AS Roma
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!
Próbáljunk meg kulturáltan viselkedni, jó?
A flém-üzeneteket mostantól törlöm, az eddigiekkel egyetemben.
Az állandó témát jelentõ csatárkeresés mellett a középpályáját is megerõsítené az AS Roma. A két kiszemelt: az Inter labdarúgója, David Pizarro és a Lens-ben futballozó Alou Diarra.
Pizarro, aki korábban, az Udinese játékosaként már futballozott Spalletti irányításával, az elsõszámú kiszemelt a Farkasoknál, de futó szerzõdés köti jelenlegi klubjához, így nem lesz könnyû megszerezni õt. Igaz, ebben segíthet a Rómának az, hogy Vieira megszerzésével Pizarro helye kérdésessé válhat az Internél.
Igaz ugyanakkor, hogy mivel a két csapat várhatóan egymással harcol majd a Scudettóért, egyáltalán nem valószínû, hogy éppen az Inter fog hozzájárulni a Roma megerõsítéséhez.
A Farkasoknál egyébként már régóta téma a chilei megszerzése, Spalletti március óta több újságnak is nyilatkozta már, hogy szeretné õt az Olimpicóba hozni.
A Roma másik célpontja Alou Diarra, aki viszont a hírek szerint nagyon közel áll a megegyezéshez.
"Jelenleg a Lens játékosa vagyok, de jó esélyem van a távozásra, amit szeretnék kihasználni" - nyilatkozta Diarra. - "A Rómában játszani nagy kihívás lenne számomra, ezért szeretném, ha léterjönne az átigazolás. Ambiciózus csapatról van szó, amely jövõre a Bajnokok Ligájában szerepelhet, az olasz bajnokság pedig az egyik legszínvonalasabb pontvadászat a világon."
A középpályást korábban a török Galatasaray-jal is hírbe hozták, de a két csapat közül Diarra egyértelmûen a Roma mellett teszi le voksát.
"Annyit mondhatok, hogy néhány napon belül kiderül, mi lesz a sorsom, hol folytatom" - mondta Diarra, aki a hírek szerint legalább 4.2 millió fontjába kerül majd a Rómának.
/www.channel4.com/
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Az egyiptomi a múlt szezont kölcsönben töltötte a Tottenham-nél és a Blackburn próbálta Õt Angliában tartani.
Eleinte nem szerepelt a Róma terveiben Mido de miután nem jött semmilyen ajánlat, így most a klubb ragaszkodik a játékoshoz.
" Hálás vagyok a Rómának a ezért a második lehetõségért, " mondta Mido. " Visszautasítottam a Blackburn ajánlatát, annak ellenére, hogy többet ajánlottak, mert szeretnék maradni és szembenézni ezzel a kihívással. "
Hozzátette: " Úgy gondolom, amióta 2005 januárjában távoztam, megváltozott a légkör a klubbnál. "
" Spalletti egy nagyon jó edzõ és sokat beszél a csapatával. Azt mondta, hogy minden egyes játékost figyelembe vesz és napról napra nyomon követ minket. "
hajrá,lilák!
A Roma rendithetetlen De Rossival kapcsolatban, akit a Real Madrid edzõje Fabio Capello továbbra is szeretne megszerezni, hogy megerõsítse csapata középpályályát, annak ellenére, hogy leigazolták Emersont a Juventustól.
Az utóbbi napokban Capello és klubbjának figyelme állítólag a Roma fiatal játékosa, (akit Capello még az örök városban töltött napjaiból jól ismer) Daniele De Rossi felé fordult.
Mindamellett a Roma ragaszkodik ahhoz, hogy a játékos marad a csapattal a következõ szezonban.
A Roma Intenzíven kitér a spekuláció elõl De Rossi jövõjét illetõen és nyilvánvalóvá teszi, hogy nem szándékozik eladni az egyik kulcsjátékosát.
hajrá,lilák!
Amirõl hetek óta beszéltek, az most már hivatalos: az idei olasz labdarúgó-bajnokság csak a szeptember 9-10-i hétvégén rajtol el.
A Serie A és B eredetileg augusztus 28-án rajtolt volna, de a bundabotrány miatt két hetet csúszik a bajnoki kezdés.
A Juventus ugyanis már benyújtotta kifogását az Olasz Olimpiai Bizottsághoz az õket sújtó büntetések ellen, és a közeljövõben valószínûleg hasonlóképpen tesz a Fiorentina és a Lazio is.
A fellebbezések ügyében augusztus vége elõtt pedig nem születhet döntés, ezért döntöttek a szövetségnél a halasztás mellett. A bajnokság utolsó fordulójára így jövõ év május 25-én kerül sor.
/www.skysports.com/
egyébként a chelsea,inter nem ezt csinálja,ááááá.....
ReaL MaDRid x siempre
pffff
A világbajnok olasz labdarúgó-válogatott és az Udinese támadója ígéri, heteken belül határoz sorsáról. Néhány hét múlva edzésbe áll jelenlegi csapatánál, az Udinesénél, majd ezt követõen eldönti, hol folytatja.
Bár Giampaolo Pozzo, az udineiek elsõ embere meg akarja tartani Iaquintát, a Roma és a Fiorentina is élénken érdeklõdik a 26 éves játékos iránt.
"Tudom, hogy néhány csapat le szeretne igazolni, de jelenleg szerzõdés köt az Udineséhez" - nyilatkozta a La Gazzetta Dello Sportnak Iaquinta. - "Augusztus közepén leülünk az Elnök Úrral és megbeszéljük, hogy milyen megoldás lenne jó a klubnak és nekem is."
Utóbb egyébként kiderült az is: Iaquinta lett volna a hatodik ember a világbajnoki döntõben, akinek oda kellett volna állni a tizenegyesponthoz.
"Lippi engem jelölt hatodiknak, de szerencsére Grosso berúgta az ötödiket. A világbajnokság elõtt Franciaország, Brazília és Argentína voltak az esélyesek, de az ausztrálok legyõzése után tudtuk, hogy akár mi is nyerhetünk, és véghez is vittük, amit akartunk" - elevenítette fel a támadó a világbajnoki emlékeket.
/www.skysports.com/
de azért vannak jó neveléseink,számszerint 101.
ReaL MaDRid x siempre
XDD 😛
http://asroma.hunsport.hu FORZA ASR!!! Francesco Totti - Solo Una Maglia... PER SEMPRE
Luciano Spalletti annak ellenére elégedett volt a csapatával, hogy a Roma kikapott a Porto együttesétõl.
"Mido játéka nagyon tetszett. Igazi csatár, olyan, amilyet mi is keresünk. Közelrõl figyelem, az elsõ héten nagyon sokat edzett. Nagyon tetszett Rosi is, nagyon szép jövõ áll elõtte és nem szabad elengednünk."-nyilatkozta Spalletti.
Miután Mido elutasította a Balckburn ajánlatát és visszatért az olasz fõvárosba Spalletti úgy döntött, hogy újabb esélyt ad a csatárnak a Roma színeiben.
asroma.hu
http://asroma.hunsport.hu FORZA ASR!!! Francesco Totti - Solo Una Maglia... PER SEMPRE
Beigazolódtak a pletykák: a spanyol Levante együttese szerzõdtette az AS Roma középpályását, Damiano Tommasit.
A 32 éves, lejáró szerzõdésû labdarúgó két évre kötelezte el magát a spanyol élvonalba most feljutott együtteshez.
A Levante már két héttel ezelõtt biztosra mondta Tommasi megszerzését, ám a játékos akkor még azt mondta: bár közel állnak a megegyezéshez, egyelõre egyéb ajánlatokat is fontolóra vesz.
A családjával való egyeztetés után aztán Tommasi úgy döntött: aláírja szerzõdését új csapatához, és 234 olasz élvonalbeli bajnoki mérkõzés után elhagyja Itáliát.
"A Levantéhoz való igazolásommal új tapasztalatokra tehetek szert. Boldog vagyok, hogy létrejött a megállapodás, és várom már, hogy együtt edzhessek új csapatommal" - mondta Tommasi újságírói kérdésekre válaszolva.
A Levanténak nem Tommasi volt az elsõ nagy fogása ebben az átigazolási idõszakban, hiszen korábban szerzõdtették Laurent Robert-t, Alvarót és Frederic Dehu-t is.
/www.skysports.com/
DJBee18:ti is mondtátok h nem kellenek õk
edzõmeccs😞
ez pedig már kicsit erõsebb csapat volt de még mindig nem a legerõsebb
Cassetti Baloldal
gondolom még a többiek a VB szabadságot töltik
Totti,De Rossi,Perrotta,Cufré
nincs itt Montella,Taddei úgyhogy nem kell szomorkodni
videó a mecsrõl vmi összefoglaló nincs?
1-0-s vereséget szenvedett az AS Roma együttese felkészülési mérkõzésen a portugál Portótól.
A meccset a portói Sárkány-stadionban rendezték meg 50.000 nézõ elõtt, a találkozót a hazai együttes idei keretének hivatalos bemutatása elõzte meg. A meccs egyetlen találatát Philippe Mexes szerezte, az õ öngóljával alakult ki a végeredmény.
Jegyzõkönyv:
FC PORTO - AS ROMA 1-0 (1-0)
Gólszerzõ: Mexes (öngól) 38. perc
AS Roma: Curci - Panucci, Mexes, Chivu, Cassetti - Faty, Aquilani, Mancini - Alvarez, Nonda, Tonetto
Cserék: Rosi, Comotto, Ferrari, Giacomini, Mido, Gallopa
/www.goal.com - fcporto.pt/
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
Az utóbbi idõben a klub három kulcsjátékosával kapcsolatban is megjelentek átigazolási pletykák, a klub azonban De Rossi, Chivu és Mancini esetében is ugyanazt mondja: a játékosok az AS Románál maradnak.
Spanyolországban szárnyra kelt (!?) információk szerint a Real Madrid csomagban szeretné megszerezni a három labdarúgót, és már kapcsolatba is léptek a klubvezetéssel.
A Románál tagadják az információt, mondván, nem beszéltek mostanában a Real vezetõivel, így a három labdarúgó nem megy sehova.
"Azokra a hírekre reagálva, melyek szerint több kulcsjátékosunkat adnánk el a Real Madridnak, és melyekben tényként közlik, hogy a két klub vezetése már találkozott is, hogy személyesen egyeztessen, a Roma hivatalosan bejelenti: nem történt semmilyen találkozó" - adta hírül sajtóközleményben a Farkasok vezetése.
Az írás sokatmondóan zárul: "Hangsúlyozzuk - úgy, ahogy ezt korábban számos alkalommal megtettük már -, hogy ezen játékosaink semmi pénzért nem eladók."
/www.skysports.com/
Olasz lapértesülések szerint a Real Madrid nagyösszegû ajánlatot készül tenni az AS Roma középpályásáért, Daniele De Rossiért.
A jelek szerint az új mester, Fabio Capello a Serie A legjobbjaiból szeretné újjáépíteni a királyi gárdát, mivel Cannavaro és Emerson megszerzése után most ismét az olasz élvonalból készül igazolni.
A Real állítólag 13.5 millió fontos ajánlatot tesz a középpályásért, így, bár a Roma korábban kijelentette, hogy nem adják el De Rossit, elképzelhetõ, hogy a vártnál nagyobb összegû ajánlat elgondolkoztatja a vezetõket.
Igaz, Luciano Spalletti csapata egyelõre nem eladni, hanem vásárolni készül a Bajnokok Ligája-szereplés elõtt. A klub célpontjai: Stephan Appiah, Vincenzo Iaquinta, Mirko Vucinic és David Trezeguet.
/www.channel4.com/
Olasz lapértesülések szerint a Real Madrid mesés összeget ajánl a Roma fiatal válogatott játékosáért, Daniele De Rossiért.
Úgy tudni, hogy a madridi csapat 13,5 millió font körüli összeget is hajlandó lenne ajánlani a középpályásért, miközben a római klub vezetõsége kijelentette, hogy a játékos nem eladó és a fõ szempont most a vásárlás, és nem az eladás lenne, hiszen a csapat õsszel a Bajnokok Ligájában indulhat.
asroma.hu
na ezt már ne
sztem blasi elég jó elférne nálunk de most hova is ment?
violence can be used for good - JUSTICE

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
jó lett volna sztem egy perrotta-de rossi-blasi tengely macinivel tottival "kiegészülve"
na ezzel a kpályával lehetett volna mit kezdeni
violence can be used for good - JUSTICE
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Zambrottán, Cannavarón és Emersonon kívül igazolt el valaki?
Zambrottán, Cannavarón és Emersonon kívül igazolt el valaki?
-hogy ne legyen ennyire off-épp ezért kétlem hogy Trez hozzátok igazol,mindenkit meg akarunk tartani
Viszont ezek a pontlevonások nem annyira bíztatóak a jövõ évi bajnoki címre nézve.
A másik kérdés: A Juvénél maradt a 30 pont levonás a másodosztályban?
A Siena csatárát a Roma követi szoros figyelemmel.
A Siena sportigazgatója, Giorgio Perinetti elismerte, hogy a Roma komolyan érdeklõdik az egyik játékosukért, Erion Bogdaniért.
"Jelenleg nem folynak tárgyalások, csak a kezdeti kapcsolatfelvétel történt meg. Voltam Bolzanoban, ahol a Roma a Standard Liege-el játszott barátságos mérkõzést és beszéltem Daniele Pradéval számos dologról, és nem csak Bogdaniról. Egy olyan játékos, mint Bogdani fontos lehet Spalletti taktikája számára. Remek tudású játékos, jól tartja a labdát."
hajrá,lilák!
A játékos menedzsere szerint a játékos közel áll ahhoz, hogy a Roma játékosa legyen.
"A Roma meghatározó csapat az európai labdarúgásban és nagy klubnak számít. Stephen remekül illene a csapatba."-nyilatkozta Frank Trimboli. "A világbajnokságot követõen rengetegen érdeklõdtek Appiah iránt, köztük a Roma is és én beszéltem is velük."
Appiah annak ellenére szívesen távozna a Fenerbahce csapatától, hogy élõ szerzõdése van a török klubbal. Appiah, menedzserével ellentétben inkább Angliát preferálná, mint végsõ állomást.
"Olyan klubok érdeklõdnek irántam, mint a Roma, a Juventus és a Marseille."-jelentette ki két héttel ezelõtt Appiah. "Azonban én nem akarok újra Olaszországba szerzõdni. Inkább Angliába vágyom, ez a fõ célom."
hajrá,lilák!