bíráskodik
Tapasztalt bírát osztott be a szövetség a forduló nyitómérkőzésére, a ma 18 órakor kezdődő Roma-Livorno összecsapásra.
A mérkőzést a bergamói Domenico Messina vezeti majd.
www.ilromanista.it -
#3689 Marcelo érkezhet
A Fluminense és az AS Roma a napokban megegyezhet egymással a tinisztár Marcelo átigazolásáról.
A klubok elöljárói a hétvégén Angliában találkoznak, hogy véglegesítsék a szerződést, ezután pedig a 18 éves szélső védő januárban csatlakozhat a Farkasok keretéhez.
A Roma most 1.5 millió fontot fizetne az első vásárlási opció jogáért, majd januárban további 2.5 millió font átutalásával véglegesítenék az átigazolást. Érdekes, hogy egy hasonló üzlet már alaposan bevált a Roma számára, hiszen a klub hasonlóképpen szerezte meg Amantino Mancinit is.
www.tribalfootball.com -
#3688 az is jó ha 3 öngól XD csak nyerjünk.....:) -
a zsírkereskedő #3687 2 kisrepülő és 1 vucinic mondjuk 2 totti gólpasszal -
#3686 jaja,3-0 tippelek:DDDD -
a zsírkereskedő #3685 roma-livornoval kezdődik a liga:)
megmutatjuk ki az úr:D -
#3684 Vucinic remek igazolás a Roma számára
Mirko Vucinic elérte egyik célját a Romaba való igazolással, és jól érzi magát bordósárgában.
Ugyan a 22 éves montenegrói csatár csak mostanában épült fel egy térdsérülésből, - ami miatt kimaradt a Livorno elleni kezdőcsapatból - már alig várja hogy pályára léphessen tétmérkőzésen a Roma színeiben.
A játékos a nyár folyamán a Lecce együtteséből 2.2 millió fontos kölcsön-üzlet keretében került Rómába. Csütörtöki nyilatkozatában elmondta, hogy mindenáron a Roma játékosa szeretett volna lenni, ezzel egy álom valósult meg számára.
"A klubb bebizonyította, hogy hisznek bennem. Sok más ajánlatot kaptam, de Stadio Olimpico atmoszférája magával ragadott. Emellett nagy hatással volt rám Luciano Spalletti, aki egy kiváló taktikus és tetszik az ahogy viselkedik a játékosaival. Korábbi edzőm, Zdenek Zeman kért, hogy maradjak Leccében és lőjek 20 gólt, most megfogadom ezt az értékes tanácsát a gyakorlatban itt a Románál."
Vucinic hozzátette, hogy meg fog felelni bármelyik taktikai hadrendnek, ahová Spalletti állítja.
"Nem vagyok egy faltörő kos, de a Roma egy gyors játékot játszik és hiszem, hogy könnyedén tudok ehhez igazodni. Azonban minden az edzőtől függ. Hajlandó vagyok Francesco Totti mögött játszani , ha ő lesz az egyedüli csatár. Nem probléma az sem ha a csatárok mögött kell játszanom, azt fogom csinálni amit Spalletti kér tőlem"
-
a zsírkereskedő #3683 de nem bomlasztok...:)ők a második olasz csapat nekem
aztán a többi egyenrangú kivéve az intert mert őket nem nagyon birom -
#3682 játsszák! :) -
#3681 Faty jól érzi magát Rómában
Ricardo Faty túl van a fővárosi gárdánál töltött első két hónapján, és elégedetten nyilatkozott a választásáról.
A 20 éves középpályást a Roma július folyamán izgazolta le a Strasbourg együtteséből, öt évre szóló szerződés keretében.
"Nagyon boldogan jöttem a Romaba, bár a sok nagy nevű játékossal való megismerkedés kissé nyomasztott. Amikor azonban elkezdtük a napi edzéseket, minden sokkal hétköznapibbá, egyszerűbbé vált, és mára már elmondhatom, hogy remek a csapaton belüli hangulat."
"Azért döntöttem az olasz foci mellett - noha voltak ajánlataim Spanyolországból és Angliából is - mert itt játszák a legjobb futballt. A Roma ezen felül egy remek egyesület, tele sok fiatal játékossal, ez garantálja számomra a fejlődést."
"Le voltam nyűgözve Tottitól, Montellától, Panuccitól azonban Mancini és De Rossi is nagyon tehetséges játékosok, nem is gondoltam korábban, hogy ennyire remek labdarúgók."
A fiatal játékos a 14-es mezszámot kapta, tisztában van vele, hogy még rengeteget kell dolgoznia, hogy megfeleljen a magasabb szintű követelményeknek. "Azért vagyok itt, hogy fejlődjek, itt a körülmények adottak ehhez. Mindig is Vieirara néztem fel, mint példaképemre, de az álmom inkább egy nagyszerű Faty, mint egy kis Vieira."
"A Roma egy jó csapat egy jó edzővel, nem hiszem, hogy bármi miatt irigykednünk kellene az Interre vagy a Milanra." - zárta az interjút Faty.
-
#3680 :DDDDDDDDDDDDDDDDDD -
a zsírkereskedő #3679 csak olvastam h emberhátrány...juve topikban :)
merth oda is irogatok -
#3678 -
#3677 Áh, valamit elnéztél, ő sose szokott olyat...