7165
  • takibalint
    Azt tudja valaki, hogy miert nincs foszponzor a csapatnal? Gondolom mert nem kotottek szerzodest. De nem is volt jelentkezo, vagy a Roma nem akar lepaktalni senkivel? Ilyen infok? Kozeljovoben valami foszponzor?
  • takibalint
    Van mufuvre valo cipo is, azt is lehet tervezni. Meg sporttaskat, orat, focilabdat. Nekem az a bajom, hogy nem olyan nagy a szin valasztek, meg a Nike logo helyett a cipo hatuljara a Roma logot tennem fel, de azt nem lehet beilleszteni, csak a Nike altal adott grafikakat. Persze az ember ne legyen telhetetlen.
  • takibalint
    Ennek pont az a lenyege, hogy egyedi. Az igaz, hogy nem olcso, de ahogy megtervezted rogton megis veheted. A Nike legyartja neked, es elkuldi.
  • Taranov
    Tényleg szuper. Nekem csak az a gondom, hogy olyan ritkán járok füvön, hogy nincs értelme stoplisat venni.
  • Totti8
    Huu nagyon fasza lett! :D Ha nem lenne ilyen drága, és lehetne kapni boltba M.o.-ba akkor megvenném :D
  • jbal
    igen van.itt is a sport2 helyére tették.a sport klub a középső csomagban van de nem jön be.
  • szanics
    SportKlubod van? Ha a középső csomag van meg, akkor UPC-n kell, hogy legyen Sport2.
    Sokaknál az a helyzet - nálam is ez volt -, hogy a Sport2 helyére egyszer csak bekerült a SportKlub, és én is azt hittem, lőttek a Sport2-nek. Aztán kiderült, hogy csak átrakták máshova, behangoltam, és van.
  • takibalint
    Kicsit varni kell, mig betoltodik a kep. A cipo alatti kis ikonokra kattintva kulonbozo oldalakrol lehet meg nezni a cipot. A jobb oldalon van a szerkeszto. Es persze a cipot meg is lehet venni igy. Ennek a ciponek az alapara 90 angol font, azt nem tudom, hogy a sajat formaterv mennyi extra koltseg.
  • takibalint
    Na gyerekek! Kis erdekesseg. A Nike honlapjan a cipoket testre lehet szabni, olyan szineket, es formatervet valasztasz, amit akarsz, persze a rendelkezesre allo anyagbol. Csinaltam egy Romasat Roma foci cipo
  • jbal
    nincs megrendelve az összes csomag
  • takibalint
    Az hogy lehet? Neked nem kabelen jon? UPC-nel automatikusan felkerul a sport2 amikor megjelent.
  • totti10
    így jártál...
  • jbal
    bazeg a Roma-Intert a Sport2 adja nekem meg az nincs csak 1-es
  • MnAdI
    Spalletti egyenlő feltételeket szeretne
    Luciano Spalletti bosszús amiatt, hogy az Internek egyel több napja marad pihenésre a szerdai Roma elleni mérkőzés előtt.
    "Szerda este Roma-Inter és a milánóiak ma este játszanak, mi pedig holnap délután. A Liga nekünk is adhatott volna egy extra pihenő napot."-jelentette ki a szakvezető. "Este megnézem az Intert a Sampdoria ellen, azonban jobban örültem volna, ha mi is ugyan abban az időben játszunk főleg azért, mert idegenben lépünk pályára. Nem látok semmi okot arra, hogy miért vasárnap kell játszanunk."
    A Roma és az Inter a két fő esélyes a Scudettóra és a Roma a hétközi BL mérkőzésen bizonyította, hogy remek formában van a csapat, azonban Spalletti szeretné, ha mindenki a realitások talaján maradna.
    "Az Inter és a Milan ellenfelei vagyunk, de ez nem azt jelenti, hogy ha nem nyerjük meg a bajnokságot, akkor az csalódás lenne. Az Inter és a Milan erősebb nálunk, ők nem adnak le 3 gólos vezetést, nem harcoltak a kiesés ellen az utóbbi években. Nem gond, hogy nincs nagy létszámú keretünk, azt hiszem, minden posztra megfelelő emberem van."
    A Roma elől azonban most szűkölködik, hiszen Montella kisebb sérülést szenvedett és Vucinic sem hadrafogható még.
    "Arra gondoltam, hogy kicserélem a csapat egyes részeit a Siena ellen, de vigyáznom kell, hogyan csinálom. Két győzelmen vagyunk túl, de egyik sem volt természetes. Nem szabad esélyesnek tartanunk magunkat most sem."
    Spalletti az egyik legszórakoztatóbb játékot nyújtó csapattá tette a Serie A-ban a Romát a 4-2-3-1-es játékrendszerrel, azonban a mester szerződése az év végén lejár.
    "A szurkolók aggódnak a jövőm miatt, azonban felesleges ilyen fontosságot tulajdonitani a dolognak. Ha a dolgok jobban mennek, az nem csak az én érdemem, én csak egy vagyok itt a sok közül. Nem beszélek a jövőmről túl sokat, hiszen az én jövőm, mindig a következő mérkőzés."

A Siena elleni keret: Aquilani, Cassetti, Chivu, Curci, De Rossi, Doni, Faty, Ferrari, Mancini, Mexes, Okaka, Panucci, Perrotta, Pizarro, Rosi, Taddei, Tonetto, Totti, Zotti

www.asroma.hu
  • Totti8
    na remélem hosszabbít, bár nem tom h melyik másik cspathoz menne a szerződés lejárta után
  • takibalint
    Latod azert irtam ide, mert atszurkolnak egyes emberek. Amugy beirtam a Palermo topikba is, meg elotted.
  • szanics
    A Roma szerződéshosszabbítást ajánl Spallettinek

Az AS Roma ügyvezetője, Rosella Sensi kész új ajánlatot letenni a jelenlegi vezetőedző, Luciano Spalletti elé a további közös munka reményében.

A hírek szerint a Roma vezetőségénél eldöntött tény, hogy hosszabb távon terveznek a jelenlegi mesterrel, így a mester akár a napokban 2008 nyaráig szóló szerződéstervezetet kaphat a kezébe.
    A felek közötti találkozóra a jövő héten kerülhet sor.
    A nyáron Sensi kisasszony már beszélt egyszer Spalletti szerződésének tervezett meghosszabbításáról, ám akkor a mester elutasította a felkérést, mondván, előbb erősítsék meg a csapatot az általa kérteknek megfelelően. Mivel a későbbi igazolásokkal Spalletti elégedett volt, minden akadály elgördült a hosszabbítás elől.

www.tribalfootball.com
  • a zsírkereskedő
    1-2 vagy x
  • szanics
    Ez úgy zajlik, hogy az itteni Roma-drukkerek általában szorítanak a Palermónak és a Chievónak, a Palermo-drukkerek a Romának és a Chievónak, stb., egymás elleni mérkőzések alkalmával pedig igyekszünk reálisan látni a dolgokat :)
  • a zsírkereskedő
    grabber az...azt hiszem
  • hunbasser
    sztem ezt a palermo topikba írd :)
  • takibalint
    Grat a Palermonak, jol jatszottak, az 1. felidot lattam a tv-ben. A gol is szep volt. Ha jol tudom itt van nehany Roma-Palermo drukker. Vagy tevedek?
  • a zsírkereskedő
    hívják ahogy akarják szarrágó társaság az egész bagázs!
    nincs még egy csapat amelyik ennyi köcsögöt összeszedett valaha is. komolyan mondom sajnálom crespot meg recobát
    recobát pl simán elképzelem romaiként! szólni kéne spallettinek h ott egy jegelt sztár-aki amikor beáll kvajó csak mancini nyalja a bunkók seggét és nem játszatja
    sztem simán meg lehetne szerezni:D
  • hunbasser
    ők meazzanak hívják :)
  • Taranov
    Az eredmények meg nem jönnek :)
  • a zsírkereskedő
    olimpicot akartam írnide a siroban is le kell őket alázni-túl nagy a szájuk mostanság
  • a zsírkereskedő
    jó is lenne meg nem is:D
    de sztem ez is csak olyan hír h valamit kell írni az újságba...:D
    amúgy a siena nem lesz remélem túl jó formában és akkor magabiztosan kezdhetnénk az idényt és a megnyugtató kezdés jó kiindulópont a győzelemhez
    az intert meg tuti megverjük a siroban!
  • hunbasser
  • szanics
    Cicinho mégsem érkezik?

A Real Madrid játékosa, a brazil Cicinho még semmiben nem egyezett meg az AS Romával egy esetleges januári átigazolásról - közölte a labdarúgó ügynöke.

Spanyol sajtóértesülések kész tényként kezelték, hogy mivel Fabio Capello nem számít Cicinhóra, ezért a télen mindenképpen elhagyja Madridot, és a játékos is egy alkalommal úgy nyilatkozott, hogy szíve szerint Rómába igazolna.
    A jövő bomba-átigazolásairól mindig a világsajtónál előbb értesülő Ernesto Bronzetti is úgy nyilatkozott, hogy a játékos és az AS Roma mindenben megegyezett egymással, így januárban a brazil kölcsönbe kerülhet a Farkasokhoz.
    "Cicinho a Real Madrid játékosa és nem megy sehova" - cáfolta az információt Ricardo Sartis, a játékos ügynöke. - "Ügyfelem jól érzi magát Madridban, és egy dolog lebeg a szeme előtt: hogy bebizonyítsa Fabio Capellónak, helye van a csapatban. A római kapcsolatról keringő álhírek minden alapot nélkülöznek, fogalmam sincs, hogy Bronzetti honnan szedte ezeket" - nyilatkozott Sartis.
    Cicinho, akit sokan a jövő Cafújának tartanak, januárban igazolt a Sao Paolótól a Real Madridhoz, Michel Salgado pótlására. Előző együttesével Libertadores Kupát és Klubvilágbajnokságot nyert.

www.channel4.com
  • jbal
    jeeeeeessssssssssszzzzzzzzzzzzzzzz!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • szanics
    Vasárnap, Sport1, 15 óra:
    SIENA - AS ROMA
  • totti10
    Panucci nem játszik többet a válogatottbban
    Christian Panucci nem akar többet beszélni annak lehetőségéről, hogy visszatérjen a nemzeti válogatotthoz.
    "Számomra a Nemzetközi szereplés lezárva. Donadoni csak megfigyelő volt a Stadioban. Elvégre is, mi csapattársak voltunk. Most csak a Romával foglalkozom."

Panucci beszélt a Roma, Shakhtar elleni kitűnő teljesítményéről is.
    "A vége 4:0 lett de az első 50 percben megszorongattak minket. Aztán az utolsó fél órában remek focit játszottunk. A ma esti játékunk alapján úgy gondolom akár a döntőig is mehetünk de mindig csak a következő meccsre kell figyelnünk, mivel sok nehéz meccs van még előttünk
  • jbal
    nagyon jók voltunk láttam a gólokat nagyon szépek.a Livorno ellen is csodálatos
    remélem minél hamarabb megjavul a gépem
  • szanics
    Chivu kész szerződést hosszabbítani

Christian Chivu, az AS Roma román védője kész meghosszabbítani szerződését jelenlegi csapatával - jelentette be a játékos menedzsere.

A belső védőt jelenleg 2008-ig érvényes szerződés köti a Farkasokhoz, és a nyáron többször szóba került esetleges távozása, miután a Real Madird, a Barcelona, a Chelsea és a Milan is szemet vetett rá, de - csakúgy, mint eddig minden átigazolási időszakban - távozásából végül semmi nem lett.
    Andrea Pretti, Chivu menedzsere szerint rövidesen sor kerülhet a kontraktus meghosszabbítására: "Nem látok semmilyen problémát a szerződéshosszabbítással kapcsolatban. Augusztus 31-én már egyeztettünk Daniele Pradéval, a Roma sportigazgatójával, akkor úgy egyeztünk meg, hogy rövidesen visszatérünk a kérdésre. Jövő héten felhívom telefonon, és ezután akár napokon belül megegyezhetünk" - mondta egy helyi tv-csatornának Pretti, aki szerint manapság nagyon sok sztárcsapat keres belső védőt, így az ezen a poszton játszóknak egyre feljebb megy az ára, de Chivunak esze ágában sincs távozni.
    Pretti egyébként az ügynöke Damiano Tommasinak is, aki a nyáron 10 éves római szereplés után a spanyol Levante csapatához távozott.
    "Az, hogy Damiano ügynöke is vagyok, nem befolyásolja ezt az ügyet, én mindig a játékosaim érdekét és kívánságát nézem. Jelen esetben ügyfelem arra kért, hogy hosszabbítsam meg a szerződését jelenlegi csapatánál."
    Chivu 2003-ban igazolt az Ajaxtól az AS Romához, azóta 75 élvonalbeli bajnoki mérkőzésen 4 gólt szerzett.
    A Románál egyébként jól haladnak a szerződéshosszabbítási tárgyalások, a hét elején a világbajnok Simone Perrotta ugyanis aláírta 2010-ig szóló kontraktusát.

www.channel4.com
  • capy
    hát vmi fizetős accoutn kell hozzá h le lehessen tölteni, nem?
  • banok
    tegnapi teljes meccs, angol nyelvű, WMV, 330 MB
  • takibalint
    http://youtube.com/watch?v=ZOfhutLZMPk
  • takibalint
    Itt egy link, a minoseg nem a legjobb, de a klip annal inkabb. a felvetel Roma channel-en keszult.
  • szanics
    Spalletti elégedett, de óvatosságra int

Elégedetten, de visszafogottan értékelt a mérkőzés után Luciano Spalletti, az AS Roma trénere.

"Nehéz mérkőzés volt, mert a Sahtar egy jó csapat, ráadásul szélső védőik is hátul maradtak a támadások segítése helyett, ami nem könnyítette meg a dolgunkat. A csapat azonban a szünetben megértette, hogy csak még nagyobb nyomást gyakorolva lehet eredménye a támadásainknak, így a szünet után még jobban átvettük az irányítást. A 4-0 a mérkőzés képe alapján hízelgő eredmény szempontunkból" - mondta a Farkasok mestere a lefújást követően.
    A római edző pedagóiai célzattal a padon kezdette a chilei David Pizarrót, ám a chilei a jelek szerint megértette a szabályokat, és a padról beállva gólpasszt adott, majd a végén maga is betalált.
    "Azt hiszem, a csapat jó úton járt már az előtt is, hogy ő beállt, de egy ilyen technikás, jó labdarúgó beállításával tovább tudtuk gyorsítani a játékunkat, és ennek nagy jelentősége volt" - dicsérte játékosát Spalletti.
    A mérkőzés eleje viszont nem alakult jól, az ukránok akár kétszer is megszerezhették volna a vezetést az első félidőben.
    "Voltak helyzeteik nekik is és nekünk is az első félidőben. Tudtuk, hogy nem lesz könnyű dolgunk, mert erős csapat a donyecki, de azt a tényt, hogy 45 perc alatt nem esett gól, fejben mi tudtuk jobban feldolgozni, így kerekedtünk felül."
    A Sampdoriától igazolt Max Tonetto két gólpasszt adott a mérkőzésen, ráadásul a hétvégén is gólt érő átadással találta meg társát.
    "Tonetto a védelemben és a középpályán is jól szerepelt. Ezért igazoltuk: tudtuk, hogy vele a bal oldalon sok variációs lehetőségünk lesz, és egyelőre tökéletesen megoldotta a feladatát."
    Az év első két tétmérkőzése alapján úgy tűnik, ismét a tavalyi taktika lesz az alap, vagyis Totti szerpel majd támadóként, mögötte pedig három, támadó szellemű középpályás szerepel majd.
    "Ez egy olyan rendszer, amely vérbeli csatár nélkül is tökéletesen tud működni, ugyanakkor ha olyan embert állítasz előre, aki kevésbé köti le a védők figyelmét, csődöt mondhat az egész taktika. Szüksége van még erőnléti munkára minden támadónknak ahhoz, hogy a kezdőcsapatban lehessen bevetni őket, ezután megpróbálkozunk majd más felállással is."
    A római játékosok 6-0-val hozták első két tétmérkőzésüket a bajnokságban, illetve a BL-ben, ami minden bizonnyal jócskán növelte a játékosok önbizalmát és a csapat respektjét is.
    "Nem tudom, mire lesz képes a csapat ebben a szezonban. Dolgoznunk kell még azon, hogy higgyünk a képességeinkben, és minden meccsen végig koncentrálni tudjunk. Néhány esetben előfordult már, hogy nagy előnyt nem tudtunk megtartani - úgy, mint a Szuperkupa-döntőben az Inter ellen -, de ha ezen tudunk javítani, akkor bármire képesek lehetünk" - fejezte be értékelését Spalletti.

www.channel4.com
  • szanics
    Győzelem a BL-ben is
    AS ROMA - Sahtar Donyeck 4-0 (0-0)

Remek kezdést mondhat magáénak a Bajnokok Ligájában az AS Roma együttese, mely első összecsapásán 4-0-ra győzte le az ukrán Sahtar Donyeck csapatát, és egy káprázatos Totti-góllal ajándékozta meg szurkolóit.

A bundabotrány miatt a Bajnokok Ligájában induló Roma már az első mérkőzésen bebizonyította, hogy nélkülük szegényebb lenne az idei BL-kiírás. A Farkasok kezdőcsapatában a vártaknak megfelelően nem jutott hely a hétvégi lecserélésén megsértődött David Pizarrónak.
    A nyáron a Roma által is keresett középpályás, Tyimoscsuk lövése jelentette az első kisebb veszélyt a mérkőzésen, majd a túloldalon egy Totti-Perrotta passzolgatás után kellett a védőknek üggyel-bajjal szögletre menteni. A 13. percben viszont Brandao ziccert rontott, egyedül állt szemben Donival, a brazil kapus azonban hárítani tudott.
    A Pizarro helyén kezdő Taddei, valamint Aquilani és Perrotta is elrontott ezután egy-egy helyzetet, a félidő második felére a hazaiak egyértelműen átvették a játék irányítását.
    A mérkőzés előtt a vendégedző, Mircea Lucescu által kulcskérdésnek tartott Daniele De Rossi is helyzetbe került még az első negyvenöt percben, fejese azonban elkerülte a kaput.
    A túloldalon megint Brandao-Doni összecsapás következett, amit egy közeli lövés után ismét a római kapus nyert.
    A legnagyobb helyzetet egy perccel az első félidő letelte előtt Mancini puskázta el, aki jól futott el a bal oldalon, lövése azonban nem sokkal a kapu mellé ment.
    A második félidőben Pizarro érkezett Aquilani helyére, és a chilei beállásával még veszélyesebbé váltak a római akciók. A 67. percben aztán jött a gól is: Tonetto beadását Totti még elvétette, a hosszún azonban érkezett Taddei, aki 10 méterről a rövid sarokba bombázott (1-0).
    A vezető gól hatalmas gátakat szakított fel a hazaiakban, így a 76. percben ritkán látható szép gólnak lehettünk tanúi: a mérkőzésen végig jó teljesítményt nyújtó Tonetto beadására Totti érkezett, aki 12 méterről, dropból, ballal, káprázatos mozdulattal tekerte a jobb felső sarokba a labdát (2-0).
    A Sahtar ezután teljesen szétesett, így újabb három perc múlva De Rossi is betalált. A hétvégi bajnokin is eredményes középpályás egy szöglet után 5 méterről fejelt a kapu közepébe (3-0).
    A végeredményt a 89. percben Pizarro állította be, akinek 25 méteres, bombaerős lövése a léc alá vágódott (4-0).
    A Roma teljesen megérdemelten tartotta otthon a három pontot a meccs végére elfáradó Sahtarral szemben, míg a csoport másik mérkőzésén a Valencia győzni tudott az Olimpiakosz otthonában 4-2-re.

AS Roma - Sahtar Donyeck 4-0 (0-0)
    Gólszerzők: Taddei 67. p., Totti 76. p., De Rossi 79. p., Pizarro 89. p.

AS Roma: Doni - Panucci, Ferrari, Chivu, Tonetto - De Rossi, Aquilani (Pizarro, 63. p.) - Taddei, Perrotta, Mancini (Cassetti, 86. p.) - Totti (Montella, 80. p.)

www.channel4.com