AS Roma

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szanics
Ibrahimovic sok, talán Trezeguet vagy a középpályára Pizarro.
Igazából nem tudok mit mondani, mert Spallettitõl is ellentmondásos nyilatkozatok látnak napvilágot.
Egyszer azt mondja, hogy nem kell csatár, másszor meg azt, hogy 2 sztárigazolás kell még, és nem tudom elképzelni, hogy az egyik ne csatárposztra érkezzen.
A középpályán megvagyunk a Mancini - De Rossi - Perrotta - Taddei négyessel, igaz, Kharja és Alvarez tavaly nem mutatott túl sokat, mikor a négyek közül kiesett valaki, így e tekintetben Spallettinek igaza van.
Elöl Montella, Mido, Totti, Okaka Chuka, Nonda.
Lássuk...
Totti ugye az alap 😛
Mido csak azért marad, mert nem kell a kutyának se.
Montella évek óta árnyéka önmagának, meg egyre gyakrabban jönnek a komoly sérülések.
Okaka még fiatal, bár ebben az évben talán már jönnek a gólok is.
Nonda sajnos fos, ez kiderült egy szezon alatt.

Szóval engem ez a névsor nem gyõz meg...

FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!

hunbasser
nincs más választás,nagy játékost kell szerzõdtetnetek,mégpedig támadót.
ibrahimovic? 😊

ReaL MaDRid x siempre

szanics
A durva az, amit Spalletti mondott.
Kurvára igaza van. Ha Sensiék nem szedik össze magukat, elcsesszük az egyetlen esélyünket is arra, hogy megint stabil BL-csapat legyünk...

hunbasser
haggyad,nem érti...
hoppá,ték(bocsesz)

ReaL MaDRid x siempre

gabber_saviola
"Semiolért olyan árat kérnek már a sárgák, amibõl már egy Toni-t is lehetne venni 😛"

olvasd el figyelmesen ezt a kommentet, szmájlistól persze

Szmájli nem lenne, akkor egyértelmüen arra lehetne gondolni, hogy olyan ára van már mint Toninak. Szmájlival pedig, hogy Semiolinak egyre jobban emelkedik az ára, és már nem gyengén túlszárnyalta a valós értékét

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

jbal
én ilyet nem láttam
gabber_saviola - VIP 2003. 07. 05. óta regisztrált VIP fórumozó2003. 07. 05. óta regisztrált VIP fórumozó2003. 07. 05. óta regisztrált VIP fórumozó2003. 07. 05. óta regisztrált VIP fórumozó
ma 13:54 | Privát | Galéria | Válasz | #2992
Semiolért olyan árat kérnek már a sárgák, amibõl már egy Toni-t is lehetne venni 😛

Válasz 'szanics' üzenetére (#2987)

én ennyit láttam
ennyi

gabber_saviola
valamit nagyon benéztél

azt írtam, hogy Semiolinak egyre jobban emelkedik az ára, és már nem gyengén túlszárnyalta a valós értékét

viszlát

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Tényleg nem lehet de azért azt is nézd hogy 6,2millió fontról van szó!

Do you know what \"nemesis\" means? A righteous infliction of retribution manifested by an appropriate agent. Personified in this case by an \'orrible cunt... me.

jbal
ennek 2 értelme van:az h amennyit kiadnánk Semioliért annyiért Tonit is megvehetnénk
vagy
amennyit kap a Chievó Semioliért abból vehet Tonit.
én az elsõre értettem de ha te a másodikra akkor se lehet 6.2 milkából Toni-t venni

gabber_saviola
ezt most igazán nem értem

jbal
sajnos nem.még egy Vucinict se

gabber_saviola
Semiolért olyan árat kérnek már a sárgák, amibõl már egy Toni-t is lehetne venni 😛

gabber_saviola
remélem nem lép le

Zizou5
nem mahmadu diarra-ról? tehát te a francia válogatottban jáccó diarrarol beszélsz. ok akkor már értem.

9csöves9
tájékozódni sosem árt,egy másik Diarraról van szó

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Zizou5
diarra szinte már ittvan? majd meglássuk, le legyél annyira biztos benne. 😊

szanics
Az AS Roma megteszi utolsó ajánlatát

A Farkasok ma utoljára tesznek ajánlatot a Chievo szélsõjéért, Franco Semioliért.

Az AS Roma azért sürgeti az ügyet, mert amennyiben Semiolit nem sikerül megszerezni a hét közepéig, és a válogatott labdarúgó pályára lép a Chievo Bajnokok Ligája selejtezõ-mérkõzésén, abban az esetben a Bajnokok Ligájában már biztosan nem számolhatnak vele a Farkasok egy késõbbi átigazolás esetén.
Egyelõre 6.2 millió fontról szóló ajánlatnál tartanak a felek, ezt a veronaiak elutasították. A hírek szerint a Roma nem hajlandó emelni az összegen, legfeljebb egy vagy két játékost adnának még a tekintélyes összeg mellé.

szanics
Spalletti egyelõre nem tárgyal a folytatásról

Visszautasította a Roma vezetõinek ajánlatát a csapat vezetõedzõje, Luciano Spalletti, mikor Sensiék arra kérték, tárgyaljanak a folytatásról.

"Szerzõdéshosszabbítást akartak ajánlani, de én egyelõre amondó vagyok, hogy várjunk még ezzel" - nyilatkozta Spalletti, aki ezután egyértelmûvé tette, hogy ezzel is nyomást kíván gyakorolni a vezetõkre. - "Azért jöttem Rómába, hogy Francesco Tottival együtt dolgozhassak, és felépítsünk egy nagy csapatot. Amikor Francesco aláírta a szerzõdéshosszabbítást, és én idejöttem, azt ígérték, hogy nagy neveket fogunk megszerezni. Tisztában vagyok vele, hogy nem könnyû jól helyezkedni az átigazolási piacon, de ahhoz, hogy erõsek legyünk a következõ szezonban, legalább 2 nagy nevet még le kell igazolnunk."

jbal
Tonetto,Faty,Cassetti,és Diarra szinte már itt van

kiket igazolt a klub a nyáron ??
szanics
Igazi fanatikusoknak és olaszul értõknek:

Az "Il Romanista" legutóbbi négy száma

szanics
Spalletti: Nem kell csatár!

Luciano Spalletti, az AS Roma trénere hiszi, hogy csapata a következõ szezonban versenyben lesz a Scudettóért, és egyben kimondja: együttesének nincs szüksége Mirko Vucinicra.

Bár a bundabotrány miatt a Farkasokat sokan a bajnokság esélyeseként emlegetik, Spalletti szerint ebben a harcban a csapat kemény ellenfelekre számíthat.
"Kétségtelen, hogy az Inter és a Roma a fõ esélyesek, de én a Milant sem zárnám ki a bajnokesélyesek közül" - mondta Spalletti péntek délután. - "Bár 8 pontos hátránnyal rajtolnak, azért számolnunk kell velük, mert hátrányuk nem ledolgozhatatlan."
Emellett saját csapatáról a 47 éves szakember elmondta: bár a csapatnak kétségkívül erõsítenie kell ahhoz, hogy reális célkitûzés legyen a bajnoki cím, ezt az erõsítést valószínûleg nem csatárok jelentik majd.
"Mirko Vucinic szerzõdtetése egyáltalán nem lenne hasznára a csapatnak. Sõt, megszerzése totális pénzkidobás lenne" - mondta Spalletti, az elmúlt hetek pletykái után hatalmas meglepetést okozva. És a meglepõ nyilatkozatot fokozta is a tar tréner. "Nem látom értelmét újabb támadó leigazolásának. Itt van Montella, Totti, Mido, Okaka és Nonda is, egy újabb csatár már túl sok lenne a csapatnak."
Arra a kérdésre, hogy ez esetben mely posztokra kíván igazolni a csapat, Spalletti a középpályát emelte ki, és hangsúlyozta Pizarro megszerzésének fontosságát.
"Pizarro egy csodálatos játékos, minõségi erõsítést jelentene együttesünknek, ugyanakkor az igazi erõsödést még két-három játékos megszerzése jelentené" - emelte ki a minõségi igazolásokon túl a keret bõvítésének fontosságát a mester.
Spalletti a Bajnokok Ligáját is nagyon várja már, bár tisztában van vele, hogy csapata BL-szerepléséhez a Juventus és a Fiorentina kizárásán át vezetett az út.
"Sajnálom a Fiorentinát" - kezdte ezzel kapcsolatos mondandóját. - "Cesare Prandelli mester és csapata a pályán harcolta ki magának a BL-szereplés jogát, mégis örülök a lehetõségnek, mert az elmúlt szezonban megmutattuk, hogy mi is képesek vagyunk látványos futballt játszani."
Az olasz bajnokság és a Bajnokok Ligája rajtjáig még jónéhány hét van hátra, pénteken viszont a Roma a Hamburggal játszik felkészülési mérkõzést, majd augusztus 26-án az Olasz Szuperkupáért mérkõzik meg az Interrel.

/www.channel4.com/

totti10
így van

hajrá,lilák!

hunbasser
mancini jobb mint pizzaro,ezt sztem is egyértelmû

ReaL MaDRid x siempre

Taranov
Hát ez a véleményed érthetõ a logódat elnézve, de szerintem az Internet azt kéne eldöntenie, hogy mennyi pénzért adnák el Pizarrot. Ha nem tudjuk ezt kifizetni, akkor a tiétek marad, aztán kész.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

hunbasser
az arsenallal meg a hamburggal volt mostanában elfoglalva -.-

ReaL MaDRid x siempre

szerintem úgy lenne korrekt hogy Pizzaro + pénz=Mancini ha már a cserérõl lenne szó

Taranov
Mancinit mindenképp meg kell tartani, az idény második felében, Totti sérülése alatt nagyon gólerõs volt.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

vmvr
Ez tudod hány napja volt? áhhh... ez a sok csapattal jár!

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

jbal
Porto-Roma 1-0
nem rossza csapat de látszik h nincs csatár mennek a távoli lövések

szanics
Szerintem is.

jbal
Mancini Pizarro-ért?felejtsék el

jbal
Arenas jó fm-be is😄DDD

szanics
Pizarro ügynöke biztatja a Romát

Az Inter középpályásának, David Pizarrónak ügynöke szerint eljött az idõ, hogy a Farkasok komoly ajánlattal álljanak elõ, ez esetben ugyanis nincs kizárva, hogy a chilei klubot válthat.

Pizarro már korábban is úgy nyilatkozott, elképzelhetõnek tartja a klubváltást, majd most, miután az Inter megszerezte Patrick Vieirát is, Fernando Hidalgo, Pizarro menedzsere is biztatóan nyilatkozott az átigazolás esélyeirõl.
"Amennyiben a Romának komolyak a szándékai, akkor nincs más hátra: beszélnie kell az Inter vezetõivel Pizarro átigazolásáról, és ajánlatot tennie a középpályásért. Ez azonban egyelõre nem történt meg" - mondta Hidalgo.
A 27 éves játékos kevesellte a tavalyi játékperceket, így szívesen váltana, ráadásul Verón helyett érkezett Vieira, ami tovább csökkenti Pizarro csapatba kerülési esélyeit.
Értéke körülbelül 7 millió euro körül mozog - egy éve éppen ennyiért igazolta le õt az Udinesétõl az Inter -, de a legfrissebb hírek szerint az Internél egy Amantino Mancini - David Pizarro cserét is elképzelhetõnek tartanak.
A tárgyalásokat nehezítheti, hogy e két nagycsapat maradt tiszta az olasz bundabotrányban, így a következõ évben kettejük versenyfutása várható a Scudettóért.
Ráadásul a felkészülési idõszakban Roberto Mancini rengeteg felállási variációt kipróbált, köztük a 3-5-2-t is, melyben Pizarrónak helye lehet a középpályán. Luciano Spalletti, a Roma mestere már többször említette, hogy az Udinese után új együttesénél is szívesen látná a chileit, akit azonban 2009-ig köt szerzõdés a kék-feketékhez.
A tavalyi szezonban a középpályás 24 bajnoki mérkõzésen szerepelt az Interben.

/www.channel4.com/

szanics
Kapust igazolhat a Roma

A Roma a Tenerifével tárgyal Libis Arenas megszerzésérõl.

A kolumbiai hálóõr, aki hazájában a 20 éven aluliak válogatottjának is tagja, a hétvégén érkezik Rómába, hogy aláírja szerzõdését a Farkasokkal. A klub és a kapus között a tárgyalások már az elõzõ szezon végén eredményesen végzõdtek, így már csak a kontraktus megkötése van hátra.
Arenas azonban egyelõre nem rendelkezik európai útlevéllel, így Olaszországban légiósnak számít. Mindez azt jelenti, hogy a játékjoga az AS Romáé lesz ugyan, ám a következõ teljes szezont kölcsönben továbbra is a Tenerife együttesénél tölti.

/www.tribalfootball.com/

szanics
Comottóról tárgyal a Roma és a Torino

A Torino tárgyalásokat kezdeményezett az AS Roma együttesével Gianluca Comotto megszerzésérõl.

Mivel a tavalyi szezonban Luciano Spalletti nem vette számításba Comottót - 31 mérkõzésen szerepelt kölcsönjátékosként az Ascoliban -, a Torino könnyen megszerezheti a védõt.
Az élvonalba most felkerült klub azért kezdett tárgyalásokat a védõrõl, mert elõzõ kiszemeltjét, Dario Simicset nem engedi el jelenlegi klubja, az AC Milan.

/www.tribalfootball.com/

szanics
Corvia a Siena játékosa

Daniele Corvia a Siena csapatához került.
A toszkán kiscsapat mostantól a Rómával közösen birtokolja a támadó játékjogát, és a következõ szezonban a Sienában szerepel majd.

/www.tribalfootball.com/

totti10
Totti erõsítésre számít
Francesco Totti szerint a Romának szüksége van néhány nagy nevû igazolásra ahhoz, hogy a következõ bajnokságban igazán versenyképes lehessen.
Az olasz labdarúgást érintõ botrány miatt a Roma a Bajnokok Ligájában indulhat idén és a Scudetto egyik esélyesévé lépett elõ, azonban Totti többet szeretne.
"Néhány komoly igazolásra van szükségünk."-nyilatkozta a Corriere dello Sportnak. "Még akkor is, ha én inkább nem mondanék neveket, hiszen számos játékossal szóba hozták már a csapatot. A csapatnak új arcokra van szüksége, hiszen nagyon sûrû szezon elé nézünk a bajnoksággal és a BL-el együtt, amit személy szerint nagyon várok két év után. Továbbá elõnyt kell kovácsolnunk abból is, hogy a Juventus idén nem szerepel majd az elsõ osztályban."
A Juventus kizárásával egyre több játékos hagyja el a süllyedõ hajót, köztük Zambrotta és Cannavaro is, akik Spanyolországba szerzõdtek.
"Mindannyian meghozzuk a saját döntéseinket, nem akarok bíráskodni. Amikor pár évvel ezelõtt választás elé kerültem, egyszerûen úgy döntöttem, hogy maradok és megpróbálok a Romával nyerni valamit. Amikor meghosszabbítottam a szerzõdésemet azt mondták, hogy a Romának nagyratörõ tervei vannak és én hittem benne. Nem a pénzért tettem, hanem mert hiszek ebben a tervben és nagyon szeretem ezt a klubot."-tette hozzá Totti.
Még mindig nem dõlt el véglegesen, hogy Totti lemondja-e a válogatottságot, vagy sem.
"A szabadságom idején nem akarok ezzel foglalkozni. Donadoninak a legjobbakat kívánom és amint lesz rá alkalmam, beszélni fogok vele. Tudni akarom, hogy mik a tervei, mielõtt döntök. Sose fogom elfelejteni a világbajnoki gyõzelmet és nagyon sokan kérték, hogy folytassam, azonban számos dolog van, amit figyelembe kell vegyek."
Totti jelenleg a szabadságát tölti és egy héten belül csatlakozik majd a csapat többi tagjához, hogy együtt készüljenek az augusztus 26-i Szuper Kupa döntõre.

hajrá,lilák!

Taranov
Tyimoscsuk sem rossz.

Taranov
Jó sok pénze van ennek a Torinónak.
Egyébként szerintem a Lecce kicsit elszállt, legalábbis abból ítélve, hogy kiket kértek a pénz mellett.

szanics
7 millió font csak igazolásokra

Az Italease Bank által a klubba injektált 7 millió fontnak köszönhetõen az AS Roma nyári átigazolási büdzséje jelentõsen megemelkedett.

Tegnap vált véglegessé, hogy az elõzõ szezonban a Roma mezszponzoraként feltûnõ pénzintézet további 7 millió eurót ad a csapatnak, így Luciano Spalletti ennyivel több pénzzel számolhat csapata megerõsítésénél.
A fõ célpontok: az Inter középpályása, David Pizarro, bár az õ megszerzése nem lesz könnyû feladat. Rajta kívül a Roma tárgyalásokat folytat az orosz Sahtar Donyeck csapatával a válogatott labdarúgó, Anatolij Tyimoscsuk megszerzésérõl, de az oroszok által kért 5 millió fontot a hírek szerint sokallják az olasz fõvárosban.
A legvalószínûbb továbbra is Alou Diarra megszerzése, bár elképzelhetõ, hogy a Diarra megvásárlására szánt összeget kiegészítve a most kapott 7 millió fonttal már elérhetõ cél Pizarro megszerzése, így a hirtelen jött pénznek a Lens középpályása lehet az áldozata.

/www.tribalfootball.com/

szanics
Mexes: "A Roma megszerezte az új Vieirát"

Philippe Mexes szerint a Roma óriásit húzott Ricardo Faty leigazolásával, személyében ugyanis a klub megszerezte az "új Patrick Vieirát".

Faty az elmúlt hónapban csatlakozott a Farkasokhoz, és egyhavi közös munka után honfitársa, Philippe Mexes így nyilatkozott róla: "Fiatal, de nagyon sok fontos tulajdonsággal rendelkezik már most. Ezeken túl magas, ígéretes pályafutás áll elõtte, amit mi sem bizonyít jobban, mint hogy Franciaországban az egyik legnagyobb tehetségnek tartják. Otthon azt mondják, õ az "új Vieira". Remélem, hogy nagy dolgokat fogunk elérni együtt a Rómánál."

/www.tribalfootball.com/

jbal
remek:/

szanics
A Torino megszerezheti Vucinicot a Roma elõl

Komoly ellenfelet kapott a Mirko Vucinicért folytatott tárgyalásokban az AS Roma együttese. Az élvonalba feljutott Torino ugyanis szintén kinézte magának a szerb csatárt.

A legfrissebb információk szerint a Lecce 8 millió fontot kér a támadóért, a Roma viszont csak 6 milliót és 1-2 fiatal játékost hajlandó ajánlani.
A Torino elnöke, Urbano Cairo ugyanakkor megelégelte a Palermóval folytatott sikertelen megbeszéléseket Stephen Makinwa ügyében, és akár 7 millió fontot is áldozna Vucinic megszerzésére.

/www.tribalfootball.com/

szanics
A Lens határidõt szabott Diarrának

Két hetet adott Gervais Martel, a francia Lens csapatának elnöke Alou Diarrának arra, hogy a középpályás végleges döntést hozzon jövõjérõl.

A francia válogatottal a nyáron vb-ezüstöt szerzõ középpályásról hetek óta hallani lehet, hogy távozik a Felix-Bollaert stadionból, kérõként elsõsorban az AS Romát és a Galatasarayt emlegetik.
Mivel Diarra több alkalommal is úgy nyilatkozott, szívesen elhagyná jelenlegi csapatát, az elnök most úgy döntött: határidõt szab játékosának, hogy annak döntése után a klub is lépni tudjon Diarra esetleges pótlásáról.
"Diarra elmehet, ha akar, mivel ezt külön pont rögzíti a szerzõdésében" - nyilatkozta Martel elnök a klub honlapjának. - "Mindig jó viszonyt ápoltunk Alou-val, így nem gördítünk akadályt a távozása elé, de ha nem sikerül rövid határidõvel lezárni az ügyet, akkor elképzelhetõ, hogy nálunk marad. Nem meglepõ, hogy egy jól sikerült vb után akadnak kérõi, titkon számítottunk is a távozására. Ezért igazoltuk le a fiatal Sidi Keitát."

/www.skysports.com/

szanics
Totti sikeres szezont vár

Francesco Totti, az AS Roma 29 éves támadó középpályása a világbajnoki siker után arra vágyik, hogy klubcsapatával is megnyerjen egy küzdelemsorozatot.

Totti szerint ha a Roma néhány nagy nevet magához tud csábítani az átigazolási szezonból hátralévõ idõben, akkor - elõnyt kovácsolva a Juventus kizárásából - versenyben lehet a bajnoki címért.
"Két-három klasszis megszerzésével a következõ néhány évben komoly esélyünk lehet a Scudettóra. De nem csak bajnoki esélyeink, hanem Bajnokok Ligája-szereplésünk miatt is mondom, hogy néhány új emberre szüksége lenne a csapatnak" - mondta Totti. - "Amikor aláírtam a szerzõdéshosszabbítást, a tulajdonosok arról biztosítottak, hogy nagy tervei vannak a klubnak, és én biztos vagyok benne, hogy ez így is van. A lehetõ legtöbbet kell kihoznunk abból, hogy a Juventus csak a Serie B-ben folytathatja."
Tottival kapcsolatban azt is hallani lehetett a világbajnokság alatt, hogy a vb után lemondja a válogatottságot, egyelõre azonban még nem döntött a jövõjérõl. Végleges döntést csak azután hoz majd, hogy beszélt Roberto Donadonival, az olasz válogatott új szövetségi kapitányával.
"A nyaralásból visszatérve beszélni fogok Donadonival, egyelõre azonban nem szeretnék ezen gondolkozni. A létezõ legjobbakat kívánom az új kapitánynak, és ígérem, csak azután döntök majd, hogy beszéltünk és meghallgattam a terveit. Soha nem fogom elfelejteni azt a boldogságot, amit a világbajnoki gyõzelem után éreztem, rengetegen kérték, hogy ne hagyjam ott a nemzeti csapatot. Nekik is meg kell azonban érteniük, hogy sok mident számításba kell vennem a döntés meghozatalakor."

/www.skysports.com/

totti10
Diarra a Romába tart
A Lens középpályása kijelentette, közel jár ahhoz, hogy a Romába igazoljon.
Alou Diarra készen áll az olasz elsõ osztály nyújtotta kihívásokra, és az ok, amiért csatlakozna a Giallorossikhoz, hogy tovább fejlõdjön és játszhasson a Bajnokok Ligájában.
"Lehetõségem van egy új kihívásra és ha mindenki beleegyezik, akkor elmegyek."-jelentette ki Diarra.
"A Roma egy ambiciózus csapat, a BL-ben játszanak és úgy gondolom, hogy az olasz egy magas szintû bajnokság, amely lehetõvé tenné a fejlõdésemet. A tárgyalások jó úton haladnak és a jövõm az elkövetkezendõ napokban vagy hetekben el fog dõlni."

hajrá,lilák!

persze,még vannak érdeklõdõk,de mivel már Spallettivel "dolgoztak" együtt a legvalószínûbb az hogy a Romaba jön

hunbasser
köszönöm<#worship>

ReaL MaDRid x siempre

gabber_saviola
igen-igen minket is érdekel a játékos